- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
yerim seni ben sanki tüyleri biraz uzamışmı yada kilomu aldı bu tatlı canavar
canım hemşom az kaldı boyamana
bende kendime koleston (7.1+8.0) küllü kahveyle açık kumralı karıştırıp güzel bi renk elde edecem
kızlarrr selam iki saattir yazmaya çalışıyorum yaaa dolmuyor cevap yaza basınca sinir oldum
pazartesi günü bura kalabalık olurdu nerde millet???
kızlarrrr nasılsınızzz.....???
vuuuuuuuuuuu bal rengiii göslerr heeee süperrrr ama göremedikkiii kıs gizlice koysan bidene resim yawww
cevap yazılmıo iki saat sizdede var mı öyle bir sorun?
ben yalan soylemeyı sevmıorum yaa. koyarsam soylemem lazım soylersem de cıddı anlamda eşimm sınırlenebılırrr özur dılerımmm
evettt bende de var selızcımmmmmmmm
geçmiş olsun dedımm dun akşam ama sen çıkmıştın umarım şimdık ıyısındır hayatımmm hımm
ayy valla billa çatlıcammben yalan soylemeyı sevmıorum yaa. koyarsam soylemem lazım soylersem de cıddı anlamda eşimm sınırlenebılırrr özur dılerımmm
evettt bende de var selızcımmmmmmmm
geçmiş olsun dedımm dun akşam ama sen çıkmıştın umarım şimdık ıyısındır hayatımmm hımm
tamam gökcem koyma boşverrr :)
kızlar yaaaaaaaa sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda offf doğuracak mıyım acaba
ayy hayırlısıyla bı doğsa artıkın baharımızz
ay evet yaaaa offf ama gerçekten çok ağrıyoooo
canm benım yaaaaaaaaa
:84: :84: :84: kızlar niye sustunuz
canım yaklaşmış demek adet sancısı gibi başlıyor sen dakika tut sancın kaç dakika sürüyor kaç dakikada bir tekrarlıyor yaşasınn bebk geliyorrtamam gökcem koyma boşverrr :)
kızlar yaaaaaaaa sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda offf doğuracak mıyım acaba
kızlar kaçıncı haftada cinsiyetini söylüyorlar merak içindeyimm
bugün kaçak herkez yaaaa:84::84:
ne ağlıosun zaten hastasınn dayak gelıo haa
napim şekerim yaaa kimsecikler yok olanlarda konuşmuo patladımm iice:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?