Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlısı canım bukdr oldu ya cinsiyetinide 2 hafta sonra öğrenirsin inşallah...
canım benimmm herşey gönlünce olsun....

Sağol canım benim Allah razı olsun.Allah'ım en hayırlı zamanda sana da meleğini sağlıkla göndersin inşallah...

az kalmış merve ben şimdiden merak ediyorum:)seliz sende bi an önce iyileşirisnde inş.bu güzel heyecanları bi an önce yaşarsın

Evet Yaren az kaldı ama bizim bebişte nazlı olanlardan bir türlü göstermedi kendisini 12.haftada gösteren bebişler bile var ah gidi ahh benim bebişe

Hadi bakalım yarında sizin doktor kontrolünüz varmış inşallah herşey yolundadır canım güzel geçer hem belki bebiş bacaklarını da açıverir:))

seliz herşeyin bi vakti vardır.tamda ezan okunuyor bak inş.rabbim gönlünce verir senni herkesin
ayyy hadii inşallah kuzum yaaa

sağol hayatım Rabbim herkese gönlüne göre versin...

yaa kızlar bana bi abla geliyor temizliğe yardım etmek için aslında çok ii biri işinide çok güzel yapıyor ama şöyle bir sorunumuz var kendisiyle;
şimdi temziliğ yapıyor bitiriyor ben günlük ücretini veriyorum bidahaki seferkinin parasınıda verirmisin taksitlerim var diyor her seferinde veriyorum birdahaki geldiğindede para vermeden gönderince benim içime sinmiyor.
geçenseferde kayınvaldemden 4 gün parası almış borçlarım var diyee herkese öyle yapıyormuşş
bugün bana geldi kayınvaldemde dediki parayı vermede dedi kayınvaldeme 3 gün borcun varmış birini bugüne say de dedi çünkü karışıyor bu şekilde biranönce bitsin borçlarıda hani her geldiğinde para verelim böyle olmuyor dedi
şimdi diyorum kiii para vermiyorum kayınvaldeme 3 gün borcun daha varmış birini buna say diyorum yok sen verde ben kayınvaldene sayarım diyor ne alaka yaaa sinir oldum..

Kızlar ben geldim yine :)) kuaföre gittim geldimmm, saçlarımı bu kadar kısa olmamıştı boya da yaptırdım... eşimin haberi yok umarım beğenir

selizim valla zor bir durum bence zamanında verin parayı ne önce ne sonra....
mervem nasılsın canikomm

evet canım bayanın tutumu baya ortalığı karıştırmış.halbukı olması gereken ve mantıklı olanda işini yapıp parasını alıp gitmesidir ama daha gelmeden gelecek günün parasını alması hiç normal değil yani tamam anlıyorum hayat şartları belki zorunda kalıyordur ama hayat ya alır parayı önceden bir aksilik olur gelemez.her zmn işi yapıp parayı almak etik olandır.Siz alın karşınıza konusun bence canım

idil hoşgeldin hayatım hayulrı olsun yeni saçların
kızlar kociş geldi yemek yiyoruz biz herkese iyiakşamlar

selam kızçelerrr men geldimm ayy hasta oluyorum galiba bendee grip bi beni yakalamamıştıı yakaladı galiba sonunda kulacıklarım çok fena yanıyooo:78:

evet ya bencede bidaha isterse sölicem zaten işini yaptığın gün vereyim dicem olmuo çünkü böle..
selam kızçelerrr men geldimm ayy hasta oluyorum galiba bendee grip bi beni yakalamamıştıı yakaladı galiba sonunda kulacıklarım çok fena yanıyooo:78:

kızz hoşgelmişsen geçmiş olsun ben gelene kdr sen gitmişsin galiba hemşom...

kızlarrrrrrrrrrrrrrr haberleri gördünüzmü???????????????
bi kız çıkmış doğum kontrol hapı yüzünden şuanda yürüyemiyormuş bacağındaki damarda tıkanıklık olmuşşş kız ialcı kist için kullanmışş aman yarabbi çok korktum ben şimdi içicem bu ilacı yine bendede varsi başlangacı varrr yaniii kan bacağımdaki damarlarda hızlı akmıyor oyüzden sürekli bacaklarım şişer.ben şimdi çok korktum:18:

iyi akşamlar canım d.kontrol hapları hep tartışma konusu olmuştur bende ilk evlendiğim yıl kullandım bir problem çıkmadı ama drlar hapı verirken üstüne basa basa söylüyorlar sigara kullanıyorsan kullanma
damar tıkanıklığı yapar diye sigara kullanıyorsan kullanmamakta fayda var canım

Doğum kontrol hapları hastanelik etti

Yumurtalıklarındaki kist nedeniyle doktor tavsiyesi ile başladıkları doğum kontrol hapları hayatlarını alt üst etti. Üç kişi doğum kontrol hapları yüzünden hastanelik oldu. Nedeni, sol bacaklarında oluşan damar tıkanıklığı;

Kimi aile planlaması için kimi de doktor tavsiyesi olarak kullanıyor.

