biter biter ben mızmızlanırken bi baktımki 1,5 senyi bitirmişim bile evinizde hayırlı olsun şimdi faiz oranlarıda düşük çok karlı yapmışsınız
ay_she cim eskiler hep kısmetiyle gelir bebek derler. öyledirde inanırım ben. o yüzden hiççç takılma
bak bize leasingle makina aldık 5yıllık vadeyle.. 1,5senemiz kaldı az buz deil 350.000euro
ve her ödediğimiz toplam rakam bi ön cekinin iki katı. ve üstüne bide ev aldık 5yıl o da vadesi ödüyoruz şimdilik bi sıkıntımız yok.. rabbim yardım etsin hepimize..
asrewya görüşürüz gülüm çok saol desteğin için..
Elson cvp için saol cnm,işin aslı biz pek fazla çalışmadık,tedavi oluyordum aralık ayında ilacı kesmiştik.
Ama meraktan çatlıyorum bugün itibariyle,karnım acaip şiş,işyerinde sorup duruyorlar hamile misiniz diye,kasıklarımda aynen regl sancısı gibi sancı var,birde özel bölgenin sol alt tarafında bu akşam acil servise gidip test için bir şansımı deneyeyim bakiyim
Elson cvp için saol cnm,işin aslı biz pek fazla çalışmadık,tedavi oluyordum aralık ayında ilacı kesmiştik.
Ama meraktan çatlıyorum bugün itibariyle,karnım acaip şiş,işyerinde sorup duruyorlar hamile misiniz diye,kasıklarımda aynen regl sancısı gibi sancı var,birde özel bölgenin sol alt tarafında bu akşam acil servise gidip test için bir şansımı deneyeyim bakiyim
şenay biz krediyi aldığımızda 1,28 di oran.
faizler düşünce bankaya başvuru yaptık
indirim istedik
yapmassanız transfer etces başka bankaya dedik :)
0,96ya düştüler 15bin tl kar ettik 3bin tl kapama cezası verdik
12bin tl cebimize kaldı
şenay biz krediyi aldığımızda 1,28 di oran.
faizler düşünce bankaya başvuru yaptık
indirim istedik
yapmassanız transfer etces başka bankaya dedik :)
0,96ya düştüler 15bin tl kar ettik 3bin tl kapama cezası verdik
12bin tl cebimize kaldı
faizler düşünce bizde öyle yapmayı düşünüyoruz
aslında çok düşük faizler daha düşer mi bilmiyorum :)
elson ben yumurtladığım gün sanki adet olmadan önceki sızı gibi sızı hissediyorum bide akıntım oluyo
akıntı bende normal zamandada olduğu için anlayamıyorumki..senağlama
ELSON :) soru yağmuruna bak
dur bi nefeste cevaplıyım.
bende 2kez kist olmuştu 4,5 cm civarındaydı
ilkinde adet olmuştum ama sol tarafımda hep bi baskı oluyodu
özellikle afedersin WCye çıktığımda
düşük yapmıştım ve 3ay adet olmadım
d.r agittiğimde kist olduğunu o yüzden adet olmadığımı söylemişti ve
ilaçla adetimi getirmişti
yumurtlamayı da kasıklarıma iğne batar şekilde ağrı girdiğinde
ve salya şeklinde yumurta akı renginde yapışkan akıntı geldiğinde anlarım
daimi kasık ağrıları genelde ayakları üşütmekten veya idrar yolu enfeksiyonundan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?