kımının işi var kımı senın benım gbı hastaaa napsınlarrr
aşırı derece sevimli olmuş ya kucaklıyasım geldi inanırmısın bebklere böle canım kaynamıyor zeytin aklıma geldikçe ayyyyyyyyyyy kötü oluyorumyıldızcım tüyleride uzuyooo kiloda alıyo tabiiii ama kulaklarıı çok sevimli oldu yaaaaa
selizcim hoşgeldinnn. bendede aynı sorun varrr
canım net problemli benimbugün kaçak herkez yaaaa:84::84:
mercan ben 12. haftamda öğrendim kız olduğunu
kızlar bugün pek bir suskunsunuz yaaa
Kızlar hepiniz gittiniz mi yaw halbuki ben gelmiştim:2:
geldim canım napıyorsun???
site saatlerdir bakımda oyüzden herkes gitti
Hoşgeldin hayatım...Anladım sitede bu aralar sık sık var bu bakım sanırım...
Napıyım hayatım okuldan geldim. Kasıklarımda acayip ağrılar,sancılar,kasılmalar var.Kendimi iyi hissetmiyorum fazla.Yemek yaptım oturuyorum şimdi.Sen nasıl oldun canım daha iyisin inşallah?
iyiyiym canım bende napim valla çok şükür az bi ağrım kaldı 2 güne bişeyim kalmaz heralde
sende kendine dikkat et canım çok fazla yorma kendini
nezaman izine ayrılacaksın??
hadi bakalım canım inşallah en kısa zamanda eskisinden daha iyi olursun.Ama sen yinede yorma kendini iyi oldum diyede dinlen.
Daha 4ayımızı doldurduk cnm 7.ayda çıkıcak nasipse izne.Yani 3ayım daha var malesef...
Allah kolaylık versin tatlım neyse bak 4 aylık bile olmuş zaman ne çabuk geçiyor
cinsiyeti hakkında bir bilgi edinmedin galiba
Evet canım çok şükür bugüne geldik sağlıkla...
Malesef en son perşembe günü gittik ama doktorın uğraşmalarına rağmen göstermedi bebiş kendisini.İki hafta sonraya kaldı.Bİz de meraklanmaya devam edios...
az kalmış merve ben şimdiden merak ediyorum:)seliz sende bi an önce iyileşirisnde inş.bu güzel heyecanları bi an önce yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?