# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
günaydınnn elma şekeyleriiii nasılsınızz bakalımmmm??
yıldızcım silik çizgi çıkmış testte inş hamişsindir ama testi bi tekrarla bakalım yarın falan.
elifcim sende doktora gitmişsinnn kese görünmüş sanırım çok sevindim canım allahım inş saglıklı bi şekilde devamm ettirrsinn.
idilim sende hala doguramamışsınnn bu gidişle sezeryanla alıcaklar heralde bahar hanımııı
kıslarr bana gelince hala fena halde hastayımmm bir sürü ilaç içiorum bir haftadır ama bi türlü düzelemedim.şimdide sinizüt oldum sanırım oda dişime vuruyo sürekli başım ve dişim agrıyoçok kötüüü:2::2::2:
# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
elifcim sende doktora gitmişsinnn kese görünmüş sanırım çok sevindim canım allahım inş saglıklı bi şekilde devamm ettirrsinn.
kıslarr bana gelince hala fena halde hastayımmm bir sürü ilaç içiorum bir haftadır ama bi türlü düzelemedim.şimdide sinizüt oldum sanırım oda dişime vuruyo sürekli başım ve dişim agrıyoçok kötüüü:2::2::2:
# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
yıldızcım silik çizgi çıkmış testte inş hamişsindir ama testi bi tekrarla bakalım yarın falan.
idilim sende hala doguramamışsınnn bu gidişle sezeryanla alıcaklar heralde bahar hanımııı
sanada günaydın yelizzz
çok çok geçmi olsunnn yaaa daha iileşemedin mi dr. fln gitmedin mii niye uzadı bu kdr ???
# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
günaydın hemşom bizde sandıkki bahar artık geldi. olsun sen bu günlerin tadını çıkarmaya bak nasılsa doğacak naz yapıyoGünaydın kızlar nasılsınız? özledim sizi...
Yerinde olsam gitmezdimmmm Elifim....ne derse desinler bebişinden kıymetli mi?
Bu arada cumartesi acile gittim, cumadan beri kızımı hissetmiyordum...çok korktum...her senaryoyu kafamda tasarladım ''ya öldüyse'', ''ne yaparım'', ''nasıl dayanırım'' falan filan....
her neyse hASTANEYE GİTTİK 2 saat kaldık eşimle... 1 saat kalbini dinlediler herşey yolundaymış....ultrasona girdim herşey normal...idrarıma filan da bakıldı...
ama hareketleri biraz azaldı sanki ya bilmiyorum bana mı öyle geldi acaba...iki gün boyunca hiç hissetmedim çok korktum kızlar ya :2:
Sonra annemlere gittik, ve nişan geldi (kanla karışık bir akıntı)... eşim panik oldu tabi hemen eve döndük.... rahim açıldı nişan geldi, ama kızım gelmiyo :84:
günaydın canım çok geçmiş olsun . evet silik çıktı ama emin değilim testin yer çizgisi sanırım çizgi incecikEki Görüntüle 114252# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
hehe kız şeroo benimde başlarda öyle oluyoduuu bilmiyorum ama neden olduğunu
inşallah çok iyi bi dr.la sağlıklı bi gebelik geçirirsin canımm..
ohhhhh sevindim canım.artık bebişlerin seninle nolur dikkat et....
# melojj
# gokcegokce
# idilcan+
# KotuKediSero
# Yavyum
günaydın canımm.evet keseyi yolk kesesini gördük.bu hafta bi daha çağırdı..inşallah yolunda gider herşeyy...
