Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bankalar az üçkağıtçı değil ya bizde araba kredisinde 6000 TL kar ettikturkbayragi

doğru valla 1,08 den aldık krediyi

canım bozma moralini vardır bunda da bi hayır...

canım yaaa üzülme nolur bunları duyunca bende çok üzülüyorum ama umutsuzlaşmayalım Allah büyük elbet bigün olucak ne zamandır bekliyosun canım

beni kimse uyarmadı valla sürekli borsa, faiz oranlarıyla felan uğraştığım için düşüşleri gördüm bi kafadan hesapladım bankayada başvurdum bankada şirketin çalıştığı banka olunca çok fazla onada para ödemesim
kız zaten bankalar nerden koparcaz derdindeler

canım üzülme lütfen demekki zamanı gelmemiş daha ( işallah bizler de bir gün o sevinci yaşayacağız hayırlısı olsun :teselli:

canım yaaa üzülme nolur bunları duyunca bende çok üzülüyorum ama umutsuzlaşmayalım Allah büyük elbet bigün olucak ne zamandır bekliyosun canım

Sağolun arkadaşlar, iyi ki burası var, iyi ki sizler varsınız.. En azından yalnız değiliz, bu yol çok zorlu ve yıpratıcı bir yol, insan bir şekilde paylaşmak istiyo duygularını... Çok sağolun...

aranızda her ay iki üç gün gecikmeli olan varmı??varsa genelde kaçıncı gün oluyo yumurtlama...???

Nell ÜzÜlme canım okadar ya bÖyle Çok yıprananları gÖrÜnce bende Çok ÜzÜlÜyorum (((((( vardır bı sebebı yavrucum rabbım bılır en ıyısını napalım elbette bızımde sıramız gelecek dımı canım.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... ......8 OCAK
Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979...................................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

benim genelde ya tam gününde gelir yada bir iki gün erken gelir..yumurtlama hesabınıda burda öğrendim elson:)teknik sıfırmış bende:)

Şenay yok faızlerın dÜŞtÜĞÜnden haberım vardıda
ındırım yapabıleceklerını bılmıyordum canım

ay_she 1.08 bence yÜksek gÜlÜm arkadaŞ bu ay Çektı 0,90dan valla. 2500tl masraf sadece.. Bı araŞtır ıstersen

made bu bankalara elını versen beden gıder kolda deıl :)))

canım belki vadeyi uzun aldıysa ondan olabilir o oran sanırım 60 aya kadar 0,95 den veriyolar

benim banka avukatlığı yapan arkadaşlarım var onlar bile illallah dedi düşün artık gerisini berencim

benim genelde ya tam gününde gelir yada bir iki gün erken gelir..yumurtlama hesabınıda burda öğrendim elson:)teknik sıfırmış bende:)

ay anlamadım..burda derken blogtamı...ne öğrendin bildiklerimizin dışında...ayrıntı verirmisin...çok soru soruyorum farkındayım...sıkıntılıyım bugün..mazur görün...

gel mısram gel bende çocuk tekniği zayıfmış onu öğrendim bundan kelli ya burdayımdır yada diğer topikteyim:)

ya ben hesaplamayı bilmiyodum,yerleşme gününü bilmiyodum,yastık koyma muhabbetini bilmiyodum,hemen kalkmamamız gerektiğini bilmiyodum...ay ne çok şey bilmiyomuşum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…