GAMZELİ KIZ canımm yeni gördüm bitanem iyiki gitmişsin dr.kafan rahatlamıştır umarım Allahım sizlere sabır versin sende birgün bebeğini kucağına sağ salim alırsın Allahın izniyle geçmiş olsun
gamzeli bide bişey sorcam canım kusura bakmazsan benim eşimin sperm sayısı düşük olanlardada anomali var dr. verdiği ilacın adını yazabilirmisin bana
hatice geçmiş olsun canım bu son imtihanın olur umarım :85: bidahkine sağlıkla kucağına gelir inş. pes etmek yok son hız devambende bu ay bi işe falan girmeyi düşünüyorum bu psikoloji ile bebek falan zor aklımdam atmam başka şeylerle uğraşmam lazım
canlarım naber??
hoşgeldin canımmm ne olsun vallaa bildiğin gibi sen nasılsın bakalım..
sağol canımmm aminn inş. allahım tekrar yaşatmasın..evet asla pes etmicem yine kaybetsem yine başlıcam çalışmaya. canım bende sen gibi gecen sen iyice kafayı yiyecektim bebek demekten işe girdim ama işe girmekte acıkcası fayda etmiyo yada bilmiyorum patronun eşide bebekle uğraştığı için onunla konuşmaktanmı ne dahada düşündüm ve artık iyice psikolajim bozuldu daha sonrada işi bıraktım...ama inş. sana çalışmak iyi gelir...ve işteyken hiç fark etmeden hamiş kalırsın..haaa birde çalışırken işte cok fazla olmuyo cünki sen yorgun oluyosun iş yapmak istemiyosun bu seferde sanki görevmiş gibi zorla yapıyosun..
evet ya bende merak ediyorum ama sonuç belli gibi sanırım geldi bebiş
bende iyiyim canım annemgilden geldik şimdi bende para birikitiricem ayşeye msj atıcamda kumbaraya atacağım parayı sayıyordum çıka çıka 13 lira çıktı
sen nasılsın hayatım daha iyi oldunn mu?
idilden haber varmı???:18:
canım dr. tüp bebeğe gidicez diye yazmadı ama şeroonun eşi kullanıyo o ilacı 3 ay kullanınca spermlerde hiçbir kalitesizlik olmuyomuş..pazartesi sabah şeroya sorar adını özelden yazarım canım sana..
seliz.. nur.. pembemm.. kadser. gökce.. elifcim ... iyi aksamlar nasılsınız....
seliz.. nur.. pembemm.. kadser. gökce.. elifcim ... iyi aksamlar nasılsınız....
canım yazdıklarını okudum ve bir hayli rahatladım seninde rahatladığın her konuşmandan belli.inşallah canım bu sefer herşey çok güzel olacak.yinede kürtaj için acele etmeseydin ama senin kararın tabikide.bencede ben sana başından beri tüp bebek yaptırın diyorum.hiç uğraşmana gerek yok.hatta ogün sana msjlar yazarken buraya kesenin boş olma sebebplerini araştırdım ya yumurtanın kalitesizliğiymiş yada spremin kalitesizliğiymiş yazmıştım.tüp bebek yaptırısan eşinin spremlerinden en kalitelilerini seçip senin yumurtanla dölleyecekler.zaten senin dölenneme gibi bir problemin yok ama.canım benim hakkınızda hayırlısı herşey çok güzel olur inş.bence busefer annegili dinleme biranönce sıva kollarınıselam kızlarrr biz dr. gittik geldik..
bu dr. aynı şeyi söyledi kese boş aleni belli dedi..ve keseninde gelişimi durmuş ayrıyetten lekenmelerim başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..
ama hiç üzülmedim sonucta allah bunu böyle yazmış..ama dr. cok tonton bir amca kulaklarıda zor duyuyo garibiminn..senin diyo hamile kalmak gibi sorun yok ama hamile kaldıktan sonra başlıyo diyo siz en iyisi tüp bebeğe gidin dedi..bizde annemleri yolcu ettikten sonra istanbul medikana hastanesine görüşmeye gidicez..yani işte böyle kızlar salı kendi dr. gidip kürtajımı olucam..neden bu şekilde olduğunu sordum ya eşinin sperminden yada senin yumurtandan kaynaklı dedi yani sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanırmış..
birde eşime bir hap yazıcaktı adını unuttum galiba şeronun kocasının kullandığı ilaç bence kızlar eşlerinize bu ilaçtan içirin 3 ay bunu kullanınca spermde hiçbir bozukluk olmuyomuş..
tinker nerdesin kaçgündür cnm enson şinin kaza yaptığını okudum çok geçmiş olsun birdahada gelmedin merak ettim bende bişeymi var acaba dedim neyseki iyiisinizzhatice hayrola canım iyimisiniz...:26:
Eltilerimden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?