Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aynı sorun bende de var canım bende eşimi ikna edemiyorum. sorunun kimde olcağı belli olmazki (inşallah sorun yokturda) neyse önlem almak gerek deme klava:

ya benim doktorum %80 kadındaysa problem %20 erkeklerdede olabiliyo dedi eğer sende bi problem yoksa eşininde doktora gözükmesi gerek dedi bide beni eşim küçükken sara hastalığı geçirmiş atlatmış ama çok tedavi görüp ilaç kullanmış bunlar etki edrm,i acaba diye endişeleniyorum:çok üzgünüm:

merhaba canım sen ayın kaçını bekliyosun:dance:

24 nübekleyorum ama yumurtlama tarihlerini biraz pasif geçirdik:) ama yinede umudum var. iki 3 ay içinde olmazsa kafayı yiycem. yinede Allah'tan ümit keslmez.[/QUOTE]

can çıkmadık yerden umut kesilmez kaç aydır bekliyosuuz

içini ferah tut canım. inşallah bi sorun yoktur. hiç araştırdın mı peki. doktoruna sordun mu. bi sorun yoksa zaten zamanı vardır mutlaka.

24 nübekleyorum ama yumurtlama tarihlerini biraz pasif geçirdik:) ama yinede umudum var. iki 3 ay içinde olmazsa kafayı yiycem. yinede Allah'tan ümit keslmez.

can çıkmadık yerden umut kesilmez kaç aydır bekliyosuuz[/QUOTE]

şu an ikin 3 ayda 8 aylık evliyim 1 düşük bide dış gebelik yaşadım. beni tedavi edecek tek şeyin bebek olduğuna inanıyorum. ve çok istiyorum. Allah'ım herkese nasip etsin işllah.

ewet cnm yaa inşallah.sen zaten bekleme 5gün yeter.olmadı kan testi yaptırırsın.ben mecburen bekliyorum çünkü burda kan trsti yapmıyolarr :bbo: pazrtesiyi sabırsızlıkla bekliyorum

canım son yaptığından sonra bi daha idrar testi yaptın mı en son 9. günde yapmıştın deme 12. gün belki çıkar testte.

şu an ikin 3 ayda 8 aylık evliyim 1 düşük bide dış gebelik yaşadım. beni tedavi edecek tek şeyin bebek olduğuna inanıyorum. ve çok istiyorum. Allah'ım herkese nasip etsin işllah.[/QUOTE]

hoşgeldin canım aramıza. geçmiş olsun diyorum öncelikle. bak ne güzel hamile kalabiliyosun. stres yapmamaya özen göster herşeyi akşına bırak.

şu an ikin 3 ayda 8 aylık evliyim 1 düşük bide dış gebelik yaşadım. beni tedavi edecek tek şeyin bebek olduğuna inanıyorum. ve çok istiyorum. Allah'ım herkese nasip etsin işllah.

hoşgeldin canım aramıza. geçmiş olsun diyorum öncelikle. bak ne güzel hamile kalabiliyosun. stres yapmamaya özen göster herşeyi akşına bırak.[/QUOTE]

işallah canım. ama ben ilk bebeğimden beri burdayım. kayıplarımdan sonra biraz uzaklamıştım yeniden geldim yeniden hoşbuldukopuyorumnanaktan

ay ben çok şanslıyım ya eşim ben demeden kendi gitti kontrole.çok şükür hiç bişi çıkmadı tam tersine değerleri çok yüksek çıktı.doktor eşin yumurtlamayı iyi hesaplasın 3aya çoçuğunuz olur demiş.(bu ilk ayımız Allahım inşallah bebiş vardır )eminim eşlerinizde bi sorun yoktur kötü düşünmeyin bence lmaz: eee arkadaşlar napıyoruz yumurtlamayı iyi hesaplıyoruz....daha doğrusu adet bitince 10..cu gün den 24.güne kadar pes etmeyin.çünkü kişiye göre değişiyo bu zaman

16 ARALIK gençliği yok mu aranızda sabah kalkıp 'BEN HAMİLEYYİİİMMM ' diyecek bir baba yiğit :)
Butter'cım bu arada o günden sonra oldu mu bir gelişme sende?Beklemedesin değğil mi benimle birlikte?

Canım yaa giremedim foruma birkaç gündür.O günden sonra gelen giden olmadı bakalım.Bekliyorum seni de yalnız bırakmak istemedim herhaldekaydirigubbakcemile5
Hayırlısı inş...

pinkaya cnm merhaba öncelikle çok geçmiş olsunn.çok üzüldüm.iyi haberlerini bekliyoruz cnm.Allah gönlümüze göre versin inşallah:teselli:

ne güzel canım ya 1 ayda bebişin geldi sana (artık biz seni hamiş olarak görüyoruzda) kesinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum canım.

canım son yaptığından sonra bi daha idrar testi yaptın mı en son 9. günde yapmıştın deme 12. gün belki çıkar testte.

canım bu sefer acele etmicem.zaten 10nu geçtiya zaman daha çabuk geçiyo.nasipse cuma günü yapıcam.inşallah bellin olur artık.sizede iyi bi haber veririm:Saruboceqpuyorumnanaktan

ne güzel canım ya 1 ayda bebişin geldi sana (artık biz seni hamiş olarak görüyoruzda) kesinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum canım.

bende çok heyecenlanmaya başladım canım yaaa.inş cuma kesinleşirde rahatlarım.pazarteside kontrole giderim ilk resmini çektiriz inşallah:ecrin_bebek:

bende çok heyecenlanmaya başladım canım yaaa.inş cuma kesinleşirde rahatlarım.pazarteside kontrole giderim ilk resmini çektiriz inşallah:ecrin_bebek:

canım dikkat et kendine ağır falan kaldırma, bol bol dinlen yerimseniben

smart_gırl cüm sanada çok teşekkür ediyorum iyiki bu topiği açmışşın çok iyi insanlarla tanışıyorum.bu heyecanlar tek başına yaşanmıyo.bütün herkesi kocamaaaaaaann öpüyorum.iyiki varsınızzzzzopuyorumnanaktan

canım dikkat et kendine ağır falan kaldırma, bol bol dinlen yerimseniben

tamam cnm bende dikkat etmeye çalışıyorum.evi ordan oraya taşıyıp değiştiriyodum şimdi hiç ellemiyrum.ayy yaa şimdiden alıştırdım kendimi .insallah hüsrana uğramam.dua edin olurmu canlarım yaaa.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

dualarım seninle canım. :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3ooooo saat 12ye geliyo.zaman nasıl geçti anlamadım bile sayenizde kızlar.kaydirigubbakcemile5 kıslar eşim yemeğe gelcekcokacimcoook öğleden sonra görüşürüz.

pinkayacım bende çok üzüldüm yaşadıkların için ama üzülme hiç olmazsa sen hamile kalabiliyorun biz daha hiç kalamadık gerçi bulduktan sonra kaybetmek daha acı ama Allah kalanlara sağlık versin sende daha dikkatli ol dikkatli beslen olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…