Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
# KotuKediSero
# gokcegokce
# mercan.a

günaydınn şekerlerrrrrr nasılsınızz bakimmm

idilcim saçlarınn çok güsel olmuşş güle güleee kullan :))

yıldızcım testi bu akşam yapıcakmışsın hadi bakalım balım hayırlısı olur inşallah

şerocummm nasılsın canım bebiklerde iyidir umarım yarın doktora gidiomuşsun inşallah sende bebiklerde iyidirr.

gökçemm seninde agrıların varmışş dikkat et tatlım yaaa belini falan sıcak tut şal falan sar olmassa

beni soracak olursanız hala hastayım ama şükür ki halsizligim bitti ama her sabah baş agrısıyla uyanıyorumm sanırsam sinizütten dolayı inşallah oda geçer biran önce de iileşirim tamamennn

Ben hap iğne falan hiç kullanmadım doğal yollarlar korunduk 10 ay evleneli zaten 10,5 ay oldu
bu ilk denemem hamile olma olasılığım yüksekmi sizce?

yaren bebeğin hareketlerini hissediyormusun inanırmısın benim 1 aydır çok hareketli doktorda ultrasonda dedi çok hareketli bulamıyorum dedi ama normal değil dedi

günaydın canım nasıl oldun iyimisin biras
evet bu akşam yapacam ümidim yok ama

ıdıll saçını mı boyattınnn nasıl yanıı tehlıkelı değil mı buu

doğal boya yaptırdım canikom...amoniyaksız
fazla bir seçenek yoktu zaten doğal olunca mecburen koyu bir şey yaptırmak zorunda kaldım :)) ama olsunn hihihi

valla bilmiyorum ya ablam 15'i diyor ama 15'inde de gelmicek bu kız....
kızım artık gel, ya bugün ya yarın tamam mı annemm diyorum, bakalım annesinin sözünü dinlicek mii

kızlar ben biraz rahatsız oldum fazla oturuncaa dahada artıyor sancılarım biraz dinlenicemmm

canım dinlen yorma kendini

offffffffffffff pofffffffffffffffffffff

noldu canım

teşekkür ederim datlum eşim de çok beğendii saçlarımı
bu kadar kısa olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…