Evet bitanem kesinleşti çok şükür iki meleğim anneleriyle artıkçok erken gösterdiler kendilerini maşallah, hiç beklemiyodum, yumurtlamam çok erken olduğu içinmiş sanırım :S tansiyonum fırlamasa haftaya kontrole gidip görecektik keseleri sürpriz oldu bize de :97:
Şu tansiyon olayı bizi biraz korkutsa da yavrularımız Allah'a emanet inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur tatlım
Kankaaaaaaaaaaaaaahoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn çok ösledim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar dersteyim, konu anlatıyodum söyleyemedim, bu sabah uyandığımızda yine tansiyonum fırlamıştı kociş illa doktora gidelim diye tutturdu, gittik ve bebişlerimizi gördük ayyyyyyyy çok heyecanlandım kalbim küt küt attıı yaaaaaaaaaaaay minnak minnak iki tane kese gördük biri biraz daha küçüktü, ben de dedim ki 6 gün arayla döllendi bunlar ben bi 10. gün bi de 16. gün yumurtladım dedim sen ne çok şey biliyosun öyle dedi doktorcum bu kadar uzun aralıkla iki farklı yumurtanın döllenmesi çok nadir görülen bi olay nerdeyse imkansız gibi bişey ama keselerin büyüklüklerinin farklı olması beni de düşündürdü açıkçası dedi en azından ikiz olduklarını tescilledik çok mutluyum çok ama tansiyon hala büyük tehlike bizim için, onun için bi ilaç bi de diyet listesi verdi, şu an için düştü rahatım ama inşallah bidaha tansiyon sıkıntım olmaz, çıkınca çok korkuyorum yaaa :18:
vöööö şeroooooo kimsezikler yok kızz biz bizeyizzz hadi bişiler yapallım napalımmm
inşallah canım amin..
evet çok erken göstermişler kendilerini sıpacıklar :) maşallaah
tansiyonu falan kafana takıpta olumsuz şeyler düşünme sakın,bak bebişlerin seninle
aylardır beklediğin an geldi,tadını çıkar ve güzel şeyler düşün
canım benim keseler gorundu herhaldekı tıckerını yapmıssın ay ne guzeldır kımbılır ıkız ler ooooyyy maşallah onlara sana da
canıııımmmmmmmmmm
tebrik ederimmmm
inan çok sevindim
minnak kuzucuklar geliyormuşş
teyzesi yer onları yerrr
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım
annemlerdeydim bende bi bakıyım kızlara dedim ve bu güzel haberi aldım çok sevindim tatlım
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmbiz bugün nöbetçiyiz bebiklerimle, çok yoğun olacaz o yüzden size çok sık katılamayabiliriz, iyi sohbetler teyzoşlar öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuu
Günaydın şekerler........nasılsınız?
yok yok ben hala doğurmadım dün yine sancılar gelip gitti ama kızım gelmedi........bahar bayağı bir dalga geçiyo benimle...
Şero en son yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum....her neyse her ihtimale karşı bir daha yazıyımmm canım ben çoooooooooooooooooooooook sevindim bu güzel habereeee hemide ikizzzzzz...... Allahımmm en sonunda yüzünü güldürdü...inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım o kadar çok sevindim ki anlatamam..... yorma kendini tansiyon filan varmış galiba ne yaptın? Eşine söyledin mi
ve Elifimmmmmmmm değerlerin çok güzel..........ne zaman gitcen doktora???
Haticem geçmiş olsun kürtaj oldun sonunda....hayırlısı diyelim canım....
tüp bebek yapmayı düşünüyor musunuz? bir bekleme süresi var mı? ne zaman başlıcaksınız?
Bu arada bugün ayşemin doğum günüymüş...........Doğum günün kutlu , mutlu ve UMUTLU olsun canımmmmm herşey gönlünce olsunnnn canımın içiiiiii.....
Günaydın şekerler........nasılsınız?
yok yok ben hala doğurmadım dün yine sancılar gelip gitti ama kızım gelmedi........bahar bayağı bir dalga geçiyo benimle...
Şero en son yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum....her neyse her ihtimale karşı bir daha yazıyımmm canım ben çoooooooooooooooooooooook sevindim bu güzel habereeee hemide ikizzzzzz...... Allahımmm en sonunda yüzünü güldürdü...inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım o kadar çok sevindim ki anlatamam..... yorma kendini tansiyon filan varmış galiba ne yaptın? Eşine söyledin mi
ve Elifimmmmmmmm değerlerin çok güzel..........ne zaman gitcen doktora???
