selam bacular:80: nasılsınızzz
yıldızcım yoksam ikinici çizgiyimi gördün??
silik ama canım aradan zaman geçince silikleşti duygularımda karma karışık çünkü daha geçen ay düşük yaptım.
inşallah zamanı geldiğinde hepimiz o net çizgiyi görürüzsenin neyin var peki
inş. hamilesindirama bnmde bu ay adetime 4 5 gün kala sabah va akşam yapmıştım iki testtede bundan biraz daha belli çizgi çıkmıştı kesin gözüyle bakıyordum adetimde 1 gün geçti sadece ama kanda 1.20 çıktı zaten kırmızılarda geldi ardından heralde kimyasal gebelik yaşadım çünkü bu zamana yani 4 yıldır hep test yaparım ama hepsi bembeyz olurdu hatta bekletirdim saatlerce ama nafile kalbim gibi tertemiz olurdu hep heveslendiydim yani bu ay ama olmadı
inş. hamilesindirama bnmde bu ay adetime 4 5 gün kala sabah va akşam yapmıştım iki testtede bundan biraz daha belli çizgi çıkmıştı kesin gözüyle bakıyordum adetimde 1 gün geçti sadece ama kanda 1.20 çıktı zaten kırmızılarda geldi ardından heralde kimyasal gebelik yaşadım çünkü bu zamana yani 4 yıldır hep test yaparım ama hepsi bembeyz olurdu hatta bekletirdim saatlerce ama nafile kalbim gibi tertemiz olurdu hep heveslendiydim yani bu ay ama olmadı
sağol emoşum tşk ederimseliz cnm ameliyat olmuşsunn geçmiş olsunn cnm kendine iyi bakk
canım çook geçmiş olsunn..artık işin zor kısmını atlattın,
inşallah bundan sonrası çok güzel olacak Allah'ın izniyle..
patoloji sonuçların da temiz çıkar inşallah canım,
sonra daaa gelsin bebişlerrrrrrrr
selamm şekerlerr ben geldim..
bayadır uğramıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyordum halada iyi değilim ama ne yapalım allahtan gelen herşeye razıyız..yanimda annemler olduğu için iyi gibi görünsemde içimden hep ağlıyorum aklıma geldikce üzülüyorum.. cok az kanamalarım devam ediyor salı günü kontrole gidicem bakalım artık herşeyin hayırlısı..birde eşime benim hiç sperm testi yapılmamıştı onuda yaptırıcaz..boş gebeliğin %80 sebebi spermden kaynaklıymış ee daha öncede kayıplar var belkide eşimden kaynaklı birşey diye düşünüyoruz...
selizcim canımm cok gecmişler olsun hayatım ameliyatın olmuşsun herşey yolundaymış inşallah 2-3 ay sonra sendende güzel haberler almayı umut ediyorum..
tez zamanda senide sahalarda görmek dileğiyle..
:31anır:sanırım gördüm
ya doğru düzgün ceket bile atmadı kesin değilimdir canım. hem öle kolaymı iki yıldır olma olma iki aydırda sürekli yımırtla :18:sağol emoşum tşk ederim
suuuu canım benim çok tşk ederim evet işin zor kısmını atlattım çok şükür
inşallah senined dediğin gibi patoloji sonuçlarımda güzel çıkarsa herşey yoluna girecek
d.kontrol hapı verdi 1 ay korun bakalım sonuçlar çıkınca ona göre devam edicez dedi
bu ay kullanamadım ilacı zatende adetimin 13.günü bu ay kaçtı artık ocakta kullanıcam
inşallah şubattan itibaren birdaha kullanamak zorunda kalmam canımmm
haticem canım benim çok geçmiş olsun inşaşlah kürtajın ağrısız ve acısız geçmiştir valla sende hep aklımdaydın salı günü naptı diye düşnüdüm hep.şoku atlatmışsındır canım bundan sonra hepimizde önümüze bakıcaz sen hemen eşine test yaptır ben sana daha önecedende sölemştm kesenin boş olmasının sebebi yada düşük sebebi spermlerle çok alakalıymış canım die yazmıştım.şekli bozuk yada kalitesiz sperm tutanamayıp düşebiliyormuş canım eğer eşinin testlerinde problem çıkarsa sende eşine şeronun eşinin kullandığı ilaçlardan içirirsin seninde ikiz bebişler gelir çok ta süper olurr...dualarım hep seninle canım benim
bende çok şükür amileyatımı oldum geldim çok şükür iyiyim şuanda baya bi gaz sancılarım olduuu sanırım ocak ayının sonuna kdr korunucm ama acele etmiyorum artık geç olsun güç olmasın bende 1 yıldır uğraşıyorum canım artık kendi haline bıraktım inşallah sende bende burda ve heryerde hamiş kalmayı isteyipte hamiş kalamayan herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim.....
