Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Adet bittikten 5 gün içinde yaptırman lazım ki eşinle hiç birlikte olmaman lazım o günlerde...
Fiyat araştır birde cihazlarını sor eskimi yenimi oda önemli çünkü
ama dediğim gibi mutlaka yaptır ben kaçtımda elime bişi geçmedi benden tavsiye

ne kadar buyumuş kızın maşallah yaaa 19 20 hafta olmuş allahım tamamını da gormeyı nasıp etsın ınş. sevsınler senın kızını bak sana hep kız dedım herkes sana erkek demişti kız olduu
nagış e de dıorum ya bı kız bı oğlan ya da ıkı oğlu olacak ınş. ole danıyor içimee bakalımm sağlıklı sıhhatlı olsunlar da gerçi cınsıyetın pek onemı yokk

ayyy tatlımm benim yaaaa allahım inşallahhh minikk mucizeni zamanı gelince saglıkla kucagına aldıgınıda görüceksinnn inşallahhhh.bence siz bu fıstıgın adını mucize falan koyunnnn

valla ucizelerle geliyor sıpacım benimmm ayy isim konusunda hala gidip geliyoruz bir türlü karar veremicem snaırım en son dogduktan sonra belli olacak gibi

sadece bebiş için değil kı kendın için de yemelısın hu huuuuuuuuuuuu
nitfen yedıklerıne ıçtıklerıne her şeye dıkkat et elifcımmm

nagişin kesin ikizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ondan bu performansı bekliyordum zatennnnn çiğdoş bir nagiş 2 helal olsun bu kızlara
Ya herkes erkek diyordu bende öle diyordum hep çok nadir kız diyen vardı valla tebrik ederim
zaman çabuk geçiyor ya hatırlıyorum ilk kutudaydık 2. kutuya geçtik bak 2 hafta sonra kutuya geliyoruz

alla alla bı de benım ıcın tahmın kullansana baska cocugum olacak mı?kız mı erkek mı

ben kocamın yerınde olsam hayatta bı de hamıle bırakmazdım benıı ne ağır geçırıyorum ne nazlı oluyorumm ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

4 tane bebek ıstıo bendennn kozmıkk yaaaa

CITLANBIK,gokcegokce,SariLale,Yavyum,yelizcem,Yildiz10,BenIpek,bellee,
yardım edın kızlar

canım üsttte forum takip var ordan yazdığım mesajlar deinmi hangi forma ne yazdın çıkıyor ordanda artık gelirsin buraya

Sadece bebiş için değil kı kendın için de yemelısın hu huuuuuuuuuuuu
nitfen yedıklerıne ıçtıklerıne her şeye dıkkat et elifcımmm

evet canım orası öyle..ama yemekle aram pek yokk..ama dikkat ediyorum merak etmee.sadece hapur hupur götürmüyorumm..

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar markete gidicem, piyango bileti alıcam
gelince görüşürük yine öptüm hepiniziii

Ayy kızlarr sabahtan beri hapşırmaktan öksürmekten içim çıktı yaaa bide burun çekme var tabiii:2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…