- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
arkadaslar meraba...bi sorum olucak mrk ettim belki rastlayan vardır diye.adetime 5 ,6 gün var.göbek deliğimden baya aşağıda bikini hizasının az üstünde yatay bir çöküntü oluştu 3 gündür...daha önce olmadgna eminm cunku aynaya bakarak giyinirim.göbeğimi içeri çeksemde var o çöküntü..hiç böle brşey duyan var mı????
merhaba canımm..dr.un da bi hoşmuş yani..kıza benziyor ama erkekte olabilirr.e zaten ya erkektir yada kızz..üçüncü bi şık yokk...
Bu testi deneyen yok hayatım bu topiktee...
Nekadarmış fiyatı?
Ne kadarlıkkken denedinn??
iinşallah canım sorun yoktur bende geçen ay 10 kasımda kaybettim ilk bebeğimi 6+4 haftalıkkenmart ayında 6 haftalık bebeğimi kaybettim o düşüğümde kanamam başlayana kadar ağrım yoktu mide bulantım falan hiç olmadı ama bunda öyle midem bulanıyo ki felaket bi kesesini görüp kalk atışlarını duysam dünyalar benim olacak allahım yavrumu esirgesin inşallah sen ne zaman yaptınn ne kadarlıktı
canım benimm.yolk kesesini gördük.çok yeni dedi.başkada bişey söylemedi..
Inşallah herşey yolunda giderr.inşallah sağlıklıdır bebikkk..:97:
mart ayında 6 haftalık bebeğimi kaybettim o düşüğümde kanamam başlayana kadar ağrım yoktu mide bulantım falan hiç olmadı ama bunda öyle midem bulanıyo ki felaket bi kesesini görüp kalk atışlarını duysam dünyalar benim olacak allahım yavrumu esirgesin inşallah sen ne zaman yaptınn ne kadarlıktı
Amin canım. Rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın..... Kimsenin gönlünde isteklerini bırakmasın... Aminnnn
15 inci haftada denedim ancak 10 uncu haftadan itibaren sonuç veriyormuş. idrardan yapıyorsun. yeşile dönerse erkek turuncu yada sarı kalırsa kız oluyor dediklerine göre. ben iki kere denedim ikisindede yemyeşil oldu. %90 kesin sonuç veriyormuş. Fiyatı 99 tl canım.
canım ya çok seviindim senin adına bi dahaki randevun ne zaman benim test ince silik çıktı sordum ama görmedin heralde :26:
Yavyum,Yildiz10,
merhaba arkadaşlar nasılsınız
yavyum nasıl gidiyo hamileliğin heralde bebişinin kesesini görmiüşsün hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirir canım
saol canım iyiym ben kendi adıma sen nasılsınYavyum,Yildiz10,
merhaba arkadaşlar nasılsınız
canım benim makinannın pili bitmiş çekemedim. telefoonumdada h. kartı yokmuş15. haftaya kadar gelmişsinn..99 tl verilirmi canım yaa.bu nasıl bi erkek aşkıı.sağlıklı olsun diye dua et..ucuz bişey olsa insan merak eder mutlaka cinsiyeti yapar ama 99 lira vermem yani benn...
canım görmedim evett.pardonn.silikte çıktıysa olabilir yıldızcımm.benimde ilksilik çıkmıştı..ama tabi belirgin bi silikti..seninki nasıl koyabilsende görsekk???:26:
hoşgeldin canımm.iyiym ben..sen nasılsınn??
canım benim keseyi gördük.yolk keseside varmış.ama bebiş için haftaya gel dedi..hayırlısıyla sağlıklı olur inşallahhhh...
sağol yıldızcım bende iyi olmaya çalışıyorum sizlerle konuşunca daha iyi oluyorum
yıldızcım yeni gördüm test yapmışsın silikde olsa ümit var demektir canım ya testi görsek ona göre yorum yaparız ama o silik çizgiyi görmek için bile neler vermezdim ki
yıldızcım yeni gördüm test yapmışsın silikde olsa ümit var demektir canım ya testi görsek ona göre yorum yaparız ama o silik çizgiyi görmek için bile neler vermezdim ki
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bundan biraz daha koyuydu ama inceydi
canım sen kesin hamilesin benim ilk yaptığımda bunun gibi çıktı belkide daha belirsiz o da testin üzerinden yarım saat geçince 3-4 gün sonra yaptığımda ikinci çizgi biraz silik ama hemen çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?