Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Smarttt canımm ya hoşgeldin!Özledik seni!
Nerelerdesin,iyisin inşallah?Sanırım İzmir e gidiceksin yine planlar yapılıyor :)) Ah yolunuz buralarda düşsün azcık ya offf

Güzel annem....Sağol canım ben iyiyim.
Eşim izne geldi işte;bi izmir yapalım dedik.
Haftaya dönecek.Ben şimdiden o ittikten sonrası için de gezi planımı çıakrdım
ama aralarında Samsun yok yaa... Ama olurda bir gün denk gelirse mutlaka görmek isterim seni... :)
Bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu?Artık 4 aylık olmuş olması lazım... Yakındır en azından havadis ünü :)
ŞEKER NANEM de Ankara'da güya ama eşiyle bi iki sat kopup vakit ayırmadı ki bana :))
A,nanem evine taşınmışsın hayırlı oslun canım bu arada...

Öyle sanıyordum ama değilmiş!
Öyle olsa;insan kankam dediği kişiyi aramaz mı 'nasıl oldun!?Yaşıyor musun!...Demez mi...'
Mesela bayramı bahane edip ALO demez mi...
Kırgınım sana açıkçası...
Haklısın bişi diyemiyorum ama sana en baştada söledim ben böle durumlarda konuşamam hatırlarsan o uzun konuşmamızdada ne dicemi bilemedim. elim bir türlü gitmedi telefona
yani bişi diyemiyorum hatamı biliyorum ama seni seviyorum bil bunu yeter

terbiyesizin biri gece gece canımı sıktı face.te... yokya valla kimseye iyi niyet gösterip konuşmucaksında... koca totolu kadın!!!

smarttt yoksa sen ankaradamısın?

anladım..ama bundan sonra gelirsin artık fazla özletme kendini..
şero hamile evet ikizleri olacak inşallah.. kendiliğinden oldu..

hakikaten niye kendini çıkarttınki şimdi aramızdan :26:

NEEEEEEEEE İKİZ Mİİİİ....????
Kıza bak yaa;durdu durdu turnayıo gözünden vurdu :)) Çok sevindim..Ne kadarlık oldu inşallah Allah sağlıkla kuvağına almayı da nasip eder Şero'ya:)

Kendimi çıkarttım;örünen köy kılavuz da istemez diye...

Canım benim ya iyi olmana özellikle de eşinin kısa bir süreliğine de olsa yanında olmasına inan çok sevindim!Mutlaka değerlendirmelisiniz bu tatili tadını çıkarım canım.Olsun canım nasip olursa artık ben hep Samsun da kalacak değilim ya ben gelir sizleri bulurum :)
Evet canım 4aylık olduk ama malesef bebişimiz henüz açamadı kıymetli bacaklarını :) İki hafta sonraya kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz teyzesi:))

hahaaa...ben haftaya havuçsuyu içerim kordonda artık...bu hafta içerdik biramızı yaaa... olsun amaa...topiğimizin sahibesi tanışalım yaaaaaaa, çatlatında patlayın kızlarrrr

hahaaa...ben haftaya havuçsuyu içerim kordonda artık...bu hafta içerdik biramızı yaaa... olsun amaa...topiğimizin sahibesi tanışalım yaaaaaaa, çatlatında patlayın kızlarrrr

Şahsen ben çatladım ama bulacam hepinizi bir gün inşallah görürsünüz siz:76:

Yo!Sevdiğini biliyorum;ben de seni seviyorum;ama kankalık böyle olmaz.Bunun bilincindeyim.O yüzden almadım kendimi aranıza...
Konuşabiliyor ya da konuşamıyor olman önemli değildi ki benim için;hiç de olmadı...Sadece var olduğunu hissettirmen,sıkıldığımda ALO diyebilecek bir ses olduğunu bilebilmem yeterdi bana.
Pembe de aramadı mesela ama öyle ya da böyle msnden mesajlar attı bana.
Su'yu hiç katmıyorum bile;o zaten bu ortam dışında hep dışarda kalmayı seçti,o yüzden suçlayamam onu;ama seninle aynı masa da bile oturmuşluğumuz var kaç kere...
Neyse;bunalrı konuşmak için çok geç...

SELİZ evet Ankaradayım.nedne sordun?

terbiyesizin biri gece gece canımı sıktı face.te... yokya valla kimseye iyi niyet gösterip konuşmucaksında... koca totolu kadın!!!
neolduuu kızz yinee sen daha ne buralarda duruyorsun kızz git kocişinlşee çalışmanı yap bak sen hamiş kalıp beni çekeceksin yawrumm yaaa hade bakem

mervişş sen bana 2 saat kdr uzaklıktasın.bana gel.....bende samsuna sık sık geliyorum görüşelim...

hatta SMART ankarada oturuyorsan ben sık sık ankarayada gelirim...hatta patoloji sonuçlarımı almaya gelicem 1 ay sonra buluşlım kızzz tabii ankaradaysan inş

Son düzenleme:

evet ikiz :) hakikaten öyle oldu bekledi bekledi sonunda Allah
gönlüne göre verdi..biz de çok sevindik
4 haftalık sanırım şu anda..

hımm valla pembeyle msn de görüşüyomuşsunuz
benim de msn açık hep ama nedense seni göremedim..
farklı bi yerde konuşuyorsunuz sanırım,doğal olarak sana ulaşamadım ben..

Gerçekten özür dilerim

Canım benim inan yüz yüze görüşmeyi çok istiyorum...Haberleşelim görüşelim inşallah.Gelirkende mutlaka haber ver canım nasip olursa seni çalarım bir kaç saatliğine :))

Gerçi eşin denzici senin ama belli mi olur.Belki Ankara'ya çıkar tayininiz bir gün :))
Ya da izmir falan olursa mutlaka görüşürüz :)) Bebişimizin cinsiyet belli olunca msnden yaz bana kaçırmayayım olayı olur mu :)))

Kahve içeriz karşılıklı;yeterki sen hamile ol da gerisi hikaye bana :))
Topik sahibesi miii.... :44: Bak buna gülerim işte!Kız ben misafirden daha misafirim.
İNŞALLLAAHHH...

şekercimmm, alınganlık yapmamak lazım, başından kötü bi olay geçti, şahsen ben çok daha ağır geçirdim böyle bi olay ve ne kadar iyi görünsemde, o telefona hiç çıkmalk istemedim ve aylarca konuşmadım kimseyle... telefonu sesi midemi bulandırıyordu inan bana... ben kendi adıma sen topiğe bile girmeyince, arama gücünü hissedemedim kendimde, bırak bayramı, bayram öncesi ve sonrasıda...
neyseki gönüllerimiz bir, bunu biliyoruz...sewiorum seniiiii bennnn

Smartımmm canım şimdiden eşinle güzel günler geçirmeni diliyorum dilerim süper bir tatil olur ikiniz içinde!Ara verme gel ama emii merak edıorum valla seni...Sık sık geliosun aklıma msnde de hiç göremiorum (

Kızlar fıstıklar kociş bağırmadan gideyim yatagıma yarın malum okul var offf
Hepinizi kocaman kocaman öptüm iyi geceler diliyorum tatlışlar

Smarttımm canım inşallah bir gün görüşücez inanıyorum ben...
Ayrıca msnde olmasan bile mail atıcam sana canım bebiş kendisini gösterince merak etme,çok öptüm seni...Seni seviyoruz canım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…