Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bitanem sen neden olumsuz yorumları okuyup üzüyosun ki kendini, eminim o hikayelerin arasında birsürü de mucize hikayesi vardır onları oku motive ol gelsin bebişler, dolsun göbüşler okiiiiiiiiiiişş

galiba haklısın canım...iyi yazanları okumadan geçip kötü ne varsa okuyup iyice ümitsizleşiyoruz...

canım ümitsizliğe kaapılma hemen hakkımızda hepimizin hayırlısı ne olur hep iyi düşün

saol canım tamam söz size ümitsiz düşünmicemmmmm....
hayırlısı hayırlısı hayırlısı her zaman böyle diyoruz ya öyle olsun hep...

canım benım yaaa
allahım tez zamanda sızın de sabrınızın mukafatını versın tez zamanda ınş.

Tatlım o suçluluk duygusu benim kocişimde de oldu uzun bi süre hatta çok anlattım burda size, benim kocişin hep kudurukluk vakalarını duyuyosunuz ama o da bu şekilde bastırıyo o duygularını işte, şu an ümitsiz oluşu bile ilaca rağmen sperm kalitesine güvenememesi, yine kendisinin yüzünden ben hayal kırıklığına uğricam, ben üzülecem diye korkuyo içten içe, kocişini rahatlatacak ona bu duyguyu unutturacak olan da yine sensin bitanem, sen hep ümitli olacaksın, er ya da geç bigün bizim de bebeğimiz olacak sana baba dicek, omzunda uyuyacak diye güzel şeylerden bahset ona, içinde bi şüphe bi korku varsa bile ona hissettirme çünkü o iki kat üzülüyo bu durumda biliyosun. Birbirinize sımsıkı sarılarak atlatacaksınız bu günleri , güzel güneşli günler, müjdeli günler yakında buna gönülden inanıyorum ben, sen de inan tamam mı

oy oy bal topakçıklarını görmüş maşallah bundan sonra seni görüdğüm ded e hep iki tane nazar bırakacam kıs ağzını hayra açta korkma hiç bişicikten

Sorma yaa tam topakçıklar yani, kan topakçıkları, hiç bebike benzemiyolar sıpalar

Son düzenleme:
canım benım yaaa
allahım tez zamanda sızın de sabrınızın mukafatını versın tez zamanda ınş.

aminn canım benim aminnnnn...

ewet biliyorum suçluluk duygusundan dolayı böyle söledigini...ama bende onu rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum söylüyorum anlatıyorum onun çok hoşuna gidiyor destegim onun için çok önemli farkındayım...ona hiç belli etmiyorum böyle umutsuz oldugumu yada olmayacak düşüncesine kapıldıgımı felan.. o yüzden çok umutlu benim kocişim...onu o kadar çok seviyorumki bu konuları takmasın diye yapmadıgım şey kalmadı ve gözlerindeki bakışlardan anlıyorum bana nasıl inandıgını güvendiğini...
inşallah canım en çok kocişim için istiyorum olsun hemen diye...

çok saolun kızlar ya o kadar şeyi içime atıyorum kimseye belli etmiyorum ama sizinle paylaşınca çok rahatlıyorum gerçekten
canlarımsınız siz benim

Normal demi hormonlardan olsa gerek neyse bacular ben accuk kaçam, biraz öğretmenler odasında dinlenip, limonumu yiyip gelem

canm benm tabıkısı oyleeee boşver takmaaa ağla ama yıpratmadan ağlaaa
ayrıca elıfın de dediği gbı lımonunu sarmısakını falan hep ye ıhmal etme tmm mı cnmm

Ay kızlar bana bi ağlama geldi kendimi tutamıyom offffffffff noldu banaaaaaaaaaaaaa

ağla bacım ağlaa.bende bi kaç gündür çok gergindimm.dün eşime mesaj çektimm..kusuruma bakma çok gerginim bu ara diyee.aşkitom menim...
ben biliyorum senin sinirli hallerini diyee..hemencikk koyverdik yelkenleriii...
aşkitommmmmmm seni çoook seviyorumm... :98: :98: :98:

Ay kızlar bana bi ağlama geldi kendimi tutamıyom offffffffff noldu banaaaaaaaaaaaaa

Normal demi hormonlardan olsa gerek neyse bacular ben accuk kaçam, biraz öğretmenler odasında dinlenip, limonumu yiyip gelem

ağla ama çok ağlama tamammıııı:)
gökçemin dedigi gibi hormonlardan olabilir tatlım...
hadi sen limonunu iç de gel çok yorma kendini çok pcye bakma :))

benimde hep sağ kasığım ağrıyor.kız derlermiş sağ kasığa..hemi??

hıç duymadım o tez çürüdü ben de
çnku mert kağan sağ da dollendı benım vee şuanda göbüşümıun de sağında kuzucuğummmm
hep sağ da yatıyor sağıma baskı yapıyorrr onun pipisinı yıcem doğsun daaa
göbeğimın sağ tarafı yuksek bılıo musunn sol taraf içe çökukk çok garığp eşimle hayretle bakıyoruz fızıksel değişimlerimee

sendemi yamuldunn gülüüüüümmm...
çok güleyimde başıma gelsin inşallahhhhh...

Ben de tombik köftemi çok sewiyolum ama bu öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyo malesef

ağla ama çok ağlama tamammıııı:)
gökçemin dedigi gibi hormonlardan olabilir tatlım...
hadi sen limonunu iç de gel çok yorma kendini çok pcye bakma :))

Deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…