İdilll canım doğurmamışsın sen...Buralardasın Bahar ın yerinde rahat belli ki:))
İyisin inşallah canım sancıların var mı...Allah'ım yardımcın olsun...
MERVEMMM COK SAGOL EVET HALA DOGURMADIM SANCILARIM VARDI BIRAZ ONCE YINE....SIMDI ORTADAN KAYBOLDULAR :) sen nasılsın canım bebişin nasıl?
Canım benimm kıyamam azcık sancı olması normaldir sanırım...En hayırlı zamanda en rahat şekilde Bahar ına kavuşursun inşallah canım,hasretin bitmesine az kaldı.Ben bile sizin adınıza çok heyecanlıyım!
Ben de iyiyim canım dün gördük bebişi...Kasıklarımda baskılar kasılmalar vardı gittik doktora endişelenmiştik biraz...Neyseki herşey yolundaymış.Bebiş büyümüş.Kıpır kıpırdı yine cinsiyetini öğreniriz dedik ama malesef göstermedi 3kişi baktık yine göremedik yani:)
İki hafta sonra gel dedi o zmn görürüz inşallah dedi bakalım beklios sıpanın mahremini açmasını
hadi bakalımmmm sabırsızlıkla bekliyoruz ben bir tahminde bulunayım o zaman bence erkekkk :) tinkerbell'in dediği gibi sende bir oğlan anası tipi var hihihi
bugün yarın doğurursun dediler bir hafta önce ama hala tık yok...yalancı sancılar çekiyorum ha bire...alıştım resmen...
bekliyoruz bakalımmm heyecan ve özlemleeee... gerçekten kızımı özledim ya artık kucağıma almak istiyorum ya....doğurmak istiyorum :)
kız fıstık sen doğurmadınmı halen yahuuu......çatdadanak çatlıyacan yakında..hayırlısıyla gelsın de ama çok nazlı kızın vallahi ben diyeyim sana
meraba kızlar ben geldim
amileyatımı oldum ve dünakşam döndüm memleketime
sizlere haber vermek istedim çok sancılıyım kızlar pc başında oturamıyorum evde kalabalık zaten hemen haber verip çıkıcm
sizleri çok özledimmmm
yawyummm Allah aşkına sen cevap ver şeronun gebeliği ikiz miiiiiii
canm benım evet nagiş ıkız annesı şuandaa ıkı tabe kese gorulmuş mınnak mınnakk
Heyyooooo Yaşaşııınnn götrdünmü durdu durdu turnayı gözünden vurduAmam bak sabahta sordum hatta dedimki topikin 2 azgını var birinde üçüz eger şeroda ikizse kesinleşecek azgınlıkları
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin uçuyordur şimdiiii mutluluktan
evet çok mutlu maşallah nagışşş tabuıkı bız de çok mutlu olduk oğrenınce dediğin gbı allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınş. içinde de bızımkılerı şekercımm:13:
çok mrk ettım bunu gerçekten burada çoğunuz tecrübelisiniz özellikle hamile kalan arkdslarda oldumu acaba böyle birşey...diğer belirtiler bende hep oluor zaten kasık göğüs vs adettede oluyor ama buna ılk defa rastladım umarum bılen vardır..internette brz bakındm ama bulamadım...umarum tüm isteyenler en yakın zamanda hamile kalır
Teyzeleri bebişimle tanışınEki Görüntüle 112714
Ya kalbini duyana kadar kimseye söylemicem demiştim ama dayanamicam valla, size söyliyim başkasına söylemem olma mııııııı
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm:
Kızlaaaaaaaaaarrrr 2351doktorcum ovulasyondan sonraki 13. güne göre bayağı yüksek, ikiz olabilir dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tansiyonunun çıkması da büyük ihtimalle hormonlardaki ani artıştan kaynaklanıyo dediayyyyyyy çok mutluyuuuuuuuuuuummmm
tşk ederim cnm inşallah şu sancılarım bi bitsin.birde dr 1 ay d.kontrol hapı verdi patoloji sonuçlarım belli olunca korunmaya devam edicezmi etmicezmi onu konuşucaz inş sonuçlar ii olurSeliiizzz geçmiş olsun bitanemm.dilerim tez vakitte iyileşirsinn..sağlığına kavuşursun..sonrada rabbim sağlıklı bi yvru verir sizee..
sabretmeye çalışıyorum yelizcim inşallah 1 ay daha koırunalım ondan sonra artık bende çalışmak istiyorum 2 aydır çalışmadık bu ayda çalışmayınca 3 ay oluo kocişmle çalışmalara başlamak istiyorumselizcim aradım tabiiii ya çok merak ettim senii neyseki herşey iyi geçmişş.sancın olcak tabi canım ya normal sabretceksin biraz mecburrr.bi düzelde hemen bebek için başla çalışmalaraaa:78::78:
Canım Çok geçmiş olsun
Gaz sancıların çok normal omuzlarda da agrı olabilir hiç korkma 3 5 güne hiç bişicin kalmaz çalışmaya bile başlarsın
Bak çok az zaman kaldı sende gelirsin peşimizdeeeennnn
sağol canım baya bi gaz sancım var dik yürüyemiyorum içimdeki hava çıkmıo yataktan kalkamıyorum eşimin yardımıyla oturup kalkıyorum şuanda pc başına bile zor geldim çokta ağrım var hmn çıkıcm sizlerdende uzak kalmak mümkün olmuyor bu ay koruncakmışız cnm inşallah birdahakşi ayyyy çalışmalara başlarız sonuçlar güzel çıkarsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?