mrb kızlar
kontrole gitmiştim şimdi geldim yine nst ye bağladılar baktı bi problem yok bu hafta bitiminde gelme ihtimali varmış bebişin hazırlıklı ol dedi dr. bide çok akıntım oluodu onun içinde fitil verdi ama ben fitili nasıl kullanıcam yauuuu
ya nerde bu millet
farkındaysanız artık sayfalar hiç ilerlemiyor
OHH OHHH MAŞALLAHHHHH ŞEKERİMMM
FİTİLİ NASIL KULLANACAGINA GELİNCEEE RECEP İVEDİK 2 Yİ İZLEDİNMİ ECZANEDE ÇALIŞMAYA BAŞLIYODUDA Bİ KADIN FİTİL ALIYODU ONA ANLATIYODU HANİİ İŞTE ÖÖLE AMA SEN ÖTEKİNE SAOKUCANNN.
EGER İZLEMEDİYSENNN BEN ANLATİMM HEMENNNN FİTİLİ JELATİNİNDEN ÇIKARIORUZZZ WC YE GİDİP OTURUORUZZZ SONRAAA JELATİNİNDEN ÇIKARDIGIMIZ FİTİLİİ MALUM BÖLGEYE YERLEŞTİRİORUZZZ.DAHA SONRAAA İŞARET PARMAGIMIZLAAAA İÇERİ DOGRU İTTİRİORUZ BE BİNGOOOOTABİ FİTİLİ İTTİRİNCE TEKRAR KAYMAMASI İÇİNN ASCIK YATT
ŞEKERİM İŞİN ŞAKASI Bİ TARAFA HAMİŞLER İÇİN TEHLİKELİ DEGİLMİ FİTİL YA GERÇİ SEN DOGURUCAN ARTIK DEGİL DEMEKKİ VERMİŞ DOKTORUNNN
ehueheu ayy yeliiiizzz ilahii kızzz formundasın heee
izledim kız recep ivedik bütün serilerini
ama ama ama bilmiorm cesaret edemem ben yaaa korkuom dr. diorum korkma doğum yapıcan sen ondan mı korkuosn dioo Allahıımm yareppiimm
bence doktorun yerinde ben olsaydımmm dirdimmki hemennn çocugu yaparken korkmadındaaaa bu minnacık zarasız fitildenmi korkuyonnnn
tabi doktorun terbiesi müsade etmemeiştir ondan dogum yapıcan ondan korkmuonda bundanmı korkuon dimiştirrrrtirbiyesizim ben :2::2::2: hapuşuuuuuuuuuu
aşk olsunnn yeliizzzzz bilerek yapmadık yannışlıkla olduuu
belkide aklından geçtide didyemediii ehehehehe sen olaydın doktorummm
çok yaşa hayırlı yaşa şekeriimmm muaahhh
hade hade bebegin yanlışlıgımı olurr canımm hem ben bebek yaparken derkenn bum bum yapıyonuz ya onu kastettiydimmm sonuç olarak fitilden büyük yaaa ayy utandımm kısss konuşturma beni işteee
ahh ahhh ben olsaydım doktorr neler dirdim neler ama nasip işteeeteşekkür ederim şekerimmm hep birlikte saglıklı mutlu yaşıyalum inşallah.
ayy hade bakem bu kıs kaçarr eee malumm evde bekleyen bi bebekim var menimdee zeytinimm oyyy yer onu annesiiiiiiiii bu gün sizlere zeytinimle ii akşamlar dioruzzzzz.
nasılda bakmışşder gibimmmm kuzum benim yaaaaaaaa
hedünnn mucu mucu herkeseeeeee
bebişim daha çok inmiş rahmim daha çok açılmış :84: ama tık yok....
kadına uyuz oldum zaten, fırça atıp durdu....vay çok kilo almışım vay bel ağrıları normalmiş...''ne biçim tutuyorsun belini'', ''bebeğini hissetmediğin için acile gelmişsin, iyi nefes almazsan bebek oynamaz'' bunun gibi bi sürü şey...
''eşinle bol bol ilişkiye gir'' dedi orgazm olmak doğumu tetikliyormuş, sperm de rahmi yumuşatıyormuş
Selam kızlarrr...
Hastaneye gittimm sabah..dr.un verdiği bi kaç tahlil en önemliside toksoplazma içinn..
Ama malesef toksoplazma yapılmıyomuşş..özelde yaptırıcam onuu..off meraktan çatlıyorum aksiliklerde üst üste geiyo..yakın olsa hiç sorun değill..
Ama mecbur gidicem tabi...
Dönüş yolunda çok kötü oldumm.arabadan indiğim gibi..böööğğ...
Halada iyi değilim...
Midem bi acayipp..ablama okuttum kendimi...
Böyl işte kızlarr.keyfim yok pekk...
Sizlerdede bişey yok sanırımm... öptüm hepinizi..idilcimm sabret lütfennn...
Kimbilir bu seferde doğurunca karnında olduğu günleri özleyeceksinn..
bebişim daha çok inmiş rahmim daha çok açılmış :84: ama tık yok....
kadına uyuz oldum zaten, fırça atıp durdu....vay çok kilo almışım vay bel ağrıları normalmiş...''ne biçim tutuyorsun belini'', ''bebeğini hissetmediğin için acile gelmişsin, iyi nefes almazsan bebek oynamaz'' bunun gibi bi sürü şey...
''eşinle bol bol ilişkiye gir'' dedi orgazm olmak doğumu tetikliyormuş, sperm de rahmi yumuşatıyormuş
selammm kızlarr...
nasılsınızzz yazılarınızı hep okuyorum ama yazmıyorum bir türlü annemler var zaten..
ben bugün dr. kontrole gittim rahi tertemiz dedi dr. hiç bir sorun yomuş ufak bir kist var dedi oda adet kanamasıyla atar dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?