efet efetttya ben bunu yıldıza yazmıstım kendıme gore sana mı yazmısım:26:
selammmm kuşummm hoşgeldinn ben hastayım işte sen nasılsınnn
saol canımmmm dikkatte ettim ama işte gelip bulduuu :2::2: sennn daha dikkatli ol canımmm salgın var çünküüü
bideee partinnde çokk güsell geçmişşş çokk sevindimm canımmm bende gelicektimmm ama gelemedimm kociş izin vermedi bi pazarımız var die
hoşgeldiniz yavyular
hoşbuldukk şekerimmm tekrar çok geçmiş olsunnn
ne partisi kısssssssss ???
saol canımmmm dikkatte ettim ama işte gelip bulduuu :2::2: sennn daha dikkatli ol canımmm salgın var çünküüü
bideee partinnde çokk güsell geçmişşş çokk sevindimm canımmm bende gelicektimmm ama gelemedimm kociş izin vermedi bi pazarımız var die
hoşbuldukk şekerimmm tekrar çok geçmiş olsunnn
ne partisi kısssssssss ???
heheh evt çok güzeldii keşke gelebilseydinnn görüşmeyi çok isterdim
heheh evt çok güzeldii keşke gelebilseydinnn görüşmeyi çok isterdim
hayırlısı canım benimde hormonlar dediğin gibi geçti biras kilo verip te istiyom artıkahhh kuşummm benimmmmm çokk saoll ama bennn hazirandan sonra olsun istiommm allah kısmet ederseee tatileee gidelimm ondan sonraaaaa.: önce sen kalll arkandan gelürüm bennn
inşallahhhh allahımm bidaha kimseyle karşılaştırmasınnn böyle acılarlaaaaa
geçmiş olsun canım# gokcegokce
# eyluul
# hatunsultan
# Yavyum
# melojj
# BenIpek
# Yildiz10
elma şelerleriii günaydınn herkezeee.nasılsınız bakalımmm.
ben çokkk hastayımmmmm iki gündür zaten bi titreme vardıııı bugünde sabah yataktan zor kalktımmm bogazımda çok kötüüü
caım bal topağı benim eşim dün deprem olmadı bu aradaya ben bunu yıldıza yazmıstım kendıme gore sana mı yazmısım:26:
ayyyy ablacııımmm sağolsunnnn uğraşmış didinmişş baby shower yapmışşş bana uzunn zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı bulmuş çağırmışşş canım benim yauuuu duygulandım yineeee
çok seviormmm ablamıı iiki varrrr
ne partisi yaw...............
hayırlısı canım benimde hormonlar dediğin gibi geçti biras kilo verip te istiyom artık
geçmiş olsun canım
caım bal topağı benim eşim dün deprem olmadı bu arada
canım değerin çok güzel ikiz olabilir allahım kucağına almayı da nasip edeer inşallah kupayı hak ettindarısı olmayanlara ama şuan en çok yelizcime ve şeker naneye istiyorumistiyorum
KARASU, kız naptın ettin sonunda diye diye yaptın mı yoksam ikiz bebeleri haaa
ay alemsin vallah bu kadar kalbi temiz olur insan ya
inşallah canımsaoll bi tanemmm. allahım inşallah istedigin anda saglıgıyla verir bebişinii
aaaa bide kadser e canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?