Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

senin bal topağına aşkın beni öldürüyo.bu kadar mı şevhetli olur kız...maşallah dıyım....naz yapıyo mu yine...amırlık yapıyon mu kız adama

senin bal topağına aşkın beni öldürüyo.bu kadar mı şevhetli olur kız...maşallah dıyım....naz yapıyo mu yine...amırlık yapıyon mu kız adama

canım şimdiye kadar hiç yapmadım ama sınırlarımız bellidir gerektiğinde yaparım. kız ne şehvetinden bahsediyon yoksa evimize kameramı yerleştirdin eh birazcık öyleyizzzzzzzzzzz :24:

Son düzenleme:
yelizcem internet çok kötü ya.çok yavaş bikaç gündür.çoğu zaman yazıyorum yazıyorum gelmiyo bende sinirleniyorum arada bi yazdıklarımda geliyo böyle işte.
slmm herkesee

Kızlar biz geldikkkkkkkkkkk
ne güzel uyumuşum yaaaa ohhhhh , bir uyandım baktım ki bizim muhabbet kuşları şey yapıyorlar hey yarabbim....dişi kuş utangaç bir ifadeyle bana baktı çok tatlılar yaaaaaaaaa

hadi bakalım canım istedi hünkar beğendi pembe yapcan mı bana
tarifinşi veriver hemen çabuk çabuk

yelizcem internet çok kötü ya.çok yavaş bikaç gündür.çoğu zaman yazıyorum yazıyorum gelmiyo bende sinirleniyorum arada bi yazdıklarımda geliyo böyle işte.
slmm herkesee

ayy şekerim o netin yavaşlıgından degil yaa sitenin yeni hali çok kasıyo nedense ya yazılanlar gitmio yada 3 er 5 er gelio

meraba kızlar ben geldim
amileyatımı oldum ve dünakşam döndüm memleketime
sizlere haber vermek istedim çok sancılıyım kızlar pc başında oturamıyorum evde kalabalık zaten hemen haber verip çıkıcm
sizleri çok özledimmmm

hiç süpriz falan yapmıyormu ?yani geldiğinde yemek falan
kırk yılda bir yapar ama sadece kahvaltı hazırlamasını bilir.işten gidip mutfağa girdiğimdede allah var arkamdan gelir salatayı ben yapayım ayranı ben yapayım diye tutturur
eee kılıbık erkeklerdensinn şekerimmm

malesef öyleyim biraz
ama bence yeliz sen kılıbık değilmişsin gibime geliyor. kardeşinle göreştiğini gördüm fotoğrafta herifide yere çalıyosundr sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…