Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah canım amin..
evet çok erken göstermişler kendilerini sıpacıklar :) maşallaah
tansiyonu falan kafana takıpta olumsuz şeyler düşünme sakın,bak bebişlerin seninle
aylardır beklediğin an geldi,tadını çıkar ve güzel şeyler düşün

canıııımmmmmmmmmm
tebrik ederimmmm
inan çok sevindim
minnak kuzucuklar geliyormuşş
teyzesi yer onları yerrr
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım
annemlerdeydim bende bi bakıyım kızlara dedim ve bu güzel haberi aldım çok sevindim tatlım

vöööö şeroooooo kimsezikler yok kızz biz bizeyizzz hadi bişiler yapallım napalımmm

Ah kuzucum kociş geldi haber edemeden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma yaa

Öyle yapmaya çalışıyorum hayatım, kociş arada canımı sıkıyo ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum 3 hafta sonraya pıt pıtlarımızı görecez inşallah sabırsızlıkla onu bekliyoruz şimdi

canım benim keseler gorundu herhaldekı tıckerını yapmıssın ay ne guzeldır kımbılır ıkız ler ooooyyy maşallah onlara sana da

Evet teyzoş keseleri gördük çok şükür, ikiz olduğumuz tescillendi ayyyy büyüdüklerini görebilecek miyim, tekmelerini duyabilecek miyim acaba yaaaaaaaa bak yine duygulandım

Sağol bitanem benim, biz de çok sevindik, Allah sevincimizi umudumuzu boş çıkarmaz inşallah bu sefer

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm biz bugün nöbetçiyiz bebiklerimle, çok yoğun olacaz o yüzden size çok sık katılamayabiliriz, iyi sohbetler teyzoşlar öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuu

Günaydın şekerler........nasılsınız?
yok yok ben hala doğurmadım dün yine sancılar gelip gitti ama kızım gelmedi........ bahar bayağı bir dalga geçiyo benimle...

Şero en son yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum....her neyse her ihtimale karşı bir daha yazıyımmm canım ben çoooooooooooooooooooooook sevindim bu güzel habereeee hemide ikizzzzzz ...... Allahımmm en sonunda yüzünü güldürdü...inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım o kadar çok sevindim ki anlatamam..... yorma kendini tansiyon filan varmış galiba ne yaptın? Eşine söyledin mi

ve Elifimmmmmmmm değerlerin çok güzel..........ne zaman gitcen doktora???

Haticem geçmiş olsun kürtaj oldun sonunda.... hayırlısı diyelim canım....
tüp bebek yapmayı düşünüyor musunuz? bir bekleme süresi var mı? ne zaman başlıcaksınız?

Bu arada bugün ayşemin doğum günüymüş...........Doğum günün kutlu , mutlu ve UMUTLU olsun canımmmmm herşey gönlünce olsunnnn canımın içiiiiii.....

:78:

# idilcan+
# Yildiz10
# Yavyum
# ay_she
kızlarrr günaydınnnnn.nasılsınızzzz.ben hala fena halde hastayımmmm dünn öyle bilinçsiz bi şekilde yattım evde bugünde mecbur işe geldim istanbulda çok soguk ve fena bi yagmur varrr daha tam iyileşmeden ıslandım bidee zatüre olurum bu gidişleee

kötü kedicimm canımmmmmmmmm tescillenmişş bebişşlerinnn maşallah keseleride görmüşsünnn çokk sevindimm balımm allahım işallahhh sag salim kucagına almayıda nasip etsinnn.

nanecimmm seninde eşinin sonuçları kötü çıkmış üzülme canım hayırlısıylaaa sende alıcaksınn bebegini kucagına inşallahhh .zamanı var demekki daha dualarım seninle canım

ayşecim sende sonuçlarıı haftaya alcakmışsın inşallah temiz çıkarr canımm

idilcimm baharımızda gelmemişş daha ee kız tabi nazlı olcak birazzzz allahım işallah sag salim gelsinde ne zaman gelirse gelsin

