Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gökçe treyaglı domateslı makarnayı nası yapiosn bı annat bakımmm

anlatayım bıtanemm:
domateslerı pure halıne getırdımm , zeytınyağı çok az da tereyağı ıle onları oldurdumm. daha sonraa sıcak suyu kaynatıp karışıma doktumm kaynattımm ve daha sonra da makarnayı boşalttımmm ..aynen pılav gbı suyu çekene kadar az yanan ocakta piştiler suyunu çektı ve muhteşem olduuu. suyunu ayarlamak ısze bağlı. çok su koymayın ustunu hafıf ortecek şekılde olsunn. tabı suyuna tyuzunu da ekleyınnn .. offffffffff yeme de yanında yattt

canımmmmmmmmmmmmmmm bebeklerın gelıyormuşş hadı hayırlı uğurlu olsun maşallahhhh maşallahh yaaaaaaaaaaaa

Kankaaaaaaaaaaaaaaaaa napim ben bu yontulmamış odunumu yaaaa çok canımı sıkıyo bu halleriiiiiiiii

aaayy senin eşinde dayaklıkkk durduk yerde iş çıkarıyorr.yahu ilasçlar işe yaramışiiallah bir değil iki tane vermişş.hem anladığım kadarıyla inançlı bi insann..nasıl en baştan umudunu keserr o gelişmiycek dediği kese daha 1 cm bile değill...ayrıca benim bi arkadaşımda yüksek tansiyon vardı..çokta rahat hamilelik geçirdi..

bu arada tickerr süper ötesi olmuşşş....
Allahım nasip etsin kalp atışlarını duyayımm.bende istiyorumm...

slm kızlar nbrsinz?

karasuyummm balımmmm o kadar sevindimki haberini okuyunca maşallah degerin çok güzel çıkmış ve keseleride görmüşsünüz Allahım korusun ikisinide...
sağlıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip eder Rabbimm inşallah...
tansiyonunda yükselmiş dün çok geşmiş olsun bitanem yediklerine içtiklerine çok dikkat et olurmu doktorun verdigi diyetide mutlaka uygula hiç bırakma canım benimm..
ne güzel ya Rabbim gönlünüze göre verdii...
inşallah burda bekleyen herkese nasip eder Allahımmm..

bu arada benden haberler kötü(((
dün doktora gittik rahim filmi çektiler bana ayy o nasıl bir agrıydı anlatamam...ama Allahtan çok kısa sürdü..
eşimde sperm testi verdi tekrar ve sonuç maalesef 0 ((
geçen ay 0,4'tü (
bu durumda tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktor, spermin oluşması gerekiyor dedi ve bi ilaç verdi proxeed plus diye...
sanırım bu tüpebegi istedigimz zaman yapamayacagız(
bizde keşke 0,4'ken spermleri alsalardıda dondursalardı diye düşündük daha önce neden aklımıza gelmedi diye kızdık kendimize(
şuan sadece sperm oluşması için beklemeye alındık inşallah 2 hafta sonra tekrar sperm testi yaptırcaz o zaman birazcık olsada sperm olursa dondurtmayı düşünüyoruz...
ama niyeyse benim pek umudum yok doktor hiç iç açıcı konuşmadı canım sıkıldı biraz keyfimde yok....
neyse işte böyle kızlar...

Kankaaaaaaaaaaaaaaaaa napim ben bu yontulmamış odunumu yaaaa çok canımı sıkıyo bu halleriiiiiiiii

valla kusura bakma eşin tam dayaklııkkk...
bunca zaman sonra..bunca zahmetten sonra şimdide senin tansiyonun bahane etmesinnn..
şükretsinn.
Allah sabrınıza karşılık iki tane melek gönderdi..
ve erkendenn keseleri gördünüzz..daha ne istiyo allahtan..belasınımı...
bu akşam eve gider gitmez iki rekat şükür namazı kılsınn.bu vesveseleride atsın kalbindenn,,aklındann..
sende kılll...
aa sinir oldummm...

