uzunca bi süre söliyemem heralde yine iştwe biraz dinlen kendine gel demişlerdi hep bir ağızdan inşallah hakkımda hayırlısı olur
canım kadın direk alttan bakıyo zaten..sorun ne olursa olsun daha iyi görülür diye..
dualarım herzaman sizlerle..hepimiz için dua ediyorumm hayatımm..sağlıklı bebişlerimiz olsun diyere..
bazen oluyo sabahları..
dün akşamda tansdiyonum düştü..saat 10a kadar bişey istemedi canım..bulantım vardı..sonrada zeytin ekmek yedimm... nekadar gıdalı dimi...
canım ben 30 eylülde kürtaj oldumm..25 ekimde adet gördümm..sonra bidaha görmedimm...
senin kaç gün olduu??
hamile kaldım diye korkmaa.senin sakıncalı bi durumun yokkii..
geldiyse hoşgelmişş ...
Öle değil bence yıldız ya ben düzenli yumurtluyordum eşimdede hiçbir sorun yoktu sen biliosun kistlerimin yapışıklıgı tüplerimide tıkamıştı hatırlamıyormusun rahim filminde tıkalı çıkmıştı benim
ameliyatla açıldı hepsi
masa derken nasıl bi masa şu çatal mı?pozisyon falan nasıl oluyor yani hiç bi bilgim yok sendemi yoksa filmden sonra hamile kaldınoff kafam karıştı ya yaptırsammı yaptırmasammı :26:
hoşgeldin canımmm
eee bayagı ilerlediniz artık mert beye yeri dar geliyordurr
ben geldım yıneeeeeeeee
uyuyamıorummm zaten
kalktım yemek yaptımm ağrıyan belımı ağrıttım ıceneeeaman yaaaaaaaaa
haklısın canım sizin işiniz daha da zordu benden alalhım inşallah sizlerede banada bi daha göstermezcanım zaten ilk üç ay kimseye söyleme eger hamiş kalırsan.insanlar hep bişiler söylerler emin ol ki senin düşügün bildigim kadarıyla o kadar zorlu geçmedi.tamam insanı yıpratıyo mutlakali çok üzülüyosun ama sen hiç degilse kalp atışlarını duymadın ve hemen düştü yani bak elif o kadar zaman hastanelerde yattı düzeldi ama sonunda gitti bebegi ve kürtaj oldu ben desen öyle ki benim bebegim düşmedi bile düşün hatta kürtajda doktor zor almış bebegi çok iyi tutunmuşş ve gelişimide çok iyiydi erkek oldugu bile %75 belliydi yani.o yüzden emin ol o çatala yatıp bebeginin göz göre göre senden gtmesi daha zorlu bi dönem ki bide kalp atışlarını duymuşken. oyüzden hiçç insanları dinleme eşin ve sen karar vereceksiniz buna aileler degil.hakkında inşallah hayırlısı olur canımmm.bu arada düşükten sonrada adette degişmeler yaşanabilio mesela elif erken bile görmüş ama ben ilk ve ikinci ay ortalama 8 gün falan gecikmeli gördüm
hoşgeldin canımmm
eee bayagı ilerlediniz artık mert beye yeri dar geliyordurr
ay pardon canımın içi benim söylemek istediğim aslında biz kadınlar öne atılıp her türlü tahlili falan yaptırıyoz eşlerimizi bi muayeneye yollamak sonradan aklımıza geliyor
Bak canımcım bunu yaptırmak zorundasın ben diyorum ya kaçtım kaçtım yine yaptırdım yani tedavi olacaksan eger bunu yaptırmadan hiçbirşey yapamazsın
Masaya gelince çatal falan değil ya rontgen odalarındaki sedyeler varya onlar zaten normal rontgen odasında çekiliyo
düz yatıyorsun bacaklarını açıyorsun normal alttan muane olurkn konan aletler konuyor bir çubukla sıvı bir ilaç veriliyor o ilac verildigi anda film çekiliyor akciger filmi gibi
Yani okursun mutlaka tazzikli su veriliyor diyen bile vardı sakın inanama bunlara dedim ya tam 3 defa çekildim
Öle değil bence yıldız ya ben düzenli yumurtluyordum eşimdede hiçbir sorun yoktu sen biliosun kistlerimin yapışıklıgı tüplerimide tıkamıştı hatırlamıyormusun rahim filminde tıkalı çıkmıştı benim
ameliyatla açıldı hepsi
aferimm aferimm sana yaaaa hem belimin agrısından ölüorum diosun bide yemek yapıyosunnsöyleseydin eşine getirseydi bişiler canım yada dışardan sölerdinizzz
ayy evet yaa ööle dienler bile varrr valla ama zırva hepsiii.hattaa şimdiki rahim filmi yöntmleri acaip basitttmişş hiç agrı sızı duymuyomuşsunn.
