canım benm rahat olsanaaa geleceği zamanı bılır bharr hem daha gunun bıle dolmamış kımısı 41.haftada doğum yapıyorr dur bekle bol bol dua ett canm benmmm
canım benm rahat olsanaaa geleceği zamanı bılır bharr hem daha gunun bıle dolmamış kımısı 41.haftada doğum yapıyorr dur bekle bol bol dua ett canm benmmm
evet benim arkadaşım 41. haftada doğurdu,o da suni sancı felan verdiler..
yani daha senin günün dolmamış canımcım rahat ol sen..
ay işte 41. haftayı beklemek istemiyorum canım ya...gerçekten moralim çok bozuk bu aralar..bilmiyorum ya kızım doğmadan doğum sonrası depresyona girdim galibaa
rahat olamıyorum gökcem...tabiki sağlıklı olsun ne zaman gelirse gelsin ama bugün veya yarın gelse çok iyi olur...çok özlüyorum onu, sanki senelerdir hamileymişim gibi yeter artık
susuni sancıdan korkuyorum ayrıca...o yüzden hemen gelsin istiyorum ona gerek kalmasın...
susuni sancıdan korkuyorum ayrıca...o yüzden hemen gelsin istiyorum ona gerek kalmasın...
anladım canımcım,merak etme sen zaten o kadar beklemez
1-2 güne gelirr bahar'ımız
oyyyyy canım benımm hadı toparla kendınnııı merakk etme anneciğiibugun yarın gelecek meleğinn ama sen bole moralını bozarsan olmazkı ımı annecıkkkbak ben de bugun ıyı değildım eşim geldı oğlen yanımaa bana dedı kı mert kağan ı düşünn senn uzulunce o da uzuluyorr uzme onu anneciği ddedı hemen toparlanmaya başladımmm her şey evlatlar içinnn
kızlar benim kontrolüm var bugün çıkıyorum kendinize iyi bakın...sağolun tesellileriniz için :93:
kızlar benim kontrolüm var bugün çıkıyorum kendinize iyi bakın...sağolun tesellileriniz için :93:
hadı hayatım meleğinı goreceksın bol bol bak onaa vee anneciğinı bekletme kızım gel deegusel haberlerını de bıze bıldır ben de çıkıorum şkerlerımm yemek yapacağımmm
opuldunuzzzzzzzzzzzzz
ayyy canım yaaa üç tane bebek dile kolayyyy iyi bile duruyorlar içeride maşallah
Allah çiğdemin yardımıcı olsunnnn çok zorrr biz birtaneyi doğuramıyoruz o üç taneyi.Allahım kurtarsın biranönce inşallah...[/QUOTE
amin canım inşallah zamanında ve saglıklaaaa dogursunnn misss kokulularınıı.
sen nasıl oldun tatlım iisin dimi
kuzucum misafirlerim geldi aniden yazaamdım daha yeni gittilerbende yeni gördüm
iyiyim valla canım 2-3 güne heralde bişeyciklerim kalmıcak
kuzucum misafirlerim geldi aniden yazaamdım daha yeni gittilerbende yeni gördüm
iyiyim valla canım 2-3 güne heralde bişeyciklerim kalmıcak
İNŞALLAH CANIM Bİ DÜZELDE SONA GELSİN BEBEKLERRR
selammmmmmmmmmmmmmmm
Naparsınız bakimmmm varmı değişiklikler varmı bana özet gececek yoksa 3 günü okuyimmii
gözün aydın şekeriyi akşamlar herkesee..doktordan geldik bizde bebişiyiyimş teyzeleri bi sorun yokmuş
hoşgeldinnn şekerimmm degişiklik yokkii idil doguramadı ben hala hastayım ayşe yeni işine başladı elif doktora gidip tahlilerini yaptırdı ama sonuçları almadı sanırım seliz iyileşme çabasındaa ameliyatını oldu gökçenin agrıları devam edio yıldız adet olmadı hala test alıcak yarın sabah yapar.
Hee bi degişiklik var çigdoşun bebekleri dogmaya çalışıolarmışş doktor iiki dikişi atmış çünkü o engel oluyomuş 1-1,5 ay dayanması gerek şimdi sürekli yatıyo sadece tuvalete kalkıyo dua et ona sende dayansın bızdıklar 1,5 ay daha öö le işte sende ne var ne yokk bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?