izmir de kar warrrrrrrrrrrrr
istanbulda sulu kar yğıyorrr heryer bembeyaz olsa ne güzel
merhaba pembe nasılsın bugün neden kimse yok buralarda
arkadaslar meraba...bi sorum olucak mrk ettim belki rastlayan vardır diye.adetime 5 ,6 gün var.göbek deliğimden baya aşağıda bikini hizasının az üstünde yatay bir çöküntü oluştu 3 gündür...daha önce olmadgna eminm cunku aynaya bakarak giyinirim.göbeğimi içeri çeksemde var o çöküntü..hiç böle brşey duyan var mı????
hadi bakalımmmm sabırsızlıkla bekliyoruz ben bir tahminde bulunayım o zaman bence erkekkk :) tinkerbell'in dediği gibi sende bir oğlan anası tipi var hihihi
bugün yarın doğurursun dediler bir hafta önce ama hala tık yok...yalancı sancılar çekiyorum ha bire...alıştım resmen...
bekliyoruz bakalımmm heyecan ve özlemleeee... gerçekten kızımı özledim ya artık kucağıma almak istiyorum ya....doğurmak istiyorum :)
Eliff canım buralarda mısın?
Ne yaptın keseyi görmeye gittin mi kuzum?Meraklardayım...
kızlar selam
1 haftadır giremiyorum
moralim bozuk biraz
kızımın göbeği 7günlükken düştü ama kanama başladı
dr:a götürdük kvitamini yapıldı iğneden sonra 2gün daha kanama devam etti toplam 10 gün kanama oldu. tahlil yaptırdık aman allahım minicik kolundan elinden kan aldılar kızımın ağla ağla şişti yavrum
tabi bende onla beraber... bazı kan değerlerinde yükseklik varmış hemotolojiye gidin dedi dr...
egeye götürcem pzt günü.. bu arada çarş.günü kanama kesildi biz salı günü testleri yaptırmıştık
bugün dr.u aradım kanama kesildi genede götüreyimmi hemotologa diye.. çok iyi bişi bu dedi,
belkide erken doğdu o yüzden kanama uzun sürdü dedi ama aklında bişi kalmasın diye genede götür dedi pzt ege ünv.de yeniden tahlil yapılcak çok üzülüyorum.. kan alcaklar canı çok yancak tabi inş. kötü bişide çıkmaz korkuyorum dua ediyorum günlerdir sizde dua edin bizim için olurmu
herkes iyimi bana özet geçermisiniz
hatice naptı
elifin durumu nasıl,
yeni hamile varmı yada aksi bişi yok inşallahh
canımbenim gittik evet...bebeği göremedik.yolk kesesini gördük sadece...daha 1 aylık bile değil.27-28 günlük dedi..tam tahmin ettiğim gibi yani..geç yumurtlamışım...yumurtlama öncesinide katarsak SAT a göre 6 haftalık denilebilir...böyle işte canım..yolk kesesini görmek bi nebze rahatlattı beni..nette okudumm.boş gebelik riskini önemli ölçüde azaltırmış yolk kesesini görmek..ama tabi bu demek değil.herşey yolunda gidecek...Rabbim bilir.herşeyin hayırlısı..sağlıklı sıhhatli olsun dilerimmm....tek duam buu... :97:
Anladım hayatım...Yolk kesesi boş olmayan gebeliğin işaretiymiş.Benim doktorum kesede onu görünce rahatladım demişti.Ben de bu habere çok sevinmiştim.İnşallah bundan sonrasında böyle güzel geçer canım senın adına çok sevınıyorum Allah ım kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin kuzum...
Anladım hayatım...Yolk kesesi boş olmayan gebeliğin işaretiymiş.Benim doktorum kesede onu görünce rahatladım demişti.Ben de bu habere çok sevinmiştim.İnşallah bundan sonrasında böyle güzel geçer canım senın adına çok sevınıyorum Allah ım kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin kuzum...
yavyum içini rahat tut bak ne güzel olumlu bir haber bu yolg sac bebegın beslendıgı bı yapı...kalbini temiz tut olumsuz dusunme olur mu..hersey guzel gıdecek de suraklı...
canım benim bi nebze daha rahatladımm.ama kalp atışını da duymam lazımm...
sabırlıyımm.tevekkül etmeye çalıışyorumm.alnımıza yazıldıysa gelecek ben pimpiriklensemde pimpiriklenmesemde...
Rabbim sağlıklı versinn inşallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?