hoşgeldin canımmmm....
şeroyla eliften haberleri almışsın..
çiğdoştan var haber bebeişler doğmak için yola girmişler dr. rahme dikiş atmış 1-1,5 ay daha dayanmaları gerekiyomuş...çiğdoşta yatıyomuş sürekli sadece wc için kalkıyomuş o kadar..dualarımız onlarla..
başkada benim bildiğim birşey yok..
Hoşgeldin gülümmmmmm
kadın zırdeli
bel ağrısından doğru dürüst uyuyamıyorumm , o işi yaparken düşünemiyorum kendimiiiben istesem de eşim istemez zaten
bir dee parmağıyla baharımın kafasına dokundu töbe töbeeeee o işi nasıl yapıcaz
ama tabi doğumu tetiklemek için yaaa düşünmedim desem yalan olurr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhh canımm..
ÖZLEDİKLERİMMMMMM
nasılsınız...ben eskısı gıbı gıremıyom artık okulda ınternet yok...haftasonu sız yoksunuz...yaa sabah muhabbetlerını ole ozledım kı nasılsınız..neler oldu bu arada..elif ve şerodan haberım var...yenı gelışmeler nee:2:
herkeşler kaçmışşş..neyse ıyı aksamlar herkese ...
alecim sende hasta olmuşsun lütfen kendine dikkat et içinde bir can taşıyorsun bol bol meyve yemeni tavsiye ediyorum sana arkadaşım[/B]
Saolun kızlar...Fatoşummm canım sen de şifayı kaptınn aman kuzum ya dikkat et kendine.GÜya biz ne kadar dikkat etsekte virüs bu geliyor bir şekilde hasta edio bizi pis şeylerİnşallah çeker giderler en kısa sürede canım...
Saolun kızlar...
Canlarım ya çok dikkat ediyorum ama geldi işte umarım daha fazla çekmem yoksa çok kötü öksürük bebegime bişi olacak diye korkuyorum Allahım korusun hepimizi
Mervecim sende çok dikkat et okuldasın bide aman diyim yakalanınca gitmiyo bak antibiyotige başlamak zorunda kaldım
selizim canım nasıl oldu sancıların azaldı değilmi?
azaldı kuzum aaa az bişey sağ tarafımda bi sancı kaldı hata apandistmi die şüphelendim ama oda yavaş yavaş azalmaya başladı....
canım ya sana bişey sorucaktım şeyyy ımmmm bize dr.bişey demedide bizim nezaman biticek yasak yaniii kociş beni çok özlemişteaslında bende onu çok özledim 13 gün oldu kardeş kardeş yatıoz
Canımcım bir yasak vermediler bana sadece dikişlerim oldugu için çok dikkat etmiştik ama dayanamamıştım ki ameliyattan kaynaklı sanırım libido tavan yapmıştı
ama çalışsanda bence korun bu ara yani adet olanakadarhala ilaçların etkisi olabilir
Sag tarafındaki agrıya gelince gaz canımcım onlarbendede oluyordu ayagını sıcak tut sürekli hatta ayagının altına sıcak su torbası koy
benim dikişlerim 15 -20 gn arası düşmüştü bakalım senin ne zmn düşer
Suu canım ne zamandır görüşemiyoruz ama duydum ki bebiş kızmış ay maşallah ona canımprenses geliyorrrrr
suuuuuu kızzz göbüşünü gördüm facede çok tatlı bir hamisşin sen yaaa bayıldım valla Allahım nazarlardan saklasın....
kızzzzzzzzzz aynen vallagece rüyamda kocişle şapıozz sürekliii baya bi tavan yaptı bendede valla ben hiç böyle olmazdım hatta sen demiştin amileyattan sonra libiden tavan yapar die bende alla alla dikişli dikişli heralde yapmaz dedim ama inanılmaz değişik bişeyler olduuu kızzzz benimde dikişlerim daha duruyor şuandada bişey byaptığımız yok daha bekliyoruz...sen sanırım dikişlerin düştükten sonra yasağı kaldırdın anam beaaa çok varmış daha 15-20 gün 1 haftası gitti ooooo daha çok var ama be yaaa
buarada canım bu ay zaten ilişki falan olmaz aslında yasmini içicektim ama dr.adet olunca içsin demiş şimdi adet olmayı bekliyoum sonra ocak ayında içicem onu.sen kaç ay korundun bu d.kontrol hapını sanada önerdilermi?
bide dediğin gibi sıcak su torbasıyla geziyorum canım üstümde şal var hep koruyorum kendimi sen merak etme canım benim bu kisti tekrarlatmaya hiç niyetim yok inş
ben dikişler düşmeden şeyapmıştım
yasmin içme banada iç demişlerdi sonra kontrole gittim dedimki ben içmedim içmem o hapı güldü doktor tamam iyi yapmışsın dedi bence sende içme
bana oldum olası itici gelir korunma hapları evlendigimden beride adet olmak hariç hiç içmedim içmemde bence hiç korunma sadece ilk adetini bekle ben öle yaptım...
ameliyatımı 23 martta oldum ben mayısta düşük yaptım yüksek ihtimalle sonra eşimden ayrıldık agstosta kaçak et kestim 23 agustosta hamile oldugumu ögrendim yani ayrılmasaydık haziran gibi hamile kalırdım ama kısmet işte
PEMMMMBEEMMMMM....
Çalışmalr ne alemdeeeeee
Elif'cim!bebişin nasıl bakalım?Herşey yolıunda mı?
ŞEROOOOOOOOOOOO karrşılaşırız inşallah;tebrik etmek siterim seni canlı canlı :)))
Seliz canım sana da çookkk geömiş olsun;İnşallah bu ameliyayıon arkası hızlı ve ğzrl gelir.
Merhaba kızlar....
Şimdi açtım topiği;Merve'nin ayzdıklarını okuyunca geçmişe dalmadan sizinle konuşayım dedim!
Fatoşum geçmiş olsun...Su'cum kızın oalcakmış;çookkk sevindim!
Şero da hamile anladığım kadarıylaaa....TEBRİKKKK EDERİİMMMM....
Hatice canım;o akşam konuşurken internet gidiverdi ve bağlanamadım tekrar.
Bi de anlattıklarından sonunun nasıl geleceğini çok ii biliyordum;ama bunu söylemek
zor olduğundan aksini söyleyip seni de boş yere umuda sokmak istemedim salıya kadar!
Hayırlısı olsun be gülüm...Allah gönlünğze göre versin inşallah....
Üçüzlerimin annesi özledim seni de ; sakın stres panik yapma da mümkün olduğunca çok kalsınalr seninle içeride.
İdil;sen de Zehsel gibi konforda sınır tanımıyorsun herhalde kii;bebişin çıkmka sitemiyor...
Hayırlısı olsun hepiniz İÇİNNNN.....
kız bi alemsin haaa valla ben dikişlerim düşmeden yapmayı düşnmüyorum canım dediğin gibi adet olana kdr beklerim zaten adetten sonrada dikişlerim düşer.canım bende dr.içmek istemiyorum dedim oda pataoloji sonuçların belli olana kdr içmelisin dedi çikolata kistiyse tekrar eder dedi bende tekrar edecek diye çok korkuyorum:18: senin kistin neydi canım???offf amileyatı olduk şimdide başka korkular başladı kadınlık ne zor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?