Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bizde bu gece annemlerde kalıyoruz. bizim o taraf kar buz gitmeyelim dedik :) seneler sonra yine aynı ewdeyim
pazar kahvaltısıda güzel olacak hep beraberrrrrr

selam kızlar bugun hiç kimse gelmemiş neredeyse nerede bu çalışanlarr

Sedef canım çok çok geçmiş olsun rabbim kısçemize şifa versin inşAllah

yavrum dayanamadın gittin demek yine delisin kız senn Neyse aman içini ferah tutbu zamanlar çok önemli rahat ol ki fasulyede rahat rahat gelişsin

sedefcim geçmiş olsun allah şifa versin kıscene çabucak herşey yoluna girer inşallahhhh..dualarım seninle cnm
seliz cnm ameliyat olmuşsunn geçmiş olsunn cnm kendine iyi bakk
fatoşcum sen nasıl oldun cnm rahatsızdın umarım iyisindirrrr
bende yatıyorumm kızlarr iyi pazarlar herkeseeeeeee

canım çook geçmiş olsunn..artık işin zor kısmını atlattın,
inşallah bundan sonrası çok güzel olacak Allah'ın izniyle..
patoloji sonuçların da temiz çıkar inşallah canım,
sonra daaa gelsin bebişlerrrrrrrr

canımcım daha erken olduğu için pıtırcık görünmemiş ama
yol kesesinin görünmesi de iyiymiş,çok sevindim içimiz rahatladı..
bir iki hafta sonra bebişte görünür,pıtpıtları da duyulur
sen içini ferah tut dualarımız seninle,bu kez meleğin sağlıkla gelecek
inşallahhhh

oyy kıyamam ben ona yaa yerim onun minicik elini kolunu
kuzum benim çook geçmiş olsun,Allah şifalar versin prensesimize,
inşallah sonuçları tertemiz çıkar,dualarımız sizinle

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

--------

Beklenen Regl Tarihleri:

nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK
emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

yavrum dayanamadın gittin demek yine delisin kız senn Neyse aman içini ferah tutbu zamanlar çok önemli rahat ol ki fasulyede rahat rahat gelişsin

fenamı oldu yavyumm...
bak bi nebze daha rahatladımm...
merak etme iyiym bitanem..alnımıza ne yazıldıysa o olacak..kaderimizde varsa gelecek...
Rabbim sağlıkllı nasip etsin.tek dileğim bu....

daah erken dedi.haftaya gel dedi ama bakalım gidebilrisemm.havalar böyle devam ederse karda kışta merkeze gitmem çok zorr(((

günaydın yavyum nasılsın kese görünmüş çok sevindim inş. yakında pıtpıtlarıda görürsün bende hala regl olmadım dün akşam üstü test yaptım sonradan ince bir pembe çizgi çıktı. testin markası acon du ne derece doğru acaba fotoğrafını çekemdim makinanın pili bitmiş

selamm şekerlerr ben geldim..
bayadır uğramıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyordum halada iyi değilim ama ne yapalım allahtan gelen herşeye razıyız..yanimda annemler olduğu için iyi gibi görünsemde içimden hep ağlıyorum aklıma geldikce üzülüyorum..cok az kanamalarım devam ediyor salı günü kontrole gidicem bakalım artık herşeyin hayırlısı..birde eşime benim hiç sperm testi yapılmamıştı onuda yaptırıcaz..boş gebeliğin %80 sebebi spermden kaynaklıymış ee daha öncede kayıplar var belkide eşimden kaynaklı birşey diye düşünüyoruz...
yavyumm canım yol kesesini görmüşsün cok sevindim bu cok sağlıklı birşey benim daha önceki dr. yok kesesini gördükten herşey normal demektir dedi ve yol kesesi sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır dedi senin adına cok sevindim canım inan bundan sonra heşey cok güzel olucak...
şerommmm yazılarını okudum msn görüştük ama burda yeniden tebrik etmek istedim canımm o kadar cok sevindimki sanki ben hamile kalmış kadar oldum..allahım seni ve meleklerini korusun inş. her iksinide sağlıklı kucaklmak nasip olsun...darısı bizlere inş..tansiyonda coğul gebeliklerde olağna birşey lütfen kafaya cok takıpta stres olma bebişleri düşün..
selizcim canımm cok gecmişler olsun hayatım ameliyatın olmuşsun herşey yolundaymış inşallah 2-3 ay sonra sendende güzel haberler almayı umut ediyorum..
tez zamanda senide sahalarda görmek dileğiyle..
yıldızz kız yoksa sendedemi bir süpriz var.bence testi en kısa zamanda tekrarla belki bebiş yoldadır..öyle olursa cok sevinirimm,

bu arada albüme yeni fotolar attım.eskilerden birkac bişey..merak edenlere..:)))
AYŞEMMMMMMM ben kumbarama 7.tl attım..

