pardon SAT a göre 6+5 miş...
pembe marıfetlı hatun yenı gordum boregını..elıne saglık
ewet canım 17 haftalıktı benim oğlum. 6 ay bitti ardından... bakalım artık bu sefer nasıl olucak...
canımmm Alllahın izniyle yarın eşim gelecek beraber gidicezz...inşallah görürüz pıt pıtlarıı...
benim gittiğim dr.alttan bakıyor..görmesi lazım yani kalp atışını..
inşallah görürüzz...
canımm sağol sorduğun içinn.öpüyorum seniii...
AYŞEM canımbenimm...
doğumgünün kutlu olsunn.
faceden yazarım dedim ama daha akşama çokk..
Eşinle sevdiklerinle nice yıllar dilerimm..
mutlu huzurluu sağlıklıı.....
ne dersiniz yaa çektiriyimmi rahim filmini :26::26::26:
vajinale gerek kalmaz belki duyulur şekercim kalp atışı üstten. hadi bakalım vallahi ne heyacanlı yaaaaa...sıra bendeeeee bu ayyyy, dua et bizeeeee
bazen oluyo sabahları..nasılsın canımcım.bulantın var mı?
inşallah canım ilk bakışta görürsünüz pıtpıtları alttan bakmaya da gerek kalmaz sana iki müjde olur
hem kocişin gelecek hem bebişinin kalp atışını duyacan
elif ya diğer ay adetini normal zamanda mı olmuştun. ben şu ayı atlatsaydım hala adet olmadım.
ben canım büyük sölemiş olmayımda hiç çektirmedim bilmiyorum. ama eşinde sorun olduğu için sende olmaya bilir neden gerek duyduki doktor yumurtlamanda normalmiş:44::44::44::44::44::44::44:
canım kadın direk alttan bakıyo zaten..sorun ne olursa olsun daha iyi görülür diyee...
dualarım herzaman sizlerle..hepimiz için dua ediyorumm hayatımm..sağlıklı bebişlerimiz olsun diyere..
bazen oluyo sabahları..
dün akşamda tansdiyonum düştü..saat 10a kadar bişey istemedi canım..bulantım vardı..sonrada zeytin ekmek yedimm... nekadar gıdalı dimi...
canım ben 30 eylülde adet oldumm..25 ekimde adet gördümm..sonra bidaha görmedimm...
senin kaç gün olduu??
hamile kaldım diye korkmaa.senin sakıncalı bi durumun yokkii..
geldiyse hoşgelmişş ...
canım sen yinede rica et üstten baksın neolur ne olmaz biz o kadar dikkat ediyoz eşlerimizle ama o aletler çok kötü yapıyo
bende en son 10 kasımda düşük yaptım.bugün 10 aralık tam bir ay oldu.kafam kaışık canım eğer hamileysem bunu aileme nasıl açıklarım daha geçen ay düşük yaptın demezlermi:18::18:
yani git yaptır demedi ama yaptırsan iyi olur dedi zaten bnmde ne zamandır aklımda acaba mı diye?yaptırmak istiyorum çünki bi nevi tedvi gibiymiş yani eğer tüplerin yapışıklık tıkanıklık varsa işlem esnasında açılıyormuş çoğu insan bu filmden sonra hamile bile kalmış kanllar açıldığı için gerçi sanmıyorum dediğim gibi adetimde yumurtlamamda düzenli tüpler tıkalı olsa belirti olurmu onuda bilmiyorumda kendimi biliyorum ben yaptırıcam galiba :) ama çok korkuyorum :18::18:
varmı yaptıran?
aaaa tatlımm yaaa o nedemek aileme nasıl açıklarımm onlar karışamazlarki sonuçta tamam zorlu bi dönem oluyo kürtaj veya düşük ama korunup korunmayacagına karar veren sen ve eşinsinnn.hem sen kürtaj dahi olmadın yani senin rahminde öyle kürtaj falan yarası yokki sadece bebegin tutundugu yer biraz yara olmuştur okadar.o yüzden hamiş bile kalsan korkma lütfen aynı zamanda aileme nasıl açıklarım falan diede düşünme sonuçta alanda verende allah
Senin prensesini yerim ben yaaaBen iyiyim ne olsunnn prensesi bekliyorum
ayy evet yaa bizde gittik pazar günü av mevsimineee oyuncular dışında ben hiç begenmedim senaryoyu o kadar hata ve açık vardiki hemen filmin sonunu tahmin edebildik tabi tahmin ettikten sonrada o kadar baydıkii anlatamam
canım sen yinede rica et üstten baksın neolur ne olmaz biz o kadar dikkat ediyoz eşlerimizle ama o aletler çok kötü yapıyo
bende en son 10 kasımda düşük yaptım.bugün 10 aralık tam bir ay oldu.kafam kaışık canım eğer hamileysem bunu aileme nasıl açıklarım daha geçen ay düşük yaptın demezlermi:18::18:
yaptıranlar zor diyo mesela bi ara elifte kafaya takmıştı acaba tüplerimmi tıkalı diye bak hemen hamile kaldı. bende o kadar ilaç kullandım yumurtlamak için eşim meğer varikoselmiş ameliyat oldu iki ay sonra hamile kaldım hemde ben hiç ilaç kullanmadan kim ne derse desin kadın yumurtluyorsa bi sorun yok iş erkekte bitiyo:82::82:
allah allahh.ne varmış canım düşük yaptıysan.sanki doğum yaptınn...
Siz bebek istiyomusunuz önemli olan bu..bende bizimkilere söylemeye utanırımm.üstelşik ben kürtaj oldumm.hastanede yattım..demezlermi acelen neydi..
Ama napıyım canım..bilerek olmadı..
Rabbim böyle uygun gördü...
önemli olan senin ne düşündüğünn.takma kafana...
kadser canımcım ben rahim filmi çektirdim tam 1 yıl korkudan kaçtım o kadar abartılı yazılar varki kaçtım ama sonunda yine yattım o masaya!!!
topikin ilk zamanlarında angell vardı o bana cesaret verdi ve gittim çektirdim tam 3 defa tekrarlandı sonra kalktım hastaneden kardeşimle alışverişe gittim düşün yani hiç acılı bişi dil masadan kalktıgın an çok azalıyor acılar.
ki rahim filmi çektirdikten sonra çok hamile kalan var
ben geldım yıneeeeeeeee
uyuyamıorummm zaten
kalktım yemek yaptımm ağrıyan belımı ağrıttım ıceneeeaman yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?