Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she cim eskiler hep kısmetiyle gelir bebek derler. öyledirde inanırım ben. o yüzden hiççç takılma
bak bize leasingle makina aldık 5yıllık vadeyle.. 1,5senemiz kaldı az buz deil 350.000euro
ve her ödediğimiz toplam rakam bi ön cekinin iki katı. ve üstüne bide ev aldık 5yıl o da vadesi ödüyoruz şimdilik bi sıkıntımız yok.. rabbim yardım etsin hepimize..

asrewya görüşürüz gülüm çok saol desteğin için..

şenay biz krediyi aldığımızda 1,28 di oran.
faizler düşünce bankaya başvuru yaptık
indirim istedik
yapmassanız transfer etces başka bankaya dedik :)
0,96ya düştüler 15bin tl kar ettik 3bin tl kapama cezası verdik
12bin tl cebimize kaldı

biter biter ben mızmızlanırken bi baktımki 1,5 senyi bitirmişim bile evinizde hayırlı olsun şimdi faiz oranlarıda düşük çok karlı yapmışsınız

evet gercekten düşük faizler tesekkür ederim sişzin evinizde hayırlı olsun :)

bak ona inanyorum aslında gecen hamile kaldığımda o ay eşimin maaşına 300 tl zam gelmişti

hayırlısı olsun inşallah.....olmayıp olmayıpda ev alma arefesinde olduğuna göre var bişi :)

varsa tabi hamileysem bilmiyorum kan testi yapmadık daha :)

inşallah hamişsindir mısracım

canım bence de kan testi yaptır işallah bebeğin seninledir bize de haber ver olur mu a.s.

faizler düşünce bizde öyle yapmayı düşünüyoruz

aslında çok düşük faizler daha düşer mi bilmiyorum :)

bu kasık ağrılarının başka ne gibi sebepleri olabilir..başına gelen varmı diye soruyorum..benim kasıklarımda ağrı oluyo..ama normal zamandada.yani hamile olmadığımdan emin olduğum zamanlardada.netten baktım ama yaşayan varsa daha iyi bilgi alırım..bide kisti olan oldumu aranızda..kisti olan ibri adet görürmü...bide yumurtlamayı nasıl anlıyosunuz..ovulasyon testleri hariç....cevaplarınız bekliyorummmm.......

canım biz aldığımızda 1,65 di
üç ay önce çalıştığım bankaya başvurdum 0,95 den kredi aldım 1500 tl yada dosya parasını bağladım hiç para vermedim başka parada almadım 5 ay geri çektim krediyi yani erken bitecek 5 ay buda 10000 tl yi geçti diğer bankayada bişe vermedim o sadece 100 de 2 komisyon aldı kapatmadan

elson ben yumurtladığım gün sanki adet olmadan önceki sızı gibi sızı hissediyorum bide akıntım oluyo

ELSON :) soru yağmuruna bak
dur bi nefeste cevaplıyım.
bende 2kez kist olmuştu 4,5 cm civarındaydı
ilkinde adet olmuştum ama sol tarafımda hep bi baskı oluyodu
özellikle afedersin WCye çıktığımda
düşük yapmıştım ve 3ay adet olmadım
d.r agittiğimde kist olduğunu o yüzden adet olmadığımı söylemişti ve
ilaçla adetimi getirmişti
yumurtlamayı da kasıklarıma iğne batar şekilde ağrı girdiğinde
ve salya şeklinde yumurta akı renginde yapışkan akıntı geldiğinde anlarım
daimi kasık ağrıları genelde ayakları üşütmekten veya idrar yolu enfeksiyonundan olabilir

akıntı bende normal zamandada olduğu için anlayamıyorumki..senağlama

madenin dediği gibi canım bende yumurtlama günümde kasık ağrısı çektim bide akıntım daha fazlaydı onun haricine bide ateş çlçme yöntemi var yumurtlama günlerinde ateşin biraz artış gösteriyo

şenaycım iyi bari kar etmişsin sende
ama bizi başka bi banka uyarmasa hani transfer edelim demese
kredi çektiğim banka hiççççç böle bişi indirim falan yapmıcaktı

ay_she daha ne düşsün yavrum yetmedimi

Kızlar beni listeden silebilirsiniz, bu ay 24. günde gördüm kırmızıları :gitme:
Doktor yolları bekler beni artık. Bana Ankarada infertilite konusunda uzmanlaşmış doktor tavsiye edebilir misiniz?

Bu arada ovulasyon testi hiç şaşmadı, ovulasyon testi çift çizgi verdikten sonraki güne 14 gün ekleyince tam da bu güne denk geldi, ama çok kötüyüm iş yerinde devamlı ağlayıp duruyorum! Allahım sen her şeyin hayırlısını verirsin, ne olur bizlere de en hayırlısından birer evlat nasip et...Ne olur... :Saruboceq:

berenim sağol canımmmm....evet olabilir..işyerinde çok üşüyorum..ondandır kasık ağrıları heralde..aman ondan olsunda..kist falan olmasın.da inşallah..benim adetlerim bazen iki üç gün gecikme yapar..ne bileyim yaaaa.akıntım da oluyo..dr.a gitmiştim önceden hormonlar normaldi..fsh normaldi..niye böyle bilmiyom..ay sinir geldi birden...kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…