Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim allah yardımcısı olsun ...çoğul gebelikler riskli böle ama çok ta güzeller maşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhh canımm..

aminnnnnn canımcım...

canım biz de seni özledik valla,şu net düzelse de gelsen rahat rahat..

herkeşler kaçmışşş..neyse ıyı aksamlar herkese ...

ben de yemek yiyordum canım herkes gitmiş:)
ege'ciği öp bizim için

Kızlar! Geçmişi ancak okuyabildim ama dilerim gözümden bir şey kaçmamıştır.

Öncelikle Çiğdoşum Allah'ım yardımcın olsun inşallah.Bebişlerin yerlerinde biraz daha sabretsinler de zamanlıca gelsinler. Sen de sağlıkla sıhhatle sarıl her üçünü de.Aman canım kendine dikkat et yerinden bile kalkma.Bizim dualarımız iyi dileklerimiz her daim seninle...

İdilimm nazlı Bahar cık henüz gelmemiş sanırım. Bugünde doktora gitmişsin. Doktor ilişkiye girin demiş bebiş gelsin diye demek ki bu durumu kolaylaştırıyor ben de ilk defa duydum. Az daha sabret canım hiçte güzel canını sıkma emi. Allah ım onu en hayırlı günde sana gönderecek hayırlısıyla. Sen üzersen kendini bebişte gelmekte nazlanır belki. Beklioruz Baharımızı hep birlikte...

Ayşemm canım tekrardan yeni işin hayırlı uğurlu olsun.Mutluymuşsun,çok sevindim gerçekten senin adına.Hepte iyi gider inşallah canım. Hematoloji sonucunu da çarşamba alacakmışsın.Hadi bakalım Allah'ın izniyle güzel sonuçlar duyarsın inşallah canım.Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yıldızcım sen de yanlış anlamadıysam test yaptın ve 2.çizgiyi gördün.Ayy hadi bakalım canım...Güzel haberlerini beklıoruz şayet öyleyse de süper bişi olur!

Superisi canım sende annendeymişsin.Doğum yavas yavas yaklasıyor meleğine sen de hayırlısıyla kavusursun ınsallah canım.Kendine çok dikkat et.

Şerommmmm canım tansiyonun maşallah düşmüş Ayy 9ay boyuncada hep böyle gitsin kusum ınsallah.Hem ben çok duydum tansiyonu yüksek olanların çok rahat bir hamilelik geçirdiklerini senınkıde dilerim öyle olur canım...

Yaren arkadaşım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.Dilerim herşey böyle yolunda gider canım.

Yelizcimm tekrar tekrar geçmiş olsun hayatım aman havalar her gecen gun daha bir değişiyor bol C vitamınıni eksik etme emi...İnşallah gitsin o pis mikroplar tez zamanda

Fatoşummm canım sen de şifayı kaptınn aman kuzum ya dikkat et kendine.GÜya biz ne kadar dikkat etsekte virüs bu geliyor bir şekilde hasta edio bizi pis şeylerİnşallah çeker giderler en kısa sürede canım...

Haticemmm canım ya inan seni muhabbetini çok özledim ama iyi olmaya çalıştıgını biliorum. Ve buna çok seviniyorum... Hepte ii ol inşallah hayatım...

Selizimmm canımm kendini yorma emii yavas yavas iyi olcaksın ama insallah hersey daha da güzel olcak bundan sonrasında...Ama yorulmak yok...

Suu canım ne zamandır görüşemiyoruz ama duydum ki bebiş kızmış ay maşallah ona canım prenses geliyorrrrr

VE adını unuttugum tüm arkadaslarım umarım iyisiniz ve hersey yolundadır....

gamzelim canım yazdıklarını okudum bence eşin test yapmalı neolur olmaz bence aklınızda bir soru işareti kalmaz.birde sana dicem dicem unutuyorum canım bence sen tüp bebekten önce aşılama yaptırmalısın canım sonuçt eğer sorun sperm kalitesizliği yada herhangi bişeyse aşılamadada ben kalitesli spermleri seçip döllüyorlardiye biliyorum.bence sen daha tüp bebek aşamaında değilsin sonuçta hiç hamile kalamayanlara yapılmıyormu çoğunlukla yaniii neyse canım hakkında hayırlısı olsun valla toparladın kendini ve emin ol herşey yoluna girecek.....

