Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hoşgeldinnn aradım seni ama kapalıydı telefonun çok sevindim hayırlısıyla olmuşsun ameliyatını umarım biran önce sancılarında geçerde rahatlarsınnn.artık bundan sonrada gelsin hayırlısıyla bebeklerrr

selizzzzzzzz canikom hoşgeldinnnn ameliyat mı oldun senn...haberim yoktu..geçmiş olsun tatlım...
pc başında oturamıyorsan git dinlen canım... biz< de seni çok özledik

hoşgeldünnnn şekerimm yabendede var muhabbet kuşu erkek dişi almadık ona garibim ballı krekeini eşi sanıyo bi besliyo onu bi şey yapıyo soram gitsinn

evet tatlımm yaa ben ascık cazgır bi kızımm sanırsammmm ama kocişe gücümm yetmiyo vallaaa

hoşgeldünnnn şekerimm yabendede var muhabbet kuşu erkek dişi almadık ona garibim ballı krekeini eşi sanıyo bi besliyo onu bi şey yapıyo soram gitsinn

ahh yazıkkkk kuşaa
insan gibiler yelizim yaa....erkek hiç tınlamıyo devam ediyo işine...dişi olan bana baktı baktıı utandı erkeğı kovaladı sonra...tadı damağında kaldı garibimin

ayy bizde hiç yokk şehvet felann yaşlandıkmı neeee
canım ya bizdede birazcık var dedik öle aşırı değil kaç gün oldu mesela yüz vermiyom hiç canım istemiyo sadece uyumak uyumak
yelizcem internet çok kötü ya.çok yavaş bikaç gündür.çoğu zaman yazıyorum yazıyorum gelmiyo bende sinirleniyorum arada bi yazdıklarımda geliyo böyle işte.
slmm herkesee
as

hoş geldin kurban iyi uyudun valla yarasın baharımıza
bende de oyle...9 da tv basında uyuyup kalıyorum yorgunluktan
hah işte bende genelde öyleyim şekerim ama eşler arsında birazcıkta şehvet olmalı bence geçmiş olsun canım

bitanem telefonum bozuldu aksilik yaaa elimden düştü çok heyecanlandım amileyathaneye girerkn.kızlar çok fena gaz sancım var karnım şiş fazla oturamıyorum yine bugün iyiyim çok şükür sağol bitanem aramışsın...
selizzzzzzzz canikom hoşgeldinnnn ameliyat mı oldun senn...haberim yoktu..geçmiş olsun tatlım...
pc başında oturamıyorsan git dinlen canım... biz< de seni çok özledik

canımmm ben senii çok sordum doğurdunmu kızzz aklımda sende kaldııı
evet cnm çok oturamıyorum çıkıyorum şimdiii pazartesiden itibaren iyi olurum gelirim cnm

bende eve gidince gezmeye gitmeeyceksek(akrabalar çokta yakınlarımızda o yüzden pek evde duramıyoruz)
işte hemen hızla eşofmanlarımı giyiorum ardından yemek.bulaşıkları makineye diziyorum canım isterse isteemzse sabah diziyorum işe gelmeden yemek yiyip hemen kıvrılıyorum çekyatta.
hele bide artık sopuk sobaDA kurulduki hemen kıvrılıyorum yanına

evet tatlımm yaa ben ascık cazgır bi kızımm sanırsammmm ama kocişe gücümm yetmiyo vallaaa
anah sende kılıbık çıktın
ahh yazıkkkk kuşaa
insan gibiler yelizim yaa....erkek hiç tınlamıyo devam ediyo işine...dişi olan bana baktı baktıı utandı erkeğı kovaladı sonra...tadı damağında kaldı garibimin
ilahi hemşom uyanır uyanmaz gözünede neler takılmış demek tadı damağında kaldı hee

canımmm ben senii çok sordum doğurdunmu kızzz aklımda sende kaldııı
evet cnm çok oturamıyorum çıkıyorum şimdiii pazartesiden itibaren iyi olurum gelirim cnm

hayır canımmmm doğurmadım kızım gelmek istemiyo yerini pek bi sevmiş de... çok sağol ayrıca benim merak ettiğin içinnn ben de rüyamda seni gördüm geçenlerde ben doğurmuşum , su ve ipekle beni ziyarete geliyordunuz hastaneye :44: hayırdır inşallahhhhh

hoş geldin kurban iyi uyudun valla yarasın baharımıza

hoşbulduk hemşooooom, yarasın vallaaaaa ohhhh

canım nasıl gidiyo senin hamileliğin...hiç soramıyorum seni görmüyorum çünki

anah sende kılıbık çıktın ilahi hemşom uyanır uyanmaz gözünede neler takılmış demek tadı damağında kaldı hee

utanmazlarrr benim uyumamı beklemişlerr ama yakaladım onlarıı

geçmiş olsun seliz bi an önce gelir bebişin inş.artık..
sağol cnm
tşk ederim cnm

aaaa ben sen gelmeyince bkaç gün doğurdun sandım cnm neyse geç olsunda güç olmasın
aaaa benimi gördün rüyanda kızz ben seni amielyathaneye girerken bile düşündüm doğurdunmu diye ondan girmişimdir rüyana
canım yaa ben çıkıyorum siz kızlaar slm söyleyin sancım var sölemesi ayıp gaz sancım var ve karnım çok şiş

herkesiiii öpüyorummmmmm

çok şükür idil güzel gidiyo cnm.takip ediyorum herkesi bende yazamıyorum çoğu zaman.
salı günü randvumuz var bakacağız artık teyzesi büyümüşmü...daha iştahım açılmadı benim ya bi doğru düzgün yemeye başlasaydım artık.onun dışında öyle bulantı filan şikayetim yok çok şükür cnm

Seliiizzz geçmiş olsun bitanemm.dilerim tez vakitte iyileşirsinn..sağlığına kavuşursun..sonrada rabbim sağlıklı bi yvru verir sizee..

ama yakalandılar bizde seni öpüyoruz canım :80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…