Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımm benim çok saoll karasuu için çoook sevindim yaa dualarımızı kabul etti rabbim çok şükür
yolk kesesi iyiye gittiiğini gösterir gülüm benim dr.um söylemişti inş. bu kez rabbim yüzünü güldürsün

ahh ahh haticem benim ya ama vardır bundada bi hayır diyprum genede.. rabbim neylerse güzel eyler.. hamilelik ayrı doğduktan sonrada apayrı elif ana rahmine düşer düşmez tedirginlikler bırakmıyo annenin peşini.. hep dua ediyorum hep.. allahım yardım et cümlemize..

ayy kıyamam gülüm ya.. ne zordu o gün benim içinde. bidicikler daha can dayanmıyo gerçekten
allah şifa versin sizede çok geçmiişler olsun...

saol güzleimm sende iyisin inş. kızcen de iyidir inşallahh

emoşumm senle de karşılaşamıyoruz güzelim ya.. iyisin inşallahh allah razı olsun dileklerin için

aminn bi tanem aminnn allah razı olsun dualarınız için..

Kızlar nabeeeeeeeeeellll biz de bebiklerimizle kestane yiyos bugün öğlenden beri tansiyonumuz da çıkmadı, bu geceyi rahat geçirecez inşallah bu arada öyle çok akıntım var ki yarım saatte bir sırılsıklam oluyorum resmen yaa bi de arada bir bi bıçak saplanıyo kasıklarıma iki büklüm ediyo beni sıpalar oyyyyyyyy yerim ben onları yaaaaaaaa minnaklarım benim :97:

Son düzenleme:

ne guzell

kuzucuğummmm yazdım ama birdaha yazayım
çok ama çooook sevindim bayada bi halay çektim
Allahım okadar büyükki hayat süprizlerle dolu demiii her inişin bir çıkışı oluyor
sana nasip oldu inşallah Allahım tamamına erdirir ve bebişlerini kucağına sağ salim alırsın
bekledin bekledin turnayı gözünden vurdun hemide iki tane maşallah sana şerom
okadar çalışma yaptın hakettin yaniiii:9
:

Evet yaa çok güsel bi de kociş de çok iyi 2 gündür, artık eskisi gibi umutsuz ve mutsuz görünmüyo, bizimle çok ilgileniyo çok mutluyuz Allah bozmasın

Çok teşekkür ederim bitanem, sevindiğine eminim zaten şu korunma süresini atlatır atlatmaz darısı başınıza inşallah, sana da geçmiş olsun ameliyatı atlatmışsın artık, gaz problemim var demişsin, kayısı suyu iç bol bol çok rahatlatıyo, bi de bol naneli tel şehriye çorbası sezaryen sonrasında da gaz problemi için ebeler hep bunları öneriyoordan biliyorum

Teyzoşlar biz kaçtık, malum bilg. yasak tansiyonumuzu çıkarıyo babamız kızmadan kapatalım öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuuu

tamam canım zaten sürekli kayısı suyu içiyorum....
inşallah canım bende peşinizden hemen gelmek istiyorum....
eşine nasıl söledin kızzz kimbilir nekdr çok sevinmiştir
çok güzel bir duygudur eminim Allahım hepimize yaşatsın inşallahhh
maşallah maşallah maşallah 41 kere

Son düzenleme:
Teyzoşlar biz kaçtık, malum bilg. yasak tansiyonumuzu çıkarıyo babamız kızmadan kapatalım öptük sizi mucu mucuuuuuuuuuuu

eee annelık koruması basladı bıle ...kendın ıcın olsa sallarmısın o yasakları ..demi ama...zamanla o korumacılık psıkopat bır hale gelsede çoook işe yarıyo...ama ıyı kendıne dıkkat et kocişinin sözunden çıkma afferın kuzilere de ıyı bak

sağol canım yeni gördüm nasıl olsun iyi ..yarın ayrılık vakti haftasonu bitti kara kara onu düşünüyorum...sen nasılsın ıyı oldunmu bıraz daha

iyiyim canım bende banyomu falan yaptım.hatta kar yağıor diye dışarıya bile çıkıp gezdik biraz ama sancılandım geri eve geldim....sende bukdr üzme kendini sabah ayrılsanda akşam yavruna kavuşuyorsunuz tekrar..Allahım hiç ayırmasın seni oğlundan.

selızcımmmm çok feçmiş olsun cnmm şimdı ıyısın sanırımm dıkkat et kendıneee

Eşime nasıl mı söyledim valla keseyi görene kadar söylemeyi düşünmüyodum ama bi gece tansiyon fırlayıp da kociş acile gidelim diye tutturunca söylemek zorunda kaldım :26: ilk tepkisi yandık oldu yine başlıyoruz yani öylemi dedi çok bozuldum tabi, hatta ilk günlerde hep umutsuzdu, keseleri görmesine rağmen hep kötü düşünüyodu, diğerleri gibi olacak korkusu vardı, ama sanırım kanamam falan olmaması onu biraz daha rahatlatmış olacak ki 2-3 gündür iyi, daha ilgili, daha umutlu gibi görünüyo, babalık heyecanına kapılmaya başladı artık, geceleri yatarken elini göbüşüme koyup dualar okuyo, sonra bebiklerimizi öpüp uyuyo çok tatlı yaaaaaaaaa
Ama her zaman beni öperdi, artık önce bebiklerini öpüyo sonra beni öpüyo kıskanıyoluuuuuummmm :26:

allahım allahım yesın teyzesı onlarııı

Yesin yesin

Hem de hiç sallamam valla, bende yüksek tansiyon olayı hep vardı zaten, ama ne doktorların verdiği diyetlere uyardım ne de uzun süre bilgisayar başında kalmamaya dikkat ederdim, şimdi yumurta totoya dayandı ya 3.5 atmaya başladık

Minnaklarımın teyzoşları günaydıııııııııııııııııııııınnnn
Ya bu sabah çok enteresan bi hal var bende yaa :26: güleceksiniz ama kuşum atıyo yaaa pıt pıt pıt atıyo kuşum yaaa çok enteresan

günaydın canım hoş geldiniz gerçekten enteresanmış canım neden acaba :24:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…