Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gamzeli bide bişey sorcam canım kusura bakmazsan benim eşimin sperm sayısı düşük olanlardada anomali var dr. verdiği ilacın adını yazabilirmisin bana

canımm cok sağoll evet kafan rahatlı ve ayrıca bu dr. psikolajik olarak bizi rahatlattı ne bilim konuşmalrı bana daha cok umut verdi..bende kürtajımı olup en kısa zamanda tüp bebeğe gitmek..
inşallah bende bebeğimi kucağıma aldığım günleri görücem allahım izni ile..

hatice geçmiş olsun canım bu son imtihanın olur umarım :85: bidahkine sağlıkla kucağına gelir inş. pes etmek yok son hız devam bende bu ay bi işe falan girmeyi düşünüyorum bu psikoloji ile bebek falan zor aklımdam atmam başka şeylerle uğraşmam lazım

gamzeli bide bişey sorcam canım kusura bakmazsan benim eşimin sperm sayısı düşük olanlardada anomali var dr. verdiği ilacın adını yazabilirmisin bana

canım dr. tüp bebeğe gidicez diye yazmadı ama şeroonun eşi kullanıyo o ilacı 3 ay kullanınca spermlerde hiçbir kalitesizlik olmuyomuş..pazartesi sabah şeroya sorar adını özelden yazarım canım sana..

sağol canımmm aminn inş. allahım tekrar yaşatmasın..evet asla pes etmicem yine kaybetsem yine başlıcam çalışmaya.canım bende sen gibi gecen sen iyice kafayı yiyecektim bebek demekten işe girdim ama işe girmekte acıkcası fayda etmiyo yada bilmiyorum patronun eşide bebekle uğraştığı için onunla konuşmaktanmı ne dahada düşündüm ve artık iyice psikolajim bozuldu daha sonrada işi bıraktım...ama inş. sana çalışmak iyi gelir...ve işteyken hiç fark etmeden hamiş kalırsın..haaa birde çalışırken işte cok fazla olmuyo cünki sen yorgun oluyosun iş yapmak istemiyosun bu seferde sanki görevmiş gibi zorla yapıyosun..

hoşgeldin canımmm ne olsun vallaa bildiğin gibi sen nasılsın bakalım..

bende iyiyim canım annemgilden geldik şimdi bende para birikitiricem ayşeye msj atıcamda kumbaraya atacağım parayı sayıyordum çıka çıka 13 lira çıktı
sen nasılsın hayatım daha iyi oldunn mu?
idilden haber varmı???:18:

haklısın ama böylede bütün günüm boşa heba oluyor hiç olamssa bi işe yararım diyorum düşünsene koskoca birgün boşa gidiyor hemde bazen pc başında korkuyorum ruh sağlığım iyice bozulacak diye yazın belki sorun olurda kışın geceler uzun ya araya sıkıştıriveririz

evet ya bende merak ediyorum ama sonuç belli gibi sanırım geldi bebiş ayşe benide ekle listeye demiştim eklediysen ve ben görmediysem özür yarın yazarım atacağım paraları :89:

canım dr. tüp bebeğe gidicez diye yazmadı ama şeroonun eşi kullanıyo o ilacı 3 ay kullanınca spermlerde hiçbir kalitesizlik olmuyomuş..pazartesi sabah şeroya sorar adını özelden yazarım canım sana..

anladım canım sağolasın ayrıyeten sen çok güçlü bi kadınsın yazdıklarından bunu anladım umarım en kısa zamanda özlemini çektiğin herşey bir bir gerçek olur Allahın izniyle...

haitcem . daha yeni acabildim bilgisayarı. inan ne diyecegimi bilemeiyorum . allahım bir daha yasatmasın canım. tüp bebek düşünüyormussun istanbula gelmeyi düsünüreseniz atıl yüksel den randevu alabilirim..

seliz.. nur.. pembemm.. kadser. gökce.. elifcim ... iyi aksamlar nasılsınız....

canım yazdıklarını okudum ve bir hayli rahatladım seninde rahatladığın her konuşmandan belli.inşallah canım bu sefer herşey çok güzel olacak.yinede kürtaj için acele etmeseydin ama senin kararın tabikide.bencede ben sana başından beri tüp bebek yaptırın diyorum.hiç uğraşmana gerek yok.hatta ogün sana msjlar yazarken buraya kesenin boş olma sebebplerini araştırdım ya yumurtanın kalitesizliğiymiş yada spremin kalitesizliğiymiş yazmıştım.tüp bebek yaptırısan eşinin spremlerinden en kalitelilerini seçip senin yumurtanla dölleyecekler.zaten senin dölenneme gibi bir problemin yok ama.canım benim hakkınızda hayırlısı herşey çok güzel olur inş.bence busefer annegili dinleme biranönce sıva kollarını
hatice hayrola canım iyimisiniz...:26:
tinker nerdesin kaçgündür cnm enson şinin kaza yaptığını okudum çok geçmiş olsun birdahada gelmedin merak ettim bende bişeymi var acaba dedim neyseki iyiisinizz
Eltilerimden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

nolduuuuu kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

neyse kızlar hadi bende gittim herkese hayırlı geceler :79: bu arada serooya 2 gündür rastlayamadım bu hatun bağımlılık yaptı bende sanırım görmeyince fena oluyorumm

pembecim.. yenş yıl ugurlu gelir işallah canım. erken test yaparsan ,işallah............ yeni yılda hediye bebiş gelir

süpermiş.. iyi aksamlar sekerim. senle hiç sohpet edemedik ama genelde yazdıklarını okuyorum. tanıstıgıma memnun oldum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…