Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Valla hala çok iyi değilim o gece sinemaya götürdüler daha kötü oldum hala dogru düzgün konuşamıyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazm salgın var yaaa herkes hastaa

fatos gecmıs olsun canım.kendıne oncelıkle bebegıne dıkkat et..kıpırtılar basladı mı? buarada işten ayrıldın galıba?ay bı kısmet olmadı.soylesen patroş nasıl içiyordu su cayı

aynı kız bende konuşamadım hiç çok kötüydü çok şükür şimdi kısık seslede olsa derdimi anlaqtıyorum
ben pek çıkmazdım ama eşim illa sinemaya gidelim düzelirsin dedi iyi dedim gittim
aman hayırlısı yaaa bi düzelseydim, düzelseydik

kızlar bu arada dün akşam çok yagmur vardı istanbulda gökte çok gürledi benim minik kuzum zeytinim bi korktu gök gürültüsünden aglamış hepp yavrum benimm yaaa

inşallah canım yaaa ben bi şekilde dayanıyorum ama sen bide iki canlısın daha çok dikkat etmen lazım canım benimm.hangi filme gittiniz bakimm

fatos gecmıs olsun canım.kendıne oncelıkle bebegıne dıkkat et..kıpırtılar basladı mı? buarada işten ayrıldın galıba?ay bı kısmet olmadı.soylesen patroş nasıl içiyordu su cayı

Canımcım ya sen geçmişe hiç bakmıyorsun sanırım ben hep yazıyorum sana mate5 çayı içtigi
hareketleri bşladı ben hissediyorum bayagıdır kıpır kıpır sıpa maşAllah

hoşgeldin fatoşum...geçmiş olsun dikkat et kendine

hoşbuldum canımcımmmmmmm çok saol sen nasılsın

inşallah canım yaaa ben bi şekilde dayanıyorum ama sen bide iki canlısın daha çok dikkat etmen lazım canım benimm.hangi filme gittiniz bakimm

Av mevsimine gittik cem yılmaz şener şen güzel film ama çooooooooooook uzun bi zaman sonra fena baydııı

Ben iyiyim ne olsunnn prensesi bekliyorum

ewet canım kendiminkileride hemen paylaşayım sizinleee...

ooooo çok güzel görünüyooo ellerine sağlıkk

Av mevsimine gittik cem yılmaz şener şen güzel film ama çooooooooooook uzun bi zaman sonra fena baydııı

ayy evet yaa bizde gittik pazar günü av mevsimineee oyuncular dışında ben hiç begenmedim senaryoyu o kadar hata ve açık vardiki hemen filmin sonunu tahmin edebildik tabi tahmin ettikten sonrada o kadar baydıkii anlatamam

ayy evet yaa bizde gittik pazar günü av mevsimineee oyuncular dışında ben hiç begenmedim senaryoyu o kadar hata ve açık vardiki hemen filmin sonunu tahmin edebildik tabi tahmin ettikten sonrada o kadar baydıkii anlatamam

çok ağrıo belım parol da aldığım haldeee
neyse ben yatmaya devam edeyımmm

ben çıkıyorum kızla kendinize iyi bakın...azıcık uyuyayımm
fırsat buldukcaa uyumak lazımmm öpüyorum siziiiii beni özleyin anacım

kızlar selamm herkesee men geldimmm:92:
hatcemmmmçok geçmiş olsunn talım allahım bi daha yaşatmasınn böle kötü günleri en yakın zamnda sağlıkla konsun bebeşim göbüküne ve bırakmasın seni bi dahaaaa
şerocummçokk tebriklerrrrrrrrrr cnmm tekreardann sonunda kavuştun miniklerine hemde rabbim gönlüne göre verdi bak ikizlermişş cnmm çok sevindimmm rabbim sağlıcakla kucağını minilkerinle dooldursunn inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…