Günaydın şekerlerimm :))) yağmur yağıyo hava kapalı , yatagımdayım
pc'm kucakımda kocişimi milyon tane öpücükle işe yolladım
ve bugün Doğum günüm çok çok çok mutluyummmmmm

Canım benım :) senınkıde bı manada rısklı bır gebelık sayılıyor birde üstüne üstlük ıkız :)
bi profa gözukmenı ve muayenelerıne orada evam etmenı tavsıye ederım
ınan doktordan doktora fark var bellı bı ucret ödeyerek daha ıyı muayene olabılırsın
ayrıca tansıyonda cabası bu da dha ıyı kontrol altına alınabılır ve bi prof daha ıyı
analiz edebiliri durumunu tüm bunlara ragmen :) bu tansıyon olayı ılk zamanlar gebelerın yasadıgı bi
olay onun ıcın bence bı sure sonra gecıcek gecmese bıle nasılsa kontrol altında olcaksın korkma canım :)

not aldım canım sağol :)

nanem şekeimmm neyekı çözumu varmıs bununda canını sıkma çok lütfen :)
umarım hepsi işe yarar ve spermcıkler olusur :)))
Erkeklerin kadınalran cok daha farklı bı buesı vardır ve kendılerını cok cabuk yenılerler :)))
inan sabret ve dua et canım Allah hepsını göruyor ve biliyor :)

selammmm kıslar sorun var sanıırmmm cevapla yok bende sadece alıntı yapılıyo sanırımm nasılsınız iyimisinizzz burayıı yağmur şimşekk maffettii sabah zor geldim işee telefonlarımızda çalışmıyooo:)):)

yazamıyorum ben bişi ya ne oldu kk ya

HADİİİ PAMUK ELLER CEBEEEE

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|23,80|76,20|
6|Ay_she|33.30|66.70|
7|Su06|17,00|83,00|
8|Gamzelikiz|13,75|86,25|
9|Pembedana|16,00|84,00|
10|Melojj|9,00|91,00|
11|Gökçegökçe|43,30|56,70|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|40,25|59,75|
15|Seliz|13,00|87,00|
16|Kadser|7,00|93,00|

canım benimmm yaa üzme o tatlı canınııı sabret bakalım yine bi umut varrr sprem inş. oluşur canm yaa allah kolaylık versinn dualarım seninle cnaımmm

GÜnaydın hemşom nasılsın gııı

Günaydın bebişkom, geçmiş olsunn

idilcimm baharımızda gelmemişş daha ee kız tabi nazlı olcak birazzzz allahım işallah sag salim gelsinde ne zaman gelirse gelsin

evet çok nazlı teyzesi yaa olmaz bu kadar :) dün yine doğuruyorum sandım eşim de panikledi her zamanki gibi...ama yokk yarım saatte bir gelen sancı birden yok olduuu :))

Günaydın şekerlerimm :))) yağmur yağıyo hava kapalı , yatagımdayım
pc'm kucakımda kocişimi milyon tane öpücükle işe yolladım
ve bugün Doğum günüm çok çok çok mutluyummmmmm

canımmmm günaydın ne zaman ameliyat olacaksın? niye yatağındasın sennn
ne olduuuu biri bana ince ayrıntılarına kadar anlatsın yaa geçmişte neler oldu :)))

hoşgeldin gelebildin nihayet :))

Son düzenleyen: Moderatör:
:18::18::18::18::18::18:

evet canım yine degiştirmişlerrr konu cevaplama paneli var oraya tıklayınca msj yazabiliosun

gunaydın gusellerımmm
msj yazma panelı gorunmuyor bendee alla allaaa

AYŞEMMMMMMMMMMMM doğum gunun kutlu olsunnn nıce nıce sağlıklı mutlu yaşlara bıtanecımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…