Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mrb kızlar
kontrole gitmiştim şimdi geldim yine nst ye bağladılar baktı bi problem yok bu hafta bitiminde gelme ihtimali varmış bebişin hazırlıklı ol dedi dr. bide çok akıntım oluodu onun içinde fitil verdi ama ben fitili nasıl kullanıcam yauuuu

OHH OHHH MAŞALLAHHHHH ŞEKERİMMM

FİTİLİ NASIL KULLANACAGINA GELİNCEEE RECEP İVEDİK 2 Yİ İZLEDİNMİ ECZANEDE ÇALIŞMAYA BAŞLIYODUDA Bİ KADIN FİTİL ALIYODU ONA ANLATIYODU HANİİ İŞTE ÖÖLE AMA SEN ÖTEKİNE SAOKUCANNN.
EGER İZLEMEDİYSENNN BEN ANLATİMM HEMENNNN FİTİLİ JELATİNİNDEN ÇIKARIORUZZZ WC YE GİDİP OTURUORUZZZ SONRAAA JELATİNİNDEN ÇIKARDIGIMIZ FİTİLİİ MALUM BÖLGEYE YERLEŞTİRİORUZZZ.DAHA SONRAAA İŞARET PARMAGIMIZLAAAA İÇERİ DOGRU İTTİRİORUZ BE BİNGOOOO TABİ FİTİLİ İTTİRİNCE TEKRAR KAYMAMASI İÇİNN ASCIK YATT

ŞEKERİM İŞİN ŞAKASI Bİ TARAFA HAMİŞLER İÇİN TEHLİKELİ DEGİLMİ FİTİL YA GERÇİ SEN DOGURUCAN ARTIK DEGİL DEMEKKİ VERMİŞ DOKTORUNNN

ehueheu ayy yeliiiizzz ilahii kızzz formundasın heee

izledim kız recep ivedik bütün serilerini
ama ama ama bilmiorm cesaret edemem ben yaaa korkuom dr. diorum korkma doğum yapıcan sen ondan mı korkuosn dioo Allahıımm yareppiimm

bence doktorun yerinde ben olsaydımmm dirdimmki hemennn çocugu yaparken korkmadındaaaa bu minnacık zarasız fitildenmi korkuyonnnn
tabi doktorun terbiesi müsade etmemeiştir ondan dogum yapıcan ondan korkmuonda bundanmı korkuon dimiştirrrr tirbiyesizim ben :2::2::2: hapuşuuuuuuuuuu

aşk olsunnn yeliizzzzz bilerek yapmadık yannışlıkla olduuu

belkide aklından geçtide didyemediii ehehehehe sen olaydın doktorummm

çok yaşa hayırlı yaşa şekeriimmm muaahhh

ayyyyy neysee ben çıkıyım sonna yine gelirim kızıma yelek örüom pembiş pembiş ona devam edeyim geldiinde üşümesin yavrucak

öptüm herkeşleriii

aşk olsunnn yeliizzzzz bilerek yapmadık yannışlıkla olduuu

belkide aklından geçtide didyemediii ehehehehe sen olaydın doktorummm

çok yaşa hayırlı yaşa şekeriimmm muaahhh

hade hade bebegin yanlışlıgımı olurr canımm hem ben bebek yaparken derkenn bum bum yapıyonuz ya onu kastettiydimmm sonuç olarak fitilden büyük yaaa ayy utandımm kısss konuşturma beni işteee
ahh ahhh ben olsaydım doktorr neler dirdim neler ama nasip işteee teşekkür ederim şekerimmm hep birlikte saglıklı mutlu yaşıyalum inşallah.

ayy hade bakem bu kıs kaçarr eee malumm evde bekleyen bi bebekim var menimdee zeytinimm oyyy yer onu annesiiiiiiiii bu gün sizlere zeytinimle ii akşamlar dioruzzzzz.

