canım öyle deme yaa bi dr.git görün belkide bişey vardır yoksa bukdr zamandır nie olmasın bende sana yakınım yaniii benimde 1 yıldır olmuyor....üstelik daha hiç çocuğum yok senin enazından var yani demekki hamile kalabiliyorsun....bence pes etme kesinlikle böyle düşünürsen olmaz bence....bak şeroyaa onunda 2yıla yakındır olmuyordu maşallah 2 bebiş birden doğuracak....
ya işte ondan sinir oluyorum ya, ben daha önce üç kere hamile kaldım ikisi istediğim zamanda, biri de istemediğim zamanda, mecburen istemediğim zamanda olanı doğurmadım, bu yüzden allah beni cezalandırıyor, başka bir açıklaması yok işte, ben sana verdim ama sen istemedin diyor, şimdi de sen istiyorsun ben vermiyorum diyor,
kızlar bende kaçıyorum yoksa deliricem 2 saat bekle bekle sayfa geçmiyor..
herkese ii geceler kızlar yarın görüşmek üzere:)
Kızlar merhab bayadır giremıyorum pazartesi işbaşı yaptım gayet memnunum şu an :)
hersey bekledıgımden daha güzel yalnız dha pc ım ln gelmedi yanı hemende öle
internet alemı gezıntıleri yapamam sanırım
ama yakın zamanda dönerim sahalara inşallahh
tek tek isme gerek yok sanırım herkes naısl iyimi bakın okucam yarın akşam hee
yazın merak eiyorum hepinizi :)))
meltem haber veriyodu am o da sımdı agrıları flm oluyo okuyamıyo şekercimm :)))
bu arada kumbara mevzusuna gelırsek herkes kumbarasındakı toplam parayı bana
özel mesaj atarsanız bende listeyi düzelteyim bayadır onu da takıp edemedım
kusura bakmayın kızlar(
ben iyiyim hersey yolunda :) hematloji sonuclarını çarşamba gunu öğleden sonra alıcam
bakalım hayırlısı ınsallah
bendne bu kadar sımdılık öpüyorum heoinizi bol bol :))
Günaydın kızlar....sabah 6'da uyandım uyuyamıyorum.............. :2:
belim çok ağrıyo, midem bulanıyo, adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo........ama doğum sancısı yok ve kızım gelmiyo artık gerçekten endişelenmeye başladım.......nişan geldi, rahim açık bebek aşağıya inmiş....ne zaman doğurcam ben?
günaydın kızlarrr sağ tarafım çok acıyor apandistim patlıcak gibi sanki uyuyamıyorum
Günaydın kızlar....sabah 6'da uyandım uyuyamıyorum.............. :2:
belim çok ağrıyo, midem bulanıyo, adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo........ama doğum sancısı yok ve kızım gelmiyo artık gerçekten endişelenmeye başladım.......nişan geldi, rahim açık bebek aşağıya inmiş....ne zaman doğurcam ben?
Biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkherkeşlere gunaaaaadıııııııııınnnnn
bilmiyorum canım yaaa üşüttüğümü sanmam 2 kat çoraaplarla,patiklerle,üzerimde kalın bir pijama ve şalla dolaşıyorum evde çok sıcak.amileyat olduğumdan berid sağ tarafım acıyor halbuki kist soldan alındı.küçükken apandistim çok ağrırdı aynı onun gibi bir ağrı...günaydın canım geçmiş olsun üşüttünmü yoksa
Biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkherkeşlere gunaaaaadıııııııııınnnnn
bilmiyorum canım yaaa üşüttüğümü sanmam 2 kat çoraaplarla,patiklerle,üzerimde kalın bir pijama ve şalla dolaşıyorum evde çok sıcak.amileyat olduğumdan berid sağ tarafım acıyor halbuki kist soldan alındı.küçükken apandistim çok ağrırdı aynı onun gibi bir ağrı...
günaydın cnm
selammm kıslarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
selammm kıslarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
Kızlar merhab bayadır giremıyorum pazartesi işbaşı yaptım gayet memnunum şu an :)
hersey bekledıgımden daha güzel yalnız dha pc ım ln gelmedi yanı hemende öle
internet alemı gezıntıleri yapamam sanırım
ama yakın zamanda dönerim sahalara inşallahh
tek tek isme gerek yok sanırım herkes naısl iyimi bakın okucam yarın akşam hee
yazın merak eiyorum hepinizi :)))
meltem haber veriyodu am o da sımdı agrıları flm oluyo okuyamıyo şekercimm :)))
bu arada kumbara mevzusuna gelırsek herkes kumbarasındakı toplam parayı bana
özel mesaj atarsanız bende listeyi düzelteyim bayadır onu da takıp edemedım
kusura bakmayın kızlar(
ben iyiyim hersey yolunda :) hematloji sonuclarını çarşamba gunu öğleden sonra alıcam
bakalım hayırlısı ınsallah
bendne bu kadar sımdılık öpüyorum heoinizi bol bol :))
a.s canım hoş geldin ben kendi adıma iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?