Doğum kontrol haplarının sağlığını bozduğu kadın sayısı ise her geçen gün artıyor.

Aslı Ayfer Tirtom'un, yumurtalıklarındaki kist nedeniyle doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladığı doğum kontrol hapları az kalsın hayatına mal oluyordu.

İlaçları kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra sol bacağı şişti. Doktora başvuran kadın, önce bir ağzı kesici ile evine gönerildi ama artan ağrılar nedeniyle tekrar doktora gidince bacağındaki toplardamarda tıkanıklık olduğu ortaya çıktı.

Ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Aslı Ayfer Tirtom halen hastanede tedavi görüyor.

İzmir'de yaşayan 22 yaşındaki Pelin Atmaca da 7 yıl önce yumurtalık kisti yüzünden kullanmaya başladı bu hapları. Bir süre sonra genç kızın sol bacağında damar tıkanıklığı ve akciğerlerinde pıhtı oluştu. Pelin Atmaca şuan yoğun bakımda.

İzmir'de yaşayan öğretmen Zeynep Mat da doğum kontrol hapı madurlarından. İlaçlara başlama nedeni ise diğerleriyle aynı. Kist nedeniyle doktor tavsiyesi.

Sonuç, sol bacaktaki toplar damada meydana gelen tıkanıklık. Zeynep Mat'ın tedavisi evde devam ediyor.

Hastalığın tedavisi ise uzun sürüyor. Kullanılan kan sulandırıcı ilaçlar hastalar üzerinde amboli, beyin kanaması riski oluşturuyor.

Hapın ilk kurbanı Aslı Ayfer Tirtom ise, ilaç firmasına dava açmaya hazırlanıyor.

canım çok fazla kullanmıyorum sigara arada bir..
ama bende varis başlangıcı var.yaniii benimde çok yorulduğumda bacakalrımda şişme meydana geliyor.kan hızlı akamıyor ve toplardamarımda tıkanıklık oluşuyor bende soğuk suya sokuyorum yada bacaklarımı havaya kaldırıyorum geçiyordu.bikaç aydır olmadı hiç.ama dr.gittiğimde varis başlangıcı var diye bana varis çorabı fln verdi..şimdiii ben bu d.kontrol hapını 2 ay içtim ama bişey olmamıştı..dr.şimdi bana yine verdi valla belkide bu haberin çıkması bnm için ii bişey..ben bu ilacı ztn ocakta içiçektim patoloji sonuçlarım bi çıksın belkide hiç içmem ama dr.diecem bnm varis başlangıcı var die

seliz geçmiş olsun tatlım iyi gördüm seni çok sevindim, hadi iki ay sonra bebişin gelir umarım bitanem

inşallah bitanem bakarsın şubata hamileyim süper olur ama hayırlısı inşallah
kızzz artık sendende bi atak bekliyoruz elini çabuk tut

Ay ben çok tembelim bu konuda hem zaten benim olacak olsaydı olurdu 16 aydır, demek ki olmaz bundan sonra, doktora da gitmek istemem artık bu yaştan sonra çocuk diye, gelirse kendiliğinden başım üstünde, ben sıramı sizlere verdim, ben öylesine takılıyorum işte, muhabbet hoşuma gidiyor, bir gün girmesem aklım burda kalıyor vallahi.

canım öyle deme yaa bi dr.git görün belkide bişey vardır yoksa bukdr zamandır nie olmasın bende sana yakınım yaniii benimde 1 yıldır olmuyor....üstelik daha hiç çocuğum yok senin enazından var yani demekki hamile kalabiliyorsun....bence pes etme kesinlikle böyle düşünürsen olmaz bence....bak şeroyaa onunda 2yıla yakındır olmuyordu maşallah 2 bebiş birden doğuracak....
iyi aksamlar kizlarr.
n olmus buraya yine kimsecikler yok yaww

hoşgeldin kuzu.kimse olmaz tabii bi yazıyı yazıp 2 saatte gönderemiyoruz

kızlar bende kaçıyorum yoksa deliricem 2 saat bekle bekle sayfa geçmiyor..
herkese ii geceler kızlar yarın görüşmek üzere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…