Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Bu bende de oldu hatta benim de beş altı gün var
dün eşimle karşılaştırdık göbeklerimizi çöküntü var besbelli ama neden anlamadım bende

15 inci haftada denedim ancak 10 uncu haftadan itibaren sonuç veriyormuş. idrardan yapıyorsun. yeşile dönerse erkek turuncu yada sarı kalırsa kız oluyor dediklerine göre. ben iki kere denedim ikisindede yemyeşil oldu. %90 kesin sonuç veriyormuş. Fiyatı 99 tl canım.

iinşallah canım sorun yoktur bende geçen ay 10 kasımda kaybettim ilk bebeğimi 6+4 haftalıkken
canım benimm.yolk kesesini gördük.çok yeni dedi.başkada bişey söylemedi..
Inşallah herşey yolunda giderr.inşallah sağlıklıdır bebikkk..:97:

canım ya çok seviindim senin adına bi dahaki randevun ne zaman benim test ince silik çıktı sordum ama görmedin heralde :26:

Amin canım. Rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın..... Kimsenin gönlünde isteklerini bırakmasın... Aminnnn

yavyum nasıl gidiyo hamileliğin heralde bebişinin kesesini görmiüşsün hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirir canım

15. haftaya kadar gelmişsinn..99 tl verilirmi canım yaa.bu nasıl bi erkek aşkıı.sağlıklı olsun diye dua et..ucuz bişey olsa insan merak eder mutlaka cinsiyeti yapar ama 99 lira vermem yani benn...
canım ya çok seviindim senin adına bi dahaki randevun ne zaman benim test ince silik çıktı sordum ama görmedin heralde :26:

canım görmedim evett.pardonn.silikte çıktıysa olabilir yıldızcımm.benimde ilksilik çıkmıştı..ama tabi belirgin bi silikti..seninki nasıl koyabilsende görsekk???:26:

Yavyum,Yildiz10,
merhaba arkadaşlar nasılsınız

hoşgeldin canımm.iyiym ben..sen nasılsınn??

Son düzenleme:
yavyum nasıl gidiyo hamileliğin heralde bebişinin kesesini görmiüşsün hayırlısı olsun inşallah allah tamamına erdirir canım

canım benim keseyi gördük.yolk keseside varmış.ama bebiş için haftaya gel dedi..hayırlısıyla sağlıklı olur inşallahhhh...

Yavyum,Yildiz10,
merhaba arkadaşlar nasılsınız
saol canım iyiym ben kendi adıma sen nasılsın

canım benim makinannın pili bitmiş çekemedim. telefoonumdada h. kartı yokmuş çekemedim anlayacan ama şöle tarif edeyim birinci kocaman kalın bak böle ll ikinci laçık renkte bana yer çizgisi gibi geldi ama

yıldızcım yeni gördüm test yapmışsın silikde olsa ümit var demektir canım ya testi görsek ona göre yorum yaparız ama o silik çizgiyi görmek için bile neler vermezdim ki

yıldızcım yeni gördüm test yapmışsın silikde olsa ümit var demektir canım ya testi görsek ona göre yorum yaparız ama o silik çizgiyi görmek için bile neler vermezdim ki

silik ama canım aradan zaman geçince silikleşti duygularımda karma karışık çünkü daha geçen ay düşük yaptım.
inşallah zamanı geldiğinde hepimiz o net çizgiyi görürüzsenin neyin var peki

canım sen kesin hamilesin benim ilk yaptığımda bunun gibi çıktı belkide daha belirsiz o da testin üzerinden yarım saat geçince 3-4 gün sonra yaptığımda ikinci çizgi biraz silik ama hemen çıktı

heycanlandım şimdi
ama daha yeni düşük yaptım onun için sevinsemmi üzülsemmi
ama geldiyse davşanım kesinlikle hoş geldi sefa getirdi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…