haydi melojj haydi melojjj haydiiiiiii....
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiii...
Kızlaaaaaaaaaarrrr 2351doktorcum ovulasyondan sonraki 13. güne göre bayağı yüksek, ikiz olabilir dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tansiyonunun çıkması da büyük ihtimalle hormonlardaki ani artıştan kaynaklanıyo dediayyyyyyy çok mutluyuuuuuuuuuuummmm
CANLARIM SLMMMM HERKESEEE OLAN OLMAYANN
BIZ BUGUN TRBAZONDAYDIKK MERT KAĞAN DR AMCASIYLA TANIŞTII BIZE DE AĞZINI AÇIP KAPADI AÇIP KAPADIIIALLAHIM YARABBIMMM NE ŞEKERDI MAŞALLAH YAA DR U BEGENDIKKK ILGILI VE İŞİNDE UZMAN BIRISII İÇİME SINDII.. ALLAH NASIP EDERSE DOĞUMUMUZU KENDISI YAPACAK. BU ARADA BEBEĞİM 2.045GR OLMUŞ VE 32 HAFTA 5 GUNLÜĞÜZ...DRLA HER ŞEYI KONUŞTUM ANLATTIM NORMAL DOĞUMDAN KORKTĞUMU SOYLEDIMM O DA ANESTEZI UZAMNIYLA GORUŞTRDU BENI EPIDURAL İÇİNNN :18: YANI NE YAPACAĞIMI BILMIORUM EPIDURAL NORMAL MI OLSAA EPİDURAL SEZERYAN MI OLSAA NASIL OLACAK KARAR VEREMEDIMMM AMA ŞUNA KARAR VERDIK EPIDURAL OLACAKK ORASI KESINN HER ŞEYI KESILSEM DE HISSEDECEĞİMMM ALTTAN PIRTLATSAM DA HISSEDECEĞİM ( GÖRÜP YAŞAMAK ANLAMINDA ) BAKALIM HAYIRLISI 2 HAFTA SONRA KNTROLUM VAR TEKRARDANNN
ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INŞ.
Kızlaaaaaaaaaarrrr 2351doktorcum ovulasyondan sonraki 13. güne göre bayağı yüksek, ikiz olabilir dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tansiyonunun çıkması da büyük ihtimalle hormonlardaki ani artıştan kaynaklanıyo dediayyyyyyy çok mutluyuuuuuuuuuuummmm
tatlımm çokk sevindimmmm doktorunuzu begenmişsinnnn.işallah sag salimm mertimizide alırsınn kucaınaaaaa
selam kızlarrrr ben geldimm..
bugün yoğun ve yorucu günün ardından boş olan kesemizi aldırdık..
cok şükürki operasyon güzel gecti.şuan biraz kanamam ve ağrım var ama iyiyim...
topikte neler olmuş böylee yaaa hamişler listesinde şeroyu gördümm..allahıma bin şükür şeromuzda hamile allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn anamm maşallah taopiğimize bugünlerde patlama yaşanıyo..
kızlaaaaaaaaaarrrr 2351Doktorcum ovulasyondan sonraki 13. Güne göre bayağı yüksek, ikiz olabilir dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tansiyonunun çıkması da büyük ihtimalle hormonlardaki ani artıştan kaynaklanıyo dediAyyyyyyy çok mutluyuuuuuuuuuuummmm
evet bizde bi araya gelince hemen mucuk mucukk..uzaktaykene ediyle büdü..aman canm takma kafana bende önceki gün taktım taktım aramazssın sormassın deyi geri dün canciğer kuzu sarması olduk boşuna sıkıntı veriyoz kendimize aslında
hiç yanii...hıııı ama hakkaten hee oda arayıversin canımmmm zahmet olmas yaaa
hem hamile kalmak suç deil ya hem tek başınada yapmadın deil mi alla alla yapmasaymış en çok onun katkısı var bu işte
aaaaaaaaaa hadiiii yaaaa ne güzelll inş. çifte mutlulukk olurrrrr hadii baakalım bi kız bi erkek hayırlısıylaaa
gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmm
ayy nagişimm bayldımm sonucunaa ınş. ıkızdır olmasa da muhım değill yeterkı sağlıkla bebeğimiz gelsınnnn dımı ammmaacanm benmm yaaaa
neyse kızlarr görüşrüzzz...
hepinize cok teşekür ederimm..
kürtajdan sonra koçişimi almışlar içeri yanımaa konuşsunda kendisine gelsin diyee..
koçişimm nasıl ağlıyoo hıçkıra hıçkıra bütün acıları sen cekiyon artık cok canım yandı sana söz veriyorum allahım izin verise sana bu acıları hiç bir daha yaşatmıcam dedii nasıl ağladık doğum odasında anlatamam..allahım düşmenıma bile yaşatmasınn cok zor..
gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmm
ayy nagişimm bayldımm sonucunaa ınş. ıkızdır olmasa da muhım değill yeterkı sağlıkla bebeğimiz gelsınnnn dımı ammmaacanm benmm yaaaa
edi ile büdüevet bizde bi araya gelince hemen mucuk mucukk..uzaktaykene ediyle büdü..
hiç yanii...
oooooooooooooooooooleeeeyyyyyyyyyyy...süppeeeeeeeeeeeeeeerrrr...
kızzzz ilaçlar işe yaradı maşallaaahhhhh....
çok mutluyum yaaa..
akşam baksaymış keseyi görürmüş yaniiii....
aay bi an önce git dr.a....
eşine söyledinmi..söyle çabukk.
oda sevinsinnn...
ayy çok güzel değer maşallaaahh..dış gebelik ihtimali sıfır..kimyasal gebelik ihtimali sıfırrr...
geliyo bebek geliyoooooooo........
sanada günaydın gökceee
dr. girmişsin ve memnun kalmışsın sevindim hadi hayırlısıylaa doğur inş.
normal doğumda bi sakınca yoksa normal düşün kızz anlık bi acıymış o güne kdrda hazırlarsın kendini benbu aralar tam motive durumdayımmmdaa
gökçecim iyiymiş durumlar sevindim canım
inşallah haticecimde kendine gelirde topiğimiz hep böle neşeli olur
nasıl hazırlayacsağım kııı
çok heyecanlıyım daha şimdıden düşün yanıı :18::18::18:
acı yok rocky acı yokk die die motive et
kızz kötü düşünme doğuranların nesi fazlada normal yapıolar fln filan işte böle şeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?