ben basmam öle yaş tahtaya önce o muane oldu sonra rahim filmini çektirdim ama şunu biliyorum er yada geç bütün bunlar yapılıyor her iki kişi içinde
Dün doktorla konuştukta 4 yıldır bu hastaneden çok yoruldum artık bebegim kucagımda çıkmak istiyorum dedi geldi sarıldı öptü üzülme kızım o günde gelecek diyo çok çektik hepimiz çekiyorum rabbim isteyen herkese versin
canımm son haftalarda normal die biliorum ben mide bulantısınıııcanımcım dışardan yemek yıyemıorumkııı ama bennnnnnnnnnn
bılıor musunzz benım mıde bulantılarım bılem başladıı entresan ama :18:
haklısın canım sizin işiniz daha da zordu benden alalhım inşallah sizlerede banada bi daha göstermez
tamam o zaman gelirse gelsin kimseye demem
canımm son haftalarda normal die biliorum ben mide bulantısınııı
evet teyzesııı buyudukkkk yoruluyoruzz azcıcıkkkk
sen nasılsın fatoşcummmm
fatos ılk kez gecmısı okudum canım kesın bısey yazmıstır dıye kı yazmıssın ve defalarca sordugumu bılıyorum...ama hıc gecmısı okuyacak kadar zaman olmadı
ayy evet yaa ööle dienler bile varrr valla ama zırva hepsiii.hattaa şimdiki rahim filmi yöntmleri acaip basitttmişş hiç agrı sızı duymuyomuşsunn.
aboww ameliyatmı :18::18: peki kistlerimin yapışıklığı demişssin bunlar ultrasonda görülmedi yani rahim filmine kadar hiç bi sorun yokmu diyorlardı?
amin canım güzel kızını tez zamnda kucağı alırsın inşallah
Bak canımcım bunu yaptırmak zorundasın ben diyorum ya kaçtım kaçtım yine yaptırdım yani tedavi olacaksan eger bunu yaptırmadan hiçbirşey yapamazsın
Masaya gelince çatal falan değil ya rontgen odalarındaki sedyeler varya onlar zaten normal rontgen odasında çekiliyo
düz yatıyorsun bacaklarını açıyorsun normal alttan muane olurkn konan aletler konuyor bir çubukla sıvı bir ilaç veriliyor o ilac verildigi anda film çekiliyor akciger filmi gibi
Yani okursun mutlaka tazzikli su veriliyor diyen bile vardı sakın inanama bunlara dedim ya tam 3 defa çekildim
ben basmam öle yaş tahtaya önce o muane oldu sonra rahim filmini çektirdim ama şunu biliyorum er yada geç bütün bunlar yapılıyor her iki kişi içinde
Dün doktorla konuştukta 4 yıldır bu hastaneden çok yoruldum artık bebegim kucagımda çıkmak istiyorum dedi geldi sarıldı öptü üzülme kızım o günde gelecek diyo çok çektik hepimiz çekiyorum rabbim isteyen herkese versin
kız sen cok pımpırıklısın ben daha yenı okuyorum senın son adet tarıhını.hala pıt pıt duyayım sonra ticker diyosun..allahın ıznıyle sen bı duy ıcın rahatlasın da sonra ptsı erkenden bı tıckerle surayı..ılk aylar kılo veren bıle var..normalmıs bu.ben bılmıyordum bunu.ıse gelırken resmen 5 kıloluk beslenme cantasıyla gelıyordum.mıdem bulanıyo ama zorla yıyordum.kuru ıncır cevız vs suyla yutuyordum resmen kusa kusa…bı havuc suyu sıkardım 1 şişe.ılk2 ay 4 kılo aldım.dr ne yedın sen bole dedı..anlattım sakın meyve suyu sıkma 1 kılo havuc yemıs gıbı oluyosun dedı. Ondan sonrakı aylarda da zaten bebek buyudukce otomatıkman yıyosun.bır de ben bebek karnıma dustugu andan berı ben ne yıyorsam aynısını yıyo sanıyordum.megerse ılk 4 ay sendekı stoklardan beslenıyormus sonra kordondan beslenıyormus.sen yıne de yıyebılıdıgın kadar ye ozellıkle cevız vs omega cok..bulantıların hafıfleyınce yemesem keşke diyeceksın…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?