Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Günaydın canımm :)
sağol canım sağol amın ınallahhh :))) hepbirlikte inşallahh :)))

Yelizcim mesajını dün gece gördüm benım tel bozukda msj gelınce ses cıkmıo
onun ıcın gec goruyorum...hastaymıssın şekerim çok gecmıs olsun ıhlamur iç portakal ye
bol bol hemencık ıyılesırsın ınsallahhh bugunde hava çok soğuk ıslanmıssın bıde neysekı haftasonu
uzanır dınlenırsın bıcook :)

İnşallah temız cıkar canım sonuclar bakalım noclak :)

burasıda aynı canım hoşgeldın :))

sorma ayşem yaaa o kadar kötüyümki dün konuşamıyodum bogazımın agrısından sesim çıkmıooo 2-3 gündür yemedigim portakal limon mandalin kiwi kalmadı ama yok banamısın demio yaaa yagmuruda yedimm iice kötü olcamm
evet canım dün msj attım merak ettim doktorda korkutmuş senii kanser falan diee allah korusun bende msj atim bi didim

günaydın canımmm hoşgeldinnn:2::2::2::2:

hoşbulduk bıtanemmmm

benden 2,44€ ayşemmmmmm :)

gökcem günaydın mertişkomuz nasıllll sen nasılsın ağrın sızın va rmı

canm benmmm baya bı ağrım var ozellıkee belımdee ve kasıklarımdaaa gece uyuyamadımm aglamdımm şimdı de ağrım varr hayırlısıı yatıorum sureklı ama ne bıleyım yaaa

mertışkomuz da ıyıdyı umarım hep oyle de ıyı olur oğlummm ...bıu arada mert ın odasını gordun mu sen teyzesıı hımmm

oy canım geçmiş olsunn yat dinlen bol bol.....
yokkk canım ben mertin odasını görmedimmm :26: merak ediyorummm

Mesajını görmüştüm hayatım çok teşekkür ediyorum tekrar balım benim valla tansiyon problemi hala devam ediyo, özellikle de geceleri beynim zonkluyo ağrıdan, kulaklarım çınlıyo anlıyorum ozaman yine yükseldiğini napıcaz böyle bilmiyorum valla kocişe söylemek zorunda kaldım, ama o pek kaptırmak istemiyo kendini, hem geçmişteki acı tecrübeler hem de bu tansiyon olayı, doktorun söyledikleri derken pek umudu yok onun hayırlısı artık

Teşekkür ederim cicim, tescillendi evet, inşallah sonuna kadar birlikte gitmek de nasip olur

Onu biz de düşünüyoruz hayatım kociş de aynı fikirde, üniv. hastanesine gidecez haftaya Allah nasip ederse
Doğum günün kutlu olsun ballı böööğreriiiiiiiiiiiiiiiimmm bebişlerinle, kocişinle aşk, mutluluk ve sağlık dolu nice yaşlar diliyorum bitanem

Son düzenleme:
benden 2,44€ ayşemmmmmm :)

gökcem günaydın mertişkomuz nasıllll sen nasılsın ağrın sızın va rmı

tamam canım ekliyorum :)

y benım olay şöle oldu hematlojiye gittim doktor kontrol ettı fln ıste sonra
bi milyon tahlıl verdı kan verdım 7tüp öğleden sonra sonucları almaya gıttım
senın tahlıler burda yapılmıyo dış lab da yapılcak haftaya alırsın dedı
unı hastanesı ama ne tür bi tahlıl yazdıysa doktor beyler öle ıste canım :) bebegımın
her tahlılını otopsı patoloj sonucu ultrason resmı ne varsa ıstedı hepsını kontrol edıcem
enteresan bi olay arasırcaz merak etme dedı

Çok gecmıs olsun canım yaa vitamın alcan tabıı ama dınlenmen ter atmanda lazım ,
haftasonu dınlenırsın ınsallah :)
ya öle ı ıhtımal varmıs ama yoktur sanırırm ya arastırıcakalr ıste hanı ıhtımalı degerlendırıoalr
ben sanmıom öle bsı oldugunu :)

Onu biz de düşünüyoruz hayatım kociş de aynı fikirde, üniv. hastanesine gidecez haftaya Allah nasip ederse

:13:

amin Amin Amin şerom inşallahhh sağlıkla olsun hepsi çok teşekkürler dadlumm :)

gunaydın gusellerımmm
msj yazma panelı gorunmuyor bendee alla allaaa

AYŞEMMMMMMMMMMMM doğum gunun kutlu olsunnn nıce nıce sağlıklı mutlu yaşlara bıtanecımmmm

Günaydın şekerimmm :))

amiiinn canım amin hep beraber ınsallahhh teşekkür ederim

inşallah nedenini bulurlar bebişimm.......
sen iyisin demi? ameliyat olmıcan mı şimdii??

bencede yoktur canım yaaa herşeyi araştırıyolarmış ama bu çok iyi iice baksınlarda ona göre hemencik gerekeni yaparlarrr

bencede yoktur canım yaaa herşeyi araştırıyolarmış ama bu çok iyi iice baksınlarda ona göre hemencik gerekeni yaparlarrr

evet canım ne varsa bakcakalr ınsallah :))) şansıma hee daha bi ay oncesınde böle bı
polıklınık yokmus bu hastanede yenı açılmışş :)))

inşallah nedenini bulurlar bebişimm.......
sen iyisin demi? ameliyat olmıcan mı şimdii??

inşallahh idilimmm
amliyatı her hal ü karda olucam da işte önce araştırma yapıyolar
doktora ı an once sonuclanr dımı cunku ameluıyta olmam lazı dedım
doktor da bu safradan daha ciddi mesele dua et de bi sorun olmasn dedi
beslenmenmene dıkkat et safra bekler dedi ii deidm bende

ayy canm benım gelişmiş cvp yokk
o yuzden şımdık atamıorumm bı duzelsı sıte atarımmm
yelız nagiş ayşem gordu sanıımm

canım ben görmemıstım ama çok usel olmsu
sağlıkla kullanırsınız ınsallah :)))

tamam canımmm..... bekliyorum merakla

şeroooooo ne dedi doktorr???? nasıl düşecek bu tansiyonun?? canım dikkat et kendine ya :2:

Valla hayatım doktor bi diyet listesi verdi, yemem ve yememem gereken şeyler var, onlara uyuyorum, her saat başı tansiyonumu ölçtürüyorum, çok yükselirse bi ilacım var onu alıyorum, yine düşmezse hastaneye seruma gidiyos şimdilik böyle geçiyo, ama doktorum tansiyonun bebekler için çok tehlikeli olduğunu, gelişim geriliğine, gebeliğin sonlanmasına herşeye hazır olun dedi ya anacım benim doktorcum da iyi hoş ama herşeyi de pattadanak deyiveriyo yaa, aslında güzel yani her türlü sonuca hazırlıyo bizi ama işte bunları duyunca kociş ümidi kesti bizim bebiklerden
Bakalalım haftaya bi de üniv. hastanesine gidicez, orda da baksınlar, gerekirse yatıcaz artık napalım

canlarrr hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrrr.

ayy benimde ateşim çıkıo sanırsammm donuyom yaaa

canm brnımmm sana da hayırlı cumalaarrrrr

ınşallah ayşe teyzesiiiiiiiiiiiii daha ıyılerı sızlerın olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…