:18::18::18::18::18::18:
Günaydın şekerler........nasılsınız?
yok yok ben hala doğurmadım dün yine sancılar gelip gitti ama kızım gelmedi........bahar bayağı bir dalga geçiyo benimle...
Bu arada bugün ayşemin doğum günüymüş...........Doğum günün kutlu , mutlu ve UMUTLU olsun canımmmmm herşey gönlünce olsunnnn canımın içiiiiii.....
# idilcan+
# Yildiz10
# Yavyum
# ay_she
kızlarrr günaydınnnnn.nasılsınızzzz.ben hala fena halde hastayımmmm dünn öyle bilinçsiz bi şekilde yattım evde bugünde mecbur işe geldimistanbulda çok soguk ve fena bi yagmur varrr daha tam iyileşmeden ıslandım bidee zatüre olurum bu gidişleee
kötü kedicimm canımmmmmmmmm tescillenmişş bebişşlerinnn maşallah keseleride görmüşsünnnçokk sevindimm balımm allahım işallahhh sag salim kucagına almayıda nasip etsinnn.
nanecimmm seninde eşinin sonuçları kötü çıkmış üzülme canım hayırlısıylaaa sende alıcaksınn bebegini kucagına inşallahhh .zamanı var demekki daha dualarım seninle canım
ayşecim sende sonuçlarıı haftaya alcakmışsın inşallah temiz çıkarr canımm
selammmm kıslar sorun var sanıırmmm cevapla yok bende sadece alıntı yapılıyo sanırımm nasılsınız iyimisinizzz burayıı yağmur şimşekk maffettii sabah zor geldim işee telefonlarımızda çalışmıyooo:)):)
Günaydın canımm :)
sağol canım sağol amın ınallahhh :))) hepbirlikte inşallahh :)))
Yelizcim mesajını dün gece gördüm benım tel bozukda msj gelınce ses cıkmıo
onun ıcın gec goruyorum...hastaymıssın şekerim çok gecmıs olsun ıhlamur iç portakal ye
bol bol hemencık ıyılesırsın ınsallahhh bugunde hava çok soğuk ıslanmıssın bıde neysekı haftasonu
uzanır dınlenırsın bıcook :)
İnşallah temız cıkar canım sonuclar bakalım noclak :)
burasıda aynı canım hoşgeldın :))
günaydın canımmm hoşgeldinnn:2::2::2::2:
benden 2,44€ ayşemmmmmm :)
gökcem günaydın mertişkomuz nasıllll sen nasılsın ağrın sızın va rmı
hoşbulduk bıtanemmmm
canm benmmm baya bı ağrım var ozellıkee belımdee ve kasıklarımdaaa gece uyuyamadımm aglamdımm şimdı de ağrım varr hayırlısıı yatıorum sureklı ama ne bıleyım yaaa
mertışkomuz da ıyıdyı umarım hep oyle de ıyı olur oğlummm ...bıu arada mert ın odasını gordun mu sen teyzesıı hımmm
Günaydın şekerler........nasılsınız?
yok yok ben hala doğurmadım dün yine sancılar gelip gitti ama kızım gelmedi........bahar bayağı bir dalga geçiyo benimle...
Şero en son yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum....her neyse her ihtimale karşı bir daha yazıyımmm canım ben çoooooooooooooooooooooook sevindim bu güzel habereeee hemide ikizzzzzz...... Allahımmm en sonunda yüzünü güldürdü...inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım o kadar çok sevindim ki anlatamam..... yorma kendini tansiyon filan varmış galiba ne yaptın? Eşine söyledin mi
ve Elifimmmmmmmm değerlerin çok güzel..........ne zaman gitcen doktora???
Haticem geçmiş olsun kürtaj oldun sonunda....hayırlısı diyelim canım....
tüp bebek yapmayı düşünüyor musunuz? bir bekleme süresi var mı? ne zaman başlıcaksınız?
Bu arada bugün ayşemin doğum günüymüş...........Doğum günün kutlu , mutlu ve UMUTLU olsun canımmmmm herşey gönlünce olsunnnn canımın içiiiiii.....
# idilcan+
# Yildiz10
# Yavyum8777777777777777777777777777777777777777777788798998899998
# ay_she
kızlarrr günaydınnnnn.nasılsınızzzz.ben hala fena halde hastayımmmm dünn öyle bilinçsiz bi şekilde yattım evde bugünde mecbur işe geldimistanbulda çok soguk ve fena bi yagmur varrr daha tam iyileşmeden ıslandım bidee zatüre olurum bu gidişleee
kötü kedicimm canımmmmmmmmm tescillenmişş bebişşlerinnn maşallah keseleride görmüşsünnnçokk sevindimm balımm allahım işallahhh sag salim kucagına almayıda nasip etsinnn.
nanecimmm seninde eşinin sonuçları kötü çıkmış üzülme canım hayırlısıylaaa sende alıcaksınn bebegini kucagına inşallahhh .zamanı var demekki daha dualarım seninle canım
ayşecim sende sonuçlarıı haftaya alcakmışsın inşallah temiz çıkarr canımm
Günaydın şekerlerimm :))) yağmur yağıyo hava kapalı , yatagımdayım
pc'm kucakımda kocişimi milyon tane öpücükle işe yolladım
ve bugün Doğum günüm çok çok çok mutluyummmmmm
Canım benım :) senınkıde bı manada rısklı bır gebelık sayılıyor birde üstüne üstlük ıkız :)
bi profa gözukmenı ve muayenelerıne orada evam etmenı tavsıye ederım
ınan doktordan doktora fark var bellı bı ucret ödeyerek daha ıyı muayene olabılırsın
ayrıca tansıyonda cabası bu da dha ıyı kontrol altına alınabılır ve bi prof daha ıyı
analiz edebiliri durumunu tüm bunlara ragmen :) bu tansıyon olayı ılk zamanlar gebelerın yasadıgı bi
olay onun ıcın bence bı sure sonra gecıcek gecmese bıle nasılsa kontrol altında olcaksın korkma canım :)
oy canım geçmiş olsunn yat dinlen bol bol.....