mervecim canım çok tşk ederim ben kendime çok dikkat ediyorum sen merak etme ayaklarımı hiç bukadar sıcak tutmamıştım artık kendimi çok daha ii hissediyorum canım inşallah yakında benden çok güzel haberler alacaksınız:86:

lalecim sende hasta olmuşsun lütfen kendine dikkat et içinde bir can taşıyorsun bol bol meyve yemeni tavsiye ediyorum sana arkadaşım

suuuuuu kızzz göbüşünü gördüm facede çok tatlı bir hamisşin sen yaaa bayıldım valla Allahım nazarlardan saklasın....

pembeee sende çalışmalara başlamışsın kuzu inşallah bu sefer tutar hadi bakalım sana bol şanslar...b:52:

ayşecim sana yazdım zaten canım ama birdaha yazayım yeni işin hayırlı olsun ve sana uğur getirsin:21:

iidilcimmmm sana ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah en hayırlı zamanda doğumunu yaparsın hayatım hayrılsıyla bebeğin sana en doğru günde gelir inşallah Allah kurtarsın canım benim....

son olarak çiğdoşummmm Allahım aci şifalar versin Allahım tez zamanda eski sağlığına kavuştursun ve üç bebeğinide sana bağışlasın kendine çok dikkatet olurmu canım

Son düzenleme:
alecim sende hasta olmuşsun lütfen kendine dikkat et içinde bir can taşıyorsun bol bol meyve yemeni tavsiye ediyorum sana arkadaşım[/B]

Fatoşummm canım sen de şifayı kaptınn aman kuzum ya dikkat et kendine.GÜya biz ne kadar dikkat etsekte virüs bu geliyor bir şekilde hasta edio bizi pis şeylerİnşallah çeker giderler en kısa sürede canım...
Saolun kızlar...
Canlarım ya çok dikkat ediyorum ama geldi işte umarım daha fazla çekmem yoksa çok kötü öksürük bebegime bişi olacak diye korkuyorum Allahım korusun hepimizi
Mervecim sende çok dikkat et okuldasın bide aman diyim yakalanınca gitmiyo bak antibiyotige başlamak zorunda kaldım
selizim canım nasıl oldu sancıların azaldı değilmi?

azaldı kuzum aaa az bişey sağ tarafımda bi sancı kaldı hata apandistmi die şüphelendim ama oda yavaş yavaş azalmaya başladı....
canım ya sana bişey sorucaktım şeyyy ımmmm bize dr.bişey demedide bizim nezaman biticek yasak yaniii kociş beni çok özlemişte aslında bende onu çok özledim 13 gün oldu kardeş kardeş yatıoz

Ayyy eşime dedim ki bak dizi bitti şimdi herkes gelir baştada pembe gelir dedim
Kız pembişşşş artık bayagı tanıdık demi birbirimizi 1 yılı geçti

Canımcım bir yasak vermediler bana sadece dikişlerim oldugu için çok dikkat etmiştik ama dayanamamıştım ki ameliyattan kaynaklı sanırım libido tavan yapmıştı
ama çalışsanda bence korun bu ara yani adet olanakadar hala ilaçların etkisi olabilir
Sag tarafındaki agrıya gelince gaz canımcım onlar bendede oluyordu ayagını sıcak tut sürekli hatta ayagının altına sıcak su torbası koy
benim dikişlerim 15 -20 gn arası düşmüştü bakalım senin ne zmn düşer

kızzzzzzzzzz aynen valla gece rüyamda kocişle şapıozz sürekliii baya bi tavan yaptı bendede valla ben hiç böyle olmazdım hatta sen demiştin amileyattan sonra libiden tavan yapar die bende alla alla dikişli dikişli heralde yapmaz dedim ama inanılmaz değişik bişeyler olduuukızzzz benimde dikişlerim daha duruyor şuandada bişey byaptığımız yok daha bekliyoruz...sen sanırım dikişlerin düştükten sonra yasağı kaldırdın anam beaaa çok varmış daha 15-20 gün 1 haftası gitti ooooo daha çok var ama be yaaa

Suu canım ne zamandır görüşemiyoruz ama duydum ki bebiş kızmış ay maşallah ona canım prenses geliyorrrrr

evet canım Allah nasip ederse prenses geliyor
teşekkür ederiz
bakalım sizin pıtırcık ne zaman göstercek :)

suuuuuu kızzz göbüşünü gördüm facede çok tatlı bir hamisşin sen yaaa bayıldım valla Allahım nazarlardan saklasın....

