Ayyyyyyyy prens ve prenses miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihay ağzın bal yesin kuzum yaaa
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn..
mübarek cuma gününün arifesinde...
Kızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
,soulfly_eu,TopukluAyakkabi,idilcan,yaren0144,Yavyum,MGUNER,
selam kızlaar nasılsınız
şerocum canıım çok sevindim canım senin adına düşünsene iki tane melek Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin,aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallah tebrikler tekrar
canım benim geçmiş olsun proxeed plus kk dada araştırdıysan eğer baya etkili bi ilaç bizde bu ay yeniden başladık daha öncede kullandı eşim artış oldu 9 milyondan 21 milyona falan çıktı ama hareket sıfır bizdede sadece yavaş hareketli var keçiboynuzunu hemen uygulayın bence ama havuç kürü ile aynı zamanda yapma ters etki yapıyor şu inciri zeytinyağına beklet her sabah yesin bitane onu sürekli yap arı sütü bal polenide sürekli yesin ginseng,çakşır gerçekten bunlar mucize gibi yılmadan dene bence zaten biliyorum araştırıyorsun ama işte hepisini denedim ben deniyorumda başaracağımızada inş. inanıyorum gayret ve duadan başka elimizden bişey gelmezAlıntı SeKeR_NaNe kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slm kızlar nbrsinz?
karasuyummm balımmmm o kadar sevindimki haberini okuyunca maşallah degerin çok güzel çıkmış ve keseleride görmüşsünüz Allahım korusun ikisinide...
sağlıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip eder Rabbimm inşallah...
tansiyonunda yükselmiş dün çok geşmiş olsun bitanem yediklerine içtiklerine çok dikkat et olurmu doktorun verdigi diyetide mutlaka uygula hiç bırakma canım benimm..
ne güzel ya Rabbim gönlünüze göre verdii...
inşallah burda bekleyen herkese nasip eder Allahımmm..
bu arada benden haberler kötü(((
dün doktora gittik rahim filmi çektiler bana ayy o nasıl bir agrıydı anlatamam...ama Allahtan çok kısa sürdü..
eşimde sperm testi verdi tekrar ve sonuç maalesef 0((
geçen ay 0,4'tü(
bu durumda tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktor, spermin oluşması gerekiyor dedi ve bi ilaç verdi proxeed plus diye...
sanırım bu tüpebegi istedigimz zaman yapamayacagız(
bizde keşke 0,4'ken spermleri alsalardıda dondursalardı diye düşündük daha önce neden aklımıza gelmedi diye kızdık kendimize(
şuan sadece sperm oluşması için beklemeye alındık inşallah 2 hafta sonra tekrar sperm testi yaptırcaz o zaman birazcık olsada sperm olursa dondurtmayı düşünüyoruz...
ama niyeyse benim pek umudum yok doktor hiç iç açıcı konuşmadı canım sıkıldı biraz keyfimde yok....
neyse işte böyle kızlar...
