Ayy kızlarr sabahtan beri hapşırmaktan öksürmekten içim çıktı yaaa bide burun çekme var tabiii:2::2::2::2::2:
evet canım öyle düşünüyorum tabi uyuz patronum izin verirseeeaslında yarın ızın alsan pazarla bırlestırıp soyle bı dınlensen bıseyın kalmaz.yarın hava da buzz olacak daha cok korukler guzelcım dıkkat et....
Ayy kızlarr sabahtan beri hapşırmaktan öksürmekten içim çıktı yaaa bide burun çekme var tabiii:2::2::2::2::2:
ay canım bilirim nasıl bir dert olduğunu kardeşim dün bize gelmişti oda çok kötü hastaydı acile götürdük pelisilin vurdu çok kötüydü en iyi çare dinlenmek işte
evet canım dün bende doktora gittim oda bol bol istirahat et dedi bide mutlaka yemek yee şimdi senin miden bulanıyo die yiyemiyosundur bişi ama mutlaka ye dedi iice dirençsi kalmasın vücudun die.ben igne istemedim yaa korkuyomm:18::18::18:
ayyy hayatımm ya en son ortaokulda vuruldum ben popodannn oda çok ateşlenmiştimm babam zorla acile götürmüştüüüiğneden korkma ya kardeşimi arardım bugün daha iyiymiş
evet canım dün bende doktora gittim oda bol bol istirahat et dedi bide mutlaka yemek yee şimdi senin miden bulanıyo die yiyemiyosundur bişi ama mutlaka ye dedi iice dirençsi kalmasın vücudun die.ben igne istemedim yaa korkuyomm:18::18::18:
ayyy hayatımm ya en son ortaokulda vuruldum ben popodannn oda çok ateşlenmiştimm babam zorla acile götürmüştüüüondan sonra bi daha hiçç vurulmadım aslında böle ateşli hastalıklara en iyi igne geliooo hemen geçiyo ama işte bide vurulabilemm sen beni görsen igne vurulunca bir hafta yürüyemiyom popomun agrısından aşırı sıkıyorum kendimiii
belkide canım sende peisiline karşı alerji var ondan öle ateşlendin neyse sen ilaç al en iyisi bugün benimde boğazım yutkunurken ağrıyorayyy hayatımm ya en son ortaokulda vuruldum ben popodannn oda çok ateşlenmiştimm babam zorla acile götürmüştüüüondan sonra bi daha hiçç vurulmadım aslında böle ateşli hastalıklara en iyi igne geliooo hemen geçiyo ama işte bide vurulabilemm sen beni görsen igne vurulunca bir hafta yürüyemiyom popomun agrısından aşırı sıkıyorum kendimiii
bide abone çıktı başımıza obooooooooooooooooo:76::76::76:penos diye penilisin tableti var ama bence çok etkili!geçmiş olsun
bu konuya nerden abone oluyoruz yaaa
oyy oyy dogum yap da goreyım ıgne korkusu kalıyor mu.belınden ve sırtından 20 ye yakın ıgne yıyıyorsun...gazını cıkarmak ıcın arkandan hortum sokuyolar..korkutmus gıbı olmayım da
belkide canım sende peisiline karşı alerji var ondan öle ateşlendin neyse sen ilaç al en iyisi bugün benimde boğazım yutkunurken ağrıyor
bide abone çıktı başımıza obooooooooooooooooo:76::76::76:
Ben abone değilim vallahi :79::80::80:
belkide canım sende peisiline karşı alerji var ondan öle ateşlendin neyse sen ilaç al en iyisi bugün benimde boğazım yutkunurken ağrıyor
ben abone değilim vallahi :79::80::80:
ben de degılım şekerim. Buarada bal kovanın napıyo senın
ben abone değilim vallahi :79::80::80:
offf ne yemek yapıcam bennnnnn
yok tatlışımm yanlış anladınnn ateşlenince götürmüştü babam acile ordada igne yapmışlardıı kendimi ööle bi sıkmışımki bi hafta yürüyemedim ya düşün yaniiii
hatta ilk dişçi maceramdada sekiz yaşındaydım dişim sallanıyo bi parça tutuyo düştü düşcek ama ne anneme ne babama elletmiom tabi babamda doktora götürdü adam sprey sıkıp hemencik çekicek ama yeliz dururmu hiççç adamın elini ısırıp vınnn kaçmıştım tabi acı son yakalandım ve mecbur çekildi dişimmm
iyi bal topağımda ne yapsın
dünde kardeşim geldi bolca onla ilgilendi.ben uyumaya gitmiştim en son ,
sabahta aceleyle koşa koşa çıktık evden otobüsle müzik dinleye dinleye geldik. sorada görmedim
aynı yerde o işçi ben memur çalıştığımız birimler ayrı
offf ne yemek yapıcam bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?