Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın gökçecimm.haklısınız evett..gitmemem lazım ama düğünüde merak etmiyo değilimm. Ama bebiş herkesten kıymetlli.hem bakalım dr. Ne der..ama gitmem büyük ihtimallee... :97:

tabıkısı gıtttttttttttttttttttttt Artık bır annesın senn sorumluluğun varr ıhmal etmee sakın hastahane işlerını elifcımmm ne kadar zor olsa da gtmeye çalış. Allah yardımcın olsunn

temam temam gitçemm.hafta içi kan tahlili için hafta sonuda pıt pıtlar içinn(inşallahh duyarızz).... :97:

Günaydın kızlar nasılsınız? özledim sizi...

Yerinde olsam gitmezdimmmm Elifim....ne derse desinler bebişinden kıymetli mi?

Bu arada cumartesi acile gittim, cumadan beri kızımı hissetmiyordum...çok korktum...her senaryoyu kafamda tasarladım ''ya öldüyse'', ''ne yaparım'', ''nasıl dayanırım'' falan filan....

her neyse hASTANEYE GİTTİK 2 saat kaldık eşimle... 1 saat kalbini dinlediler herşey yolundaymış....ultrasona girdim herşey normal...idrarıma filan da bakıldı...
ama hareketleri biraz azaldı sanki ya bilmiyorum bana mı öyle geldi acaba...iki gün boyunca hiç hissetmedim çok korktum kızlar ya :2:

Sonra annemlere gittik, ve nişan geldi (kanla karışık bir akıntı)... eşim panik oldu tabi hemen eve döndük.... rahim açıldı nişan geldi, ama kızım gelmiyo :84:

gunaydın şeker portakallarımmm

nagişşşş sen onların hepsiınııı nasıl yedın yaaaaaaaaaaaa :18::18: çok entresannn dıkkat et kendınee

Çok güsel yidim valla

Hayatım doktorun ne zaman gel derse ozaman git, hiçbişeyi erteleme, testlerini de aksatma biz de Çarşamba üniv. hastanesine gidecez prof.a görünecez bakalım hayırlısı

oyy oyyyy ooooooyyyy Baharımız sabırsızlanmaya başladı desene hayatım iyice büyüdü artık, yeri dar geliyo eskisi kadar hareket etmesini bekleyemezsin ki zaten dimi nişan da geldiyse çok az kaldı demektir, bugün yarın kavuşursun meleğine Allahın izniyle

güünaaydıınlarr herkeslereee bizz geldikkk
böyle giderse bebiş hep karnımdan selam vercek size ehehehe pek gelecek gibi görünmüoo
bi bakıyorum çok sancım var bi bakıyorumm hoop gitmiş
ammaann sağlıklı gelsinde zamanını beklesin :97:

canım benımmm nazlı olacak bızım baharımızz ...bol bol dua et tmm mı ALLAHIM sağlıkla kucağına verecek bebeğinııı az daha dayan hayaımmm

hoşgeldın hayatımmmm

sızın kızlar baya bı nazlı baksana ıdılışkomun kızçesı de gelmek ıstemıor sanırımmm

Aha bi sabırsız daha geldi kızım siz ananızın karnında kaç ay durdunuz ayol

ebe ve doktor öyle dedi zaten.... son günlerde bebişler daha az oynarlarmış....içim rahat etmezdi iyiki gitmişiz... o kadar kötüydüm ki nagiş anlatamam.....hastaneye gidiyorum kimse yok.....acile bakan kimse yok...oturdum ağladım .... koridorda bir hemşire gördüm iyiki ona anlattım durumu...

sen nasılsın canım tansiyonun ne durumda?

Hoşgeldin meloşşşş nasılsın? ne yapıcaz bu kızlarla biz yaaa çok nazlılarr

hehe kız şeroo benimde başlarda öyle oluyoduuu bilmiyorum ama neden olduğunu

günaydın idillciimm

kızz aynısı banada oldu bebeği 2 gün hiç hissetmedim hareket fln yoktu bende korktum hastaneye gittim nst ye bağladılar kalp atışları,suyu fln herşeyi normal ama hareket etmemesi çok garip dedi
çünkü nst de hareket görmrediler sadece kalp atışları dediki yarında gel yine hareketsiz olursa bebeği erken alırız dedi ama şükürr akşamında düzeldi ertesi gün yine nst ye bağladılar hareketleri göründü benmde derin bii ohh çektimm eskisi kdr bnmkide çok hareketi deil ama doğum yaklaştığı içinmiş hem büyüdü hemde kalp atışları fln yavaşlıyo artıkk ondandırrr canım sıkma canını

idil benim nişan gelmedi ama çok sancım oluyo bide çok fazla beyaz akıntım gelio seninde öyle oluyo mu acaba ama bebiş yok hala ortada

canım benımmm nazlı olacak bızım baharımızz ...bol bol dua et tmm mı ALLAHIM sağlıkla kucağına verecek bebeğinııı az daha dayan hayaımmm

:85:

hoşgeldın hayatımmmm

sızın kızlar baya bı nazlı baksana ıdılışkomun kızçesı de gelmek ıstemıor sanırımmm

evet ya çok nazlı bu kızlar

ben 8 ay durdum :))))

amaaaann pek nazlı çıktı bu kızz..gelince totosunu çok ısır annesiii....
Hayatım doktorun ne zaman gel derse ozaman git, hiçbişeyi erteleme, testlerini de aksatma biz de Çarşamba üniv. hastanesine gidecez prof.a görünecez bakalım hayırlısı
inşallah çok iyi bi dr.la sağlıklı bi gebelik geçirirsin canımm..

günaydın canımm..hoşgeldinn.ayşe işe başladımı??

Neyse ki herşey normalmiş bak takılma artık hareketlerine falan ben de dünden beri daha iyiyim, tansiyonum normale döndü canım minnaklarım da yerlerinde rahattır inşallah

ehehe ben zamanında doğmuşumm şekerimmm

evet elif başladı bugün işe hayırşısı olur inş..:97:

# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
günaydınnn elma şekeyleriiii nasılsınızz bakalımmmm??

yıldızcım silik çizgi çıkmış testte inş hamişsindir ama testi bi tekrarla bakalım yarın falan.

elifcim sende doktora gitmişsinnn kese görünmüş sanırım çok sevindim canım allahım inş saglıklı bi şekilde devamm ettirrsinn.

idilim sende hala doguramamışsınnn bu gidişle sezeryanla alıcaklar heralde bahar hanımııı

kıslarr bana gelince hala fena halde hastayımmm bir sürü ilaç içiorum bir haftadır ama bi türlü düzelemedim.şimdide sinizüt oldum sanırım oda dişime vuruyo sürekli başım ve dişim agrıyo çok kötüüü:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…