Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımmm daha gelmedimi baharımız..neyse cok az kaldı mutlu sona inş. sağ salim doğar baharımız..güzel haberlerini ve baharımızın resimlerini beklicez..
bugün benim doğum günüm
canım doğum günün kutlu olsun inşallahh seneye doğum gününde bebişin seninle olur..

canım arkadaşım ne yazıkki artı sözün bittiğin yerdeyiz.. tabiki hiç kolay değil ama dayanmaya çalışıyorum sonucta allahım bunu hayırlı görmüş..inanıyorumki tüp bebekte ilk denememde allah izin verirse bebişim bana gelicek ve sağ salim kucağıma aldğın günleri görücem..zaten bunu düşündükce umutlarım hep taze kalıyo...allah senden razı olsun canım..

evet canım listeden adımı sildim sonucta orda boş boşuna durmanın bir anlamı yok..inşallah birgün daha güzel hamileliklerimi yazmak nasip olur..

neyse kızlar hadi bende gittim herkese hayırlı geceler :79: bu arada serooya 2 gündür rastlayamadım bu hatun bağımlılık yaptı bende sanırım görmeyince fena oluyorumm

Ay teşekkür ederim hayatım canım benim haftasonları giremiyorum ben, kociş izin vermiyo, haftasonlarımı tamamen ona ayırmamı istiyo daaaaaa :78: cuma da okulda nöbetçiydim çok yoğundu ondan giremedim pazartesiden itibaren burdayım inşallah

Bak sen nazlı kızımıza gelmedi mi hala kuzucum benim yaa sağlıkla kolaycacık geliversin inşallah anneciğini üzmeden

bugün benim doğum günüm

Doğum günün kutlu olsun hayatııııııııııımmmm yeni yaşın sana bebiş getirsin inşallah

Wuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww beklenenler listesinde ilk sıraya çıkmışım ayyyy öslemişim bu heyecanı yaaaaaaaa Hayırlısı olsun inşallah, kepeleklerim dualarınızı bekliyoruuuuuuuuzzz

canım benim gerçekten çok güçlüsün maşallah sana..hepte böyle ol..
dediğin gibi demekki hayırlısı buymuş ben de inanıyorum tüp bebekle meleğinizin geleceğine..
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...(amin)
inşallah canım güzel hamileliklerini de,doğumunu da bebişinin adını da
yazıcaz listeye sen hiç merak etme

Wuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww beklenenler listesinde ilk sıraya çıkmışım ayyyy öslemişim bu heyecanı yaaaaaaaa Hayırlısı olsun inşallah, kepeleklerim dualarınızı bekliyoruuuuuuuuzzz

inşallah canımm güzel haberlerinizi bekliyoruzz inşallahhh

canım elimden geldiğince güclü olmaya çalışıyorum..güçlü olmasan ne yapıcamki sonucta kendimi yıpratmanın bir anlamıda yok..tüp bebek için umutlu ve güclü olmam lazımki bebişin annesine cabucacık gelsin..
hem hiç hamile kalmadım diyorum sadece bir rüya gibi birşeydi..şimdi biran önce şu iş bitsede kendimi toaprlayıpm tüp bebek için görüşmeye gitsek diye sabırsızlıkla bekliyorum..
o listeye inş. birgün bebişimin ve bebişlerimin isimlerinide yazmak nasip olacaka...

Offf patlıcam sıkıntıdan çalışmamakta zormuş yahuuu

ne oldu kuşumm neden sıkılıyon bakim sen..heeeee birde bakıyomda beni takip ediyon topiklerde görmedim sanma..

Son düzenleme:
Haticeeeeeeeeeeeeee L-Arginine mi verdi kocişine doktor, canım benim ben bu ilaca çok güveniyorum daha önce de anlatmıştım, gerçekten sperm kalitesine çok faydalı olduğunu çok kişiden duydum, ben hep söyledim burdan benim düşüklerimin de dış gebeliğimin de sebebi sperm kalitesizliğiydi, ama hiç üroloğa gitmediğimiz için bu konunun da üzerinde durmamıştık, inşallah ikimizde de işe yaricak hayatım bu ilaç birbirimizi çekecez peşimizden söz mü

Kızlar bugün tevhiddeydim ve hepiniz için bol bol dua ettim dua etmek benden, sıkı çalışmak sizden anlaştık mııı hadi bakalım göbüşler boş kalmasın

Son düzenleme:

evet canım galiba bu ilaçç..ama biz dr. tüp bebeğe gidicez diyince yazmadı..evet 3 ay kullanınca spermlerde cok etkiliymiş inşallah kuşum sizde işe yarar..ama biz artık işi şansa bırakmak istemiyoruz direk tüp bebeğe gidicez allah izin verirse..eşim cok üzüldü kendinden kaynaklı diye ama ne yapalım sağlık olsun..biliyomusun bizde hiç yptırmadık sperm testii ama hiç dr. söylemdiki baktırın diye..inşallahh senden güzel haberler alıpp arkandanda beni cekersin..

Kankaaaaaaaaaaa idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın
ELMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kızlar bugün tevhiddeydim ve hepiniz için bol bol dua ettim dua etmek benden, sıkı çalışmak sizden anlaştık mııı hadi bakalım göbüşler boş kalmasın

allah kabul etsin canımm azına kalbine yüreğine sağlık allah razı olsun..inşallahh canım sizlerden güzel haberler bekliyorum..

Dualarım seninle bitanem, inşallah ilk seferde tutturursun da sen beni çekersin arkandan

Kızlar ben kaçtım kociş duştan çıktı, acıkmış, yemek hazırlicam, öpüldünüz mucu mucuuuuuuu

Dualarım seninle bitanem, inşallah ilk seferde tutturursun da sen beni çekersin arkandan

kızzz sen benden önce kalcan sen beni cekecen..daha benn ocakta gidicem bakalım hemen başlıcakmı dr. tedaviye..benimde dualrım seninle ve diğer kızlarla..allahım hamiş olanlarım bebeklerin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
ama sen bir ara birşey söylemiştin burda ne okuduysam başıma geldi evet aynen benimde geldi kimyasaldan korktum başıma geldi dış gebelik diye düşündüm korltum ama boş gebelik başıma geldi..yani ne okursan onu yaşıyosun..inş. birdahaki sefere hiç bir sorunla karşılaşmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…