Yumurtalanma dönemindeki bi takım rahatsızlık var onları yazabilirmisiniz *
çok şükür mesaj yazabiliyorum alıntılarım gözüküyo
gökçecim sabret az kaldı doğuma
şerocum tansiyonun düştümü canımcım
yelizcim çok geçmiş olsun hafta sonu bolca dinlenirsen geçer inşallh
elifcim pıtpıtları görmeye ne zaman gidiyosunben var ya ben hepinizi çooooooooooooook seviyorum
canım ağrın olabilir...kasıklarda üşütmüşsün gibi oluyor. ve akıntı..bir numaralı belirtin...
Hepsi mevcut bende şuan
hatta ateşliyim sanki biraz başım da ağrıo uykuda bastı
belim sırtımda çok ağrıoo arada kramplar giriyor ?
elifcim pıtpıtları görmeye ne zaman gidiyosun[/B]ben var ya ben hepinizi çooooooooooooook seviyorum
hemşom kurban tarifinde pek güzel bu arada
burdayım bitanem ama ev işleriyle uğraşıyorum bi yandan şimdide annem aradı beni bekliyorlarmış yemeğe oraya çıkıcamemoşumm nerdesinnnn
canımmm Alllahın izniyle yarın eşim gelecek beraber gidicezz...inşallah görürüz pıt pıtlarıı...
benim gittiğim dr.alttan bakıyor..görmesi lazım yani kalp atışını..
inşallah görürüzz...
canımm sağol sorduğun içinn.öpüyorum seniii...
AYŞEM canımbenimm...
doğumgünün kutlu olsunn.
faceden yazarım dedim ama daha akşama çokk..
Eşinle sevdiklerinle nice yıllar dilerimm..
mutlu huzurluu sağlıklıı.....
ateş adet dönemine doğru hamileysen yükseliyor... hadi bakalım ilişkiden 2 saat önce sade kahve içir kocana. hemen yataktan kalma...
Tamam bu dediklerini uygulucam inş. en kısa zamanda sana müjdeli haberi veririrm :)
hadi inşllahhhh, ben geçen sefer 2. ayımda sadece bu yöntemlerle hamiş klmıştım. bakalım bu ayda tutturabilecek miyiz?
ateş adet dönemine doğru hamileysen yükseliyor... hadi bakalım ilişkiden 2 saat önce sade kahve içir kocana. hemen yataktan kalma...
kar bize daha gelmedi inş gelmez kış lastiğimiz yokmuşcanımm inşallah yaa yarın normalde çalışıorum ama izin alıcam zaten kar yagıcakmışş burdaaaa..
bende senii çokkk seviomm bi denemmm
inşallah canım ilk bakışta görürsünüz pıtpıtları alttan bakmaya da gerek kalmaz sana iki müjde olurcanımmm Alllahın izniyle yarın eşim gelecek beraber gidicezz...inşallah görürüz pıt pıtlarıı...
benim gittiğim dr.alttan bakıyor..görmesi lazım yani kalp atışını..
inşallah görürüzz...
canımm sağol sorduğun içinn.öpüyorum seniii...
kaç hafta oldu şimdi şeker senin?
balım senin bebgindemi melek oldu
kar bize daha gelmedi inş gelmez kış lastiğimiz yokmuş
ben bide zeytini çok seviyoruminşallah canım ilk bakışta görürsünüz pıtpıtları alttan bakmaya da gerek kalmaz sana iki müjde olur
hem kocişin gelecek hem bebişinin kalp atışını duyacan
elif ya diğer ay adetini normal zamanda mı olmuştun. ben şu ayı atlatsaydım hala adet olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?