şenaycım iyi bari kar etmişsin sende
ama bizi başka bi banka uyarmasa hani transfer edelim demese
kredi çektiğim banka hiççççç böle bişi indirim falan yapmıcaktı
ay_she daha ne düşsün yavrum yetmedimi
ay_she daha ne düşsün yavrum yetmedimi :d:d
Kızlar beni listeden silebilirsiniz, bu ay 24. günde gördüm kırmızıları :gitme:
Doktor yolları bekler beni artık. Bana Ankarada infertilite konusunda uzmanlaşmış doktor tavsiye edebilir misiniz?
Bu arada ovulasyon testi hiç şaşmadı, ovulasyon testi çift çizgi verdikten sonraki güne 14 gün ekleyince tam da bu güne denk geldi, ama çok kötüyüm iş yerinde devamlı ağlayıp duruyorum! Allahım sen her şeyin hayırlısını verirsin, ne olur bizlere de en hayırlısından birer evlat nasip et...Ne olur... :Saruboceq:
Doktor yolları bekler beni artık. Bana Ankarada infertilite konusunda uzmanlaşmış doktor tavsiye edebilir misiniz?
Bu arada ovulasyon testi hiç şaşmadı, ovulasyon testi çift çizgi verdikten sonraki güne 14 gün ekleyince tam da bu güne denk geldi, ama çok kötüyüm iş yerinde devamlı ağlayıp duruyorum! Allahım sen her şeyin hayırlısını verirsin, ne olur bizlere de en hayırlısından birer evlat nasip et...Ne olur... :Saruboceq:
ay_she daha ne düşsün yavrum yetmedimi
canım yaaa üzülme nolur bunları duyunca bende çok üzülüyorum ama umutsuzlaşmayalım Allah büyük elbet bigün olucak ne zamandır bekliyosun canım
Şenay yok faİzlerİn dÜŞtÜĞÜnden haberİm vardıda
İndİrİm yapabİleceklerİnİ bİlmİyordum canım
ay_she 1.08 bence yÜksek gÜlÜm arkadaŞ bu ay Çektİ 0,90dan valla. 2500tl masraf sadece.. Bİ araŞtır İstersen
made bu bankalara elİnİ versen beden gİder kolda deİl :)))
benim genelde ya tam gününde gelir yada bir iki gün erken gelir..yumurtlama hesabınıda burda öğrendim elson:)teknik sıfırmış bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?