yokkk canım ben mertin odasını görmedimmm :26: merak ediyorummm
evet hastayımmm
tmm ıdıl teyzesı gondereyım de bakkk
evet hastayımmm
tmm ıdıl teyzesı gondereyım de bakkk
benden 2,44€ ayşemmmmmm :)
gökcem günaydın mertişkomuz nasıllll sen nasılsın ağrın sızın va rmı
sorma ayşem yaaa o kadar kötüyümkidün konuşamıyodum bogazımın agrısından sesim çıkmıooo 2-3 gündür yemedigim portakal limon mandalin kiwi kalmadı ama yok banamısın demio yaaa yagmuruda yedimm iice kötü olcamm
evet canım dün msj attım merak ettim doktorda korkutmuş senii kanser falan diee allah korusun bende msj atim bi didim
Onu biz de düşünüyoruz hayatım kociş de aynı fikirde, üniv. hastanesine gidecez haftaya Allah nasip ederse
bu daa dolabımızzzz
kızlarrr odamıza bakınnnnnnnnnnnn
Onu biz de düşünüyoruz hayatım kociş de aynı fikirde, üniv. hastanesine gidecez haftaya Allah nasip ederse
Doğum günün kutlu olsun ballı böööğreriiiiiiiiiiiiiiiimmmbebişlerinle, kocişinle aşk, mutluluk ve sağlık dolu nice yaşlar diliyorum bitanem
gunaydın gusellerımmm
msj yazma panelı gorunmuyor bendee alla allaaa
AYŞEMMMMMMMMMMMM doğum gunun kutlu olsunnn nıce nıce sağlıklı mutlu yaşlara bıtanecımmmm
tamam canım ekliyorum :)
y benım olay şöle oldu hematlojiye gittim doktor kontrol ettı fln ıste sonra
bi milyon tahlıl verdı kan verdım 7tüp öğleden sonra sonucları almaya gıttım
senın tahlıler burda yapılmıyo dış lab da yapılcak haftaya alırsın dedı
unı hastanesı ama ne tür bi tahlıl yazdıysa doktor beyler öle ıste canım :) bebegımın
her tahlılını otopsı patoloj sonucu ultrason resmı ne varsa ıstedı hepsını kontrol edıcem
enteresan bi olay arasırcaz merak etme dedı
Çok gecmıs olsun canım yaa vitamın alcan tabıı ama dınlenmen ter atmanda lazım ,
haftasonu dınlenırsın ınsallah :)
ya öle ı ıhtımal varmıs ama yoktur sanırırm ya arastırıcakalr ıste hanı ıhtımalı degerlendırıoalr
ben sanmıom öle bsı oldugunu :)
:13:
tamam canım ekliyorum :)
y benım olay şöle oldu hematlojiye gittim doktor kontrol ettı fln ıste sonra
bi milyon tahlıl verdı kan verdım 7tüp öğleden sonra sonucları almaya gıttım
senın tahlıler burda yapılmıyo dış lab da yapılcak haftaya alırsın dedı
unı hastanesı ama ne tür bi tahlıl yazdıysa doktor beyler öle ıste canım :) bebegımın
her tahlılını otopsı patoloj sonucu ultrason resmı ne varsa ıstedı hepsını kontrol edıcem
enteresan bi olay arasırcaz merak etme dedı
Çok gecmıs olsun canım yaa vitamın alcan tabıı ama dınlenmen ter atmanda lazım ,
haftasonu dınlenırsın ınsallah :)
ya öle ı ıhtımal varmıs ama yoktur sanırırm ya arastırıcakalr ıste hanı ıhtımalı degerlendırıoalr
ben sanmıom öle bsı oldugunu :)
:13:
ayyyy gördüm gördüm kızzz süper olmuşşşşşşşşşşşşşşş
amin Amin Amin şerom inşallahhh sağlıkla olsun hepsi çok teşekkürler dadlumm :)
Günaydın şekerimmm :))
amiiinn canım amin hep beraber ınsallahhh teşekkür ederim
bencede yoktur canım yaaa herşeyi araştırıyolarmış ama bu çok iyi iice baksınlarda ona göre hemencik gerekeni yaparlarrr
inşallah nedenini bulurlar bebişimm.......
sen iyisin demi? ameliyat olmıcan mı şimdii??
ayy canm benım gelişmiş cvp yokk
o yuzden şımdık atamıorumm bı duzelsı sıte atarımmm
yelız nagiş ayşem gordu sanıımm
tamam canımmm..... bekliyorum merakla
şeroooooo ne dedi doktorr???? nasıl düşecek bu tansiyonun?? canım dikkat et kendine ya :2:
canlarrr hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrrr.
ayy benimde ateşim çıkıo sanırsammm donuyom yaaa
evet canım ne varsa bakcakalr ınsallah :))) şansıma hee daha bi ay oncesınde böle bı
polıklınık yokmus bu hastanede yenı açılmışş :)))
inşallahh idilimmm
amliyatı her hal ü karda olucam da işte önce araştırma yapıyolar
doktora ı an once sonuclanr dımı cunku ameluıyta olmam lazı dedım
doktor da bu safradan daha ciddi mesele dua et de bi sorun olmasn dedi
beslenmenmene dıkkat et safra bekler dedi ii deidm bende
canım ben görmemıstım ama çok usel olmsu
sağlıkla kullanırsınız ınsallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?