Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aaaaaaaaaa hadiiii yaaaa ne güzelll inş. çifte mutlulukk olurrrrr hadii baakalım bi kız bi erkek hayırlısıylaaa

tatlımm çokk sevindimmmm doktorunuzu begenmişsinnnn.işallah sag salimm mertimizide alırsınn kucaınaaaaa

gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmm

ayy nagişimm bayldımm sonucunaa ınş. ıkızdır olmasa da muhım değill yeterkı sağlıkla bebeğimiz gelsınnnn dımı ammmaa canm benmm yaaaa

hatçemmmmm çokkk geçmişş olsunnn.iyi olduguna çok sevindim canım allahım inşallah zamanı geldiginde sag salim kucagına almayıda nasip eder.tüp bebek olayını naptınız canımm yılbaşından sonra başlıyomusunuzz??

canım değerin çok güzel ikiz olabilir allahım kucağına almayı da nasip edeer inşallah kupayı hak ettindarısı olmayanlara ama şuan en çok yelizcime ve şeker naneye istiyorumistiyorum

aman canm takma kafana bende önceki gün taktım taktım aramazssın sormassın deyi geri dün canciğer kuzu sarması olduk boşuna sıkıntı veriyoz kendimize aslında
evet bizde bi araya gelince hemen mucuk mucukk..uzaktaykene ediyle büdü..

hıııı ama hakkaten hee oda arayıversin canımmmm zahmet olmas yaaa
hem hamile kalmak suç deil ya hem tek başınada yapmadın deil mi alla alla yapmasaymış en çok onun katkısı var bu işte
hiç yanii...

oooooooooooooooooooleeeeyyyyyyyyyyy...süppeeeeeeeeeeeeeeerrrr...
kızzzz ilaçlar işe yaradı maşallaaahhhhh....
çok mutluyum yaaa..
akşam baksaymış keseyi görürmüş yaniiii....
aay bi an önce git dr.a....
eşine söyledinmi..söyle çabukk.
oda sevinsinnn...

aaaaaaaaaa hadiiii yaaaa ne güzelll inş. çifte mutlulukk olurrrrr hadii baakalım bi kız bi erkek hayırlısıylaaa

Ayyyy inşallaaaaaaaaahhhh

ayy nagişimm bayldımm sonucunaa ınş. ıkızdır olmasa da muhım değill yeterkı sağlıkla bebeğimiz gelsınnnn dımı ammmaa canm benmm yaaaa

Heee ben de bayıldım

sanada günaydın gökceee
dr. girmişsin ve memnun kalmışsın sevindim hadi hayırlısıylaa doğur inş.
normal doğumda bi sakınca yoksa normal düşün kızz anlık bi acıymış o güne kdrda hazırlarsın kendini benbu aralar tam motive durumdayımmmdaa

ayy çok güzel değer maşallaaahh..dış gebelik ihtimali sıfır..kimyasal gebelik ihtimali sıfırrr...
geliyo bebek geliyoooooooo........

edi ile büdü :83:allah iyiliğini versin elif :76::76:

ayy çok güzel değer maşallaaahh..dış gebelik ihtimali sıfır..kimyasal gebelik ihtimali sıfırrr...
geliyo bebek geliyoooooooo........

nasıl hazırlayacsağım kııı
çok heyecanlıyım daha şimdıden düşün yanıı :18::18::18:

nasıl hazırlayacsağım kııı
çok heyecanlıyım daha şimdıden düşün yanıı :18::18::18:

acı yok rocky acı yokk die die motive et
kızz kötü düşünme doğuranların nesi fazlada normal yapıolar fln filan işte böle şeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…