canım benim geçmiş olsun proxeed plus kk dada araştırdıysan eğer baya etkili bi ilaç bizde bu ay yeniden başladık daha öncede kullandı eşim artış oldu 9 milyondan 21 milyona falan çıktı ama hareket sıfır bizdede sadece yavaş hareketli var keçiboynuzunu hemen uygulayın bence ama havuç kürü ile aynı zamanda yapma ters etki yapıyor şu inciri zeytinyağına beklet her sabah yesin bitane onu sürekli yap arı sütü bal polenide sürekli yesin ginseng,çakşır gerçekten bunlar mucize gibi yılmadan dene bence zaten biliyorum araştırıyorsun ama işte hepisini denedim ben deniyorumda başaracağımızada inş. inanıyorum gayret ve duadan başka elimizden bişey gelmez
Ay bu çakşır otunu biz de denemiştik bikere, bildiğin odun gibi bişeydi yaataaa Hataylardan getirtmiştik hatta bizim de denemediğimiz şey kalmamış haa düşünüyorum da ama bitanesinde de kararlı olamadık yafuuu hepsini bikere kullanıp bıraktık ne maymun iştahlıymışız
selam kızlarrrrrrr
biz bissürü uyudukk,geçmişi okuduk ve geldikkk
nanemmm balımm,sen ümitli ol ve sakın kaybetme o ümidi.. ben o kadar çok inanıyorum ki seninde miniğinin geleceğine..önceden 0 olan sperm,sonra 0,4 olabildiyse yine olabilir demekki.. havuç ve keçiboynuzunu da deneyin bakalım balım..rabbim tez zamanda göndersin inşallah meleğinizi
canım benim geçmiş olsun proxeed plus kk dada araştırdıysan eğer baya etkili bi ilaç bizde bu ay yeniden başladık daha öncede kullandı eşim artış oldu 9 milyondan 21 milyona falan çıktı ama hareket sıfır bizdede sadece yavaş hareketli var keçiboynuzunu hemen uygulayın bence ama havuç kürü ile aynı zamanda yapma ters etki yapıyor şu inciri zeytinyağına beklet her sabah yesin bitane onu sürekli yap arı sütü bal polenide sürekli yesin ginseng,çakşır gerçekten bunlar mucize gibi yılmadan dene bence zaten biliyorum araştırıyorsun ama işte hepisini denedim ben deniyorumda başaracağımızada inş. inanıyorum gayret ve duadan başka elimizden bişey gelmez
Öyle bacu öyle bitek senin başında yok bu dert korkmane odunu kız bizim kuladığımız çakşı kökü suyu akşamları yemekten önce çeyrek fincan içiyordu öyle hemen bırakmaz olmaz en az 3 ay kullanacaksın ama çakşırı bizde bıraktık çünkü birsürü kür kullanıyor eşim biraz korktum ben bitince almadım yenisini
bu arada bende bitek bnm eşimmi böyle diyordum seninkide tam dayaklıkmış
ne güzel işte kendini bırakmamış gayret ediyor takdir ettim vallasaol canım benim ewet araştırdım bende bu proxeed'i faydasını gören çok olmuş inş bizde faydasını görürüz...
eşim kendine bir sürü şey aldı yine keçiboynuzuydu incirdi fındık ceviz kuru erik ne bulmuşsa almış gelmiş canım benim ya:)
inşallah bunların bi faydasını görürüzde 2 hafta sonra yaptıracagımız teste azda olsa sperm bulunur ve anında alınıp dondurulu inşallahhhhh...
çok saol canım inşallah sizde sonuç alırsınız gerçekten inanmak gerekiyor...
ne güzel işte kendini bırakmamış gayret ediyor takdir ettim vallasen inciri dediğim gibi yap borcama boşalt bi kutu inicrler zeyetinyapını dolaba koy her sabah yesin çok etkili inş. şifa olurrrrrr
ama 2 hafta erken değilmi hemen fayda edermiki :26: hayırlısı inş. milyonlarca spermcik oluşurrrrrda şaşırır kalırsınız
Öyle bacu öyle bitek senin başında yok bu dert korkmabiz direk çakşır otunun kurutulmuş halini getirtmiştik Hatay'dan, onu kaynatıp içiyodu, bi de kökünü blender.dan geçirip balla karıştırıp yiyodu sabah akşam
hee falla içim rahatladıöpüpde başıma koyucam akşam gelsin
valla bnm eşim ne versem içiyor yiyor yazık adam iyi kaldırıyor yaneeee
incir.keçiboynuzu pekmezi,arısütü bal polen,proxeed plus zinco evicap ceviz ginseng klomen abowww böyle yazınca anladım adam patlıcak resmen yaaaaa
serooo bunlara karşılık artıkın bnmde üçüz doğrmam yakışır
sende kıskanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?