bizde bu gece annemlerde kalıyoruz. bizim o taraf kar buz gitmeyelim dedik :) seneler sonra yine aynı ewdeyim
pazar kahvaltısıda güzel olacak hep beraberrrrrr
meraba kızlar ben geldim
amileyatımı oldum ve dünakşam döndüm memleketime
sizlere haber vermek istedim çok sancılıyım kızlar pc başında oturamıyorum evde kalabalık zaten hemen haber verip çıkıcm
sizleri çok özledimmmm
canımbenim gittik evet...bebeği göremedik.yolk kesesini gördük sadece...daha 1 aylık bile değil.27-28 günlük dedi..tam tahmin ettiğim gibi yani..geç yumurtlamışım...yumurtlama öncesinide katarsak SAT a göre 6 haftalık denilebilir...böyle işte canım..yolk kesesini görmek bi nebze rahatlattı beni..nette okudumm.boş gebelik riskini önemli ölçüde azaltırmış yolk kesesini görmek..ama tabi bu demek değil.herşey yolunda gidecek...Rabbim bilir.herşeyin hayırlısı..sağlıklı sıhhatli olsun dilerimmm....tek duam buu... :97:
kızlar selam
1 haftadır giremiyorum
moralim bozuk biraz
kızımın göbeği 7günlükken düştü ama kanama başladı
dr:a götürdük kvitamini yapıldı iğneden sonra 2gün daha kanama devam etti toplam 10 gün kanama oldu. tahlil yaptırdık aman allahım minicik kolundan elinden kan aldılar kızımın ağla ağla şişti yavrum
tabi bende onla beraber... bazı kan değerlerinde yükseklik varmış hemotolojiye gidin dedi dr...
egeye götürcem pzt günü.. bu arada çarş.günü kanama kesildi biz salı günü testleri yaptırmıştık
bugün dr.u aradım kanama kesildi genede götüreyimmi hemotologa diye.. çok iyi bişi bu dedi,
belkide erken doğdu o yüzden kanama uzun sürdü dedi ama aklında bişi kalmasın diye genede götür dedi pzt ege ünv.de yeniden tahlil yapılcak çok üzülüyorum.. kan alcaklar canı çok yancak tabi inş. kötü bişide çıkmaz korkuyorum dua ediyorum günlerdir sizde dua edin bizim için olurmu
yavrum dayanamadın gittin demek yine delisin kız sennNeyse aman içini ferah tutbu zamanlar çok önemli rahat ol ki fasulyede rahat rahat gelişsin
canımcım daha erken olduğu için pıtırcık görünmemiş ama
yol kesesinin görünmesi de iyiymiş,çok sevindim içimiz rahatladı..
bir iki hafta sonra bebişte görünür,pıtpıtları da duyulur
sen içini ferah tutdualarımız seninle,bu kez meleğin sağlıkla gelecek
inşallahhhh
canım benim hoş geldin elbet bu günlerde geçecek rabbim dert veripte derman aratmasın. çok şükür hamile kalabiliryoruz. ve eşlerimizin sağlıksızda olsa spermleri mevcut ya hiç oolmasa ne yapacaz hiç canını sıkmaselamm şekerlerr ben geldim..
bayadır uğramıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyordum halada iyi değilim ama ne yapalım allahtan gelen herşeye razıyız..yanimda annemler olduğu için iyi gibi görünsemde içimden hep ağlıyorum aklıma geldikce üzülüyorum.. cok az kanamalarım devam ediyor salı günü kontrole gidicem bakalım artık herşeyin hayırlısı..birde eşime benim hiç sperm testi yapılmamıştı onuda yaptırıcaz..boş gebeliğin %80 sebebi spermden kaynaklıymış ee daha öncede kayıplar var belkide eşimden kaynaklı birşey diye düşünüyoruz...
yavyumm canım yol kesesini görmüşsün cok sevindim bu cok sağlıklı birşey benim daha önceki dr. yok kesesini gördükten herşey normal demektir dedi ve yol kesesi sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır dedi senin adına cok sevindim canım inan bundan sonra heşey cok güzel olucak...
şerommmm yazılarını okudum msn görüştük ama burda yeniden tebrik etmek istedim canımm o kadar cok sevindimki sanki ben hamile kalmış kadar oldum..allahım seni ve meleklerini korusun inş. her iksinide sağlıklı kucaklmak nasip olsun...darısı bizlere inş..tansiyonda coğul gebeliklerde olağna birşey lütfen kafaya cok takıpta stres olma bebişleri düşün..
selizcim canımm cok gecmişler olsun hayatım ameliyatın olmuşsun herşey yolundaymış inşallah 2-3 ay sonra sendende güzel haberler almayı umut ediyorum..
tez zamanda senide sahalarda görmek dileğiyle..
yıldızz kız yoksa sendedemi bir süpriz var.bence testi en kısa zamanda tekrarla belki bebiş yoldadır.. öyle olursa cok sevinirimm ,
bu arada albüme yeni fotolar attım.eskilerden birkac bişey..merak edenlere..:)))
AYŞEMMMMMMM ben kumbarama 7.tl attım..
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yeni hamileyim ve bacaklarım belim ve karnım ağrıyo bu dönemlerde böyle şeyler olur mu çok halsizim yataktan çıkamıyorum
evet çok normal ama çok aşırı kasık ve bel ağrısı olursa + bide kahverengş akıntı olursa durma derim doktora git
inşallah canım bende yapmışştım düşüğüne kaç ay oldulekelenmem yok ama kasığım ve bacağım ağrıyo korkuyorum bundan önce düşük yapmıştım umarım bunada bişey olmaz
inşallah canım bende yapmışştım düşüğüne kaç ay oldu
selamm şekerlerr ben geldim..
bayadır uğramıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyordum halada iyi değilim ama ne yapalım allahtan gelen herşeye razıyız..yanimda annemler olduğu için iyi gibi görünsemde içimden hep ağlıyorum aklıma geldikce üzülüyorum.. cok az kanamalarım devam ediyor salı günü kontrole gidicem bakalım artık herşeyin hayırlısı..birde eşime benim hiç sperm testi yapılmamıştı onuda yaptırıcaz..boş gebeliğin %80 sebebi spermden kaynaklıymış ee daha öncede kayıplar var belkide eşimden kaynaklı birşey diye düşünüyoruz...
yavyumm canım yol kesesini görmüşsün cok sevindim bu cok sağlıklı birşey benim daha önceki dr. yok kesesini gördükten herşey normal demektir dedi ve yol kesesi sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır dedi senin adına cok sevindim canım inan bundan sonra heşey cok güzel olucak...
günaydın yavyum nasılsın kese görünmüş çok sevindim inş. Yakında pıtpıtlarıda görürsün bende hala regl olmadım dün akşam üstü test yaptım sonradan ince bir pembe çizgi çıktı. Testin markası acon du ne derece doğru acaba fotoğrafını çekemdim makinanın pili bitmiş
kızlar merhaba. Intelligender diye bir test çıkmış. Daha doğrusu abd de 2004 ten beridir uygulanıyor fda onaylı ancak türkiyede yeni satışa çıkmaya başladı. Açıkcası ben dayanamadım 2 sefer bu tessten alıp denedim ikisindede bebeğimin cinsiyeti erkek olarak göründü. Bu testi alıp deneyeniniz doğruluğunu test edeniniz var mı ? Bebişimin erkek olmasını çok istiyorum.
Doktora gittik kıza benziyor ama erkekte olabilir dedi. Bu nasıl bir tetkiktir arkadaşlar ??? 16 ıncı haftaya girdik söylemeleri lazım artık. Allah'ım noolur erkek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?