Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sanada günaydın yelizzz
çok çok geçmi olsunnn yaaa daha iileşemedin mi dr. fln gitmedin mii niye uzadı bu kdr ???

günaydın canımm.evet keseyi yolk kesesini gördük.bu hafta bi daha çağırdı..inşallah yolunda gider herşeyy...
çok geçmiş olsun sanada..bol meyve yee...dinleenn...

canm bnm hoşgeldınnn

çok çok geçmiş olsun hayatımmmm sıcacık çorba iç lımonlu lımounluuuuu terle bol bolll

sanada günaydın yelizzz
çok çok geçmi olsunnn yaaa daha iileşemedin mi dr. fln gitmedin mii niye uzadı bu kdr ???

gittim canım gitmemmi bi yıgın ilaç verdi gönderdi üst solunum yolu enfeksiyonuymuş ama sinizüte çevirdi sanırım şimdi bide onun için antibiyotik kullanıyorummm. burnumu silmekten yara oldu burnum şimdide mikrop kapıp uçuga çevirdi sinirr oldumm:2::2:

hoşgeldin hayatım..geçmiş olsun...ya bir insan hergün hasta olur mu yaaa kesin vitamin eksikliği var sendee... dikkat et kendine canım....
ben hala doğurmadım evet ama sezeryanla almazlar sanmıyorum en fazla sancı verirler....
ablam iddiaya girdi benimle ayın 15'inde gelecekmiş, öyle diyor...

günaydın hemşom bizde sandıkki bahar artık geldi. olsun sen bu günlerin tadını çıkarmaya bak nasılsa doğacak naz yapıyo

günaydın canım çok geçmiş olsun . evet silik çıktı ama emin değilim testin yer çizgisi sanırım çizgi incecikEki Görüntüle 114252
adetimi beklicem test yapmak istemiyorum artık

Son düzenleme:
hehe kız şeroo benimde başlarda öyle oluyoduuu bilmiyorum ama neden olduğunu

Hadi yaa oh bee benim gibi olan bi kişiyi daha duydum ya içim rahatladı valla

inşallah çok iyi bi dr.la sağlıklı bi gebelik geçirirsin canımm..

İnşallah bitanem benim

ohhhhh sevindim canım.artık bebişlerin seninle nolur dikkat et....

Ah canım yaa, kurtulamadın şu hastalıktan ne zamandır tüh

Son düzenleme:
günaydın canımm.evet keseyi yolk kesesini gördük.bu hafta bi daha çağırdı..inşallah yolunda gider herşeyy...
çok geçmiş olsun sanada..bol meyve yee...dinleenn...

canm bnm hoşgeldınnn

çok çok geçmiş olsun hayatımmmm sıcacık çorba iç lımonlu lımounluuuuu terle bol bolll

elifcimm çok sevindim tatlımm inşallah yolunda gider herşeyde saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşallah canım.

gökçemm saoll balımm hepsini yapıyom ama nafileee :2::2: inşallah bu içtigim ilaçlar işe yararda düzelirim biranönce

çok ılaca da yuklenme hayatımm vıtamın de al yanındaa artı meyve ye bol bol ve dediğim gbı sıcak sıcak lımounlu çorba iç hayatımmm ...burnuna da uçuk ılacı sur aynı gun toparlar canm benımm

off ben de halsızım yaaa burnum akıo gbı ama akmıo yanıı tıkanmışş gbıı halsızlığım hat safadaaa entersan yanııı ... pofffffffffffffffffffffffff hava da karanlıkkk kar da yağmıorr yağsa rahatlayacak sanırımmm

hemşommmmmmmmmmmmmm sen hamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarr bebişime yelek başladım ama inş. doğurmadan bitirirmm ama bu gidişle kaçç yelek biter ehehehe:90::90:

Hadi yaa oh bee benim gibi olan bi kişiyi daha duydum ya içim rahatladı valla

İnşallah bitanem benim

Ah canım yaa, kurtulamadın şu hastalıktan ne zamandır tüh

idilim çok saol canım evet ya hergün bi yerim agrıyo onları geçtim ama bu kadar agır hasta oldugumu bilmem hiçç ama bu sefer baya iyi üşütmüşümmm neyse geçer inş.canım senin doguma 1 hafta var daha dimi yani 40. hafta oldumu.bencede ablanın dedigi gibi bu hafta dogacak

yıldızcım saol tatlımm ben göremedim valla çok parlamışş bi çizgiyi gördüm sadece adetinde 3 gün geçmiş düşükten sonra tarihte oynamalar olabilio tabi ama allahım inş vermiştir bebişiniii.bence adetini bekleme hiç bi test daha yap çünkü regl tarihin belli degil yani sen testini yap emin olda ona göre eger hyamiş degilsen 15 gün geçerse gidersin doktora

kedicim evet ya bi kurtulamadımm.:2::2::2: seninde bebişlerr iidir inşallahhh tansiyonunda normale dönmüş çok sevindim canımmmm

çok ılaca da yuklenme hayatımm vıtamın de al yanındaa artı meyve ye bol bol ve dediğim gbı sıcak sıcak lımounlu çorba iç hayatımmm ...burnuna da uçuk ılacı sur aynı gun toparlar canm benımm

yiyomm bi tanem yememmi hiçç kocişde çorbamı hazırlıyo hergün allah razı olsun ondan

burnumada uçuk kremi sürüyom sürekliii ama geçmio oda bi türlü çok acıyo acıdıgı için burnumuda silemiommm offfffffffff offffffff

sende dikkat et hayatımmm valla ben neysede siz hamişler önemlisiniz hasta olmayın dikkat edin bak bende halsizlikle başladı sonra direk bogaza vurdu

sanırsam ben de hasta oljammmmmmmmmmmmm

yarın sabah bi test yapayım o zaman oy oy çok rahatsızsın demekki canım eşindende allah razı olsun iyi bakıyomuş sana

Ayy kızlar yemek sitelerine baktım birazz.canım acayip taze fasülye çekti şöyle sıcak sıcak suyuna ekmek banıp yesemm.fasulye kalmamıştır dimi pazarda.varsada tadı yokturr heraldee...

yarın sabah bi test yapayım o zaman
oy oy çok rahatsızsın demekki canım eşindende allah razı olsun iyi bakıyomuş sana

evet tatlışımm sen bi test daha yap yarın sabahtan ona göre eger varsa bişi tamam ama yoksa bişi 27 aralık gibi git bi doktora bi baksınn sorun varmı yokmu diee.
sorma canım yaaa burnumu silememek o kadar sinirkii sürekli burnumu çekmek zorunda kalıyorum ki hiç sevmem o sesi ama mecbur yapacak bişi yok çünkü çokkk acıooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…