Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim başıma gelmedi amaaaa
duyduuummmm

hamilelik belirtisi ooooooooo
bi arkadaşımın da aynısı olmuşş oradan hatırlıyorumm

Evet canım sorma ben de sabırsızlıkla bekliyorum;ayy öyle mi gerçekten kızı hep hayal edebilmişimdir ama nasıl erkek annesi olurum bilemiorum
Canm benım ya az daha sabır Allah'ın izniyle meleğin kucağına gelecek sonra her gün doya doya onunla berabersin.Biz de heyecanla beklıoruz Bahar'ımızı

Eliff canım buralarda mısın?
Ne yaptın keseyi görmeye gittin mi kuzum?Meraklardayım...

canımbenim gittik evet...bebeği göremedik.yolk kesesini gördük sadece...daha 1 aylık bile değil.27-28 günlük dedi..tam tahmin ettiğim gibi yani..geç yumurtlamışım...yumurtlama öncesinide katarsak SAT a göre 6 haftalık denilebilir...böyle işte canım..yolk kesesini görmek bi nebze rahatlattı beni..nette okudumm.boş gebelik riskini önemli ölçüde azaltırmış yolk kesesini görmek..ama tabi bu demek değil.herşey yolunda gidecek...Rabbim bilir.herşeyin hayırlısı..sağlıklı sıhhatli olsun dilerimmm....tek duam buu... :97:

kızlar selam
1 haftadır giremiyorum
moralim bozuk biraz
kızımın göbeği 7günlükken düştü ama kanama başladı
dr:a götürdük kvitamini yapıldı iğneden sonra 2gün daha kanama devam etti toplam 10 gün kanama oldu. tahlil yaptırdık aman allahım minicik kolundan elinden kan aldılar kızımın ağla ağla şişti yavrum
tabi bende onla beraber... bazı kan değerlerinde yükseklik varmış hemotolojiye gidin dedi dr...
egeye götürcem pzt günü.. bu arada çarş.günü kanama kesildi biz salı günü testleri yaptırmıştık
bugün dr.u aradım kanama kesildi genede götüreyimmi hemotologa diye.. çok iyi bişi bu dedi,
belkide erken doğdu o yüzden kanama uzun sürdü dedi ama aklında bişi kalmasın diye genede götür dedi pzt ege ünv.de yeniden tahlil yapılcak çok üzülüyorum.. kan alcaklar canı çok yancak tabi inş. kötü bişide çıkmaz korkuyorum dua ediyorum günlerdir sizde dua edin bizim için olurmu

herkes iyimi bana özet geçermisiniz
hatice naptı
elifin durumu nasıl,
yeni hamile varmı yada aksi bişi yok inşallahh

canım çok geçmiş olsunnn...Rabbim kızına sağlık versin bian önce ablacımm...
ben bugün kontrole gittim..bebiş için erken.çok yeni dedi.yolk kesesini gördük bitek...
1 hafta sonra gel dedi..
karaso hamile..hemde ikizz.hemde normal yollaa..keseleride gördü..inşallah sorun çıkmaz..bizde haberler böyyle canımm..
Allahım bian önce şifa versin sizee..
sende bize dua et olurmuu??

canımbenimm.tam oumadım mesajını..hatice boş gebelik yüzünden kürtaj olduu maleseff((
artık tüp bebeğe yönelecekler direkk.inşallah onun o güzel yüz<üne kalbine göre verir rabbim ve hemen oluverir bebeklerii.
Allah hepimizin yardımcısı olsunn.zor yaa.hamile kalmasan dert..kaldıktan sonra acaba kalp atışı varmı kese boşmu..sağlıkllımı....
Rabbim hepimizin yardmıcısı olsunn..

Anladım hayatım...Yolk kesesi boş olmayan gebeliğin işaretiymiş.Benim doktorum kesede onu görünce rahatladım demişti.Ben de bu habere çok sevinmiştim.İnşallah bundan sonrasında böyle güzel geçer canım senın adına çok sevınıyorum Allah ım kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin kuzum...

canim nasilsin yaaa uzun zaman oldu gorusemedikkkk bizim kizlar birer dökülüyorrrrr masallahhh bu gidisle ben yanliz kalcam bebek isteyen topiklerindeeee gebelik nasil bebgimiz nasil canimmm

canım çok teşekkür ederimm.inşallah bundan önceki sınavımızı alnımızın akıyla vermişizdirde Rabbim şimdi mükafatını vermiştir.inşallahh bebeğimiz kalp atışlarını ve kucağımıza aldığımız günüde görürüzz...
çok sağol canımm...

yavyum içini rahat tut bak ne güzel olumlu bir haber bu yolg sac bebegın beslendıgı bı yapı...kalbini temiz tut olumsuz dusunme olur mu..hersey guzel gıdecek de suraklı...

sedefcım senı cok ıyı anlıyorum egenın de dogdugunda yıroıt hormonları dengesızdı dr duzelır 10 gunde dedı ama o zamana kadar suraklı kan alındı hem sarılık hem onun ıcın hep ellerı delık desık oldu kuzumun..mos mor yurek dayanmıyor..o aglayınca sende aglıyorsun benım tavsıyem kan alınırken anneyı almıyolar genelde ama sen gır en azından kulagına seslen sakınleştır onu ben egeye ole yapıyodum bırde bıtınce hemen emzırıyodum çok rahatlıyorlar...allah sabır versın umöarım kotu bırsey cıkmaz sonuclarda

yavyum içini rahat tut bak ne güzel olumlu bir haber bu yolg sac bebegın beslendıgı bı yapı...kalbini temiz tut olumsuz dusunme olur mu..hersey guzel gıdecek de suraklı...

canım benim bi nebze daha rahatladımm.ama kalp atışını da duymam lazımm...
sabırlıyımm.tevekkül etmeye çalıışyorumm.alnımıza yazıldıysa gelecek ben pimpiriklensemde pimpiriklenmesemde...
Rabbim sağlıklı versinn inşallahhh..

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…