yıldızcım maşallah size yaaa
bi yavyum bi sen zaten ceket atsa eşleriniz hamiş kalıosunuz 41 kere maşallah
canım hemen kan testi yaptır bizi merakta bırakma.....
nasip canım demekki artık zamanıııı
bence silik çizgiyi gördüysen hamilesindir canım bu topikte kim ikinci silik çizgiyi gördüyse hamile olduğunu öğrendi bir ben hariç meğersem benimde nur topu gibi bir kistim varmış oyüzden testlerimde hep ikinci çizgi silik çıkıyormuş.bende her seferinde hamileyim sanıyordum.artık kist alındığı halde 2 çizgi görsemde inanamıcam ama bu sefer hamiş olduğum için silik çizgi çıkacak
silik ama canım aradan zaman geçince silikleşti duygularımda karma karışık çünkü daha geçen ay düşük yaptım.
inşallah zamanı geldiğinde hepimiz o net çizgiyi görürüzsenin neyin var peki
neyse canım çok ümitlenme yoksa hayal kırıklığı yaşarsın ama varsada ne mutlu sana inşallah vardır ve bu sefer bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.
bana gelince ben 6 yıllık evliyim 2007 de bir defa hamile kaldım 12.hafta da kalbi durduğu için aldılar bebeğimi o zamandan bu yana bu mutluluğu tekrar yaşıycam günün hayaliyle yaşıyorum tabi ozaman ilk denememde hamile kalmıştım am şu anda hem eşimde sperm problemleri çıktı hemde bende yumurtlama bozukluğu,bu dönemde ayrıca prolaktin yüksekliği çıktı 8 ay ilaç kullandım 1 seneye yakındır yumurta takibi yapılıyor klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu ay da aşılama yaptırcaz canım ama ümidimi hiç kaybetmedim inşallah bir gün benimde missler gibi bir meleğim olur...
neyse canım çok ümitlenme yoksa hayal kırıklığı yaşarsın ama varsada ne mutlu sana inşallah vardır ve bu sefer bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.
bana gelince ben 6 yıllık evliyim 2007 de bir defa hamile kaldım 12.hafta da kalbi durduğu için aldılar bebeğimi o zamandan bu yana bu mutluluğu tekrar yaşıycam günün hayaliyle yaşıyorum tabi ozaman ilk denememde hamile kalmıştım am şu anda hem eşimde sperm problemleri çıktı hemde bende yumurtlama bozukluğu,bu dönemde ayrıca prolaktin yüksekliği çıktı 8 ay ilaç kullandım 1 seneye yakındır yumurta takibi yapılıyor klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu ay da aşılama yaptırcaz canım ama ümidimi hiç kaybetmedim inşallah bir gün benimde missler gibi bir meleğim olur...
inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canımm
inşallah canım en en kısa zamnda gelir bebişin bendede önceden vardı prolaktin tedavi gördüm yumurtlma bozukluğu halen devam ediyordu eşim varikoseldi ameliyat oldu ve ben tüm bu olumsuzluklara rağmen 2,5 ay önce hamile kalmıştım. ama maalesef kendiliğinden düştü
selizcim sanada geçmiş olsun canım kendine iyi bak bir an önce iyileş ki seninde meleğin gelsin artık
zaten ne ouyorsa o kaçmaklarda oluyorbilemiyorum canım bende ihtimal veremiyorum ne zaten düşükten sonra hemen hamile kalınacağına bir ay boyunca bir iki kaçamak olmuştu
aslında olmıycak diye bişey yok yeterki Allahım ol desin ayrıca benim eşimde de varikosel var ameliyat olmak istiyo ama bakınca ameliyat olanlarının çoğunun sıkıntıları devam ediyor o yüzden de vazgeçiyor bilmiyorum canım ya Allahım herşeyin hayırlısını
zaten ne ouyorsa o kaçmaklarda oluyorbende bu ay kaçamak yapıyorum hep
canım bence hiç ihmal etmeyin olsun biran önce
çok basit bir ameliyat ben ameliyattan iki ay sonra hamile kaldım hemde benim yumurtlamam anormalken sadece bol bir damarı daraltıyolar yani tazyikli su gib düşün ne kadar dar olursa o kadar hızlı gider
benim başıma gelmedi amaaaa
duyduuummmm
hamilelik belirtisi ooooooooo
bi arkadaşımın da aynısı olmuşş oradan hatırlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?