Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
# gokcegokce
# eyluul
# hatunsultan
# Yavyum
# melojj
# BenIpek
# Yildiz10

elma şelerleriii günaydınn herkezeee.nasılsınız bakalımmm.
ben çokkk hastayımmmmm iki gündür zaten bi titreme vardıııı bugünde sabah yataktan zor kalktımmm bogazımda çok kötüüü

kuslarım gunaydın

ayyy allahım korusun yaaaaaaaaaaaaaaaa :18: kötu düşünme sakınnn ALLAH KORUSUNN yaaaa

ayy dur kız hayra acın azınızı.doktorlar felaket habercısı zaten duygularını aldırmıs onlar.oyle bısey olsa kendını hıssettırırdı zaten once kılodan allah korusun.ama bılıyosun ablanın masallahı var bu konuda.

ya bu doktorları anlamıyorummm ne kadar ayıp yaaa insan olabilirler üzerine konuşurmu hiçç bide doktor olucaklarrr hiççç bişicigi yokk yaa ayşeminnn allahın izniyle ameliyatını olsunnn geçicek hepsi

havalar pek bı anormal.soguklardan olmasa rengınden ınsan hasta oluyo valla.bol bıtkı cayı ıc,rahatlatır bogazını mıdenı vs.ben elıme ne gecerse ıcıyorum.

ayyy allahım korusun yaaaaaaaaaaaaaaaa :18: kötu düşünme sakınnn ALLAH KORUSUNN yaaaa

ya ben ztn yoktur öle bişi diyorum ama ablam çok korkmuşşş kan aldırıcakmışş sıra bekliyomuş doktordan herkes çok memnunmuş ama çok ters bi adammış bi de böle patır patır konuşunca canı sıkılmış haliyleee

havalar pek bı anormal.soguklardan olmasa rengınden ınsan hasta oluyo valla.bol bıtkı cayı ıc,rahatlatır bogazını mıdenı vs.ben elıme ne gecerse ıcıyorum.

bende içiomm bitki çayı ama yokk işe yaramadı şimdide sürekli ıhlamur içiom ama anlaşılan yatırıcak benii baya biii bide kime sorsam hasta yaa salgın varr sanırımmmm

yelizim günaydın canım hasta mı oldun sen kıyamaslar sana gülüm sorma ben de yeni yeni atlatıyorum bir sürü iğne yedim var yaaa. Popom delik deşik oldu beze yaptı iğne yerlerim valla. Geçmiş olsun güzelim keşke rapor alsaydın ya

ayy canım benim inş. birşeyi yokturr tabikiii insanın morali bozulur ama sonuçlara bakalımmm inş. kötü birşey çıkmaz Allahım dermansız dert vermesin kimseleree

sanada gğnaydın canımm
çok çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine üşüttmmeee

alala benn ööle bişi dedimmki yaaa anlamadımki bişiii hastayımm zaten tatlımm bence sen kadserle karıştırdın benii oyduu eşinin gönlünü alıcak olan

ya ben bunu yıldıza yazmıstım kendıme gore sana mı yazmısım:26:

günaydınn balımmmm hoşgeldinnn ya sormaaa ölüorummm kafamı kaldıramıyomm sanada geçmiş olsun hayatımmm yaa salgınn varr valla dikkat etmek lazımmm.ayy canım ya yemişsin igneleri ben hayatta yaptıramam popodannn aşıyı seviorumm ama igneden çok korkuyomm bi hafta basamıyom otarafa:2::2:

sanada gğnaydın canımm
çok çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine üşüttmmeee

saol canımmmm dikkatte ettim ama işte gelip bulduuu :2::2: sennn daha dikkatli ol canımmm salgın var çünküüü
bideee partinnde çokk güsell geçmişşş çokk sevindimm canımmm bende gelicektimmm ama gelemedimm kociş izin vermedi bi pazarımız var die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…