Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızlarrr selam iki saattir yazmaya çalışıyorum yaaa dolmuyor cevap yaza basınca sinir oldum
pazartesi günü bura kalabalık olurdu nerde millet???
kızlarrrr nasılsınızzz.....???

yıldızcım tüyleride uzuyooo kiloda alıyo tabiiii ama kulaklarıı çok sevimli oldu yaaaaa

selizcim hoşgeldinnn. bendede aynı sorun varrr

kızlar ben boya için gitmicem ama bu saatten sonra yaptırsam bişey olur mu acaba?

selizim hoşgeldin nasıl oldun iyi misin

Son düzenleyen: Moderatör:
vuuuuuuuuuuu bal rengiii göslerr heeee süperrrr ama göremedikkiii kıs gizlice koysan bidene resim yawww

ben yalan soylemeyı sevmıorum yaa. koyarsam soylemem lazım soylersem de cıddı anlamda eşimm sınırlenebılırrr özur dılerımmm

cevap yazılmıo iki saat sizdede var mı öyle bir sorun?

evettt bende de var selızcımmmmmmmm

geçmiş olsun dedımm dun akşam ama sen çıkmıştın umarım şimdık ıyısındır hayatımmm hımm

tamam gökcem koyma boşverrr :)

kızlar yaaaaaaaa sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda offf doğuracak mıyım acaba

ayy valla billa çatlıcamm ama neyse eşin kızıyo işte mecbur

tamam gökcem koyma boşverrr :)

kızlar yaaaaaaaa sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda offf doğuracak mıyım acaba
canım yaklaşmış demek adet sancısı gibi başlıyor sen dakika tut sancın kaç dakika sürüyor kaç dakikada bir tekrarlıyor yaşasınn bebk geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…