canım çok geçmiş olsunnn...Rabbim kızına sağlık versin bian önce ablacımm...
ben bugün kontrole gittim..bebiş için erken.çok yeni dedi.yolk kesesini gördük bitek...
1 hafta sonra gel dedi..
karaso hamile..hemde ikizz.hemde normal yollaa..keseleride gördü..inşallah sorun çıkmaz..bizde haberler böyyle canımm..
Allahım bian önce şifa versin sizee..
sende bize dua et olurmuu??
canımm benim çok saoll karasuu için çoook sevindim yaa dualarımızı kabul etti rabbim çok şükür
yolk kesesi iyiye gittiiğini gösterir gülüm benim dr.um söylemişti inş. bu kez rabbim yüzünü güldürsün
canımbenimm.tam oumadım mesajını..hatice boş gebelik yüzünden kürtaj olduu maleseff((
artık tüp bebeğe yönelecekler direkk.inşallah onun o güzel yüz<üne kalbine göre verir rabbim ve hemen oluverir bebeklerii.
Allah hepimizin yardımcısı olsunn.zor yaa.hamile kalmasan dert..kaldıktan sonra acaba kalp atışı varmı kese boşmu..sağlıkllımı....
Rabbim hepimizin yardmıcısı olsunn..
ahh ahh haticem benim ya
yavyum içini rahat tut bak ne güzel olumlu bir haber bu yolg sac bebegın beslendıgı bı yapı...kalbini temiz tut olumsuz dusunme olur mu..hersey guzel gıdecek de suraklı...
sedefcım senı cok ıyı anlıyorum egenın de dogdugunda yıroıt hormonları dengesızdı dr duzelır 10 gunde dedı ama o zamana kadar suraklı kan alındı hem sarılık hem onun ıcın hep ellerı delık desık oldu kuzumun..mos mor yurek dayanmıyor..o aglayınca sende aglıyorsun benım tavsıyem kan alınırken anneyı almıyolar genelde ama sen gır en azından kulagına seslen sakınleştır onu ben egeye ole yapıyodum bırde bıtınce hemen emzırıyodum çok rahatlıyorlar...allah sabır versın umöarım kotu bırsey cıkmaz sonuclarda
ayy kıyamam gülüm ya.. ne zordu o gün benim içinde. bidicikler daha can dayanmıyo gerçekten
allah şifa versin sizede çok geçmiişler olsun...
selam kızlar bugun hiç kimse gelmemiş neredeyse nerede bu çalışanlarr
Sedef canım çok çok geçmiş olsun rabbim kısçemize şifa versin inşAllah
yavrum dayanamadın gittin demek yine delisin kız sennNeyse aman içini ferah tutbu zamanlar çok önemli rahat ol ki fasulyede rahat rahat gelişsin
saol güzleimm sende iyisin inş. kızcen de iyidir inşallahh
sedefcim geçmiş olsun allah şifa versin kıscene çabucak herşey yoluna girer inşallahhhh..dualarım seninle cnm
seliz cnm ameliyat olmuşsunn geçmiş olsunn cnm kendine iyi bakk
fatoşcum sen nasıl oldun cnm rahatsızdın umarım iyisindirrrr
bende yatıyorumm kızlarr iyi pazarlar herkeseeeeeee
emoşumm senle de karşılaşamıyoruz güzelim ya.. iyisin inşallahh allah razı olsun dileklerin için
canım çook geçmiş olsunn..artık işin zor kısmını atlattın,
inşallah bundan sonrası çok güzel olacak Allah'ın izniyle..
patoloji sonuçların da temiz çıkar inşallah canım,
sonra daaa gelsin bebişlerrrrrrrr
canımcım daha erken olduğu için pıtırcık görünmemiş ama
yol kesesinin görünmesi de iyiymiş,çok sevindim içimiz rahatladı..
bir iki hafta sonra bebişte görünür,pıtpıtları da duyulur
sen içini ferah tutdualarımız seninle,bu kez meleğin sağlıkla gelecek
inşallahhhh
oyy kıyamam ben ona yaayerim onun minicik elini kolunu
kuzum benim çook geçmiş olsun,Allah şifalar versin prensesimize,
inşallah sonuçları tertemiz çıkar,dualarımız sizinle
aminn bi tanem aminnn allah razı olsun dualarınız için..
selamm şekerlerr ben geldim..
bayadır uğramıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyordum halada iyi değilim ama ne yapalım allahtan gelen herşeye razıyız..yanimda annemler olduğu için iyi gibi görünsemde içimden hep ağlıyorum aklıma geldikce üzülüyorum.. cok az kanamalarım devam ediyor salı günü kontrole gidicem bakalım artık herşeyin hayırlısı..birde eşime benim hiç sperm testi yapılmamıştı onuda yaptırıcaz..boş gebeliğin %80 sebebi spermden kaynaklıymış ee daha öncede kayıplar var belkide eşimden kaynaklı birşey diye düşünüyoruz...
yavyumm canım yol kesesini görmüşsün cok sevindim bu cok sağlıklı birşey benim daha önceki dr. yok kesesini gördükten herşey normal demektir dedi ve yol kesesi sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır dedi senin adına cok sevindim canım inan bundan sonra heşey cok güzel olucak...
şerommmm yazılarını okudum msn görüştük ama burda yeniden tebrik etmek istedim canımm o kadar cok sevindimki sanki ben hamile kalmış kadar oldum..allahım seni ve meleklerini korusun inş. her iksinide sağlıklı kucaklmak nasip olsun...darısı bizlere inş..tansiyonda coğul gebeliklerde olağna birşey lütfen kafaya cok takıpta stres olma bebişleri düşün..
selizcim canımm cok gecmişler olsun hayatım ameliyatın olmuşsun herşey yolundaymış inşallah 2-3 ay sonra sendende güzel haberler almayı umut ediyorum..
tez zamanda senide sahalarda görmek dileğiyle..
yıldızz kız yoksa sendedemi bir süpriz var.bence testi en kısa zamanda tekrarla belki bebiş yoldadır.. öyle olursa cok sevinirimm ,
gülümmmm çok üzüldüm çokk ama bişi olduğu kesin hatice.. kaç oldu bu. dedi,ğin gibi belkide eşinde kaynaklanıyor. canım bak artık tez zamanda çaresine bakılsın bence... kolay deil yaşadıkların..
zaman kaybetmeden tetkikler yapılsın tüp bebekse tüp bebek.. yazık sanada eşinede
kolay bişi deil bu. 1tane kaybım var benm de içim sızlar her aklıma geldiğinde allah sana sabır versin gülüm allah bi daha yaşatmasın.
selizcim çok geçmiş olsun canım benim umarım başka sorunlar çıkmazda hemen hamile kalırsın