kuslarım gunaydın
ablam hastanede şimdi sorarım ona hastaneden çıkınca sölerim ok
çok kan alcaklarmış tahliller içinn doktor korkutmuş biraz ablamı lösemi bile olabilir belli olmaz demiş
ben dedim aklına kötü şeler getirme daha tahlil fln yapılmadı yapılsın önce şimdiden sıkma canını yoktur dedim emme çok korkmuşş
kzı dun ev sallandı mı.bal kovanının gonlunu yapabıldın mı
çok kan alcaklarmış tahliller içinn doktor korkutmuş biraz ablamı lösemi bile olabilir belli olmaz demiş
ben dedim aklına kötü şeler getirme daha tahlil fln yapılmadı yapılsın önce şimdiden sıkma canını yoktur dedim emme çok korkmuşş
canım karıştırdınn sennn
# gokcegokce
# eyluul
# hatunsultan
# Yavyum
# melojj
# BenIpek
# Yildiz10
elma şelerleriii günaydınn herkezeee.nasılsınız bakalımmm.
ben çokkk hastayımmmmm iki gündür zaten bi titreme vardıııı bugünde sabah yataktan zor kalktımmm bogazımda çok kötüüü
yok karıstırmadım.sor kendıne.bal kovanı kım dıye anlar o:90:
ayyy allahım korusun yaaaaaaaaaaaaaaaa :18: kötu düşünme sakınnn ALLAH KORUSUNN yaaaa
ayy dur kız hayra acın azınızı.doktorlar felaket habercısı zaten duygularını aldırmıs onlar.oyle bısey olsa kendını hıssettırırdı zaten once kılodan allah korusun.ama bılıyosun ablanın masallahı var bu konuda.
havalar pek bı anormal.soguklardan olmasa rengınden ınsan hasta oluyo valla.bol bıtkı cayı ıc,rahatlatır bogazını mıdenı vs.ben elıme ne gecerse ıcıyorum.
ya ben ztn yoktur öle bişi diyorum ama ablam çok korkmuşşş kan aldırıcakmışş sıra bekliyomuş doktordan herkes çok memnunmuş ama çok ters bi adammış bi de böle patır patır konuşunca canı sıkılmış haliyleee
# gokcegokce
# eyluul
# hatunsultan
# Yavyum
# melojj
# BenIpek
# Yildiz10
elma şelerleriii günaydınn herkezeee.nasılsınız bakalımmm.
ben çokkk hastayımmmmm iki gündür zaten bi titreme vardıııı bugünde sabah yataktan zor kalktımmm bogazımda çok kötüüü
SeLaammmm fıstıklarrrrrrrrr nasılsınızzz???
alala benn ööle bişi dedimmki yaaa anlamadımki bişiii hastayımm zaten tatlımm bence sen kadserle karıştırdın benii oyduu eşinin gönlünü alıcak olan
yelizim günaydın canım hasta mı oldun sen kıyamaslar sana gülüm sorma ben de yeni yeni atlatıyorum bir sürü iğne yedim var yaaa. Popom delik deşik oldu beze yaptı iğne yerlerim valla. Geçmiş olsun güzelim keşke rapor alsaydın ya
sanada gğnaydın canımm
çok çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine üşüttmmeee
SeLaammmm fıstıklarrrrrrrrr nasılsınızzz???
yelizim günaydın canım hasta mı oldun sen kıyamaslar sana gülüm sorma ben de yeni yeni atlatıyorum bir sürü iğne yedim var yaaa. Popom delik deşik oldu beze yaptı iğne yerlerim valla. Geçmiş olsun güzelim keşke rapor alsaydın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?