inş. önüzüdeki aya yaptırıyorum ozamanhep aklımda olacak zaten yaptırmasamda ee adet bittitek kaç gün sonra gideyim yani bu dr.özelde baya tutar tıp a git dedi gidip ben rahim filmi çektirecektimmi diyim yoksa ordaki bi kadın doğumcuya gidyimde omu yönlerdirsin? offffff offfff
ben kocamın yerınde olsam hayatta bı de hamıle bırakmazdım benıı ne ağır geçırıyorum ne nazlı oluyorumm ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
4 tane bebek ıstıo bendennn kozmıkk yaaaa
yerim ben onu yaaa maşAllah sizeeee
Daha iyiyim gökçecim dün kızımı gördüm çok mutlu oldum
olsun canımcım bulman iyi o çay iyi içebilirsen ben karar verdim karpuz diyeti yapıcam
Kız hiç bişi olmuyo duydugun acıyı sölim adetlisin ve aşırı tuvalete sıkışmışsın gibi
Canım bende çikolata kistti vardı sol yumurtalıkta 8cm sagda 5 cm çikolata kistleri yapışkan olur ve dagalır ultrasyonda göründü tabiki rahim filmi çekildi eger tüplerim tıkalı olmasaydı belki hamile kalabilirdim ama tıkalı olunca ameliyatla kistler alındı tüpler açıldı ve çok şükür hamnileyim
amin hepimiz inşAllahhhh
ayyy tatlımm benim yaaaa allahım inşallahhh minikk mucizeni zamanı gelince saglıkla kucagına aldıgınıda görüceksinnn inşallahhhh.bence siz bu fıstıgın adını mucize falan koyunnnn
hayatım pimpirik değilim bu konuda ..
Sabahları kahvaltı yapmıyorum..canım istemiyor...
öncekinde beni görmeliydinn.erkenden kalkıp süt ceviz haşlanmış yumurtaa...
şimdi hamileyim diye özel bişy yapmıyorum ama tabi gıdamıda almaya çalışıyorumm..
ne kadar buyumuş kızın maşallah yaaa19 20 hafta olmuş allahım tamamını da gormeyı nasıp etsın ınş. sevsınler senın kızını bak sana hep kız dedım herkes sana erkek demişti kız olduu
nagış e de dıorum ya bı kız bı oğlan ya da ıkı oğlu olacak ınş. ole danıyor içimee bakalımm sağlıklı sıhhatlı olsunlar da gerçi cınsıyetın pek onemı yokk
ne kadar buyumuş kızın maşallah yaaa19 20 hafta olmuş allahım tamamını da gormeyı nasıp etsın ınş. sevsınler senın kızını bak sana hep kız dedım herkes sana erkek demişti kız olduu
nagış e de dıorum ya bı kız bı oğlan ya da ıkı oğlu olacak ınş. ole danıyor içimee bakalımm sağlıklı sıhhatlı olsunlar da gerçi cınsıyetın pek onemı yokk
ben kocamın yerınde olsam hayatta bı de hamıle bırakmazdım benıı ne ağır geçırıyorum ne nazlı oluyorumm ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
4 tane bebek ıstıo bendennn kozmıkk yaaaa
CITLANBIK,gokcegokce,SariLale,Yavyum,yelizcem,Yildiz10,BenIpek,bellee,
yardım edın kızlar
sağ yukarda seçenekler var canım. abonelik ekle çıkıyor ordan
Sadece bebiş için değil kı kendın için de yemelısın hu huuuuuuuuuuuu
nitfen yedıklerıne ıçtıklerıne her şeye dıkkat et elifcımmm
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar markete gidicem, piyango bileti alıcam
gelince görüşürük yine öptüm hepiniziii
alla alla bı de benım ıcın tahmın kullansana baska cocugum olacak mı?kız mı erkek mı
evet canım orası öyle..ama yemekle aram pek yokk..ama dikkat ediyorum merak etmee.sadece hapur hupur götürmüyorumm..
canım hepsinı ALLAH bılırrr
ben tahmın ettım sadeceee
benı de et benı de et.tabı Allah bılır yıne de et
bılmemmmmm sen hele bı hamıle kalll o zaman içime ne danacak bakalımm herkes tahmınnn edıyorrr herkese sor cnm
abone olunca noluyo danacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?