pembecim.. yenş yıl ugurlu gelir işallah canım. erken test yaparsan ,işallah............ yeni yılda hediye bebiş gelir
canım işallah bu ay sana ugurlu gelir.
adetten 10 günden sonra bir gün arayla ben tutturmustum..
iyi çalışmalr.. :)) sizde bir şişme yatak vardı..
off yaaa bende acayip gaz sancısı var rahatlıyamıyorumve sanırım kusucam noluyor yaa durdum durdum şimdimi başlıyor
süt içiyorsan o fena şişiyor şekercim yaaaaa....
yok içmedim yaaa anlamadım ben bişi
olur olurrr...normal bunlarrbelkide yemeği fazla kaçırdın, mide bulantısı yapar bak..
bugün benim doğum günüm
o zamaaan doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice yıllara...:79:
günaydın kızlarsu06 beklenmeyen tarihim tarihim 1 ocak bide bakarsın yeni yıla meleğimle başlarım
selam kızlarrr biz dr. gittik geldik..
bu dr. aynı şeyi söyledi kese boş aleni belli dedi..ve keseninde gelişimi durmuş ayrıyetten lekenmelerim başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..
ama hiç üzülmedim sonucta allah bunu böyle yazmış..ama dr. cok tonton bir amca kulaklarıda zor duyuyo garibiminn..senin diyo hamile kalmak gibi sorun yok ama hamile kaldıktan sonra başlıyo diyo siz en iyisi tüp bebeğe gidin dedi..bizde annemleri yolcu ettikten sonra istanbul medikana hastanesine görüşmeye gidicez..yani işte böyle kızlar salı kendi dr. gidip kürtajımı olucam..neden bu şekilde olduğunu sordum ya eşinin sperminden yada senin yumurtandan kaynaklı dedi yani sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanırmış..
birde eşime bir hap yazıcaktı adını unuttum galiba şeronun kocasının kullandığı ilaç bence kızlar eşlerinize bu ilaçtan içirin 3 ay bunu kullanınca spermde hiçbir bozukluk olmuyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?