Valla hala çok iyi değilim o gece sinemaya götürdüler daha kötü oldum hala dogru düzgün konuşamıyorum
Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat etmemiz lazm salgın var yaaa herkes hastaa
yawrularrrr, nasılsınızzzzz... ben geldümmm
evet canım salgın varrr benimde bogazım çok kötü oldu dün ya resmen konuşamadım agrısından eşim saolsun çorba yaptı bol acılı bide içirdi bi tanecik kocam benimondan sonra biraz düzeldi çok komikti ama yaa aşkım mutfakta ben konuşamıyorum tabi bişi olunca msj yazıyom mecbur allaha şükür bugün bogazım biraz daha iyi ama yagmuru yedim sabah şimdide ateşim çıktı yinee sende dışarıya çıkmamaya özen göster canım bol bol yat ve kiwi ye
aynı kız bende konuşamadım hiç çok kötüydü çok şükür şimdi kısık seslede olsa derdimi anlaqtıyorum
ben pek çıkmazdım ama eşim illa sinemaya gidelim düzelirsin dedi iyi dedim gittim
aman hayırlısı yaaa bi düzelseydim, düzelseydik
fatos gecmıs olsun canım.kendıne oncelıkle bebegıne dıkkat et..kıpırtılar basladı mı? buarada işten ayrıldın galıba?ay bı kısmet olmadı.soylesen patroş nasıl içiyordu su cayı
hoşgeldin fatoşum...geçmiş olsun dikkat et kendine
pembeeeeeee sen de hoşgeldin balım....geçen gün facebooka pide tarifi paylaşmıştın yaptın mı??
inşallah canım yaaa ben bi şekilde dayanıyorum ama sen bide iki canlısın daha çok dikkat etmen lazım canım benimm.hangi filme gittiniz bakimm
ewet canım kendiminkileride hemen paylaşayım sizinleee...
Canımcım ya sen geçmişe hiç bakmıyorsun sanırım ben hep yazıyorum sana mate5 çayı içtigi
hareketleri bşladı ben hissediyorum bayagıdır kıpır kıpır sıpa maşAllah
hoşbuldum canımcımmmmmmm çok saol sen nasılsın
ewet canım kendiminkileride hemen paylaşayım sizinleee...
Av mevsimine gittik cem yılmaz şener şen güzel film ama çooooooooooook uzun bi zaman sonra fena baydııı
ayy evet yaa bizde gittik pazar günü av mevsimineee oyuncular dışında ben hiç begenmedim senaryoyu o kadar hata ve açık vardiki hemen filmin sonunu tahmin edebildik tabi tahmin ettikten sonrada o kadar baydıkii anlatamam
Bugün yumurtalanma günüm (14) denemeye devam etsek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?