kızlarrr çigdoşla konuştummm şimdiii.pazar günü doktora gitmişler doktor bebeklerin dogmaya çalıştıklarını söylemiş.rahime dikiş attıkları için o tutuyomuş bebeklerii o yüzden sürekli yatıcaksın tuvalet dışında kalkmıycaksın demiş en az 1 - 1,5 ay daha dayanmaları gerekmiş.
heber vereyim dedim dua edelim kızlarrda dayansın bızdıklar sonrada sag salim gelsinler inşallah
ayyy canım yaaa üç tane bebek dile kolayyyy iyi bile duruyorlar içeride maşallah
Allah çiğdemin yardımıcı olsunnnn çok zorrr biz birtaneyi doğuramıyoruz o üç taneyi.Allahım kurtarsın biranönce inşallah...[/QUOTE
amin canım inşallah zamanında ve saglıklaaaa dogursunnn misss kokulularınıı.
sen nasıl oldun tatlım iisin dimi
günaydın kızlarrrrrr nazılsınızzz :82:
günaydın canımgünaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz :82:
inşallah sağ salim 1,5 ayda geçerkızlarrr çigdoşla konuştummm şimdiii.pazar günü doktora gitmişler doktor bebeklerin dogmaya çalıştıklarını söylemiş.rahime dikiş attıkları için o tutuyomuş bebeklerii o yüzden sürekli yatıcaksın tuvalet dışında kalkmıycaksın demiş en az 1 - 1,5 ay daha dayanmaları gerekmiş.
heber vereyim dedim dua edelim kızlarrda dayansın bızdıklar sonrada sag salim gelsinler inşallah
ayyy canım yaaa üç tane bebek dile kolayyyy iyi bile duruyorlar içeride maşallah
Allah çiğdemin yardımıcı olsunnnn çok zorrr biz birtaneyi doğuramıyoruz o üç taneyi.Allahım kurtarsın biranönce inşallah...
kızlarrr çigdoşla konuştummm şimdiii.pazar günü doktora gitmişler doktor bebeklerin dogmaya çalıştıklarını söylemiş.rahime dikiş attıkları için o tutuyomuş bebeklerii o yüzden sürekli yatıcaksın tuvalet dışında kalkmıycaksın demiş en az 1 - 1,5 ay daha dayanmaları gerekmiş.
gel kızım gelllllllllll artık gel gelllll gelll :84: :84: :84:
kızlar cidden moralim çok bozuk sabahtan beri yaaaa
gel kızım gelllllllllll artık gel gelllll gelll :84: :84: :84:
kızlar cidden moralim çok bozuk sabahtan beri yaaaa
benım de yaaa benımkının bır sebebı de yok açıkcasıı sabahtan berı uyuyorum yataktan kalkmadımmm hava da çok kapalııı hayırlısı
bu arada ben saçlarını gormedımmm nasılolduu
Kızlar merhab bayadır giremıyorum pazartesi işbaşı yaptım gayet memnunum şu an :)
hersey bekledıgımden daha güzel yalnız dha pc ım ln gelmedi yanı hemende öle
internet alemı gezıntıleri yapamam sanırım
ama yakın zamanda dönerim sahalara inşallahh
niye kiiii.... kızına mı sıkıldınnnnn yoksaaaa,cadıııı yaaaaa kızların hepisi böyleymiş amaa
ayyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhh ne kadannnn tatlı olmuşsdunnnnnnnyanaklar da tombiş tombişşşş çok gusel gule gule kulllan hayatımm
kızına da takmaa kafayıı sağlıklı olsun da kızlar boyle bekletıuormuşşş bekle anneciğii
selam kızlarrrrrrr...
idilcim üzülme balım ya bak az kaldı kızın geldi gelecek artık,
sonra misler gibi koklayacaksın onu
teşekkür ederim canım
görümcem de kızlar 15 gün erken gelir diyo
ben kafayı mı yedim acaba...kızımın kıyafetlerini koklayıp duruyorum tövbe tövbe
hem nasıl güzel kokuyorlarrrrrr anlatamam. ben kk dan bi arkadaşla tanıştımda bebişini geçen hafta kucaklama fırsatı buldum. aman yarbbimmm....insan huzurla doluyor... bu hafta yine gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?