offf ne yemek yapıcam bennnnnn
iyi oluyo ama sabah biilikte geliyoz akşam ben bi saat geç gidiyorum evin erkeğiyim yaohh valla bütün sülalae aynı yerde heral kızzz ne güselllll
iyi oluyo ama sabah biilikte geliyoz akşam ben bi saat geç gidiyorum evin erkeğiyim ya
iyi bal topağımda ne yapsın
dünde kardeşim geldi bolca onla ilgilendi.ben uyumaya gitmiştim en son ,
sabahta aceleyle koşa koşa çıktık evden otobüsle müzik dinleye dinleye geldik. sorada görmedim
aynı yerde o işçi ben memur çalıştığımız birimler ayrı
:83::83::83::83:iyi oluyo ama sabah biilikte geliyoz akşam ben bi saat geç gidiyorum evin erkeğiyim ya
:83::83::83::83:
nasıl erkeksem gider gitmezde yemek yapmaya başlıyorum
:83::83::83::83:
nasıl erkeksem gider gitmezde yemek yapmaya başlıyorum
fırın makarna harıka olur...yanında domates corbası...salata bı de baska bısey uydururdum ben annem yapmamıs olsaydı...ya en sevdıgım cesıtlerden bırı patates puresı mılfoylu tavuk,mantar corba..
senin bal topağına aşkın beni öldürüyo.bu kadar mı şevhetli olur kız...maşallah dıyım....naz yapıyo mu yine...amırlık yapıyon mu kız adama
bizde eşimle aynı yerde çalışıyoruz.sabah birlikte gel akşam birlite git:)
canım şimdiye kadar hiç yapmadım ama sınırlarımız bellidir gerektiğinde yaparım. kız ne şehvetinden bahsediyon yoksa evemize kamaramı yerleştirdin eh birazcık öyleyizzzzzzzzzzz :24:
ayy bizde hiç yokk şehvet felann yaşlandıkmı neeee
yelizcem internet çok kötü ya.çok yavaş bikaç gündür.çoğu zaman yazıyorum yazıyorum gelmiyo bende sinirleniyorum arada bi yazdıklarımda geliyo böyle işte.
slmm herkesee
kırk yılda bir yapar ama sadece kahvaltı hazırlamasını bilir.işten gidip mutfağa girdiğimdede allah var arkamdan gelir salatayı ben yapayım ayranı ben yapayım diye tuttururhiç süpriz falan yapmıyormu ?yani geldiğinde yemek falan
eee kılıbık erkeklerdensinn şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?