gunaydın şeker portakallarımmm
Nagişşşş sen onların hepsiınııı nasıl yedın yaaaaaaaaaaaa :18::18: çok entresannn dıkkat et kendınee
elifcımm canım benım nagiş e katılıorumm sakın yollara falan çıkmaa kar buzz hasta da olabılırsınn allah korusunnn hem kendını hem bebeğinı düşün bırak kım ne düşünurse düşünsun yahuuu alla allaa şu hayatta hep başkalarını mı düşünerek yaşayacağızz .. Hem bır de sen karnındakı bebeğinı de düşünmelsınn .. Eşin elıf hasta bıraz desın nolcakk sankıı hıhhhhhhhh
tabıkısı gıttttttttttttttttttttttArtık bır annesın senn sorumluluğun varr ıhmal etmee sakın hastahane işlerını elifcımmm ne kadar zor olsa da gtmeye çalış. Allah yardımcın olsunn
günaydın gökçecimm.haklısınız evett..gitmemem lazım ama düğünüde merak etmiyo değilimm.Ama bebiş herkesten kıymetlli.hem bakalım dr. Ne der..ama gitmem büyük ihtimallee... :97:
temam temam gitçemm.hafta içi kan tahlili için hafta sonuda pıt pıtlar içinn(inşallahh duyarızz).... :97:
gunaydın şeker portakallarımmm
nagişşşş sen onların hepsiınııı nasıl yedın yaaaaaaaaaaaa :18::18: çok entresannn dıkkat et kendınee
heh..bende aynını dedimm.soranlara ağır grip oldu dersiniz didimmm...
Bi tek annenle babana söylersin hamile olduğumu dedimm...
Bu arada dr.beni haftaya çağırdı yaa gidimmi kanka..yoksa sonraki haftamı gideyimm... :26:
Yaptırmam gereken testlerde varr.onlar içinde ayrıca bu hafta içi gitmem lazımm(((
ayy öyle zor geliyoki hastaneye gitmekk.rabbimm sağlık versin yeterki gidilir tabi ama... :97:
Günaydın kızlar nasılsınız? özledim sizi...
Yerinde olsam gitmezdimmmm Elifim....ne derse desinler bebişinden kıymetli mi?
Bu arada cumartesi acile gittim, cumadan beri kızımı hissetmiyordum...çok korktum...her senaryoyu kafamda tasarladım ''ya öldüyse'', ''ne yaparım'', ''nasıl dayanırım'' falan filan....
her neyse hASTANEYE GİTTİK 2 saat kaldık eşimle... 1 saat kalbini dinlediler herşey yolundaymış....ultrasona girdim herşey normal...idrarıma filan da bakıldı...
ama hareketleri biraz azaldı sanki ya bilmiyorum bana mı öyle geldi acaba...iki gün boyunca hiç hissetmedim çok korktum kızlar ya :2:
Sonra annemlere gittik, ve nişan geldi (kanla karışık bir akıntı)... eşim panik oldu tabi hemen eve döndük.... rahim açıldı nişan geldi, ama kızım gelmiyo :84:
Bu arada cumartesi acile gittim, cumadan beri kızımı hissetmiyordum...çok korktum...her senaryoyu kafamda tasarladım ''ya öldüyse'', ''ne yaparım'', ''nasıl dayanırım'' falan filan....
her neyse hASTANEYE GİTTİK 2 saat kaldık eşimle... 1 saat kalbini dinlediler herşey yolundaymış....ultrasona girdim herşey normal...idrarıma filan da bakıldı...
ama hareketleri biraz azaldı sanki ya bilmiyorum bana mı öyle geldi acaba...iki gün boyunca hiç hissetmedim çok korktum kızlar ya :2:
Sonra annemlere gittik, ve nişan geldi (kanla karışık bir akıntı)... eşim panik oldu tabi hemen eve döndük.... rahim açıldı nişan geldi, ama kızım gelmiyo :84:
güünaaydıınlarr herkeslereee bizz geldikkk
böyle giderse bebiş hep karnımdan selam vercek size ehehehe pek gelecek gibi görünmüoo
bi bakıyorum çok sancım var bi bakıyorumm hoop gitmiş
ammaann sağlıklı gelsinde zamanını beklesin :97:
böyle giderse bebiş hep karnımdan selam vercek size ehehehe pek gelecek gibi görünmüoo
oyy oyyyy ooooooyyyy Baharımız sabırsızlanmaya başladı desenehayatım iyice büyüdü artık, yeri dar geliyo eskisi kadar hareket etmesini bekleyemezsin ki zaten dimi nişan da geldiyse çok az kaldı demektir, bugün yarın kavuşursun meleğine Allahın izniyle
Minnaklarımın teyzoşları günaydıııııııııııııııııııııınnnn
Ya bu sabah çok enteresan bi hal var bende yaa :26: güleceksiniz ama kuşum atıyo yaaa pıt pıt pıt atıyo kuşum yaaa çok enteresan
canım benımmm nazlı olacak bızım baharımızz ...bol bol dua et tmm mı ALLAHIM sağlıkla kucağına verecek bebeğinııı az daha dayan hayaımmm
hoşgeldın hayatımmmm
sızın kızlar baya bı nazlı baksana ıdılışkomun kızçesı de gelmek ıstemıor sanırımmm
Aha bi sabırsız daha geldikızım siz ananızın karnında kaç ay durdunuz ayol
inşallah çok iyi bi dr.la sağlıklı bi gebelik geçirirsin canımm..Hayatım doktorun ne zaman gel derse ozaman git, hiçbişeyi erteleme, testlerini de aksatmabiz de Çarşamba üniv. hastanesine gidecez prof.a görünecez bakalım hayırlısı
ebe ve doktor öyle dedi zaten.... son günlerde bebişler daha az oynarlarmış....içim rahat etmezdi iyiki gitmişiz... o kadar kötüydüm ki nagiş anlatamam.....hastaneye gidiyorum kimse yok.....acile bakan kimse yok...oturdum ağladım .... koridorda bir hemşire gördüm iyiki ona anlattım durumu...
sen nasılsın canım tansiyonun ne durumda?
Aha bi sabırsız daha geldikızım siz ananızın karnında kaç ay durdunuz ayol
amaaaann pek nazlı çıktı bu kızz..gelince totosunu çok ısır annesiii....
inşallah çok iyi bi dr.la sağlıklı bi gebelik geçirirsin canımm..
günaydın canımm..hoşgeldinn.ayşe işe başladımı??
Neyse ki herşey normalmiş bak takılma artık hareketlerine falanben de dünden beri daha iyiyim, tansiyonum normale döndü canım minnaklarım da yerlerinde rahattır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?