Haticem geçmiş olsun kürtaj oldun sonunda....hayırlısı diyelim canım....
tüp bebek yapmayı düşünüyor musunuz? bir bekleme süresi var mı? ne zaman başlıcaksınız?
Bu arada bugün ayşemin doğum günüymüş...........Doğum günün kutlu , mutlu ve UMUTLU olsun canımmmmm herşey gönlünce olsunnnn canımın içiiiiii.....
Benim öküzüm umutsuz vaka hayatım, çok ufak olan keseden ümidi kesti bikere gelişmicek galiba bu dedi görür görmez, hemen gözden çıkardı onumanyak yaa canımı sıktı sabah sabah, dün akşam hamilelikte yüksek tansiyonla ilgili araştırma yapmış benden habersiz, preeklempsiyle ilgili falan bişeyler okumuş daha da içini karartmış, nolucak sonumuz bilmiyorum, o kendini kaptırmak istemiyo, korkudan sevincini bile yaşamak istemiyo, ben de kendimi kaptırmicam dedikçe hepten olayın içinde buluyorum kendimi, heyecanlanıyorum offffffffffffffff
Beyenmek ne kelime bayıldııııııııııııııııııııııımmmmm öptük seni teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anlatayım bıtanemm:
domateslerı pure halıne getırdımm , zeytınyağı çok az da tereyağı ıle onları oldurdumm. daha sonraa sıcak suyu kaynatıp karışıma doktumm kaynattımm ve daha sonra da makarnayı boşalttımmm ..aynen pılav gbı suyu çekene kadar az yanan ocakta piştiler suyunu çektı ve muhteşem olduuu. suyunu ayarlamak ısze bağlı. çok su koymayın ustunu hafıf ortecek şekılde olsunn. tabı suyuna tyuzunu da ekleyınnn .. offffffffff yeme de yanında yattt
canımmmmmmmmmmmmmmm bebeklerın gelıyormuşş hadı hayırlı uğurlu olsun maşallahhhh maşallahh yaaaaaaaaaaaa
slm kızlar nbrsinz?
karasuyummm balımmmm o kadar sevindimki haberini okuyunca maşallah degerin çok güzel çıkmış ve keseleride görmüşsünüz Allahım korusun ikisinide...
sağlıklı bir şekilde kucagına almayıda nasip eder Rabbimm inşallah...
tansiyonunda yükselmiş dün çok geşmiş olsun bitanem yediklerine içtiklerine çok dikkat et olurmu doktorun verdigi diyetide mutlaka uygula hiç bırakma canım benimm..
ne güzel ya Rabbim gönlünüze göre verdii...
inşallah burda bekleyen herkese nasip eder Allahımmm..
bu arada benden haberler kötü(((
dün doktora gittik rahim filmi çektiler bana ayy o nasıl bir agrıydı anlatamam...ama Allahtan çok kısa sürdü..
eşimde sperm testi verdi tekrar ve sonuç maalesef 0((
geçen ay 0,4'tü(
bu durumda tüpbebegi düşünemeyiz dedi doktor, spermin oluşması gerekiyor dedi ve bi ilaç verdi proxeed plus diye...
sanırım bu tüpebegi istedigimz zaman yapamayacagız(
bizde keşke 0,4'ken spermleri alsalardıda dondursalardı diye düşündük daha önce neden aklımıza gelmedi diye kızdık kendimize(
şuan sadece sperm oluşması için beklemeye alındık inşallah 2 hafta sonra tekrar sperm testi yaptırcaz o zaman birazcık olsada sperm olursa dondurtmayı düşünüyoruz...
ama niyeyse benim pek umudum yok doktor hiç iç açıcı konuşmadı canım sıkıldı biraz keyfimde yok....
neyse işte böyle kızlar...
# idilcan+
# Yildiz10
# Yavyum
# ay_she
kızlarrr günaydınnnnn.nasılsınızzzz.ben hala fena halde hastayımmmm dünn öyle bilinçsiz bi şekilde yattım evde bugünde mecbur işe geldimistanbulda çok soguk ve fena bi yagmur varrr daha tam iyileşmeden ıslandım bidee zatüre olurum bu gidişleee
kötü kedicimm canımmmmmmmmm tescillenmişş bebişşlerinnn maşallah keseleride görmüşsünnnçokk sevindimm balımm allahım işallahhh sag salim kucagına almayıda nasip etsinnn.
