Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım..
ay hakkaten bende şaşırdım şimdi
baharcık daha da indiğine göre geliyoo demektirrrrr sen hiç kafanı takma canım
hazırlıklı oll

doğumu tetiklemek için ne yapmam lazım diye sordum kadın bana ''aşk yapın'' dedi yaa

canım bence normal yolla denemeyi bırakın, tüp bebeği düşünün 5 düşük yaşadın ve çok yıprandın...şansa bırakmayın..tabi bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin canımın içi...
iyi gördüm seni

Elifimmmm bulantılar başlamış haaaa
tahlilleri ihmal etme...uzak da olsa git yaptırr tamam mı hayatım?

hoşbuldum hayatım...
evet haberler iyi cok şükür..:87:
koçişimde tüp bebek diyo ama ben normal yollamı denesek diyom tekrardan..
bakalım şu yılbaşını altlatalımda sonrasında herşey yoluna girecek inş..
ayyyy varya göbikine bayıldımmmm cok tatlı olmuşsun..

süpersim canımmm .çok çok merci
yaaa çiğdem aklıma takıldı ne dikişi ne dogumu daha çok var yaaaa
yelizcim bende hala iyileşemedim antibiyotige başladık dün mecburen sen gittinmi doktora
ayşecim yeni işin hayırlı olsun kuşum

ayyy ayyy benim kuzum yılma bırakma tabiki bizim tek tutunacak dalımız umudumuz rabbim inşAllah yuzunue gülsün
dediğin gibi bencede deneyin ama doktora sormadan ilaç kullanmasın bence eşin
bu arada ben hala hasta yatıyorum senin biletleri allah izin verirse yarın alıp yollucam ama malesef nimetablaya gidemiyorum
yarın ararım seni adresin için cancazımmm

ayyy ne maynakmış o beeee töbe kadın can derdinde o ne diyo koçanla ilişki gir töbe orgazm olucan ne malum sankim..
hem ilk defa duyuyoru spermin rahmi yumuşattığını..:82:

ben de şaşırdım valla kadına

kadın zırdeli
bel ağrısından doğru dürüst uyuyamıyorumm , o işi yaparken düşünemiyorum kendimiii ben istesem de eşim istemez zaten
bir dee parmağıyla baharımın kafasına dokundu töbe töbeeeee o işi nasıl yapıcaz
ama tabi doğumu tetiklemek için yaaa düşünmedim desem yalan olurr

doğumu tetiklemek için ne yapmam lazım diye sordum kadın bana ''aşk yapın'' dedi yaa

inşallah canım herşey çok güzel olacak meleğin yakında göbüşüne konacak :)
ayrıca çok çok teşekkür ederim canımcım darısı inşallaahhh sana olsun

evet canım galiba normal olmucak sonucta normal yolla olması koçişin elinde oda istemediğine göre normal yolla zor yani bakalım yılbaşından sonra hem ön görüşmeye hemde fatoşumu görmeye gidicem..
ama ben iyiyim hemde bomba gibiyimmm zati libidoda tavan yapmış durumda evde misafir olmasa herfin üstüne atlıcam..

evet canım yılmak yokkk sağlığım el verdiği sürece rabbimde nasip ettiğince çalışmalara ara vermicem..
valla şerocumun eşi kullanmışya ondan dedimdi benimkiside kullansın ama koçişim istemiyo artık tüp bebek diyo..hakkımızda hayırlısı canım ne diyelim...
canımmm bileti boşver sen sağlığını düşün sanki her sene nimet abladanmı alıyoss..eğer sen iyi değilsen hiç bilet filan alamaya gitme tamammı senin sağlığın benim için daha önemli..tamammı kuşummmm..

amannn boşver kızz suyun filan gelir.:18:kadın parmağıyla dokunduysa koçişinki haydi haydi değer yanii

inşallah canım herşey çok güzel olacak meleğin yakında göbüşüne konacak :)
ayrıca çok çok teşekkür ederim canımcım darısı inşallaahhh sana olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhh canımm..

seni seni senii
hayırlısı canımmmmm inşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak

canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşAllah fasülye bekletmez sizi saglıkla gelir konar göbüşüne sonra kucagına
Canım hava aşırı soguktu antibiyotikle dünden beri azıcık toparlandım olurmu söz verdim almam lazım yarın inşAllah halledicem
bak zengin olursan evimi unutma

bu arada çiğdoşumun durumuna cok üzüldümmm allahım evlatlarını ona bağışlasın inş. sağ salim kucaklar..bütün kalbim ve dualrım onlarla..

neyse kızlarr cıkıyorumm ben hepinizi en kocamanından öptümmmmmmmm...:79:

ÖZLEDİKLERİMMMMMM
nasılsınız...ben eskısı gıbı gıremıyom artık okulda ınternet yok...haftasonu sız yoksunuz...yaa sabah muhabbetlerını ole ozledım kı nasılsınız..neler oldu bu arada..elif ve şerodan haberım var...yenı gelışmeler nee:2:

tamamm kuşum söz verdimm hele cıksınn ne demekk..

hoşgeldin canımmmm....
şeroyla eliften haberleri almışsın..
çiğdoştan var haber bebeişler doğmak için yola girmişler dr. rahme dikiş atmış 1-1,5 ay daha dayanmaları gerekiyomuş...çiğdoşta yatıyomuş sürekli sadece wc için kalkıyomuş o kadar..dualarımız onlarla..
başkada benim bildiğim birşey yok..

ahhh libido ahhhhhh ben hamile kalmadan önce böle olmuştum şak kalıverdim şimdide öleyim diyorum ki yasak olmasa yanına ikincide kesin gelirdi ( töbe töbe)

Gel gel başımın üstünde yeriniz var hatta eşinle bir güzel agırlarız

Hoşgeldin gülümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…