Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aminnnnnnnnn

ya patronumdan nefret ediorum ben görüyo halimi ölüyorum resmen ama ya yeliz istersen sen git demek yok . pis adam kendi oglu hasta bile olmamasına ragmen azcık vücudunda kırıklık olunca hemen kaç gün eve git yat dinlen die gönderioo.utanmaz adam şimdide gelmiş haftasonu şu akvaryumu temizlesene dio bende dedim temizleyemem şimdi iyileşince anca temizlerim
uyuz yaaaa nefret ediorummm

canım şans eseri açtım bu topiği mesajını görüncede yazmadan edemedim
nar düşüğe neden olan bir meyvedir
yememende suyunu içmemende fayda var

yok kızzz doğurmadım halaa kız gelmek istemiyooo...o da haklı tabiii bu karda kışta ben de gelmek istemezdim :))

kızlar nazlı herhalde.benımkı de 39. haftanın sonuda zorla geldı.neyse zamanı dolsun erkenden gelmesın de...

ya yalnız degılsın bu konuda.neden gıt desın kı madde kavramı var herkeste yapma nolur. butun patronlar boyle. uzulme canım...
ne iş yapıyosun sen yelız?

canım şans eseri açtım bu topiği mesajını görüncede yazmadan edemedim
nar düşüğe neden olan bir meyvedir
yememende suyunu içmemende fayda var

canım saol ama zaten 8.5 aylık hamıleyımmm bır kase nardan bşey olmayacağını okumuştumm kı faydalı dıe de okudumm saol onerın içinn canmm

ya ben de sinir oldum hemşom ya site çok yavaşladııııı bi sorun var galiba ayyyyyyyyyy offffffffff

yaa ben de çok nar yedim bu aralar hurma yiyorumm ya normalde sevmem ama canım çekiyooo
doğumu kolaylaştırmak için bişeyler önerin bana kızlar

ya yalnız degılsın bu konuda.neden gıt desın kı madde kavramı var herkeste yapma nolur. butun patronlar boyle. uzulme canım...
ne iş yapıyosun sen yelız?
canım ben bi inşaat firmasında ön muhasebe sekreterlik falan yapıorum bi tek ben varım zaten çalışan herşeye koşturuyorum yani.ya evet çogu patron böyle ama sinir oluyo insan yaaa delirtiyo beni 2 senedir zam vermedi uyuz adam ona sorarsan bi iş yapmıyorum ben tabi neden zam veriyimki der ama utanmadan bana dioki orka die bi muhasebe programı var onu ögrensene bende inadına hiçç kurcalamıyom ögrenmeye çalışmıyorum sonuçta mali müşavirler bile o programı bilmio çogu banada versin 2000 tl maaş bak nasıl ögreniorum dimi ama.anlıycagın aşırı sinir bi patornum varr ev kredimiz olmasa 5 dk durmuycam ama işte elim kolum baglı

canım saol ama zaten 8.5 aylık hamıleyımmm bır kase nardan bşey olmayacağını okumuştumm kı faydalı dıe de okudumm saol onerın içinn canmm

Yok artık daha neler.bu noktadan sonra bebek duser mı Allah askına. Nar ayrıca en ıyı antıtoksıdanlardan bırıdır. Gebelıgın ılk donemlerınde belkı etkı edebılır ama su noktadan sonra bebege de sana da yardımcı emın ol.

günaydınn canımm ben kendi adıma acaip hastayımmm sen nasıl oldun tatlım gittinmi doktora

Valla hala çok iyi değilim o gece sinemaya götürdüler daha kötü oldum hala dogru düzgün konuşamıyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazm salgın var yaaa herkes hastaa

Valla hala çok iyi değilim o gece sinemaya götürdüler daha kötü oldum hala dogru düzgün konuşamıyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazm salgın var yaaa herkes hastaa

evet canım salgın varrr benimde bogazım çok kötü oldu dün ya resmen konuşamadım agrısından eşim saolsun çorba yaptı bol acılı bide içirdi bi tanecik kocam benim ondan sonra biraz düzeldi çok komikti ama yaa aşkım mutfakta ben konuşamıyorum tabi bişi olunca msj yazıyom mecbur allaha şükür bugün bogazım biraz daha iyi ama yagmuru yedim sabah şimdide ateşim çıktı yinee sende dışarıya çıkmamaya özen göster canım bol bol yat ve kiwi ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…