Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Herkezleler slm kizlarrnasilsinizzz.
Idil gelmemis baharin hala ama olsun nasil olsa zamanin var daha.
ayy ben cok kötüyüm ya kac gündür uyku uyuyamiyorum sinirliyim basim agriyo üff ya bi dogsaydi

oyyy canımmmmmmmmm tekrar geçmiş olsun güzel güzel dinlen

hadi hayırlısı dikkat et canım kendine ve bebişe...arada bir haber versen iyi olur yaniiiii...
salı gününe kadar doğurmazsam benim de kontrolüm var :)
en son bayağı bir açılman var demişlerdi bugün yarın doğurursun dediler ama bir hafta geçti bişey yok :)) hatta ebe parmağıyla bebişin kafasını hissetmiş, o kadar ki aşağıda ama bekliyoruz yani yapacak bişey yok........

Seliiizzz geçmiş olsun bitanemm.dilerim tez vakitte iyileşirsinn..sağlığına kavuşursun..sonrada rabbim sağlıklı bi yvru verir sizee..

kız sen nerelerdesin yaaaaaaa.........nasıl gidiyo hamilelik
niye ticker yapmıyorsun???? değerlerinm dde güzel çıkmıştı en sonn....dikkat et kendinee
ymek yemek için zorla kendini olmaz öyle zeytin ve ekmekle... her sabah bir bardak süt mutlakaaa
yumurtaaa, meyveee sebze ok mi tatlımmm

ama yakalandılar
bizde seni öpüyoruz canım :80::80:

Herkezleler slm kizlarrnasilsinizzz.
Idil gelmemis baharin hala ama olsun nasil olsa zamanin var daha.
ayy ben cok kötüyüm ya kac gündür uyku uyuyamiyorum sinirliyim basim agriyo üff ya bi dogsaydi

evet ya gelmedi baharımmmmm.....o da haklı tabiiii bu soğukta doğmak istemiyoo....tam zamanında gelsin hayırlısı yaaaa
geçmiş olsunnn son haftalar ya normal bu kadar ağrı...benim de midem bulanıyo bu aralar

Son düzenleyen: Moderatör:
ahh yazıkkkk kuşaa
insan gibiler yelizim yaa....erkek hiç tınlamıyo devam ediyo işine...dişi olan bana baktı baktıı utandı erkeğı kovaladı sonra...tadı damağında kaldı garibimin

sorma canım yaaa bizim rakide ööle ballı krekeri yaparkenn bagırıyom raki hiç utanmıyonmu die hiçç tınlamıyo beniii

tmm idil haber veirrim arada cnm haklısın..2 güne kadar doğurcaksın içimden bi ses öyle diyo yinede bahr hanımın keyfi bilir tabi

tmm idil haber veirrim arada cnm haklısın..2 güne kadar doğurcaksın içimden bi ses öyle diyo yinede bahr hanımın keyfi bilir tabi

selizcim aradım tabiiii ya çok merak ettim senii neyseki herşey iyi geçmişş.sancın olcak tabi canım ya normal sabretceksin biraz mecburrr.bi düzelde hemen bebek için başla çalışmalaraaa:78::78:

sorma canım yaaa bizim rakide ööle ballı krekeri yaparkenn bagırıyom raki hiç utanmıyonmu die hiçç tınlamıyo beniii

ben şşşttt hopppp ırz düşmanıııı , maviş gibi temiz aile kızına haaa diyorum

hayırlısııı :)

Canlar ben geldim yine aralardn sonra!
Neler kaçırdım neler oldu bilmiorum ama umarım her biriniz bebekleriniz iyisinizdir canlarım...

buralardayım bitanem..ama çok yoğunum..pek giremiyorumm...
Ama takip ediyorum siz..
Tamam dikkat edicem hayatımm.merak etmee...
Bu arada yarın kalp atışlarını duyarsak tickerın en afillisini yaptırcam ayşeyee..
Allah nasip etsinde kucağımıza alalım bu seferr.başka bişey istemiyorumm...
Seni de öpüyorum tatlımm..

Eliff canım demek yarın bebişin kalp atışlarını duymaya gidiyorsun hadi bakalım Allah'ım güzel haberlerle müjdelenmeyi nasip etsin inşallah canım...Dualarımız senınle bizide haberdar etmeyı unutma.

İdilll canım doğurmamışsın sen...Buralardasın Bahar ın yerinde rahat belli ki:))
İyisin inşallah canım sancıların var mı...Allah'ım yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…