Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:44: inşallahs onuçların iyiçıkar yaaa haberdar et bizi

canımmm dikkat et kendine....tansiyon yüzünden bebiklerine bişey olmasın bu kez....
dikkatli ol.... canım benim yaaaaaaaa
bol bol dinlennnn.....yorma kendiniiii...doktor rapor filan veremez mi? çalışmasan olmaz mı?

canımmmm benim kötü düşünme allaha emanetsinizzz doktorunda aslında en iyisini yapıyo allah korusun ama en kötüsüne hazırlıyo sizi.eşininde normal canım öyle davranması sonuçta kötü şeyler yaşadınız korkuyodur oda yine aynı şeyler olucak dieee allahım korusun. üzülmemek içinde şimdiden sevincini belli etmiodurr

Kzlaarr ben kaçıyorum sımdı bankaya gıdıyorum ok hadi görürşüzz şekerlerrr :)

inşallah canım yazarım tabıı :)

canm brnımmm sana da hayırlı cumalaarrrrr

ınşallah ayşe teyzesiiiiiiiiiiiii daha ıyılerı sızlerın olsunnnn

Son düzenleme:
canımmm dikkat et kendine....tansiyon yüzünden bebiklerine bişey olmasın bu kez....
dikkatli ol.... canım benim yaaaaaaaa
bol bol dinlennnn.....yorma kendiniiii...doktor rapor filan veremez mi? çalışmasan olmaz mı?

Doktorum şimdilik rapora gerek görmedi hayatım,gerekirse yatırırız zaten ama şimdilik gerek yok dedi, bekliyoruz şimdilik, bakalım prof. ne dicek :26:

Tabi hayatım doktoruma kızmıyorum zaten, bence de öyle olmalı, her türlü olasılığa hazır olmamız için yapıyo ki eğer olumsuz bişey olursa çok fazla etkilenmeyelim diye ama kocişim çok durgun son günlerde hep düşünceli, bana da bişey söylemiyo olumsuz konuşunca kızıyorum ağlıyorum hemen, öyle karışık duygular içersindeyiz yani, başka zaman hiç belli etmiyo, yoklarmış gibi davranıyo ama geceleri defalarca uyandıp sarılıyo bana, göbüşümü okşuyo o da çok korkuyo bebişlerimize bişey olacak diye onu da anlıyorum ama çok üzüyo beni bu hali

ben de hastayım yaaaaaaaaaaaaa

Geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine doğumun da yaklaştı artık

canım yaaaa allahım inşallah aynı şeylerle sınamaz sizi

kızlarrrrrrrrrrrr gunaydın....
kedım nasılsın

gökçemmmmmmm valllaaa çokk dikkat et hamiş hamiş daha zordur hasta olmak bol bol kiwi yeee c vitamini çokmuş ondaaa

ayyy sendemi üşüttün tatlımmm

valla belım ağrıyorrr, sırtım ağrıyorrr oksuruyorumm bılmıorummm

saol bıtanem yaa
uff bı ağlayasım var bı ağlayasım var kı sormayınnn
belım ağrıyoo zaten gece ağla ağlaa eşim dıo sen hayatta normal doğum yapamazsınn ee tanıyo artıkın benıı adamcağizzzz :2:
hayırlı sağlıklı bı şekılde doğursam ınş.

ee tatlım az kaldı mertimizin gelmesineee aartıkk iice agırlaaşmıştırdaaa normal belinin agrımasıı sıcak tutmaya çalış beliniii

güzelcim geçmiş olsun.ama biraz daha sabır.omuzdekı haftalar daha zor olacak senın oglan ııce buyumus olacak.kızların dedıgı gıbı bol kıvı ye hem c vıtamını hem dogal folık asıt.ben her gun 1 tane kesın yerdım...hamıle kalmak ısteyenler de yesın..en cok folık asıt kıvıde var.dıkkat et kendıne..ayrıldın mı ızne

ağlama canımmmm......çok normal bu bel ağrılarıı ağırlaştınn doğuma az kaldıı...
benim ne hikmetse belim ağrımıyo bu aralar...tahtaya vurun. :))
ama gece çok fena kramp girdi.........kaslarım yırtılcak sandım yaaa çok kötüydü.

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy sendemi üşüttün tatlımmm

ee tatlım az kaldı mertimizin gelmesineee aartıkk iice agırlaaşmıştırdaaa normal belinin agrımasıı sıcak tutmaya çalış beliniii

evet hayatım ağırlaştık ıyıcee bel ağrılarım da arttı halıyleee

her gun bır muz, bır kıvı bır kase de nar yıyorum zatennn
inş. bebeğime ve bana yarar ... canm ben ızne çok oldu ayrılalı raporluydum şimdıde 8 hafta raporu mu aldımm doğumdan snra da 8 haftalık olanını alacağım daha snra da ucretsız ızın olayına gırışeceğimm bakalımmm

evet az kaldıı ınş. hayırlı sağlıklı şekılde bebeklerımızı elımıze alırızzz

kzı sen hala dogurmadın mı bız senı dogurdu sandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…