nanecimmm seninde eşinin sonuçları kötü çıkmış üzülme canım hayırlısıylaaa sende alıcaksınn bebegini kucagına inşallahhh .zamanı var demekki daha dualarım seninle canım
ayşecim sende sonuçlarıı haftaya alcakmışsın inşallah temiz çıkarr canımm
# idilcan+
# Yildiz10
# Yavyum
# ay_she
kızlarrr günaydınnnnn.nasılsınızzzz.ben hala fena halde hastayımmmm dünn öyle bilinçsiz bi şekilde yattım evde bugünde mecbur işe geldimistanbulda çok soguk ve fena bi yagmur varrr daha tam iyileşmeden ıslandım bidee zatüre olurum bu gidişleee
kötü kedicimm canımmmmmmmmm tescillenmişş bebişşlerinnn maşallah keseleride görmüşsünnnçokk sevindimm balımm allahım işallahhh sag salim kucagına almayıda nasip etsinnn.
nanecimmm seninde eşinin sonuçları kötü çıkmış üzülme canım hayırlısıylaaa sende alıcaksınn bebegini kucagına inşallahhh .zamanı var demekki daha dualarım seninle canım
Günaydın şekerlerimm :))) yağmur yağıyo hava kapalı , yatagımdayım
pc'm kucakımda kocişimi milyon tane öpücükle işe yolladım
ve bugün Doğum günüm çok çok çok mutluyummmmmm
Canım benım :) senınkıde bı manada rısklı bır gebelık sayılıyor birde üstüne üstlük ıkız :)
bi profa gözukmenı ve muayenelerıne orada evam etmenı tavsıye ederım
ınan doktordan doktora fark var bellı bı ucret ödeyerek daha ıyı muayene olabılırsın
ayrıca tansıyonda cabası bu da dha ıyı kontrol altına alınabılır ve bi prof daha ıyı
analiz edebiliri durumunu tüm bunlara ragmen :) bu tansıyon olayı ılk zamanlar gebelerın yasadıgı bi
olay onun ıcın bence bı sure sonra gecıcek gecmese bıle nasılsa kontrol altında olcaksın korkma canım :)
not aldım canım sağol :)
nanem şekeimmm neyekı çözumu varmıs bununda canını sıkma çok lütfen :)
umarım hepsi işe yarar ve spermcıkler olusur :)))
Erkeklerin kadınalran cok daha farklı bı buesı vardır ve kendılerını cok cabuk yenılerler :)))
inan sabret ve dua et canım Allah hepsını göruyor ve biliyor :)
tamam canım inciri dediğin gibi yaparım inş yer o şekilde kocişim...
doktor 2 hafta sonra tekrar bakmak istedi..sürekli değişiyor diye...
valla gözüm yok milyonlarda 0,1-0,2-0,3-0,4 gibi bir rakamda yeter yani:))
ki zaten milyon olması imkansız...
inşallah faydasını görür tatlım ya inşallah
# idilcan+
# Yildiz10
# Yavyum
# ay_she
idilcimm baharımızda gelmemişş daha ee kız tabi nazlı olcak birazzzzallahım işallah sag salim gelsinde ne zaman gelirse gelsin
Günaydın şekerlerimm :))) yağmur yağıyo hava kapalı , yatagımdayım
pc'm kucakımda kocişimi milyon tane öpücükle işe yolladım
ve bugün Doğum günüm çok çok çok mutluyummmmmm
selammmm kıslar sorun var sanıırmmm cevapla yok bende sadece alıntı yapılıyo sanırımm nasılsınız iyimisinizzz burayıı yağmur şimşekk maffettii sabah zor geldim işee telefonlarımızda çalışmıyooo:)):)
HADİİİ PAMUK ELLER CEBEEEE
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|23,80|76,20|
6|Ay_she|33.30|66.70|
7|Su06|17,00|83,00|
8|Gamzelikiz|13,75|86,25|
9|Pembedana|16,00|84,00|
10|Melojj|9,00|91,00|
11|Gökçegökçe|43,30|56,70|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|40,25|59,75|
15|Seliz|13,00|87,00|
16|Kadser|7,00|93,00|
selammmm kıslar sorun var sanıırmmm cevapla yok bende sadece alıntı yapılıyo sanırımm nasılsınız iyimisinizzz burayıı yağmur şimşekk maffettii sabah zor geldim işee telefonlarımızda çalışmıyooo:)):)
gunaydın gusellerımmm
msj yazma panelı gorunmuyor bendee alla allaaa
Ayşemmmmmmmmmmmm doğum gunun kutlu olsunnn nıce nıce sağlıklı mutlu yaşlara bıtanecımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?