Onu kontrol altına alırlar hayatım, eğer bi risk olacaksa da zaten ona göre karar verir doktorun doğumunun nasıl olacağına sen kafana takma öyle şeyleri
ben 2 hamileliğimede hapı bıraktığım ay kaldım üstelik ikinci hamileliğime 8 yıl hapla korundum.aranızda hap ve iğneyle korunan arkadaşlar bunları bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?
günaydın canım nasıl oldun iyimisin biras# KotuKediSero
# gokcegokce
# mercan.a
günaydınn şekerlerrrrrr nasılsınızz bakimmm
idilcim saçlarınn çok güsel olmuşş güle güleee kullan :))
yıldızcım testi bu akşam yapıcakmışsın hadi bakalım balım hayırlısı olur inşallah
şerocummm nasılsın canım bebiklerde iyidir umarım yarın doktora gidiomuşsun inşallah sende bebiklerde iyidirr.
gökçemm seninde agrıların varmışş dikkat et tatlım yaaa belini falan sıcak tut şal falan sar olmassa
beni soracak olursanız hala hastayım ama şükür ki halsizligim bitti ama her sabah baş agrısıyla uyanıyorummsanırsam sinizütten dolayı inşallah oda geçer biran önce de iileşirim tamamennn
günaydın canım nasıl oldun iyimisin biras
evet bu akşam yapacam ümidim yok ama
ehh canım birazcık daha iyiyimmm şükürrrr aa ööle deme nedemek ümidim yok belkimde hamişsinn D
günaydın canım nasıl oldun iyimisin biras
evet bu akşam yapacam ümidim yok ama
ehh canım birazcık daha iyiyimmm şükürrrr aa ööle deme nedemek ümidim yok belkimde hamişsinn D
aaman iyi ol canım
cumartesi yaptığım testte ilk beş dakikada hiç bişi çıkmamamıştıda ondan
aaman iyi ol canım
cumartesi yaptığım testte ilk beş dakikada hiç bişi çıkmamamıştıda ondan
dün ovülasyon testi yaptım ve t çizgisi c den daha koyuydu ilk hamileliğimde yanlışlıkla yapmıştımda hani çıkmıştı ya acaba diyorum hep
bebişlermi var aaa bimiyordum allah tamamına erdirsinOnu kontrol altına alırlar hayatım, eğer bi risk olacaksa da zaten ona göre karar verir doktorun doğumunun nasıl olacağına sen kafana takma öyle şeyleri
aaaa nie artıkk kimsecikler yokk topikte yaaa
ıdıll saçını mı boyattınnn nasıl yanıı tehlıkelı değil mı buu
Hoşbulduk bitanemkız galiba ablan haklı çıkacak, 15inde gelecek Bahar
Ama bak ağrıların sıklaşırsa hemen doktora git, doğum başlamış olabilir, benim ablam da bir gece boyunca gaz sancısı sanıp çekti o ağrıları, anam sabah bi doktora gitti meğer doğum başlamış
kızlar ben biraz rahatsız oldum fazla oturuncaa dahada artıyor sancılarım biraz dinlenicemmm
offffffffffffff pofffffffffffffffffffff
# KotuKediSero
# gokcegokce
# mercan.a
günaydınn şekerlerrrrrr nasılsınızz bakimmm
idilcim saçlarınn çok güsel olmuşş güle güleee kullan :))
yıldızcım testi bu akşam yapıcakmışsın hadi bakalım balım hayırlısı olur inşallah
şerocummm nasılsın canım bebiklerde iyidir umarım yarın doktora gidiomuşsun inşallah sende bebiklerde iyidirr.
gökçemm seninde agrıların varmışş dikkat et tatlım yaaa belini falan sıcak tut şal falan sar olmassa
beni soracak olursanız hala hastayım ama şükür ki halsizligim bitti ama her sabah baş agrısıyla uyanıyorummsanırsam sinizütten dolayı inşallah oda geçer biran önce de iileşirim tamamennn
ben geldimmmm, hani kızlar nerdeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?