gökçe treyaglı domateslı makarnayı nası yapiosn bı annat bakımmm
Benim öküzüm umutsuz vaka hayatım, çok ufak olan keseden ümidi kesti bikere gelişmicek galiba bu dedi görür görmez, hemen gözden çıkardı onumanyak yaa canımı sıktı sabah sabah, dün akşam hamilelikte yüksek tansiyonla ilgili araştırma yapmış benden habersiz, preeklempsiyle ilgili falan bişeyler okumuş daha da içini karartmış, nolucak sonumuz bilmiyorum, o kendini kaptırmak istemiyo, korkudan sevincini bile yaşamak istemiyo, ben de kendimi kaptırmicam dedikçe hepten olayın içinde buluyorum kendimi, heyecanlanıyorum offffffffffffffff
Beyenmek ne kelime bayıldııııııııııııııııııııııımmmmm öptük seni teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldin balıııııııııııımmm
Benim öküzüm umutsuz vaka hayatım, çok ufak olan keseden ümidi kesti bikere gelişmicek galiba bu dedi görür görmez, hemen gözden çıkardı onumanyak yaa canımı sıktı sabah sabah, dün akşam hamilelikte yüksek tansiyonla ilgili araştırma yapmış benden habersiz, preeklempsiyle ilgili falan bişeyler okumuş daha da içini karartmış, nolucak sonumuz bilmiyorum, o kendini kaptırmak istemiyo, korkudan sevincini bile yaşamak istemiyo, ben de kendimi kaptırmicam dedikçe hepten olayın içinde buluyorum kendimi, heyecanlanıyorum offffffffffffffff
Beyenmek ne kelime bayıldııııııııııııııııııııııımmmmm öptük seni teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senı gıdı ıkız annesı kudurukk nagiş senıııııııııııı :82::82::82:
Kankaaaaaaaaaaaaaaaaa napim ben bu yontulmamış odunumu yaaaa çok canımı sıkıyo bu halleriiiiiiiii
Buyrun benim
aaayy senin eşinde dayaklıkkkdurduk yerde iş çıkarıyorr.yahu ilasçlar işe yaramışiiallah bir değil iki tane vermişş.hem anladığım kadarıyla inançlı bi insann..nasıl en baştan umudunu keserr o gelişmiycek dediği kese daha 1 cm bile değill...ayrıca benim bi arkadaşımda yüksek tansiyon vardı..çokta rahat hamilelik geçirdi..
bu arada tickerr süper ötesi olmuşşş....
Allahım nasip etsin kalp atışlarını duyayımm.bende istiyorumm...
slm kızlar nbrsinz?
bu arada benden haberler kötü(((
dün doktora gittik rahim filmi çektiler bana ayy o nasıl bir agrıydı anlatamam...ama Allahtan çok kısa sürdü..
eşimde sperm testi verdi tekrar ve sonuç maalesef 0((
geçen ay 0,4'tü(
bu durumda tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktor, spermin oluşması gerekiyor dedi ve bi ilaç verdi proxeed plus diye...
sanırım bu tüpebegi istedigimz zaman yapamayacagız(
bizde keşke 0,4'ken spermleri alsalardıda dondursalardı diye düşündük daha önce neden aklımıza gelmedi diye kızdık kendimize(
şuan sadece sperm oluşması için beklemeye alındık inşallah 2 hafta sonra tekrar sperm testi yaptırcaz o zaman birazcık olsada sperm olursa dondurtmayı düşünüyoruz...
ama niyeyse benim pek umudum yok doktor hiç iç açıcı konuşmadı canım sıkıldı biraz keyfimde yok....
neyse işte böyle kızlar...
slm kızlar nbrsinz?
karasuyummm balımmmm o kadar sevindimki haberini okuyunca maşallah degerin çok güzel çıkmış ve keseleride görmüşsünüz Allahım korusun ikisinide...
sağlıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip eder Rabbimm inşallah...
tansiyonunda yükselmiş dün çok geşmiş olsun bitanem yediklerine içtiklerine çok dikkat et olurmu doktorun verdigi diyetide mutlaka uygula hiç bırakma canım benimm..
ne güzel ya Rabbim gönlünüze göre verdii...
inşallah burda bekleyen herkese nasip eder Allahımmm..
dün doktora gittik rahim filmi çektiler bana ayy o nasıl bir agrıydı anlatamam...ama Allahtan çok kısa sürdü..
geçen ay 0,4'tü(
bu durumda tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktor, spermin oluşması gerekiyor dedi ve bi ilaç verdi proxeed plus diye...
bizde keşke 0,4'ken spermleri alsalardıda dondursalardı diye düşündük daha önce neden aklımıza gelmedi diye kızdık kendimize(
şuan sadece sperm oluşması için beklemeye alındık inşallah 2 hafta sonra tekrar sperm testi yaptırcaz o zaman birazcık olsada sperm olursa dondurtmayı düşünüyoruz...
