ayyy ne maynakmış o beeee töbe kadın can derdinde o ne diyo koçanla ilişki gir töbe orgazm olucan ne malum sankim..
hem ilk defa duyuyoru spermin rahmi yumuşattığını..:82:
hoşgeldin canım..
ay hakkaten bende şaşırdım şimdi
baharcık daha da indiğine göre geliyoo demektirrrrr sen hiç kafanı takma canım
hazırlıklı oll
selammm kızlarr...
nasılsınızzz yazılarınızı hep okuyorum ama yazmıyorum bir türlü annemler var zaten..
ben bugün dr. kontrole gittim rahi tertemiz dedi dr. hiç bir sorun yomuş ufak bir kist var dedi oda adet kanamasıyla atar dedi..
bende korunma süresini sordum korunmana gerek yok istediğin zaman başlayabilirsin dedi.biz dedim eşime sperm testi yaptırmak istiyoruz dedim belki eşimden kaynaklı bir sorun vardır dedim yok yok dedi eşinde bir sorun olmuş olsaydı sen hiç hamile kalamazdın dedi sadece sizi şansızlıklar yakalıyo dedi (anlamıyorum 5 tanenin neresi şansızlıksa) yani sperm testi konusunda kararsız kaldık.:97:.bende eşime dedimki şeronun eşinin kullandığı ilaçtan alalım sana bende klomen+preseed kullanayım normal yolla tekrar deneyelim koçişimizde demezmi sen daha hala akıllanmadın heralde.. ama ne yapim canımm elbet birgün şans bizimde yüzümüze gülecek.. allahım eğer nasip etmediyse tüp bebektede nasip etmez değilmi.. amann herşeyinn hayırlısı bakalım şu anneleri bir gönderelimde oturup kafa kafaya verip konuşuruz koçişimle.
ayşemmm yeni işin hayırlı olsun kuşumm...
idilimm canım az daha sabır kuşumm cok az kaldı kızına kavuşmana allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...haaaa unutma sakın doğurırken adlarımızı söylemeyi unutma
selam canım hoşgeldinn
oo haberler süper çok sevindim valla
artık beklemenize gerek yok,
bence hemen tüpbebek için gerekenleri yapın canım..
gerçi dediğin gibi olacağı varsa klomenle de olur ama
daha fazla zaman kaybetmemeniz açısından tüpbebek daha iyi canım..
tabi son karar sizin..hakkınızda hayırlısı olsunnnnn
hoşgeldinnn şekerimmm degişiklik yokkii idil doguramadı ben hala hastayım ayşe yeni işine başladı elif doktora gidip tahlilerini yaptırdı ama sonuçları almadı sanırım seliz iyileşme çabasındaa ameliyatını oldu gökçenin agrıları devam edio yıldız adet olmadı hala test alıcak yarın sabah yapar.
Hee bi degişiklik var çigdoşun bebekleri dogmaya çalışıolarmışş doktor iiki dikişi atmış çünkü o engel oluyomuş 1-1,5 ay dayanması gerek şimdi sürekli yatıyo sadece tuvalete kalkıyo dua et ona sende dayansın bızdıklar 1,5 ay daha öö le işte sende ne var ne yokk bakimm
selammm kızlarr...
nasılsınızzz yazılarınızı hep okuyorum ama yazmıyorum bir türlü annemler var zaten..
ben bugün dr. kontrole gittim rahi tertemiz dedi dr. hiç bir sorun yomuş ufak bir kist var dedi oda adet kanamasıyla atar dedi..
bende korunma süresini sordum korunmana gerek yok istediğin zaman başlayabilirsin dedi.biz dedim eşime sperm testi yaptırmak istiyoruz dedim belki eşimden kaynaklı bir sorun vardır dedim yok yok dedi eşinde bir sorun olmuş olsaydı sen hiç hamile kalamazdın dedi sadece sizi şansızlıklar yakalıyo dedi (anlamıyorum 5 tanenin neresi şansızlıksa) yani sperm testi konusunda kararsız kaldık.:97:.bende eşime dedimki şeronun eşinin kullandığı ilaçtan alalım sana bende klomen+preseed kullanayım normal yolla tekrar deneyelim koçişimizde demezmi sen daha hala akıllanmadın heralde.. ama ne yapim canımm elbet birgün şans bizimde yüzümüze gülecek.. allahım eğer nasip etmediyse tüp bebektede nasip etmez değilmi.. amann herşeyinn hayırlısı bakalım şu anneleri bir gönderelimde oturup kafa kafaya verip konuşuruz koçişimle.
ayşemmm yeni işin hayırlı olsun kuşumm...
idilimm canım az daha sabır kuşumm cok az kaldı kızına kavuşmana allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...haaaa unutma sakın doğurırken adlarımızı söylemeyi unutma
ayyy ne maynakmış o beeee töbe kadın can derdinde o ne diyo koçanla ilişki gir töbe orgazm olucan ne malum sankim..
