ya ıkınamazsammm , yaa bebek haznede kalırsa yaa bşey olursaaa off allahım korusunn :18::18::18:
kızz benim annem ablama doğuma gittiğinde o zamana kdr birkere hastane doktor yüzü görmeden gitmiş ayrıyeten gittiğinde korkudan sancısı geri gitmiş o halde bişi olmadıysa bişi olmaz inş. doktorlar yönlendiriyo ztn o an Alklah korusun ters bi durum olursa direk sezeryana alıolar ama tabi sen daha iyi bilirsin normal en iisi diyolar die dedim
bılıorummm canm benımm
annemler vs herkes aynı şeyı soyluyor da ben pek kendıme guvenmıyorum nıyeyseee :18:
görumcem de hemşire meselaa o da aynı şeyı soyluyor ama hayırlısı yaaa :18: bakalım rabbım buyukkk
hayırlısı olsun o an gösteriri ne olacağını ztnnn sıkma canını strese girme kızz çünküüü korkunca bişi değişmiooo herşey aynıı bunlarda benim kendimi teselli yöntemlerim
amın ınş. yelızzzcımmmm rabbım herkese yaşatsın bu gusel duygulaı yaaaa
bu arada ıdılışko nerede haber alan var mı? doğum mu yaptı yaa ?
balımm yokk haberimm idildennn yaaaa dogurdu heralll baharımızııı sagg salimmm.
ben bilmiyorum ki gökcçecimm yaamelojj canım yaaa ablandan bı sıtenın ısmını almıştımm
sana bu kapı suslerı şekerlemeler falan yapmıştı ya hanıı , o sıtenın adı neydııı ben de oradan susleme ve sepet sıpariş edeceğimmm
kuslarım gunaydın
canım değerin çok güzel ikiz olabilir allahım kucağına almayı da nasip edeer inşallah kupayı hak ettindarısı olmayanlara ama şuan en çok yelizcime ve şeker naneye istiyorumistiyorum
inşallah haticecimde kendine gelirde topiğimiz hep böle neşeli olur
kuslarım gunaydın
ben bilmiyorum ki gökcçecimm yaa
gunaydın ıpekkk
hadı yaaaben bılıorsun sandıydımmm
neyse ayşe gelır sanırımm ona sorarım o zamannn saol
sanadaaa günaaayyyddııııınnnnn :92:
gunaydın ıpekkk
ayy ne heyecanlıı yaaaa allahım bızlere de nasıp etsın sağsalım doğurmaları pırtlatmalarııı
ahhh kuşummm benimmmmm çokk saoll ama bennn hazirandan sonra olsun istiommm allah kısmet ederseee tatileee gidelimm ondan sonraaaaa.: önce sen kalll arkandan gelürüm bennn
kuslarım gunaydın
tatlımm sanırım burasıydıııı Pasaj - El emeği ürünlerin alınıp, satıldığı alışveriş sitesi
gunaydın ıpekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?