Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

şerocum canıım çok sevindim canım senin adına düşünsene iki tane melek Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin,aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallah tebrikler tekrar

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur

selam kızlarrrrrrr
biz bissürü uyudukk,geçmişi okuduk ve geldikkk

nanemmm balımm,sen ümitli ol ve sakın kaybetme o ümidi.. ben o kadar çok inanıyorum ki seninde miniğinin geleceğine..önceden 0 olan sperm,sonra 0,4 olabildiyse yine olabilir demekki.. havuç ve keçiboynuzunu da deneyin bakalım balım..rabbim tez zamanda göndersin inşallah meleğinizi

canım benim geçmiş olsun proxeed plus kk dada araştırdıysan eğer baya etkili bi ilaç bizde bu ay yeniden başladık daha öncede kullandı eşim artış oldu 9 milyondan 21 milyona falan çıktı ama hareket sıfır bizdede sadece yavaş hareketli var keçiboynuzunu hemen uygulayın bence ama havuç kürü ile aynı zamanda yapma ters etki yapıyor şu inciri zeytinyağına beklet her sabah yesin bitane onu sürekli yap arı sütü bal polenide sürekli yesin ginseng,çakşır gerçekten bunlar mucize gibi yılmadan dene bence zaten biliyorum araştırıyorsun ama işte hepisini denedim ben deniyorumda başaracağımızada inş. inanıyorum gayret ve duadan başka elimizden bişey gelmez

Ay bu çakşır otunu biz de denemiştik bikere, bildiğin odun gibi bişeydi yaa taaa Hataylardan getirtmiştik hatta bizim de denemediğimiz şey kalmamış haa düşünüyorum da ama bitanesinde de kararlı olamadık yafuuu hepsini bikere kullanıp bıraktık ne maymun iştahlıymışız

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
heryer mis gibi oldu bal dök yala bide yemeği koydummu tammmmdır
ama yoruldum yahuu

ne odunu kız bizim kuladığımız çakşı kökü suyu akşamları yemekten önce çeyrek fincan içiyordu öyle hemen bırakmaz olmaz en az 3 ay kullanacaksın ama çakşırı bizde bıraktık çünkü birsürü kür kullanıyor eşim biraz korktum ben bitince almadım yenisini
bu arada bende bitek bnm eşimmi böyle diyordum seninkide tam dayaklıkmış

inşallah balım yaa inşallah...dimi canım haklısın yine olur sperm...
ben bu kürleri uygularsam inş sonuç alırız...
çok saol canım benim yaa siz inandıkça bende inanıyorum ümitleniyorum çok...
Allah utandırmasın bizi...

saol canım benim ewet araştırdım bende bu proxeed'i faydasını gören çok olmuş inş bizde faydasını görürüz...
eşim kendine bir sürü şey aldı yine keçiboynuzuydu incirdi fındık ceviz kuru erik ne bulmuşsa almış gelmiş canım benim ya:)
inşallah bunların bi faydasını görürüzde 2 hafta sonra yaptıracagımız teste azda olsa sperm bulunur ve anında alınıp dondurulu inşallahhhhh...
çok saol canım inşallah sizde sonuç alırsınız gerçekten inanmak gerekiyor...

Öyle bacu öyle bitek senin başında yok bu dert korkma biz direk çakşır otunun kurutulmuş halini getirtmiştik Hatay'dan, onu kaynatıp içiyodu, bi de kökünü blender.dan geçirip balla karıştırıp yiyodu sabah akşam

ne güzel işte kendini bırakmamış gayret ediyor takdir ettim valla sen inciri dediğim gibi yap borcama boşalt bi kutu inicrler zeyetinyapını dolaba koy her sabah yesin çok etkili inş. şifa olurrrrrr
ama 2 hafta erken değilmi hemen fayda edermiki :26: hayırlısı inş. milyonlarca spermcik oluşurrrrrda şaşırır kalırsınız

tamam canım inciri dediğin gibi yaparım inş yer o şekilde kocişim...
doktor 2 hafta sonra tekrar bakmak istedi..sürekli değişiyor diye...
valla gözüm yok milyonlarda 0,1-0,2-0,3-0,4 gibi bir rakamda yeter yani:))
ki zaten milyon olması imkansız...
inşallah faydasını görür tatlım ya inşallah

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti öpüyorum hepinizi...
desteginiz için çok saolun kızlar iyiki varsınız
yarın görüşürz ballarım benim
hepinize iyi akşamlar...

hee falla içim rahatladı öpüpde başıma koyucam akşam gelsin
valla bnm eşim ne versem içiyor yiyor yazık adam iyi kaldırıyor yaneeee
incir.keçiboynuzu pekmezi,arısütü bal polen,proxeed plus zinco evicap ceviz ginseng klomen abowww böyle yazınca anladım adam patlıcak resmen yaaaaa
serooo bunlara karşılık artıkın bnmde üçüz doğrmam yakışır
sende kıskanırsın

Harbiden senin herüfün iyi dayanıyo kız bukadar şeye, ne güzel hiç sesini çıkarmadan kullanıyo haa maşallah valla
Valla bence de bukadar yüklenmeye adam sonunda bi patlama yapacak üçüz mü olur dördüz mü bilemem artık hem niye kıskaniyim kuşum sevinirim hem de çooooooookkk tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…