ama niyeyse benim pek umudum yok doktor hiç iç açıcı konuşmadı canım sıkıldı biraz keyfimde yok....
slm kızlar nbrsinz?
karasuyummm balımmmm o kadar sevindimki haberini okuyunca maşallah degerin çok güzel çıkmış ve keseleride görmüşsünüz Allahım korusun ikisinide...
tansiyonunda yükselmiş dün çok geşmiş olsun bitanem yediklerine içtiklerine çok dikkat et olurmu doktorun verdigi diyetide mutlaka uygula hiç bırakma canım benimm..
geçen ay 0,4'tü(
İnşallah ben de arkadaşın gibi rahat geçiririm kanka yaa kocişin bu halleri beni de ümitsizliğe itiyo, kendimi kaptırmakla hata mı ediyorum acaba diyorumdoktor da tansiyonumun çıkasının hiç iyi olmadığını söyledi zaten, ikiz olduğu için riskin daha da fazla olduğunu da söyledi, hatta her türlü olasılıktan bahsetti hazır olalım diye, iyi veya kötü olabilecek herşeyi söyledi ama ben iyi düşünmek istiyorum yaa offfffffffffffffff yine başladı korkular
canım yaa.ne desem bilemedimki..Allahtan ümidinizi kesmeyin sakınn..Allah kendinden umudunu kesmeyen kullarına karşılığını muhakkak verirmişş...
bi tanecikte olsa sperm oluşacak..
eşin ilaçların yanında birazda doğal yollardan takviye yapsınn..bellimi olurr...
canım arkadaşımm.Allah o temüz kalbine göre versinn...
İnşallah ben de arkadaşın gibi rahat geçiririm kanka yaa kocişin bu halleri beni de ümitsizliğe itiyo, kendimi kaptırmakla hata mı ediyorum acaba diyorumdoktor da tansiyonumun çıkasının hiç iyi olmadığını söyledi zaten, ikiz olduğu için riskin daha da fazla olduğunu da söyledi, hatta her türlü olasılıktan bahsetti hazır olalım diye, iyi veya kötü olabilecek herşeyi söyledi ama ben iyi düşünmek istiyorum yaa offfffffffffffffff yine başladı korkular
Allatan hiçbir zaman ümidimi kesmedim ama spermin olp olmayacagı belli olmadıgı için çok karışık duygular içersiindeyim...
ilacın yanında havuç suyu ve keçiboynuzu kürünede başlıcaz inş doktorda söledi bunları...
inş sonuç alabiliriz...
yani intden baktımda 18 yıldır 5 yıldır 6 yıldır bekleyenler var her ay test yaptırıp biazcıkda olsa sperm bulma ümidiyle doktora gidenler var her seferinde kocaman sıfırı görmekten o kadar bunalmışlarki kimileri vazgeçmiş kimileri mücadeleye dvam etmiş biraz canımı sıktı okuduklarımda...
bekleyip görücez bakalım...
umarım çok beklemeyiz Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş...
saol canım benimm
aldırma sen kocana..başından beri iyi düşün iyi olsun demiyomusunzz ban..
sende iyi düşünn.iyi olsunn.sakin ol..günde bi kere limonlu su iç...sanki 18-19 lara fırlıyo...
okadarcığında altından kalkarım diye düşüneceksinn...
önleminide alacaksınn.anlaştıkmı..
sakın kafana takma..tuzlu asla yeme..hergün bi diş sarımsak ye.ve limonlu su içç..
anllaştıkmı bitanemm.
lütfen eşinede aldırmaa...
allahh sabrınızını mükafatını verdi..
umutsuz olarak isyan etmeyinnn...
canım ümitsizliğe kaapılma hemen hakkımızda hepimizin hayırlısı ne olur hep iyi düşünslm kızlar nbrsinz?
geçen ay 0,4'tü(
canımsın yaaaaauzme kendını ve sakın negatıf düşünme tmm mı ..ALLAHIM buyukk ınş. tez zamanda bebişinızı kucağınıza verır ...
Aaaaa bu proxeed plus'u biz de almayı düşünmüştük bi ara ama sonra başka şeyler girdi araya nasip olmadı bitürlü, inşallah işe yarar hayatım canım benim dualarım seninleolacak Allahın izniyle hiç canını sıkma ertelendi diye, geç olsun güç olmasın dimi
oy oy bal topakçıklarını görmüş maşallah bundan sonra seni görüdğüm ded e hep iki tane nazar bırakacam kıs ağzını hayra açta korkma hiç bişiciktenBen de öyle düşünüyorum zaten ama arada bir içimi bi korku kaplamıyo desem yalan olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?