Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benim inş. sonuçlarınn iyi çıkar yeni işinde hayırlı olsun
kumbaraya bişiler attım ama daha saymadım. ben de bi değişiklik yok sadece düşükten sonra ilk adetimi olmadım. olacağım günü bekliyorum. hakkımızda hyırlısı olur inşallah

günaydın canım hoş geldin iyilik sağlık işte
sen nasılsın tatlım

şero hoşgeldin canım

Hoşbulduk bitanem kız galiba ablan haklı çıkacak, 15inde gelecek Bahar
Ama bak ağrıların sıklaşırsa hemen doktora git, doğum başlamış olabilir, benim ablam da bir gece boyunca gaz sancısı sanıp çekti o ağrıları, anam sabah bi doktora gitti meğer doğum başlamış

aaaaaaaaaaaaa çok özürdilerim kuzucuğummm valla görmedim çok tşk ederimmmmm
inşallah bende sizler gibi birgün hamiş kalma ümidiyle bekliyorum valla
Rabbim hemen güldürür yüzümü inşallah

aaaaaaaaaaaaa çok özürdilerim kuzucuğummm valla görmedim çok tşk ederimmmmm
inşallah bende sizler gibi birgün hamiş kalma ümidiyle bekliyorum valla
Rabbim hemen güldürür yüzümü inşallah

amınnnnnnnnnnnn canım benımmmmmm ınş. sen de anne olacaksın hele bı ıyıleşşş

Gökçeeeeeeeeeeeee hoşgeldin bacum
Yıldıııııııııııııızzz ay nolur bi test daha yap çatlicam meraktan yaaa bence hamilesin seeeeennn
Seliz günadın canım, dikkat et kendine üşütme ameliyatlısın sen

benım de belım çok ağrıyorrrr yatıorum uzanıorumm dınlenıorumm ama ağrıyoo olacak olan şeyler bunlar sanırımmm yapcak bşey yokkk :82::82:
az kalmış canım biraz daha sabredecen bende adet olmadım henüz düşükten sonra dengeler değişiyomuş ondan sanıırm

canım ya ben geçen hamileliğimde internetten getirttiğimiz 10 testin onunuda yapmışım 3 gün önce bi test aldım eczaneden bozuktu galiba ince bi çizgi çıktı. dünde nöbetçi eczane şehir merkezine çok uzaktaydı eşim yarın alalım dedi. kızdım ama npim inş bugün alıp akşama yaparım.hiç ümidimde yok:26::26:

hoşbulduk ballllllıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm bebeklerımız ıyıdır ınş.

az kalmış canım biraz daha sabredecen bende adet olmadım henüz düşükten sonra dengeler değişiyomuş ondan sanıırm

ee orSI oyle hayatımmm
bekle bakalımmm test yapsana sen yıneee meraktan olduk belkım de hamışsındırrr hımmm

Ayşeeeeeeeeeeeeeee ösledik valla seni yeni işin hayırlı olsun bitanem, rahatın yerindeymiş sevindim, inşallah hep de öyle olur artık daha sık bekliyortuz seni bu arada hemotoloji sonuçlarını alır almaz haber ver bize ben de merak ediyorum Nasılsınız diye sormuşsun, Biz iyiyiz bebişlerimle teyzoş, tansiyonumuz da çıkmıyo artık tabi bu durum iyi bişeye mi işaret yoksa kötü bişeye mi bilemiyoruz, kocişe göre benim vücudum ikizlere tepki olarak tansiyonu çıkardı ve şimdi artık çıkmadığına göre bitanesi düşmüş olabilir diyo umarım öyle değildir yaa yarın üniv. hastanesine gidip profa görünecez, bakalım durum daha net şekillenir heralde orda :26:

Valla ben iyiyim ama minnaklarım da iyidir inşallah

ıyıdrı ınş. bıtaneemmmm ıyı düşünelım ıyı olsunnn

benım tansıyonum çok düşük yaaa napcam bennn nagışşş normalde tansıyonumm 10 6 ya da 10 7 dır tmm buna bşey demıorum normalı bu zaten dr da çok ıyı dıooo

ama dun akşam zonklamayla uyandımmm hemen hısettımm ve olçtuk 8.5 a 5.5 hele bı de doğumda ıyıce düşersee offffffffffffffffffff

çok düşmüş canım ya dikkat et kendine tuzlu ye biraz benimkide düşük 10-6 oluyo bazen

Onu kontrol altına alırlar hayatım, eğer bi risk olacaksa da zaten ona göre karar verir doktorun doğumunun nasıl olacağına sen kafana takma öyle şeyleri

ayşemm canımm yeni işin hayırlı olsunnn.herşey umdugundanda güselmişşşş çok sevindim canımmmm.sonuçlarını alıncada yazmayı unutma canım buraya haber ver mutlaka öpüyorumm seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…