Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya ıkınamazsammm , yaa bebek haznede kalırsa yaa bşey olursaaa off allahım korusunn :18::18::18:

kızz benim annem ablama doğuma gittiğinde o zamana kdr birkere hastane doktor yüzü görmeden gitmiş ayrıyeten gittiğinde korkudan sancısı geri gitmiş o halde bişi olmadıysa bişi olmaz inş. doktorlar yönlendiriyo ztn o an Alklah korusun ters bi durum olursa direk sezeryana alıolar ama tabi sen daha iyi bilirsin normal en iisi diyolar die dedim

bılıorummm canm benımm
annemler vs herkes aynı şeyı soyluyor da ben pek kendıme guvenmıyorum nıyeyseee :18:
görumcem de hemşire meselaa o da aynı şeyı soyluyor ama hayırlısı yaaa :18: bakalım rabbım buyukkk

hayırlısı olsun o an gösteriri ne olacağını ztnnn sıkma canını strese girme kızz çünküüü korkunca bişi değişmiooo herşey aynıı bunlarda benim kendimi teselli yöntemlerim

melojj canım yaaa ablandan bı sıtenın ısmını almıştımm
sana bu kapı suslerı şekerlemeler falan yapmıştı ya hanıı , o sıtenın adı neydııı ben de oradan susleme ve sepet sıpariş edeceğimmm

ben bilmiyorum ki gökcçecimm yaa

canım değerin çok güzel ikiz olabilir allahım kucağına almayı da nasip edeer inşallah kupayı hak ettindarısı olmayanlara ama şuan en çok yelizcime ve şeker naneye istiyorumistiyorum

ahhh kuşummm benimmmmm çokk saoll ama bennn hazirandan sonra olsun istiommm allah kısmet ederseee tatileee gidelimm ondan sonraaaaa.: önce sen kalll arkandan gelürüm bennn

ahhh kuşummm benimmmmm çokk saoll ama bennn hazirandan sonra olsun istiommm allah kısmet ederseee tatileee gidelimm ondan sonraaaaa.: önce sen kalll arkandan gelürüm bennn

kzı dun ev sallandı mı.bal kovanının gonlunu yapabıldın mı

gunaydın ıpekkk

hadı yaaa ben bılıorsun sandıydımmm
neyse ayşe gelır sanırımm ona sorarım o zamannn saol

ablam hastanede şimdi sorarım ona hastaneden çıkınca sölerim ok
çok kan alcaklarmış tahliller içinn doktor korkutmuş biraz ablamı lösemi bile olabilir belli olmaz demiş
ben dedim aklına kötü şeler getirme daha tahlil fln yapılmadı yapılsın önce şimdiden sıkma canını yoktur dedim emme çok korkmuşş

# gokcegokce
# eyluul
# hatunsultan
# Yavyum
# melojj
# BenIpek
# Yildiz10

elma şelerleriii günaydınn herkezeee.nasılsınız bakalımmm.
ben çokkk hastayımmmmm iki gündür zaten bi titreme vardıııı bugünde sabah yataktan zor kalktımmm bogazımda çok kötüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…