nasılda bakmışş der gibimmmm kuzum benim yaaaaaaaa

hedünnn mucu mucu herkeseeeeee

Eklentiler

• $SDC13006.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 20

ayyy yelizz bu zeytin çooooook tatlı

kızlar site ne biçim olmuş anlayamadım. gelemedim uzun zamandır kaynanamda kalıyom net yok ondada giremiyom. arada işe gelirsem size selam veririm.

meloj fitili yatmadan önce şey ettiriver...tuvalette filan yapma tekrar çıkar :))) bana iki kere verildi biliyorum...

ben kontrole gittim geldim sonra azıcık uyudum çok yorulmuşum....

bebişim daha çok inmiş rahmim daha çok açılmış :84: ama tık yok....
kadına uyuz oldum zaten, fırça atıp durdu....vay çok kilo almışım vay bel ağrıları normalmiş...''ne biçim tutuyorsun belini'', ''bebeğini hissetmediğin için acile gelmişsin, iyi nefes almazsan bebek oynamaz'' bunun gibi bi sürü şey...

''eşinle bol bol ilişkiye gir'' dedi orgazm olmak doğumu tetikliyormuş, sperm de rahmi yumuşatıyormuş

hoşgeldin canım..
ay hakkaten bende şaşırdım şimdi
baharcık daha da indiğine göre geliyoo demektirrrrr sen hiç kafanı takma canım
hazırlıklı oll

canım ya mide bulantıların mı başladı
inşallah o anlık olan bi bulantıdır,yani fazla sürmez umarım..
tuzlu şeyler ye de içini bastırsın..
tahlilleri de yaptırmışsın hadi bakalım
inşallah hepsi güzel çıkar..

selammm kızlarr...
nasılsınızzz yazılarınızı hep okuyorum ama yazmıyorum bir türlü annemler var zaten..
ben bugün dr. kontrole gittim rahi tertemiz dedi dr. hiç bir sorun yomuş ufak bir kist var dedi oda adet kanamasıyla atar dedi..
bende korunma süresini sordum korunmana gerek yok istediğin zaman başlayabilirsin dedi.biz dedim eşime sperm testi yaptırmak istiyoruz dedim belki eşimden kaynaklı bir sorun vardır dedim yok yok dedi eşinde bir sorun olmuş olsaydı sen hiç hamile kalamazdın dedi sadece sizi şansızlıklar yakalıyo dedi (anlamıyorum 5 tanenin neresi şansızlıksa)yani sperm testi konusunda kararsız kaldık.:97:.bende eşime dedimki şeronun eşinin kullandığı ilaçtan alalım sana bende klomen+preseed kullanayım normal yolla tekrar deneyelim koçişimizde demezmi sen daha hala akıllanmadın heralde..ama ne yapim canımm elbet birgün şans bizimde yüzümüze gülecek.. allahım eğer nasip etmediyse tüp bebektede nasip etmez değilmi..amann herşeyinn hayırlısı bakalım şu anneleri bir gönderelimde oturup kafa kafaya verip konuşuruz koçişimle.

ayşemmm yeni işin hayırlı olsun kuşumm...

idilimm canım az daha sabır kuşumm cok az kaldı kızına kavuşmana allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...haaaa unutma sakın doğurırken adlarımızı söylemeyi unutma

ayyy ne maynakmış o beeee töbe kadın can derdinde o ne diyo koçanla ilişki gir töbe orgazm olucan ne malum sankim..
hem ilk defa duyuyoru spermin rahmi yumuşattığını..:82:

selam canım hoşgeldinn
oo haberler süper çok sevindim valla
artık beklemenize gerek yok,
bence hemen tüpbebek için gerekenleri yapın canım..
gerçi dediğin gibi olacağı varsa klomenle de olur ama
daha fazla zaman kaybetmemeniz açısından tüpbebek daha iyi canım..
tabi son karar sizin..hakkınızda hayırlısı olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…