Ayy kızlar yemek sitelerine baktım birazz.canım acayip taze fasülye çektişöyle sıcak sıcak suyuna ekmek banıp yesemm.fasulye kalmamıştır dimi pazarda.varsada tadı yokturr heraldee...
evet tatlışımm sen bi test daha yap yarın sabahtan ona göre eger varsa bişi tamam ama yoksa bişi 27 aralık gibi git bi doktora bi baksınn sorun varmı yokmu diee.
sorma canım yaaa burnumu silememek o kadar sinirkii sürekli burnumu çekmek zorunda kalıyorum ki hiç sevmem o sesiama mecbur yapacak bişi yok çünkü çokkk acıooooo
evet tatlışımm sen bi test daha yap yarın sabahtan ona göre eger varsa bişi tamam ama yoksa bişi 27 aralık gibi git bi doktora bi baksınn sorun varmı yokmu diee.
sorma canım yaaa burnumu silememek o kadar sinirkii sürekli burnumu çekmek zorunda kalıyorum ki hiç sevmem o sesiama mecbur yapacak bişi yok çünkü çokkk acıooooo
anammmm taze hamişimizz aşşmı eriyo neeeee..ama ben hiç sevmememe ragmen benimde canımı çektirdin kısss
Hemşom inşallah hamilesindir kan testi yapsana.............
kızlar ben kuaföre gitmek istiyorum kendimi çok çirkin hissediyorummmm, yeni bir saç modeli denemek istiyorum ama korkuyorum yaa :)) ben de kuaför fobisi var
gitsem mi acaba
gıt gıtt ıyı gelıyooooooo
evet ya gidiyimmm dimii gökcemm
hadi o zaman ben gittimmmmmmm umarım kuaför açıktır fransada esnaflar pazartesi günleri kapalı oluyorlar :84:
sonra görüşürüzz kızlarrrrrr
Hemşom inşallah hamilesindir kan testi yapsana.............
kızlar ben kuaföre gitmek istiyorum kendimi çok çirkin hissediyorummmm, yeni bir saç modeli denemek istiyorum ama korkuyorum yaa :)) ben de kuaför fobisi var
gitsem mi acaba
malesef kuaför kapalıydı............ biri 13,30'ta açılıyo ama evin alt tarafında türk kuaförü var oraya gitmek istiyorumyarın giderim artık
ben de saçlarımı boyatmak ıstıyorummmmm ahh ahhhhhhhhhhh
:):):):):) hamişlerimiz aşka geldi yawww:2::2:
yerim seni ben sanki tüyleri biraz uzamışmı yada kilomu aldı bu tatlı canavaryıldız ablası bu seninn içinnnn
malesef kuaför kapalıydı............ biri 13,30'ta açılıyo ama evin alt tarafında türk kuaförü var oraya gitmek istiyorumyarın giderim artık
yerim seni ben sanki tüyleri biraz uzamışmı yada kilomu aldı bu tatlı canavar
canım hemşom az kaldı boyamana
bende kendime koleston (7.1+8.0) küllü kahveyle açık kumralı karıştırıp güzel bi renk elde edecem
yerim seni ben sanki tüyleri biraz uzamışmı yada kilomu aldı bu tatlı canavaryıldız ablası bu seninn içinnnn
bakır kızıl boyatıcammmm
ya da açık kumralllllll kı bu rengın hep çok yakıştığını soylerlerr gozlerım bal rengı olduğu için saçlarımla çok uyumlu oluyorrr hafıf toprak rengı makyaj tmmdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?