Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr çigdoşla konuştummm şimdiii.pazar günü doktora gitmişler doktor bebeklerin dogmaya çalıştıklarını söylemiş.rahime dikiş attıkları için o tutuyomuş bebeklerii o yüzden sürekli yatıcaksın tuvalet dışında kalkmıycaksın demiş en az 1 - 1,5 ay daha dayanmaları gerekmiş.
heber vereyim dedim dua edelim kızlarrda dayansın bızdıklar sonrada sag salim gelsinler inşallah

ayyy canım yaaa üç tane bebek dile kolayyyy iyi bile duruyorlar içeride maşallah
Allah çiğdemin yardımıcı olsunnnn çok zorrr biz birtaneyi doğuramıyoruz o üç taneyi.Allahım kurtarsın biranönce inşallah...

günaydın kızlarrrrrr nazılsınızzz :82:

günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz :82:
günaydın canım
inşallah sağ salim 1,5 ayda geçer

İnşallah herşey yoluna girer ya...şok oldum şimdi okuyunca hiç beklemiyordum....
bol bol dinlensin... Allahım onu ve bebiklerini korusun

gel kızım gelllllllllll artık gel gelllll gelll :84: :84: :84:

kızlar cidden moralim çok bozuk sabahtan beri yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
gel kızım gelllllllllll artık gel gelllll gelll :84: :84: :84:

kızlar cidden moralim çok bozuk sabahtan beri yaaaa

benım de yaaa benımkının bır sebebı de yok açıkcasıı sabahtan berı uyuyorum yataktan kalkmadımmm hava da çok kapalııı hayırlısı

bu arada ben saçlarını gormedımmm nasılolduu

benım de yaaa benımkının bır sebebı de yok açıkcasıı sabahtan berı uyuyorum yataktan kalkmadımmm hava da çok kapalııı hayırlısı

bu arada ben saçlarını gormedımmm nasılolduu

benimki havadan filan değil yaaaa kızım gelmiyo ona canım sıkılıyoooo

canım yeni işin hayırlı olsun,herşeyin yolunda olmasına sevindim..
yakın zamanda da işler oturur ve tekrar gelirsin aramıza..
hemotoloji sonuçların da inşallah temiz çıkar ve hayırlı haberlerle gelirsin..
kendine yi bak canım

ay canım yaa Allah yardımcıları olsun,pıtırcıklar inşallah zamanında
ve de sağlıkla gelirler..

benimki havadan filan değil yaaaa kızım gelmiyo ona canım sıkılıyoooo

Eki Görüntüle 114467

ayyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhh ne kadannnn tatlı olmuşsdunnnnnnnyanaklar da tombiş tombişşşş çok gusel gule gule kulllan hayatımm

kızına da takmaa kafayıı sağlıklı olsun da kızlar boyle bekletıuormuşşş bekle anneciğii

selam kızlarrrrrrr...
idilcim üzülme balım ya bak az kaldı kızın geldi gelecek artık,
sonra misler gibi koklayacaksın onu

teşekkür ederim canım

görümcem de kızlar 15 gün erken gelir diyo
ben kafayı mı yedim acaba...kızımın kıyafetlerini koklayıp duruyorum tövbe tövbe

selam kızlarrrrrrr...
idilcim üzülme balım ya bak az kaldı kızın geldi gelecek artık,
sonra misler gibi koklayacaksın onu

hem nasıl güzel kokuyorlarrrrrr anlatamam. ben kk dan bi arkadaşla tanıştımda bebişini geçen hafta kucaklama fırsatı buldum. aman yarbbimmm....insan huzurla doluyor... bu hafta yine gidicem.

teşekkür ederim canım

görümcem de kızlar 15 gün erken gelir diyo
ben kafayı mı yedim acaba...kızımın kıyafetlerini koklayıp duruyorum tövbe tövbe

canım benm rahat olsanaaa geleceği zamanı bılır bharr hem daha gunun bıle dolmamış kımısı 41.haftada doğum yapıyorr dur bekle bol bol dua ett canm benmmm

hem nasıl güzel kokuyorlarrrrrr anlatamam. ben kk dan bi arkadaşla tanıştımda bebişini geçen hafta kucaklama fırsatı buldum. aman yarbbimmm....insan huzurla doluyor... bu hafta yine gidicem.

dimi ya bambaşka bişe onların kokusu
evet o resmini görmüştüm çok güzeldi ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…