evet canım ne varsa bakcakalr ınsallah :))) şansıma hee daha bi ay oncesınde böle bı
polıklınık yokmus bu hastanede yenı açılmışş :)))
inşallahh idilimmm
amliyatı her hal ü karda olucam da işte önce araştırma yapıyolar
doktora ı an once sonuclanr dımı cunku ameluıyta olmam lazı dedım
doktor da bu safradan daha ciddi mesele dua et de bi sorun olmasn dedi
beslenmenmene dıkkat et safra bekler dedi ii deidm bende
canım ben görmemıstım ama çok usel olmsu
sağlıkla kullanırsınız ınsallah :)))
Valla hayatım doktor bi diyet listesi verdi, yemem ve yememem gereken şeyler var, onlara uyuyorum, her saat başı tansiyonumu ölçtürüyorum, çok yükselirse bi ilacım var onu alıyorum, yine düşmezse hastaneye seruma gidiyosşimdilik böyle geçiyo, ama doktorum tansiyonun bebekler için çok tehlikeli olduğunu, gelişim geriliğine, gebeliğin sonlanmasına herşeye hazır olun dedi ya anacım benim doktorcum da iyi hoş ama herşeyi de pattadanak deyiveriyo yaa, aslında güzel yani her türlü sonuca hazırlıyo bizi ama işte bunları duyunca kociş ümidi kesti bizim bebiklerden
Bakalalım haftaya bi de üniv. hastanesine gidicez, orda da baksınlar, gerekirse yatıcaz artık napalım
Valla hayatım doktor bi diyet listesi verdi, yemem ve yememem gereken şeyler var, onlara uyuyorum, her saat başı tansiyonumu ölçtürüyorum, çok yükselirse bi ilacım var onu alıyorum, yine düşmezse hastaneye seruma gidiyosşimdilik böyle geçiyo, ama doktorum tansiyonun bebekler için çok tehlikeli olduğunu, gelişim geriliğine, gebeliğin sonlanmasına herşeye hazır olun dedi ya anacım benim doktorcum da iyi hoş ama herşeyi de pattadanak deyiveriyo yaa, aslında güzel yani her türlü sonuca hazırlıyo bizi ama işte bunları duyunca kociş ümidi kesti bizim bebiklerden
Bakalalım haftaya bi de üniv. hastanesine gidicez, orda da baksınlar, gerekirse yatıcaz artık napalım
saol hayatımmmmcanm brnımmm sana da hayırlı cumalaarrrrr
ınşallah ayşe teyzesiiiiiiiiiiiii daha ıyılerı sızlerın olsunnnn
:44: inşallahs onuçların iyiçıkar yaaa haberdar et bizi
canımmm dikkat et kendine....tansiyon yüzünden bebiklerine bişey olmasın bu kez....
dikkatli ol.... canım benim yaaaaaaaa
bol bol dinlennnn.....yorma kendiniiii...doktor rapor filan veremez mi? çalışmasan olmaz mı?
canm brnımmm sana da hayırlı cumalaarrrrr
ınşallah ayşe teyzesiiiiiiiiiiiii daha ıyılerı sızlerın olsunnnn
ben de hastayım yaaaaaaaaaaaaa
canımmm dikkat et kendine....tansiyon yüzünden bebiklerine bişey olmasın bu kez....
dikkatli ol.... canım benim yaaaaaaaa
bol bol dinlennnn.....yorma kendiniiii...doktor rapor filan veremez mi? çalışmasan olmaz mı?
