Pembe'cim!Hafta sonu gelmiş oalcağız İzmir'e!P.tesi müsait olursan öğleden sonra seninle Kordonda buluşalım :))
Araşırız mekan konusunda
Pembe'cim!Eşim izne geldi konuştuğumuz gibi...
Hafta sonu da gelmiş oalcağız İzmir'e!P.tesi müsait olursan öğleden sonra seninle Kordonda buluşalım :))
Araşırız mekan konusunda
geliyom kız geliyom....Söz verip de yapmaz mıyım ben....Aşkolsun!ooo hoşgeldin kaçakkkk!!! hani geliyordun İzmireee!!!!
biz bugün başladık çalışmaya anca...10 gün takılıcaz böyleeeesorma vallaaa çok yoğunuzzz
Ne desen haklıısn...sen nerdesinnnnnnnnnnn
ya çok özledim yaaa neden gelmiyorsun sen artık yasık dilmi bize, bana
Su'cum kızın oalcakmış;çookkk sevindim!
siz çok kötüsünüz
PEMMMMBEEMMMMM....
Çalışmalr ne alemdeeeeee
Elif'cim!bebişin nasıl bakalım?Herşey yolıunda mı?
ŞEROOOOOOOOOOOO karrşılaşırız inşallah;tebrik etmek siterim seni canlı canlı :)))
Seliz canım sana da çookkk geömiş olsun;İnşallah bu ameliyayıon arkası hızlı ve ğzrl gelir.
sen nerdesinnnnnnnnnnn
ya çok özledim yaaa neden gelmiyorsun sen artık yasık dilmi bize, bana
çikolata kisti sol yumurtalıkta 8 cm sag yumurtalıkta 5 cm canım
rahat ol patalojide bişi çıkmaz rahat ol önemli olan kafayı rahat tutmak
ya benim libido çok zayıftıtr özünde ama işte böle 3 5 kere tavan yapmışlıgıda olmuştur
evet canım çok sağol..
sen nasılsın niye gelmiyorsun özledik valla
Ne desen haklıısn...Gelemedim işte;ama aklımdasınız hepiniz hem de uzun süre birlikte olduğum arkadaşlarım gibi.
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeÖyle deme yaa....Keşke sen de olsaydın.ne kadar keyifli olurdu;ama işte şartlar uyuşmuyor.
Ne vardı aynı ilde yaşasaydınız sanki...
anladım canım seninde çikolata kisti olduğu halde sen ilaç kullanmamışsın vede tekrarlamamış..
yaaa valla seni dinledikçe rahatlıyorum ozaman bende içmeyim bu ilacıııbende varis başlangıcı var ve dünakşam haberlerde varisi olana bir kızın d.konrtol hapını içtikten sonra ne hale geldiğini gördüm kızın bcaklarındaki toplardamar tıkanmış Allah korusun kızla rahatsızlığımız aynı varisi olanlar içmesin dior kızz tamda ben gibi ve ilacı içieceğim zaman bu haber çıktı karşıma şimdi sende içmediğini söylüyorsun bende içmeyim yaaa inş tekrarlamaz napim
iyiki libidon arada birde olsa tavan yapmış kızzz bak ne güzel işe yaradııı
Ben de özledim sizleri ama başlangıçta bu benim için en doğrsuydu.
Sonrasında ise tamamen benim hatam...
Haticeye de destek oalmadım doğru dürüst;ama işte denmiyor ki 'Hatice canım kendini alıştır bu hamileliğin sonu yok diye.' Genelde negatif şeyler yaşayanalrın tecrübelerini dinlemek istemez insxan o haldeyken haklı oalrak hep pozitifi duymak ister.
O yüzden susmak daha mantıklı geldi bana diğer günlerde.
Şero hamile mi?ne kadarlık?Kendiliğinden mi oldu :))
Ohh...Kankası da hamile;hiç bitmez arrtık onların muhabbeti.Sen ve Fatoş gibi.
Vayyy be...Su hemen arkasından Fatoş'u çekmişti.
Elif de Şero'yu çekti...Kankalık bu işte.!!!
Bizim başımız kel tabi ne yapalım.Olmadı ki şiyle deli gibi sağlam sevenimiz!!
PEMBE'm sen bu ay kal ama beni bekleme sakın...
İnşallah canım!Bak başından beri bizmle olanalrdan hatunsultan ve Pembe kaldı hamile kalamayan.hoşgeldin smartcım çok tşk ederim inşallah bende yakında hamiş haberi vermek istiyorum sizlere
[/B]
valla aynen sende benim hep aklımdasın arayamıyorumda seni ne bilim bende ihmal ediyorum aslında farkındayım ama çok özledim ya aman çok duygusalım bu ara ben
arada gel aramak istersen ara ben ne zmn istersen varım biliyosun canım arkidasımmmmm
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende hamilelikte çıktı varis hemde deli gibi bilmiyorum ben pek d g hapı taraftarı degilim sonuçta hormon ve dengeni altüst ediyor
umarım seninde güzel olur canım herşey
Öyle sanıyordum ama değilmiş!smart su fatoş tu kankalar nie ayırdın kendini
pembede beni çekecek inşallah
Ben de özledim sizleri ama başlangıçta bu benim için en doğrsuydu.
Sonrasında ise tamamen benim hatam...
Haticeye de destek oalmadım doğru dürüst;ama işte denmiyor ki 'Hatice canım kendini alıştır bu hamileliğin sonu yok diye.' Genelde negatif şeyler yaşayanalrın tecrübelerini dinlemek istemez insxan o haldeyken haklı oalrak hep pozitifi duymak ister.
O yüzden susmak daha mantıklı geldi bana diğer günlerde.
Şero hamile mi?ne kadarlık?Kendiliğinden mi oldu :))
Ohh...Kankası da hamile;hiç bitmez arrtık onların muhabbeti.Sen ve Fatoş gibi.
inşallah canım desteğin içinde çok sağol canım sen olmasaydın bukadar cesaretim olmazdı laparoskopiye...bende içmeyeceğim yasmini.bu ay geçsin ocaktaa çalışmalara başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?