aminnnnnnnnnevet hayatım ağırlaştık ıyıcee bel ağrılarım da arttı halıyleee
her gun bır muz, bır kıvı bır kase de nar yıyorum zatennn
inş. bebeğime ve bana yarar ... canm ben ızne çok oldu ayrılalı raporluydum şimdıde 8 hafta raporu mu aldımm doğumdan snra da 8 haftalık olanını alacağım daha snra da ucretsız ızın olayına gırışeceğimm bakalımmm
evet az kaldıı ınş. hayırlı sağlıklı şekılde bebeklerımızı elımıze alırızzz
kzı sen hala dogurmadın mı bız senı dogurdu sandık
canım şans eseri açtım bu topiği mesajını görüncede yazmadan edemedimevet hayatım ağırlaştık ıyıcee bel ağrılarım da arttı halıyleee
her gun bır muz, bır kıvı bır kase de nar yıyorum zatennn
inş. bebeğime ve bana yarar ... canm ben ızne çok oldu ayrılalı raporluydum şimdıde 8 hafta raporu mu aldımm doğumdan snra da 8 haftalık olanını alacağım daha snra da ucretsız ızın olayına gırışeceğimm bakalımmm
evet az kaldıı ınş. hayırlı sağlıklı şekılde bebeklerımızı elımıze alırızzz
yok kızzz doğurmadım halaa kız gelmek istemiyooo...o da haklı tabiii bu karda kışta ben de gelmek istemezdim :))
noldu ki bebişkom alıntı yapa tıkla cevap verebiliyorum ben :)
ya patronumdan nefret ediorum bengörüyo halimi ölüyorum resmen ama ya yeliz istersen sen git demek yok . pis adam kendi oglu hasta bile olmamasına ragmen azcık vücudunda kırıklık olunca hemen kaç gün eve git yat dinlen die gönderioo.utanmaz adam şimdide gelmiş haftasonu şu akvaryumu temizlesene dio bende dedim temizleyemem şimdi iyileşince anca temizlerim
uyuz yaaaa nefret ediorummm
canım şans eseri açtım bu topiği mesajını görüncede yazmadan edemedim
nar düşüğe neden olan bir meyvedir
yememende suyunu içmemende fayda var
ya ben de sinir oldum hemşom ya site çok yavaşladııııı bi sorun var galiba ayyyyyyyyyy offffffffff
canım ben bi inşaat firmasında ön muhasebe sekreterlik falan yapıorum bi tek ben varım zaten çalışan herşeye koşturuyorum yani.ya evet çogu patron böyle ama sinir oluyo insan yaaa delirtiyo beni 2 senedir zam vermedi uyuz adam ona sorarsan bi iş yapmıyorum ben tabi neden zam veriyimki der ama utanmadan bana dioki orka die bi muhasebe programı var onu ögrensene bende inadına hiçç kurcalamıyom ögrenmeye çalışmıyorum sonuçta mali müşavirler bile o programı bilmio çogu banada versin 2000 tl maaş bak nasıl ögreniorum dimi ama.anlıycagın aşırı sinir bi patornum varr ev kredimiz olmasa 5 dk durmuycam ama işte elim kolum baglıya yalnız degılsın bu konuda.neden gıt desın kı madde kavramı var herkeste yapma nolur. butun patronlar boyle. uzulme canım...
ne iş yapıyosun sen yelız?
canım saol ama zaten 8.5 aylık hamıleyımmm bır kase nardan bşey olmayacağını okumuştumm kı faydalı dıe de okudumm saol onerın içinn canmm
Günaydın Kızlar nasılsınız site bozulmuşmu yine yaaaa
günaydınn canımm ben kendi adıma acaip hastayımmmsen nasıl oldun tatlım gittinmi doktora
Valla hala çok iyi değilim o gece sinemaya götürdüler daha kötü oldum hala dogru düzgün konuşamıyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazm salgın var yaaa herkes hastaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?