canımmmm benim kötü düşünme allaha emanetsinizzzdoktorunda aslında en iyisini yapıyo allah korusun ama en kötüsüne hazırlıyo sizi.eşininde normal canım öyle davranması sonuçta kötü şeyler yaşadınız korkuyodur oda yine aynı şeyler olucak dieee allahım korusun. üzülmemek içinde şimdiden sevincini belli etmiodurr
ben de hastayım yaaaaaaaaaaaaa
Doktorum şimdilik rapora gerek görmedi hayatım,gerekirse yatırırız zaten ama şimdilik gerek yok dedi, bekliyoruz şimdilik, bakalım prof. ne dicek :26:
Tabi hayatım doktoruma kızmıyorum zaten, bence de öyle olmalı, her türlü olasılığa hazır olmamız için yapıyo ki eğer olumsuz bişey olursa çok fazla etkilenmeyelim diyeama kocişim çok durgun son günlerde hep düşünceli, bana da bişey söylemiyo olumsuz konuşunca kızıyorum ağlıyorum hemen, öyle karışık duygular içersindeyiz yani, başka zaman hiç belli etmiyo, yoklarmış gibi davranıyo ama geceleri defalarca uyandıp sarılıyo bana, göbüşümü okşuyo o da çok korkuyo bebişlerimize bişey olacak diye onu da anlıyorum ama çok üzüyo beni bu hali
Geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine doğumun da yaklaştı artık
Doktorum şimdilik rapora gerek görmedi hayatım,gerekirse yatırırız zaten ama şimdilik gerek yok dedi, bekliyoruz şimdilik, bakalım prof. ne dicek :26:
Tabi hayatım doktoruma kızmıyorum zaten, bence de öyle olmalı, her türlü olasılığa hazır olmamız için yapıyo ki eğer olumsuz bişey olursa çok fazla etkilenmeyelim diyeama kocişim çok durgun son günlerde hep düşünceli, bana da bişey söylemiyo olumsuz konuşunca kızıyorum ağlıyorum hemen, öyle karışık duygular içersindeyiz yani, başka zaman hiç belli etmiyo, yoklarmış gibi davranıyo ama geceleri defalarca uyandıp sarılıyo bana, göbüşümü okşuyo o da çok korkuyo bebişlerimize bişey olacak diye onu da anlıyorum ama çok üzüyo beni bu hali
günaydınn:80: :2::2:kızlarrrrrrrrrrrr gunaydın....
kedım nasılsın
ayyy sendemi üşüttün tatlımmm
günaydınn:80: :2::2:
valla belım ağrıyorrr, sırtım ağrıyorrr oksuruyorumm bılmıorummm
saol bıtanem yaa
uff bı ağlayasım var bı ağlayasım var kı sormayınnn
belım ağrıyoo zaten gece ağla ağlaa eşim dıo sen hayatta normal doğum yapamazsınn ee tanıyo artıkın benıı adamcağizzzz :2:
hayırlı sağlıklı bı şekılde doğursam ınş.
saol bıtanem yaa
belım ağrıyoo zaten gece ağla ağlaa eşim dıo sen hayatta normal doğum yapamazsınn ee tanıyo artıkın benıı adamcağizzzz :2:
saol bıtanem yaa
ağlama canımmmm......çok normal bu bel ağrılarıı ağırlaştınn doğuma az kaldıı...
benim ne hikmetse belim ağrımıyo bu aralar...tahtaya vurun. :))
ama gece çok fena kramp girdi.........kaslarım yırtılcak sandım yaaa çok kötüydü.
ayyy sendemi üşüttün tatlımmm
ee tatlım az kaldı mertimizin gelmesineee aartıkk iice agırlaaşmıştırdaaa normal belinin agrımasıı sıcak tutmaya çalış beliniii
güzelcim geçmiş olsun.ama biraz daha sabır.omuzdekı haftalar daha zor olacak senın oglan ııce buyumus olacak.kızların dedıgı gıbı bol kıvı ye hem c vıtamını hem dogal folık asıt.ben her gun 1 tane kesın yerdım...hamıle kalmak ısteyenler de yesın..en cok folık asıt kıvıde var.dıkkat et kendıne..ayrıldın mı ızne
ağlama canımmmm......çok normal bu bel ağrılarıı ağırlaştınn doğuma az kaldıı...
ama gece çok fena kramp girdi.........kaslarım yırtılcak sandım yaaa çok kötüydü.
dün eşimle sezeryan doğum videolarını izledik eşim çok fena olduu....bayılacaktı nerdeyse :)))
en iyisi normal doğum ya vallahiiii en fazla 7-8 saat acı çekeceksin, çabuk toparlanıyorsun ama sezeryan?? dikiş filan derken daha çok acı çekiyorsun bence.... tabi bu benim düşüncemmm.........
o kadar çok yalancı sancı çekiyorum ki alıştım bu acıya resmen ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?