Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayy kızlar yemek sitelerine baktım birazz.canım acayip taze fasülye çekti şöyle sıcak sıcak suyuna ekmek banıp yesemm.fasulye kalmamıştır dimi pazarda.varsada tadı yokturr heraldee...

anammmm taze hamişimizz aşşmı eriyo neeeee..ama ben hiç sevmememe ragmen benimde canımı çektirdin kısss

canım ilaçtan ziyade bol bol c vitamini al:26:

canım ilaçtan ziyade bol bol c vitamini al:26:

anammmm taze hamişimizz aşşmı eriyo neeeee..ama ben hiç sevmememe ragmen benimde canımı çektirdin kısss

sabah bişey yemedim yaa..yemeklerede bakıncaa...ayyy valla çok istedi canımm.yanınada çoban salataa...ayyyy...inş fasüyle bulurumm ama bide yavan olursa tadı...

Hemşom inşallah hamilesindir kan testi yapsana.............

kızlar ben kuaföre gitmek istiyorum kendimi çok çirkin hissediyorummmm, yeni bir saç modeli denemek istiyorum ama korkuyorum yaa :)) ben de kuaför fobisi var
gitsem mi acaba

gıt gıtt ıyı gelıyooooooo

yarın idrar tahlili yaparım canım
benimde boyama fobim var canım açık kumral boya aldım karar veripte rengini beğenip boyayamıyorum
ama bence sen bi değişiklik yap doğum yapacan şıkır şıkır ol

malesef kuaför kapalıydı............ biri 13,30'ta açılıyo ama evin alt tarafında türk kuaförü var oraya gitmek istiyorum yarın giderim artık

yıldız ablası bu seninn içinnnn
yerim seni ben sanki tüyleri biraz uzamışmı yada kilomu aldı bu tatlı canavar
malesef kuaför kapalıydı............ biri 13,30'ta açılıyo ama evin alt tarafında türk kuaförü var oraya gitmek istiyorum yarın giderim artık

ben de saçlarımı boyatmak ıstıyorummmmm ahh ahhhhhhhhhhh

canım hemşom az kaldı boyamana
bende kendime koleston (7.1+8.0) küllü kahveyle açık kumralı karıştırıp güzel bi renk elde edecem

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhh gusel olursunn canum benmmmm

bende kendime koleston (7.1+8.0) küllü kahveyle açık kumralı karıştırıp güzel bi renk elde edecem

vuuuuuuuuuuu bal rengiii göslerr heeee süperrrr ama göremedikkiii kıs gizlice koysan bidene resim yawww

kızlarrr selam iki saattir yazmaya çalışıyorum yaaa dolmuyor cevap yaza basınca sinir oldum
pazartesi günü bura kalabalık olurdu nerde millet???
kızlarrrr nasılsınızzz.....???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…