çok geçmiş olsun sanada..bol meyve yee...dinleenn...
canm bnm hoşgeldınnn
çok çok geçmiş olsun hayatımmmmsıcacık çorba iç lımonlu lımounluuuuu terle bol bolll
elifcimm çok sevindim tatlımm inşallah yolunda gider herşeyde saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşallah canım.
gökçemm saoll balımm hepsini yapıyom ama nafileee :2::2: inşallah bu içtigim ilaçlar işe yararda düzelirim biranönce
Hadi yaaoh bee benim gibi olan bi kişiyi daha duydum ya içim rahatladı valla
günaydın hemşom bizde sandıkki bahar artık geldi. olsun sen bu günlerin tadını çıkarmaya bak nasılsa doğacak naz yapıyo
günaydın canım çok geçmiş olsun . evet silik çıktı ama emin değilim testin yer çizgisi sanırım çizgi incecikEki Görüntüle 114252
adetimi beklicem test yapmak istemiyorum artık
hoşgeldin hayatım..geçmiş olsun...ya bir insan hergün hasta olur mu yaaa kesin vitamin eksikliği var sendee...dikkat et kendine canım....
ben hala doğurmadım evet ama sezeryanla almazlar sanmıyorum en fazla sancı verirler....
ablam iddiaya girdi benimle ayın 15'inde gelecekmiş, öyle diyor...
günaydın hemşom bizde sandıkki bahar artık geldi. olsun sen bu günlerin tadını çıkarmaya bak nasılsa doğacak naz yapıyo
günaydın canım çok geçmiş olsun . evet silik çıktı ama emin değilim testin yer çizgisi sanırım çizgi incecikEki Görüntüle 114252
adetimi beklicem test yapmak istemiyorum artık
Hadi yaaoh bee benim gibi olan bi kişiyi daha duydum ya içim rahatladı valla
İnşallah bitanem benim
Ah canım yaa, kurtulamadın şu hastalıktan ne zamandır tüh
bilmiyorum canım değilim gibihemşommmmmmmmmmmmmm sen hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ılaca da yuklenme hayatımm vıtamın de al yanındaa artı meyve ye bol bol ve dediğim gbı sıcak sıcak lımounlu çorba iç hayatımmm ...burnuna da uçuk ılacı sur aynı gun toparlar canm benımm
yiyomm bi tanem yememmi hiçç kocişde çorbamı hazırlıyo hergün allah razı olsun ondan
burnumada uçuk kremi sürüyom sürekliii ama geçmio oda bi türlü çok acıyo acıdıgı için burnumuda silemiommmofffffffffff offffffff
sende dikkat et hayatımmm valla ben neysede siz hamişler önemlisiniz hasta olmayın dikkat edin bak bende halsizlikle başladı sonra direk bogaza vurdu
yarın sabah bi test yapayım o zamanidilim çok saol canım evet ya hergün bi yerim agrıyo onları geçtim ama bu kadar agır hasta oldugumu bilmem hiççama bu sefer baya iyi üşütmüşümmm neyse geçer inş.canım senin doguma 1 hafta var daha dimi yani 40. hafta oldumu.bencede ablanın dedigi gibi bu hafta dogacak
yıldızcım saol tatlımm ben göremedim valla çok parlamışş bi çizgiyi gördüm sadece adetinde 3 gün geçmiş düşükten sonra tarihte oynamalar olabilio tabi ama allahım inş vermiştir bebişiniii.bence adetini bekleme hiç bi test daha yap çünkü regl tarihin belli degil yani sen testini yap emin olda ona göre eger hyamiş degilsen 15 gün geçerse gidersin doktora
kedicim evet ya bi kurtulamadımm.:2::2::2: seninde bebişlerr iidir inşallahhhtansiyonunda normale dönmüş çok sevindim canımmmm
oy oy çok rahatsızsın demekki canım eşindende allah razı olsun iyi bakıyomuş sanayiyomm bi tanem yememmi hiçç kocişde çorbamı hazırlıyo hergün allah razı olsun ondan
burnumada uçuk kremi sürüyom sürekliii ama geçmio oda bi türlü çok acıyo acıdıgı için burnumuda silemiommmofffffffffff offffffff
sende dikkat et hayatımmm valla ben neysede siz hamişler önemlisiniz hasta olmayın dikkat edin bak bende halsizlikle başladı sonra direk bogaza vurdu
yarın sabah bi test yapayım o zaman
oy oy çok rahatsızsın demekki canım eşindende allah razı olsun iyi bakıyomuş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?