canımmm daha gelmedimi baharımız..neyse cok az kaldı mutlu sona inş. sağ salim doğar baharımız..güzel haberlerini ve baharımızın resimlerini beklicez..Kızlar geçmişi biraz okudum beni merak etmişsiniz, çok sağolun...ama ben hala doğum yapmadım...sancılarım var ama doğum sancısı değil ya..kafayı yiycem :)))
çok yakında gelecek ama hissediyorummm ve sizi öpüyorummmm
canım doğum günün kutlu olsun inşallahh seneye doğum gününde bebişin seninle olur..bugün benim doğum günüm
haticecim canım benim inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..
inşallah meleğin tüp bebekle ilk seferde gelir ve sımsıkı tutunur annesine..
dualarım herzaman seninle canımcım..
birde listeden adını silmişsin
neyse kızlar hadi bende gittim herkese hayırlı geceler :79: bu arada serooya 2 gündür rastlayamadımbu hatun bağımlılık yaptı bende sanırım görmeyince fena oluyorumm
Kızlar geçmişi biraz okudum beni merak etmişsiniz, çok sağolun...ama ben hala doğum yapmadım...sancılarım var ama doğum sancısı değil ya..kafayı yiycem :)))
çok yakında gelecek ama hissediyorummm ve sizi öpüyorummmm
bugün benim doğum günüm
Wuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww beklenenler listesinde ilk sıraya çıkmışımBeklenen Regl Tarihleri:
KotuKediSero........................10 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK
emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK
canım arkadaşım ne yazıkki artı sözün bittiğin yerdeyiz..tabiki hiç kolay değil ama dayanmaya çalışıyorum sonucta allahım bunu hayırlı görmüş..inanıyorumki tüp bebekte ilk denememde allah izin verirse bebişim bana gelicek ve sağ salim kucağıma aldğın günleri görücem..zaten bunu düşündükce umutlarım hep taze kalıyo...allah senden razı olsun canım..
evet canım listeden adımı sildim sonucta orda boş boşuna durmanın bir anlamı yok..inşallah birgün daha güzel hamileliklerimi yazmak nasip olur..
Wuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww beklenenler listesinde ilk sıraya çıkmışımayyyy öslemişim bu heyecanı yaaaaaaaa Hayırlısı olsun inşallah, kepeleklerim dualarınızı bekliyoruuuuuuuuzzz
canım elimden geldiğince güclü olmaya çalışıyorum..güçlü olmasan ne yapıcamki sonucta kendimi yıpratmanın bir anlamıda yok..tüp bebek için umutlu ve güclü olmam lazımki bebişin annesine cabucacık gelsin..canım benim gerçekten çok güçlüsün maşallah sana..hepte böyle ol..
dediğin gibi demekki hayırlısı buymuşben de inanıyorum tüp bebekle meleğinizin geleceğine..
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...(amin)
inşallah canım güzel hamileliklerini de,doğumunu da bebişinin adını da
yazıcaz listeye sen hiç merak etme
Offf patlıcam sıkıntıdan çalışmamakta zormuş yahuuu
Kıııızzzlaaaaaaaarrrr nerdesiniiiiiiiiiiiizzzz
hoşgeldinn canımm...hayrola sen koçişinin yanında değilmisinn..
Haticeeeeeeeeeeeeee L-Arginine mi verdi kocişine doktor, canım benim ben bu ilaca çok güveniyorum daha önce de anlatmıştım, gerçekten sperm kalitesine çok faydalı olduğunu çok kişiden duydum, ben hep söyledim burdan benim düşüklerimin de dış gebeliğimin de sebebi sperm kalitesizliğiydi, ama hiç üroloğa gitmediğimiz için bu konunun da üzerinde durmamıştık, inşallah ikimizde de işe yaricak hayatım bu ilaçbirbirimizi çekecez peşimizden söz mü
Kızlar bugün tevhiddeydim ve hepiniz için bol bol dua ettimdua etmek benden, sıkı çalışmak sizden anlaştık mııı hadi bakalım göbüşler boş kalmasın
evet canım galiba bu ilaçç..ama biz dr. tüp bebeğe gidicez diyince yazmadı..evet 3 ay kullanınca spermlerde cok etkiliymiş inşallah kuşum sizde işe yarar..ama biz artık işi şansa bırakmak istemiyoruz direk tüp bebeğe gidicez allah izin verirse..eşim cok üzüldü kendinden kaynaklı diye ama ne yapalım sağlık olsun..biliyomusun bizde hiç yptırmadık sperm testii ama hiç dr. söylemdiki baktırın diye..inşallahh senden güzel haberler alıpp arkandanda beni cekersin..
Dualarım seninle bitanem, inşallah ilk seferde tutturursun da sen beni çekersin arkandan
Kızlar ben kaçtım kociş duştan çıktı, acıkmış, yemek hazırlicam, öpüldünüz mucu mucuuuuuuu
ne oldu kuşumm neden sıkılıyon bakim sen..heeeee birde bakıyomda beni takip ediyon topiklerde görmedim sanma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?