Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İdilll canım doğurmamışsın sen...Buralardasın Bahar ın yerinde rahat belli ki:))
İyisin inşallah canım sancıların var mı...Allah'ım yardımcın olsun...

MERVEMMM COK SAGOL EVET HALA DOGURMADIM SANCILARIM VARDI BIRAZ ONCE YINE....SIMDI ORTADAN KAYBOLDULAR :) sen nasılsın canım bebişin nasıl?

MERVEMMM COK SAGOL EVET HALA DOGURMADIM SANCILARIM VARDI BIRAZ ONCE YINE....SIMDI ORTADAN KAYBOLDULAR :) sen nasılsın canım bebişin nasıl?

Canım benimm kıyamam azcık sancı olması normaldir sanırım...En hayırlı zamanda en rahat şekilde Bahar ına kavuşursun inşallah canım,hasretin bitmesine az kaldı.Ben bile sizin adınıza çok heyecanlıyım!

Ben de iyiyim canım dün gördük bebişi...Kasıklarımda baskılar kasılmalar vardı gittik doktora endişelenmiştik biraz...Neyseki herşey yolundaymış.Bebiş büyümüş.Kıpır kıpırdı yine cinsiyetini öğreniriz dedik ama malesef göstermedi 3kişi baktık yine göremedik yani:)
İki hafta sonra gel dedi o zmn görürüz inşallah dedi bakalım beklios sıpanın mahremini açmasını

hadi bakalımmmm sabırsızlıkla bekliyoruz ben bir tahminde bulunayım o zaman bence erkekkk :) tinkerbell'in dediği gibi sende bir oğlan anası tipi var hihihi

bugün yarın doğurursun dediler bir hafta önce ama hala tık yok...yalancı sancılar çekiyorum ha bire...alıştım resmen...
bekliyoruz bakalımmm heyecan ve özlemleeee... gerçekten kızımı özledim ya artık kucağıma almak istiyorum ya....doğurmak istiyorum :)

merhaba kızlar
ayşee doğum gunun kutlu olsun
elif allahım hayırlısıyla gorusun ınsallah keseyı ...

kız fıstık sen doğurmadınmı halen yahuuu......çatdadanak çatlıyacan yakında..hayırlısıyla gelsın de ama çok nazlı kızın vallahi ben diyeyim sana

neyse ben kaçtım kızlar gunduz gıremıyorum aksamları da kımsecıkler olmuyo..neyse napalım umarım okul netı gelır de tekrar eskı gunlere donerım

Canım Çok geçmiş olsun
Gaz sancıların çok normal omuzlarda da agrı olabilir hiç korkma 3 5 güne hiç bişicin kalmaz çalışmaya bile başlarsın
Bak çok az zaman kaldı sende gelirsin peşimizdeeeennnn

yawyummm Allah aşkına sen cevap ver şeronun gebeliği ikiz miiiiiii

Son düzenleme:
canm benım evet nagiş ıkız annesı şuandaa ıkı tabe kese gorulmuş mınnak mınnakk

Heyyooooo Yaşaşııınnn götrdünmü durdu durdu turnayı gözünden vurdu Amam bak sabahta sordum hatta dedimki topikin 2 azgını var birinde üçüz eger şeroda ikizse kesinleşecek azgınlıkları
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin uçuyordur şimdiiii mutluluktan

evet çok mutlu maşallah nagışşş tabuıkı bız de çok mutlu olduk oğrenınce dediğin gbı allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınş. içinde de bızımkılerı şekercımm:13:

Amin canım yaaa rabbim herkesin evladını ona bagıslasın isteyen herkese nasip etsinnn

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

--------

Beklenen Regl Tarihleri:

nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK
emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

arkadaslar meraba...bi sorum olucak mrk ettim belki rastlayan vardır diye.adetime 5 ,6 gün var.göbek deliğimden baya aşağıda bikini hizasının az üstünde yatay bir çöküntü oluştu 3 gündür...daha önce olmadgna eminm cunku aynaya bakarak giyinirim.göbeğimi içeri çeksemde var o çöküntü..hiç böle brşey duyan var mı????

çok mrk ettım bunu gerçekten burada çoğunuz tecrübelisiniz özellikle hamile kalan arkdslarda oldumu acaba böyle birşey...diğer belirtiler bende hep oluor zaten kasık göğüs vs adettede oluyor ama buna ılk defa rastladım umarum bılen vardır..internette brz bakındm ama bulamadım...umarum tüm isteyenler en yakın zamanda hamile kalır

yok be canım, hiç duymadım bende bunu. hatta mantıklıda gelmedi pek...

Ya kalbini duyana kadar kimseye söylemicem demiştim ama dayanamicam valla, size söyliyim başkasına söylemem olma mııııııı

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm :

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi amileyat aolmaya gittik neler olmuş neler
şerooooooooooommmmmm

::81::81::774::92::92:66::644:
kuzucuğum okadar sevindim ki anlatamam şu hasta halimle bi girip topiğe bakim dedim sanki sen hamileymişsin gibi anımsadım geçmişi okuyurum 2 saattir o muhteşem haberini okuamk içinokadr sevindim ki biranda ağrılarım gitti hemde ikizmişşş kız durdun durdun ikizleri tutturdun sende bu performans varekn ikiz az bile
canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini Allahım tamamına erdirir inşallah

Seliiizzz geçmiş olsun bitanemm.dilerim tez vakitte iyileşirsinn..sağlığına kavuşursun..sonrada rabbim sağlıklı bi yvru verir sizee..
tşk ederim cnm inşallah şu sancılarım bi bitsin.birde dr 1 ay d.kontrol hapı verdi patoloji sonuçlarım belli olunca korunmaya devam edicezmi etmicezmi onu konuşucaz inş sonuçlar ii olur
selizcim aradım tabiiii ya çok merak ettim senii neyseki herşey iyi geçmişş.sancın olcak tabi canım ya normal sabretceksin biraz mecburrr.bi düzelde hemen bebek için başla çalışmalaraaa:78::78:
sabretmeye çalışıyorum yelizcim inşallah 1 ay daha koırunalım ondan sonra artık bende çalışmak istiyorum 2 aydır çalışmadık bu ayda çalışmayınca 3 ay oluo kocişmle çalışmalara başlamak istiyorum canım telefonumda bozuldu aslında bende sana haber vericektim ii olduğumu no ezberimde yoktu

sağol canım baya bi gaz sancım var dik yürüyemiyorum içimdeki hava çıkmıo yataktan kalkamıyorum eşimin yardımıyla oturup kalkıyorum şuanda pc başına bile zor geldim çokta ağrım var hmn çıkıcm sizlerdende uzak kalmak mümkün olmuyor bu ay koruncakmışız cnm inşallah birdahakşi ayyyy çalışmalara başlarız sonuçlar güzel çıkarsa...

olur canım çok normal çünkü hava verip şişiriyorlar karnını ama çok çabuk iyileşirsin sen içini ferah tut
bebişte gelirrr bu ay olmasa bi dahaki ay en fazla 4 ay veriyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…