Bitanem sen neden olumsuz yorumları okuyup üzüyosun ki kendini, eminim o hikayelerin arasında birsürü de mucize hikayesi vardır onları oku motive ol gelsin bebişler, dolsun göbüşler okiiiiiiiiiiişş
canım ümitsizliğe kaapılma hemen hakkımızda hepimizin hayırlısı ne olur hep iyi düşün
inşallah canım benim inşallahh...aslında olmaması deilde en çok da eşimin hali beni o kadar üzüyorki mahfoluyorum...
rahim filmi çektirdim ya agrım oldu biraz agrı kesici verdiler...diyoki kimbilir nasıl acı çektin...
sonrada mail atmış bana hakkını helal et hatun benim yüzümden bir sürü sıkıntıya giriyorsun diye..
ayy o mesajı okuyunca gözlerim doldu çok üzüldüm onun böyle düşünmesine..
ne kadar içine oturuyorsa artık canım benim yaa...
inşallah canım benim inşallahhh...dualarından eksik etmedigin için saol canım benim..
hayırlısı olsun ne diyelim..Allah böle olmasını istemiş vardır bi bildiği
inşallah canım benim inşallahh...aslında olmaması deilde en çok da eşimin hali beni o kadar üzüyorki mahfoluyorum...
rahim filmi çektirdim ya agrım oldu biraz agrı kesici verdiler...diyoki kimbilir nasıl acı çektin...
sonrada mail atmış bana hakkını helal et hatun benim yüzümden bir sürü sıkıntıya giriyorsun diye..
ayy o mesajı okuyunca gözlerim doldu çok üzüldüm onun böyle düşünmesine..
ne kadar içine oturuyorsa artık canım benim yaa...
inşallah canım benim inşallahhh...dualarından eksik etmedigin için saol canım benim..
hayırlısı olsun ne diyelim..Allah böle olmasını istemiş vardır bi bildiği
oy oy bal topakçıklarını görmüş maşallah bundan sonra seni görüdğüm ded e hep iki tane nazar bırakacam kıs ağzını hayra açta korkma hiç bişicikten
Ay kızlar bana bi ağlama geldi kendimi tutamıyom offffffffff noldu banaaaaaaaaaaaaa
duygusallaştın normal bıtanemmm ağla ama kendını yıpratmadan ağla tmm mı
canım benım yaaa
allahım tez zamanda sızın de sabrınızın mukafatını versın tez zamanda ınş.
Tatlım o suçluluk duygusu benim kocişimde de oldu uzun bi süre hatta çok anlattım burda size, benim kocişin hep kudurukluk vakalarını duyuyosunuz ama o da bu şekilde bastırıyo o duygularını işte, şu an ümitsiz oluşu bile ilaca rağmen sperm kalitesine güvenememesi, yine kendisinin yüzünden ben hayal kırıklığına uğricam, ben üzülecem diye korkuyo içten içe, kocişini rahatlatacak ona bu duyguyu unutturacak olan da yine sensin bitanem, sen hep ümitli olacaksın, er ya da geç bigün bizim de bebeğimiz olacak sana baba dicek, omzunda uyuyacak diye güzel şeylerden bahset ona, içinde bi şüphe bi korku varsa bile ona hissettirme çünkü o iki kat üzülüyo bu durumda biliyosun. Birbirinize sımsıkı sarılarak atlatacaksınız bu günleri , güzel güneşli günler, müjdeli günler yakında buna gönülden inanıyorum ben, sen de inan tamam mı
Normal demihormonlardan olsa gerek neyse bacular ben accuk kaçam, biraz öğretmenler odasında dinlenip, limonumu yiyip gelem
Ay kızlar bana bi ağlama geldi kendimi tutamıyom offffffffff noldu banaaaaaaaaaaaaa
Normal demihormonlardan olsa gerek neyse bacular ben accuk kaçam, biraz öğretmenler odasında dinlenip, limonumu yiyip gelem
belım ağrıo benım yaaa ve sağ kasığımmm :2:
benimde hep sağ kasığım ağrıyor.kız derlermiş sağ kasığa..hemi??
hıç duymadım o tez çürüdü ben de
çnku mert kağan sağ da dollendı benım vee şuanda göbüşümıun de sağında kuzucuğummmm
hep sağ da yatıyor sağıma baskı yapıyorrr onun pipisinı yıcem doğsun daaa
Göbeğimın sağ tarafı yuksek bılıo musunn sol taraf içe çökukk çok garığp eşimle hayretle bakıyoruz fızıksel değişimlerimee
ağla bacım ağlaa.bende bi kaç gündür çok gergindimm.dün eşime mesaj çektimm..kusuruma bakma çok gerginim bu ara diyee.aşkitom menim...
ben biliyorum senin sinirli hallerini diyee..hemencikk koyverdik yelkenleriii...
aşkitommmmmmm seni çoook seviyorumm... :98: :98: :98:
ağla ama çok ağlama tamammıııı:)
gökçemin dedigi gibi hormonlardan olabilir tatlım...
hadi sen limonunu iç de gel çok yorma kendini çok pcye bakma :))
Ben de tombik köftemi çok sewiyolumama bu öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyo malesef
Deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk
Ben de tombik köftemi çok sewiyolumama bu öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyo malesef
sendemi yamuldunn gülüüüüümmm...
çok güleyimde başıma gelsin inşallahhhhh...
şerooommmm Allah iyiligini versinn emiii:)))
hoşdeldinizzzzz prens prenses ve tatlı anneleri:))
sus kız sus...
evet yaaaaaaaaaaaaainşallah allah sana da yaşatsınn bu gusel duyguyuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?