İnşallah ben de arkadaşın gibi rahat geçiririm kanka yaa kocişin bu halleri beni de ümitsizliğe itiyo, kendimi kaptırmakla hata mı ediyorum acaba diyorum doktor da tansiyonumun çıkasının hiç iyi olmadığını söyledi zaten, ikiz olduğu için riskin daha da fazla olduğunu da söyledi, hatta her türlü olasılıktan bahsetti hazır olalım diye, iyi veya kötü olabilecek herşeyi söyledi ama ben iyi düşünmek istiyorum yaa offfffffffffffffff yine başladı korkular

canım yaa.ne desem bilemedimki..Allahtan ümidinizi kesmeyin sakınn..Allah kendinden umudunu kesmeyen kullarına karşılığını muhakkak verirmişş...
bi tanecikte olsa sperm oluşacak..
eşin ilaçların yanında birazda doğal yollardan takviye yapsınn..bellimi olurr...
canım arkadaşımm.Allah o temüz kalbine göre versinn...

canımsın yaaaaa uzme kendını ve sakın negatıf düşünme tmm mı ..ALLAHIM buyukk ınş. tez zamanda bebişinızı kucağınıza verır ...

Aaaaa bu proxeed plus'u biz de almayı düşünmüştük bi ara ama sonra başka şeyler girdi araya nasip olmadı bitürlü, inşallah işe yarar hayatım canım benim dualarım seninle olacak Allahın izniyle hiç canını sıkma ertelendi diye, geç olsun güç olmasın dimi

canım benim bak sende diyorsun iyi deüşünmek istiyorum diye ve öyle yapmalısında..iyi düşünki iyi olsun herşey sıkma canını Rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra doktor istedigi kadar olumsuz konuşsun hiç önemli deil...
sıkma sen o tatlı canını bebişlerini düşün

Allatan hiçbir zaman ümidimi kesmedim ama spermin olp olmayacagı belli olmadıgı için çok karışık duygular içersiindeyim...
ilacın yanında havuç suyu ve keçiboynuzu kürünede başlıcaz inş doktorda söledi bunları...
inş sonuç alabiliriz...
yani intden baktımda 18 yıldır 5 yıldır 6 yıldır bekleyenler var her ay test yaptırıp biazcıkda olsa sperm bulma ümidiyle doktora gidenler var her seferinde kocaman sıfırı görmekten o kadar bunalmışlarki kimileri vazgeçmiş kimileri mücadeleye dvam etmiş biraz canımı sıktı okuduklarımda...
bekleyip görücez bakalım...
umarım çok beklemeyiz Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş...
saol canım benimm

Ya bugün de akşama kadar dersim var yaaa stajyerlerim gelse de arada bir öğretmenler odasına geçip nefes alsam bari

aldırma sen kocana..başından beri iyi düşün iyi olsun demiyomusunzz ban..
sende iyi düşünn.iyi olsunn.sakin ol..günde bi kere limonlu su iç...sanki 18-19 lara fırlıyo...
okadarcığında altından kalkarım diye düşüneceksinn...
önleminide alacaksınn.anlaştıkmı..
sakın kafana takma..tuzlu asla yeme..hergün bi diş sarımsak ye.ve limonlu su içç..
anllaştıkmı bitanemm.
lütfen eşinede aldırmaa...
allahh sabrınızını mükafatını verdi..
umutsuz olarak isyan etmeyinnn...

Bitanem sen neden olumsuz yorumları okuyup üzüyosun ki kendini, eminim o hikayelerin arasında birsürü de mucize hikayesi vardır onları oku motive ol gelsin bebişler, dolsun göbüşler okiiiiiiiiiiişş

Ben de öyle düşünüyorum zaten ama arada bir içimi bi korku kaplamıyo desem yalan olur :26:

canım ümitsizliğe kaapılma hemen hakkımızda hepimizin hayırlısı ne olur hep iyi düşün

canımsın yaaaaa uzme kendını ve sakın negatıf düşünme tmm mı ..ALLAHIM buyukk ınş. tez zamanda bebişinızı kucağınıza verır ...

inşallah canım benim inşallahh...aslında olmaması deilde en çok da eşimin hali beni o kadar üzüyorki mahfoluyorum...
rahim filmi çektirdim ya agrım oldu biraz agrı kesici verdiler...diyoki kimbilir nasıl acı çektin...
sonrada mail atmış bana hakkını helal et hatun benim yüzümden bir sürü sıkıntıya giriyorsun diye..
ayy o mesajı okuyunca gözlerim doldu çok üzüldüm onun böyle düşünmesine..
ne kadar içine oturuyorsa artık canım benim yaa...

inşallah canım benim inşallahhh...dualarından eksik etmedigin için saol canım benim..
hayırlısı olsun ne diyelim..Allah böle olmasını istemiş vardır bi bildiği

Ben de öyle düşünüyorum zaten ama arada bir içimi bi korku kaplamıyo desem yalan olur :26:
oy oy bal topakçıklarını görmüş maşallah bundan sonra seni görüdğüm ded e hep iki tane nazar bırakacam kıs ağzını hayra açta korkma hiç bişicikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…