ay canım çoook teşekkür ederimm
inşallah darısı sizlere aminnnnnn

buarada canım bu ay zaten ilişki falan olmaz aslında yasmini içicektim ama dr.adet olunca içsin demiş şimdi adet olmayı bekliyoum sonra ocak ayında içicem onu.sen kaç ay korundun bu d.kontrol hapını sanada önerdilermi?

bide dediğin gibi sıcak su torbasıyla geziyorum canım üstümde şal var hep koruyorum kendimi sen merak etme canım benim bu kisti tekrarlatmaya hiç niyetim yok inş

ben dikişler düşmeden şeyapmıştım

yasmin içme banada iç demişlerdi sonra kontrole gittim dedimki ben içmedim içmem o hapı güldü doktor tamam iyi yapmışsın dedi bence sende içme
bana oldum olası itici gelir korunma hapları evlendigimden beride adet olmak hariç hiç içmedim içmemde bence hiç korunma sadece ilk adetini bekle ben öle yaptım...
ameliyatımı 23 martta oldum ben mayısta düşük yaptım yüksek ihtimalle sonra eşimden ayrıldık agstosta kaçak et kestim 23 agustosta hamile oldugumu ögrendim yani ayrılmasaydık haziran gibi hamile kalırdım ama kısmet işte

Merhaba kızlar....
Şimdi açtım topiği;Merve'nin ayzdıklarını okuyunca geçmişe dalmadan sizinle konuşayım dedim!

Fatoşum geçmiş olsun...Su'cum kızın oalcakmış;çookkk sevindim!
Şero da hamile anladığım kadarıylaaa....TEBRİKKKK EDERİİMMMM....

Hatice canım;o akşam konuşurken internet gidiverdi ve bağlanamadım tekrar.
Bi de anlattıklarından sonunun nasıl geleceğini çok ii biliyordum;ama bunu söylemek
zor olduğundan aksini söyleyip seni de boş yere umuda sokmak istemedim salıya kadar!
Hayırlısı olsun be gülüm...Allah gönlünğze göre versin inşallah....

Üçüzlerimin annesi özledim seni de ; sakın stres panik yapma da mümkün olduğunca çok kalsınalr seninle içeride.

İdil;sen de Zehsel gibi konforda sınır tanımıyorsun herhalde kii;bebişin çıkmka sitemiyor...
Hayırlısı olsun hepiniz İÇİNNNN.....

kız bi alemsin haaa valla ben dikişlerim düşmeden yapmayı düşnmüyorum canım dediğin gibi adet olana kdr beklerim zaten adetten sonrada dikişlerim düşer.canım bende dr.içmek istemiyorum dedim oda pataoloji sonuçların belli olana kdr içmelisin dedi çikolata kistiyse tekrar eder dedi bende tekrar edecek diye çok korkuyorum:18: senin kistin neydi canım???offf amileyatı olduk şimdide başka korkular başladı kadınlık ne zor yaaa

PEMMMMBEEMMMMM....
Çalışmalr ne alemdeeeeee

Elif'cim!bebişin nasıl bakalım?Herşey yolıunda mı?
ŞEROOOOOOOOOOOO karrşılaşırız inşallah;tebrik etmek siterim seni canlı canlı :)))

Seliz canım sana da çookkk geömiş olsun;İnşallah bu ameliyayıon arkası hızlı ve ğzrl gelir.

Son düzenleme:

ooo hoşgeldin kaçakkkk!!! hani geliyordun İzmireee!!!!
biz bugün başladık çalışmaya anca...10 gün takılıcaz böyleeeesorma vallaaa çok yoğunuzzz

sen nerdesinnnnnnnnnnn
ya çok özledim yaaa neden gelmiyorsun sen artık yasık dilmi bize, bana

çikolata kisti sol yumurtalıkta 8 cm sag yumurtalıkta 5 cm canım
rahat ol patalojide bişi çıkmaz rahat ol önemli olan kafayı rahat tutmak
ya benim libido çok zayıftıtr özünde ama işte böle 3 5 kere tavan yapmışlıgıda olmuştur

Pembe'cim!Hafta sonu gelmiş oalcağız İzmir'e!P.tesi müsait olursan öğleden sonra seninle Kordonda buluşalım :))
Araşırız mekan konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…