Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Pembe'cim!Eşim izne geldi konuştuğumuz gibi...
Hafta sonu da gelmiş oalcağız İzmir'e!P.tesi müsait olursan öğleden sonra seninle Kordonda buluşalım :))
Araşırız mekan konusunda

Pembe'cim!Eşim izne geldi konuştuğumuz gibi...
Hafta sonu da gelmiş oalcağız İzmir'e!P.tesi müsait olursan öğleden sonra seninle Kordonda buluşalım :))
Araşırız mekan konusunda

olur olurr...büyük ihtimallede müsaitim zaten bende kardan buzdan vazgeçtiler bunlar dedimdi

ooo hoşgeldin kaçakkkk!!! hani geliyordun İzmireee!!!!
biz bugün başladık çalışmaya anca...10 gün takılıcaz böyleeeesorma vallaaa çok yoğunuzzz
geliyom kız geliyom....Söz verip de yapmaz mıyım ben....Aşkolsun! İnşallah p.tesi uyuyordur sana.
C.tesi gelmiş oalcağız ama Muratîn arkadaşları vs. sıkıntılı olabilir denk getirmek;ama p.tesi onu ekip bir kaç saatliğine de olsa seninle görüşmek istiyorum :))
sen nerdesinnnnnnnnnnn
ya çok özledim yaaa neden gelmiyorsun sen artık yasık dilmi bize, bana
Ne desen haklıısn... Gelemedim işte;ama aklımdasınız hepiniz hem de uzun süre birlikte olduğum arkadaşlarım gibi.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nurum84....................14 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nihonjin.....................14 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

hatunsultan..........................18 ARALIK
emos8935............................22 ARALIK
kadser.....................................1 OCAK
pembedana..............................2 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

hoşgeldin smartcım çok tşk ederim inşallah bende yakında hamiş haberi vermek istiyorum sizlere
anladım canım seninde çikolata kisti olduğu halde sen ilaç kullanmamışsın vede tekrarlamamış..
yaaa valla seni dinledikçe rahatlıyorum ozaman bende içmeyim bu ilacııı bende varis başlangıcı var ve dünakşam haberlerde varisi olana bir kızın d.konrtol hapını içtikten sonra ne hale geldiğini gördüm kızın bcaklarındaki toplardamar tıkanmış Allah korusun kızla rahatsızlığımız aynı varisi olanlar içmesin dior kızz tamda ben gibi ve ilacı içieceğim zaman bu haber çıktı karşıma şimdi sende içmediğini söylüyorsun bende içmeyim yaaa inş tekrarlamaz napim
iyiki libidon arada birde olsa tavan yapmış kızzz bak ne güzel işe yaradııı

evet canım çok sağol..
sen nasılsın niye gelmiyorsun özledik valla

Ben de özledim sizleri ama başlangıçta bu benim için en doğrsuydu.
Sonrasında ise tamamen benim hatam...
Haticeye de destek oalmadım doğru dürüst;ama işte denmiyor ki 'Hatice canım kendini alıştır bu hamileliğin sonu yok diye.' Genelde negatif şeyler yaşayanalrın tecrübelerini dinlemek istemez insxan o haldeyken haklı oalrak hep pozitifi duymak ister.
O yüzden susmak daha mantıklı geldi bana diğer günlerde.
Şero hamile mi?ne kadarlık?Kendiliğinden mi oldu :))
Ohh...Kankası da hamile;hiç bitmez arrtık onların muhabbeti.Sen ve Fatoş gibi.

Ne desen haklıısn... Gelemedim işte;ama aklımdasınız hepiniz hem de uzun süre birlikte olduğum arkadaşlarım gibi.

valla aynen sende benim hep aklımdasın arayamıyorumda seni ne bilim bende ihmal ediyorum aslında farkındayım ama çok özledim ya aman çok duygusalım bu ara ben
arada gel aramak istersen ara ben ne zmn istersen varım biliyosun canım arkidasımmmmm

Öyle deme yaa.... Keşke sen de olsaydın.ne kadar keyifli olurdu;ama işte şartlar uyuşmuyor.
Ne vardı aynı ilde yaşasaydınız sanki...
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende hamilelikte çıktı varis hemde deli gibi bilmiyorum ben pek d g hapı taraftarı degilim sonuçta hormon ve dengeni altüst ediyor
umarım seninde güzel olur canım herşey

Vayyy be...Su hemen arkasından Fatoş'u çekmişti.
Elif de Şero'yu çekti...Kankalık bu işte.!!!
Bizim başımız kel tabi ne yapalım.Olmadı ki şiyle deli gibi sağlam sevenimiz!!
PEMBE'm sen bu ay kal ama beni bekleme sakın...

smart su fatoş tu kankalar nie ayırdın kendini

hoşgeldin smartcım çok tşk ederim inşallah bende yakında hamiş haberi vermek istiyorum sizlere

[/B]
İnşallah canım!Bak başından beri bizmle olanalrdan hatunsultan ve Pembe kaldı hamile kalamayan.
Gerçi pembeyle benim bi girişimizi olmuştu Sen de inşallah en kısa zamnda hissedersin bebişini !

Yaaa DİLEMMA da doğum yapmış.... :)) Görmüş müydüm ki ben onu....Canım tekrar tebrik ederim ikizlerini :)

ya ne diyon yaaaa valla billa aglarımmmmm kuzum senide çektim ama ufff ne bilim yaaa
kendini nolur ayırma beeee

Smarttt canımm ya hoşgeldin!Özledik seni!
Nerelerdesin,iyisin inşallah?Sanırım İzmir e gidiceksin yine planlar yapılıyor :)) Ah yolunuz buralarda düşsün azcık ya offf

inşallah canım desteğin içinde çok sağol canım sen olmasaydın bukadar cesaretim olmazdı laparoskopiye...bende içmeyeceğim yasmini.bu ay geçsin ocaktaa çalışmalara başlıyorum

smart su fatoş tu kankalar nie ayırdın kendini
Öyle sanıyordum ama değilmiş!
Öyle olsa;insan kankam dediği kişiyi aramaz mı 'nasıl oldun!?Yaşıyor musun!...Demez mi...'
Mesela bayramı bahane edip ALO demez mi...
Kırgınım sana açıkçası...

pembede beni çekecek inşallah

PEMBİŞİm bak senden medet umanalr var;acele et :))

anladım..ama bundan sonra gelirsin artık fazla özletme kendini..
şero hamile evet ikizleri olacak inşallah.. kendiliğinden oldu..

hakikaten niye kendini çıkarttınki şimdi aramızdan :26:

inşallah canım desteğin içinde çok sağol canım sen olmasaydın bukadar cesaretim olmazdı laparoskopiye...bende içmeyeceğim yasmini.bu ay geçsin ocaktaa çalışmalara başlıyorum

Canımmmm ne demek amacımız zaten birbirimize destek olmak eger aqzıcık faydam olduysa ne mutlu bana
İnşallah hemencecik tutar ki tutar bence kafan rahat olsun yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…