Son düzenleme:
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yeni hamileyim ve bacaklarım belim ve karnım ağrıyo bu dönemlerde böyle şeyler olur mu çok halsizim yataktan çıkamıyorum

canım benim hoş geldin elbet bu günlerde geçecek rabbim dert veripte derman aratmasın. çok şükür hamile kalabiliryoruz. ve eşlerimizin sağlıksızda olsa spermleri mevcut ya hiç oolmasa ne yapacaz hiç canını sıkma
bitanem bana gelince çok değişik duygular içindeyim hiç bi belirti yok diğeri gibi değil yani testte çok ince bi çizgi çıktı ben inanmyorum hamile olduğuma bence o testin yer çizgisiydi.acon markaydı ama yinede kafamda soru işareti yok değil

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yeni hamileyim ve bacaklarım belim ve karnım ağrıyo bu dönemlerde böyle şeyler olur mu çok halsizim yataktan çıkamıyorum

evet çok normal ama çok aşırı kasık ve bel ağrısı olursa + bide kahverengş akıntı olursa durma derim doktora git

inşallah canım bende yapmışştım düşüğüne kaç ay oldu

mart ayında 6 haftalık bebeğimi kaybettim o düşüğümde kanamam başlayana kadar ağrım yoktu mide bulantım falan hiç olmadı ama bunda öyle midem bulanıyo ki felaket bi kesesini görüp kalk atışlarını duysam dünyalar benim olacak allahım yavrumu esirgesin inşallah sen ne zaman yaptınn ne kadarlıktı

haticem canım benimm...
nolur sıkma canını..şu dünyada sağlıktan daha güzel bişey yok..
duymuşsundur haberlerde...sosyetik bi kadın kanserden iki üç hafta içinde gitti..
ne parası kurtarabildi onu ne başka bişeyyy...
şşu dünyada bitek ölüme çare yok...
sende Allaha her adımında şükret sağlıklı bi kadınsın ve çok sevdiğin bi eşin varr...
bu çokk büyük bi lütuff...
hepimiz içinn..kürtajmış düşükmüş hepsi gelir geçerr...
bak bende kürtaj oldumm..ama Allah içimi biliyor ya ben ona hiç bir zaman bebek gözüyle bakmamıştımm.çok etkilenmedimm.pıhtıydı gitti dedimm..
sadece kürtaj olmak,,etrafımda eşimin ailesinin benim ailemin dolanması bunalttı beni..utandım birazz...
sizde tüp bebeğe yöneliceksinizz..herşey daha sağlıklı daha kontrol altında ilerleyecek...
bence bunada şükretmelisinn..yumurtan var rahimin varrr....
eşindede öyle büyük bi sorun yok...
hiç canını sıkma hayatımm...
Rabbim sana zor bi sınav verdiii...
altından alnının akıyla çıkacaksınn...
bak bende bebek olma yolunda bi pıhtıyı kaybettim.şimdi hiç beklemediğimiz anda ikincisi geldi...
Rabbimden dilerim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi bebek olurr..
ama yine zorluklar devam ediyorr..
yalnızımm.geceleri çok korkuyorummm..
kışta kıyamette soğuk eve geliyorumm...soba derdi şu bu...
ama her zmanaki gibi Rabbime şükrediyorummm..
diyorumki Rabbime şükürler olsunnn...
beni bu kadar basit şeylerle sınıyorr..
SAKIN ÜZÜLME HATİCECİMM.OLDUMU..
RABBİM ÇOK BÜYÜK...SEN GÜÇLÜ Bİ KIZSINN..HEPSİ GEÇECEK..HEPSİİİ..

kızlar merhaba. intelligender diye bir test çıkmış. daha doğrusu ABD de 2004 ten beridir uygulanıyor FDA onaylı ancak türkiyede yeni satışa çıkmaya başladı. açıkcası ben dayanamadım 2 sefer bu tessten alıp denedim ikisindede bebeğimin cinsiyeti erkek olarak göründü. Bu testi alıp deneyeniniz doğruluğunu test edeniniz var mı ? Bebişimin erkek olmasını çok istiyorum.

Doktora gittik kıza benziyor ama erkekte olabilir dedi. bu nasıl bir tetkiktir arkadaşlar ??? 16 ıncı haftaya girdik söylemeleri lazım artık. Allah'ım noolur erkek olsun

canım benimm.yolk kesesini gördük.çok yeni dedi.başkada bişey söylemedi..
Inşallah herşey yolunda giderr.inşallah sağlıklıdır bebikkk..:97:

merhaba canımm..dr.un da bi hoşmuş yani..kıza benziyor ama erkekte olabilirr.e zaten ya erkektir yada kızz..üçüncü bi şık yokk...

Bu testi deneyen yok hayatım bu topiktee...
Nekadarmış fiyatı?
Ne kadarlıkkken denedinn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…