ayy şekerim o netin yavaşlıgından degil yaa sitenin yeni hali çok kasıyo nedense ya yazılanlar gitmio yada 3 er 5 er gelio
meraba kızlar ben geldim
amileyatımı oldum ve dünakşam döndüm memleketime
sizlere haber vermek istedim çok sancılıyım kızlar pc başında oturamıyorum evde kalabalık zaten hemen haber verip çıkıcm
sizleri çok özledimmmm
meraba kızlar ben geldim
sizlere haber vermek istedim çok sancılıyım kızlar pc başında oturamıyorum evde kalabalık zaten hemen haber verip çıkıcm
sizleri çok özledimmmm
Kızlar biz geldikkkkkkkkkkk
ne güzel uyumuşum yaaaa ohhhhh , bir uyandım baktım ki bizim muhabbet kuşları şey yapıyorlarhey yarabbim....dişi kuş utangaç bir ifadeyle bana baktı çok tatlılar yaaaaaaaaa
bende de oyle...9 da tv basında uyuyup kalıyorum yorgunluktan
kırk yılda bir yapar ama sadece kahvaltı hazırlamasını bilir.işten gidip mutfağa girdiğimdede allah var arkamdan gelir salatayı ben yapayım ayranı ben yapayım diye tutturur
malesef öyleyim biraz
ama bence yeliz sen kılıbık değilmişsin gibime geliyor. kardeşinle göreştiğini gördüm fotoğrafta herifide yere çalıyosundr sen
ee tarıfı de ver bakalım
hoşgeldünnnn şekerimm yabendede var muhabbet kuşu erkek dişi almadık ona garibim ballı krekeini eşi sanıyo bi besliyo onu bi şey yapıyo soram gitsinn
canım ya bizdede birazcık var dedik öle aşırı değil kaç gün oldu mesela yüz vermiyom hiç canım istemiyo sadece uyumak uyumakayy bizde hiç yokk şehvet felann yaşlandıkmı neeee
asyelizcem internet çok kötü ya.çok yavaş bikaç gündür.çoğu zaman yazıyorum yazıyorum gelmiyo bende sinirleniyorum arada bi yazdıklarımda geliyo böyle işte.
slmm herkesee
hoş geldin kurban iyi uyudun valla yarasın baharımızaKızlar biz geldikkkkkkkkkkk
ne güzel uyumuşum yaaaa ohhhhh , bir uyandım baktım ki bizim muhabbet kuşları şey yapıyorlarhey yarabbim....dişi kuş utangaç bir ifadeyle bana baktı çok tatlılar yaaaaaaaaa
hah işte bende genelde öyleyim şekerim ama eşler arsında birazcıkta şehvet olmalı bencebende de oyle...9 da tv basında uyuyup kalıyorum yorgunluktan
geçmiş olsun canımmeraba kızlar ben geldim
sizleri çok özledimmmm
bitanem telefonum bozuldu aksilik yaaa elimden düştü çok heyecanlandım amileyathaneye girerkn.kızlar çok fena gaz sancım var karnım şiş fazla oturamıyorum yine bugün iyiyim çok şükür sağol bitanem aramışsın...canım hoşgeldinnn aradım seni ama kapalıydı telefonun çok sevindim hayırlısıyla olmuşsun ameliyatını umarım biran önce sancılarında geçerde rahatlarsınnn.artık bundan sonrada gelsin hayırlısıyla bebeklerrr
selizzzzzzzz canikom hoşgeldinnnn ameliyat mı oldun senn...haberim yoktu..geçmiş olsun tatlım...
pc başında oturamıyorsan git dinlen canım... biz< de seni çok özledik
anah sende kılıbık çıktınevet tatlımm yaa ben ascık cazgır bi kızımm sanırsammmmama kocişe gücümm yetmiyo vallaaa
ilahi hemşom uyanır uyanmaz gözünede neler takılmış demek tadı damağında kaldı heeahh yazıkkkk kuşaa
insan gibiler yelizim yaa....erkek hiç tınlamıyo devam ediyo işine...dişi olan bana baktı baktıı utandı erkeğı kovaladı sonra...tadı damağında kaldı garibimin
canımmm ben senii çok sordum doğurdunmu kızzz aklımda sende kaldııı
evet cnm çok oturamıyorum çıkıyorum şimdiii pazartesiden itibaren iyi olurum gelirim cnm
hoş geldin kurban iyi uyudun valla yarasın baharımıza
bende eve gidince gezmeye gitmeeyceksek(akrabalar çokta yakınlarımızda o yüzden pek evde duramıyoruz)
işte hemen hızla eşofmanlarımı giyiorum ardından yemek.bulaşıkları makineye diziyorum canım isterse isteemzse sabah diziyorum işe gelmeden yemek yiyip hemen kıvrılıyorum çekyatta.
hele bide artık sopuk sobaDA kurulduki hemen kıvrılıyorum yanına
anah sende kılıbık çıktınilahi hemşom uyanır uyanmaz gözünede neler takılmış demek tadı damağında kaldı hee
sağol cnmgeçmiş olsun seliz bi an önce gelir bebişin inş.artık..
tşk ederim cnmcanım ya bizdede birazcık var dedik öle aşırı değil kaç gün oldu mesela yüz vermiyom hiç canım istemiyo sadece uyumak uyumakas
hoş geldin kurban iyi uyudun valla yarasın baharımıza
hah işte bende genelde öyleyim şekerim ama eşler arsında birazcıkta şehvet olmalı bence
geçmiş olsun canım
hayır canımmmm doğurmadımkızım gelmek istemiyo yerini pek bi sevmiş de... çok sağol ayrıca benim merak ettiğin içinnn ben de rüyamda seni gördüm geçenlerde ben doğurmuşum , su ve ipekle beni ziyarete geliyordunuz hastaneye :44: hayırdır inşallahhhhh
ama yakalandılarhoşbulduk hemşooooom, yarasın vallaaaaa ohhhh
canım nasıl gidiyo senin hamileliğin...hiç soramıyorum seni görmüyorum çünki
utanmazlarrr benim uyumamı beklemişlerr ama yakaladım onlarıı
bizde seni öpüyoruz canım :80::80:sağol cnm
tşk ederim cnm
aaaa ben sen gelmeyince bkaç gün doğurdun sandım cnm neyse geç olsunda güç olmasın
aaaa benimi gördün rüyanda kızz ben seni amielyathaneye girerken bile düşündüm doğurdunmu diye ondan girmişimdir rüyana
canım yaa ben çıkıyorum siz kızlaar slm söyleyin sancım var sölemesi ayıp gaz sancım var ve karnım çok şiş
herkesiiii öpüyorummmmmm
eee hadi sen bebişini yaptınn ee yaşında büyükk bana noluyosa artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?