Minnaklarımın teyzoşları günaydıııııııııııııııııııııınnnn
Ya bu sabah çok enteresan bi hal var bende yaa :26: güleceksiniz ama kuşum atıyo yaaa pıt pıt pıt atıyo kuşum yaaa çok enteresan
Valla ben de anlamadım yaa :26: çok tuhaf ama pıt pıt atıyo, otururken öyle hissediyorum ki
kız o nasıl oluyo öylee...
günaydın bacularrr...nbersinizz.ben iyi değilimm..sabah dişlerimi fırçalarkene öğürüp böğürdümm bişeyde yiyemedimm...
hep meyve suyu hep meyve suyu...
karnım açken sorun yokta bişey yediğim zamannn...
kız o nasıl oluyo öylee...
günaydın bacularrr...nbersinizz.ben iyi değilimm..sabah dişlerimi fırçalarkene öğürüp böğürdümm bişeyde yiyemedimm...
hep meyve suyu hep meyve suyu...
karnım açken sorun yokta bişey yediğim zamannn...
Yavyuuuuuuuuuuuuuuuuummmmnabel
Ya bildiğin atıyo işte, kalp atması gibi, damar atması gibi pıt pıt atıyo kuşumay kuşumun üstüne oturamıyom o derece
Kankaaaaaa valla ben de tam tersi biliyon mu açken bulanıyo, sürekli bişi yemem lazımhabire bişeyler tıkıştırıyom ağzıma, ama geceleri uyurken yiyemiyom ya bi uyanıyom bazen midem kazınıyo bulanıyo kalkıp zeytin yiyom ben de
günaydın canım oh ne güzel bulantıların başlamış işte
Bende bu iştah devam ederse yakında hacıyatmaz gibim olacam valla :90: :90: :90:
iyi gülüm be ne olsunn...dün konuştuk yaa..eşim gittikten sonra yine accık hüzünlendimm..
böyle gelip gitmesininde bu dezavantajı varr...
onun dışında iyiyyim gülümm.senin tansiyon nasıl??
iyiym bende canım daha adet olmadımyok yaa benim yemekle pek aram yok maleseff...mide bulantısıda hat safhada değil ama bir lokma fazladan yesemm midem bulanıyo...
neyse herşey yolunda gitsinde çekmeye razıyız tabi... :97:
canım öyle çok değil ama varr bulantı...
hayırlısı..
sen nasılsın??adet oldunmu??
seninn elin mahkumm..6-7 ay sonra bildiğin hacıyatmazsınn sennn..
Bu sabah kalktığımda iyiydiama dün diyeti bozdum valla yaa, korktum hatta çıkacak diye ama dayanamadım napim yedim yedim bütün gün, sonra gece yatarken ilacımı içip yattım, gece çıkmadı, sabah kalktığımda da normaldi, inşallah acısı bugün çıkmaz
Dün bütün gün yediklerimi sayiyim bak, sabah kahvaltıda 1 yumurta, bi koca tabak patates kızartması, 6 zeytin, 3 peynirli börek, 1 bardak portakal suyu , sonra öğleni nar, elma, çikolata ve kurabiyeyle geçiştirdim, akşama çok acıkmıştım hızımı alamadım, yemekte barbunya pilav, salata, erik suyu , ardından kestane kavurduk yedik, sonra elma ve portakal yedik, sonra da yatmadan 3 tane tatlı yedim, saat 9'da da vurdum kelleyi yattımsabah 10'da kalkmıştım işte
Yani bunların hepsini sabah 10, akşam 9 arası yaptıkama napam ben 3 kişiyim artıkın
aboğğ nettin kız sennn....
senin kociş yakında ek işe başlarr...yetişemez adamcağızz bu boğaza...
yi anam yii..yarasınn tosunlaraa...
Kızlar bu ayın 25inde eşimin amca oğlunun düğünü var.dr. Yolculuğun sakıncası yok derse gelirsin dedi eşim ama kar falan yağarsa yolculuk çekemem benden kıymetli değil ya dedim ama bi taraftanda ayıp olur diye düşünüyorumm.lafıda olurr..niye gelmedi diye soruştururlarr.hamile olduğumu bilsinlerde istemiyorumm..bu konuda çook kararsızımm...
Aslında gitmemem bi bakıma iyi olurr...kıyafet neyim derdindende kurtulurumm..
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bakimm... :26:
içim gider gitmek isterim ama gitmem sonuçta riskliyiz öncden düşük yaptık yoğurdu üfleyerek yememiz lazımKızlar bu ayın 25inde eşimin amca oğlunun düğünü var.dr. Yolculuğun sakıncası yok derse gelirsin dedi eşim ama kar falan yağarsa yolculuk çekemem benden kıymetli değil ya dedim ama bi taraftanda ayıp olur diye düşünüyorumm.lafıda olurr..niye gelmedi diye soruştururlarr.hamile olduğumu bilsinlerde istemiyorumm..bu konuda çook kararsızımm...
Aslında gitmemem bi bakıma iyi olurr...kıyafet neyim derdindende kurtulurumm..
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bakimm... :26:
:13::13::13:Ben senin yerinde olsam gitmem kanka, doktor sakıncası yok dese de gitme, illa yolculuğun bebeğe zararını düşünme, havalar soğudu yollarda üşütüp hasta da olabilirsin yani herşey olabilir Allah korusun, boşver gitme bence, kocişin soran olursa ağır bi gribe yakalandı yatıyo evde gelemedi desin
ben senin yerinde olsam gitmem kanka, doktor sakıncası yok dese de gitme, illa yolculuğun bebeğe zararını düşünme, havalar soğudu yollarda üşütüp hasta da olabilirsin yani herşey olabilir allah korusun, boşver gitme bence, kocişin soran olursa ağır bi gribe yakalandı yatıyo evde gelemedi desin
gunaydın şeker portakallarımmm
nagişşşş sen onların hepsiınııı nasıl yedın yaaaaaaaaaaaa :18::18: çok entresannn dıkkat et kendınee
elifcımm canım benım nagiş e katılıorumm sakın yollara falan çıkmaa kar buzz hasta da olabılırsınn allah korusunnn hem kendını hem bebeğinı düşün bırak kım ne düşünurse düşünsun yahuuu alla allaa şu hayatta hep başkalarını mı düşünerek yaşayacağızz .. hem bır de sen karnındakı bebeğinı de düşünmelsınn .. eşin elıf hasta bıraz desın nolcakk sankıı hıhhhhhhhh
heh..bende aynını dedimm.soranlara ağır grip oldu dersiniz didimmm...
Bi tek annenle babana söylersin hamile olduğumu dedimm...
Bu arada dr.beni haftaya çağırdı yaa gidimmi kanka..yoksa sonraki haftamı gideyimm... :26:
Yaptırmam gereken testlerde varr.onlar içinde ayrıca bu hafta içi gitmem lazımm(((
ayy öyle zor geliyoki hastaneye gitmekk.rabbimm sağlık versin yeterki gidilir tabi ama... :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?