Harbiden senin herüfün iyi dayanıyo kız bukadar şeye, ne güzel hiç sesini çıkarmadan kullanıyo haa maşallah valla
Valla bence de bukadar yüklenmeye adam sonunda bi patlama yapacak üçüz mü olur dördüz mü bilemem artıkhem niye kıskaniyim kuşum sevinirim hem de çooooooookkk tez zamanda inşallah
kankaaaaaaaaaaaaa niye sesin çıkmıyoooooooo
Kuzu senin eşinde tam olarak ne sorun var yani sayıda mı hareketlilik mi morfoloji mi sorunlu, bahseder misin biraz sakıncası yoksatest yaptırmıştınız değil mi nasıldı değerleri ?
ohhooo 3 yıldır kaç kere yaptırdı hemde testsayıda bi sorun yok dedim 21 milyona kadar falan çıktığı oldu ama hızlı hareketli yok morfolojide 1 yani umut vaadediyor bakalım biraz zorlarsak normal olur sanırsam :94: sakıncası elbetteki yok sonuçta belki başkalarına umut olur yazdıklarımız biz unuttuğumuz zaman bile çünki biliyorsu bizde yıllr önce yapılanları okuyup faydalanıyoruz
iş var gülüm yaaa...
çıkıcam birazdann.yoruldumm...
Evde konuşuruzz.
Hepinize iyi akşamlarr...
İyi yaa çok büyük bi sorun yokmuş şükür, onlar aşılır, benim kocişin sayısı da ilk seferde 21 milyondu, sonra evikap arısütü bal polen çakşır bilmem ne derken 36 milyona çıktı, hareketlilik de %19'du en son şimdi noldu bilmiyorum:S ama şu L-Arginine'i duydunuz mu bilmiyorum denemenizi tavsiye ederim hayatım, ürologlar yazıyolar bu ilacı, tamamen bitkisel bi ilaç, benim kociş 2 aydır günde 2 tablet alıyodu ben faydası olduğunu düşünüyorum)
slm kızlar nbrsinz?
bu arada benden haberler kötü(((
dün doktora gittik rahim filmi çektiler bana ayy o nasıl bir agrıydı anlatamam...ama Allahtan çok kısa sürdü..
eşimde sperm testi verdi tekrar ve sonuç maalesef 0((
geçen ay 0,4'tü(
bu durumda tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktor, spermin oluşması gerekiyor dedi ve bi ilaç verdi proxeed plus diye...
sanırım bu tüpebegi istedigimz zaman yapamayacagız(
bizde keşke 0,4'ken spermleri alsalardıda dondursalardı diye düşündük daha önce neden aklımıza gelmedi diye kızdık kendimize(
şuan sadece sperm oluşması için beklemeye alındık inşallah 2 hafta sonra tekrar sperm testi yaptırcaz o zaman birazcık olsada sperm olursa dondurtmayı düşünüyoruz...
ama niyeyse benim pek umudum yok doktor hiç iç açıcı konuşmadı canım sıkıldı biraz keyfimde yok....
neyse işte böyle kızlar...
Sevgi kepeleklerim Şeronuz kaçar, ders bitti artık eve gidip dinlenme vakti
Öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tatlım ben L-Arginine'yi ilk olarak bi arkadaştan duymuştum, 8 senedir çocukları olmuyodu, aşılama - tüp bebek herşeyi denemişler ama olmamış, L-Arginine'yi onlara ürolog yazmış ve kullandıklarıının tam 3. ayında hamile kalmıştı arkadaş, o söylemişti bana mutlaka deneyin diye, sonra ben biraz internetten araştırdım, çok olumlu şeyler yazıyodu, bi de doktoruma danıştım o da bitkisel olduğu için hiçbi sakıncasının olmadığını, denenebileceğini söyleyince başladık hemen, eczanelerde satılıyo, SOLGAR diye bi ilaç firmasının tamamen bitkisel takviye olarak ürettiği bi tablet bu, bir kutusunda 50 tablet var günde 5 tablet alıyosunhmm siz netten mi aldınız?şu proxeedi 3 ay bi kullansın bakalım olmassa onuda deneriz önceden askerlik olunca pek kale almadık ama 2 ay önce sonlanadı şükürşimdi çok istikrarlı başladık bakalım size ürologmu önermişti yoksa kendinizmi aldınız bide sizde morfoloji kaçtı?
o ilacı bimem ama bence preseedde etkili oldu genelde sperm sorunu olanlarda çok işe yarıyor bende düzenli kullanıcam onu bu ay beklenmeyen tarihim 1 ocak yeni yıla bebişle girecem inş
canım bebişlerinin ikiz olduğu kesinleşmiş
hep ikiz istiyordun Allah gönlüne göre verdi..çok sevindim inanki
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ikisini de sağlıcakla kucağına alırsın inş canım
merhaba kızlar
karasu hamilemi yaaaa
Bacular kociş maça gitti, ben de fırsat bu fırsat size koştum haa fazla kalamaycam haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?