hem ilk defa duyuyoru spermin rahmi yumuşattığını..:82:
ben de şaşırdım valla kadına
doğumu tetiklemek için ne yapmam lazım diye sordum kadın bana ''aşk yapın'' dedi yaa
hoşbuldum hayatım...
evet haberler iyi cok şükür..:87:
koçişimde tüp bebek diyo ama ben normal yollamı denesek diyom tekrardan..
bakalım şu yılbaşını altlatalımda sonrasında herşey yoluna girecek inş..
ayyyy varya göbikine bayıldımmmm cok tatlı olmuşsun..
evet canım galiba normal olmucak sonucta normal yolla olması koçişin elinde oda istemediğine göre normal yolla zor yani bakalım yılbaşından sonra hem ön görüşmeye hemde fatoşumu görmeye gidicem..canım bence normal yolla denemeyi bırakın, tüp bebeği düşünün 5 düşük yaşadın ve çok yıprandın...şansa bırakmayın..tabi bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin canımın içi...
iyi gördüm seni
ayyy ayyy benim kuzum yılma bırakma tabiki bizim tek tutunacak dalımız umudumuz rabbim inşAllah yuzunue gülsün
dediğin gibi bencede deneyin ama doktora sormadan ilaç kullanmasın bence eşin
bu arada ben hala hasta yatıyorum senin biletleri allah izin verirse yarın alıp yollucam ama malesef nimetablaya gidemiyorum
yarın ararım seni adresin için cancazımmm
kadın zırdeli
bel ağrısından doğru dürüst uyuyamıyorumm , o işi yaparken düşünemiyorum kendimiiiben istesem de eşim istemez zaten
bir dee parmağıyla baharımın kafasına dokundu töbe töbeeeee o işi nasıl yapıcaz
ama tabi doğumu tetiklemek için yaaa düşünmedim desem yalan olurr
inşallah canım herşey çok güzel olacak meleğin yakında göbüşüne konacak :)
ayrıca çok çok teşekkür ederim canımcım darısı inşallaahhh sana olsun
evet canım galiba normal olmucak sonucta normal yolla olması koçişin elinde oda istemediğine göre normal yolla zor yani bakalım yılbaşından sonra hem ön görüşmeye hemde fatoşumu görmeye gidicem..
ama ben iyiyim hemde bomba gibiyimmm zati libidoda tavan yapmış durumda evde misafir olmasa herfin üstüne atlıcam..
evet canım yılmak yokkk sağlığım el verdiği sürece rabbimde nasip ettiğince çalışmalara ara vermicem..
valla şerocumun eşi kullanmışya ondan dedimdi benimkiside kullansın ama koçişim istemiyo artık tüp bebek diyo..hakkımızda hayırlısı canım ne diyelim...
canımmm bileti boşver sen sağlığını düşün sanki her sene nimet abladanmı alıyoss..eğer sen iyi değilsen hiç bilet filan alamaya gitme tamammı senin sağlığın benim için daha önemli..tamammı kuşummmm..
amannn boşver kızz suyun filan gelir.:18:kadın parmağıyla dokunduysa koçişinki haydi haydi değer yanii
canım benim rabbim gönlünüze göre versin inşAllah fasülye bekletmez sizi saglıkla gelir konar göbüşüne sonra kucagına
Canım hava aşırı soguktu antibiyotikle dünden beri azıcık toparlandım olurmu söz verdim almam lazım yarın inşAllah halledicem
bak zengin olursan evimi unutma
bu arada çiğdoşumun durumuna cok üzüldümmm allahım evlatlarını ona bağışlasın inş. sağ salim kucaklar..bütün kalbim ve dualrım onlarla..
neyse kızlarr cıkıyorumm ben hepinizi en kocamanından öptümmmmmmmm...:79:
ÖZLEDİKLERİMMMMMM
nasılsınız...ben eskısı gıbı gıremıyom artık okulda ınternet yok...haftasonu sız yoksunuz...yaa sabah muhabbetlerını ole ozledım kı nasılsınız..neler oldu bu arada..elif ve şerodan haberım var...yenı gelışmeler nee:2:
evet canım galiba normal olmucak sonucta normal yolla olması koçişin elinde oda istemediğine göre normal yolla zor yani bakalım yılbaşından sonra hem ön görüşmeye hemde fatoşumu görmeye gidicem..
ama ben iyiyim hemde bomba gibiyimmm zati libidoda tavan yapmış durumda evde misafir olmasa herfin üstüne atlıcam..
ÖZLEDİKLERİMMMMMM
nasılsınız...ben eskısı gıbı gıremıyom artık okulda ınternet yok...haftasonu sız yoksunuz...yaa sabah muhabbetlerını ole ozledım kı nasılsınız..neler oldu bu arada..elif ve şerodan haberım var...yenı gelışmeler nee:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?